Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont de inhoud met de hoogste reputatie sinds 26-04-11 in Berichten

 1. 24 punten
 2. De enige tijd van het jaar waarin Lewis zijn camouflage op volle toeren draait.
  23 punten
 3. Ruim vier maanden na de storm die de vorige ren verwoest heeft hebben we nu eindelijk een mooie nieuwe ren voor de groep 🥳 Er wonen op dit moment zes konijnen in de ren: Lux, Lex, Carl, Dali, Pumpkin en Niamh. Dit zijn allemaal vaste bewoners die de rest van hun leven bij ons blijven.
  18 punten
 4. Oh, wilden jullie die nog lezen?
  18 punten
 5. Mijn hangoren als ik op kruissnelheid ben 😎
  17 punten
 6. Grappig genoeg post ik hier de laatste tijd veel vaker over mijn hond, maarrrrr in het echte leven is Dakota nog steeds mijn beste paard van stal en Mississip nog steeds... Lui? Afgelopen week had ik zin in een klusprojectje: ze hadden een cat cube en eten vanuit daar heel graag hooi, maar ik kon maar geen fatsoenlijke hooiruif vinden. De houten die ik had gingen ze in zitten om te plassen 🤦‍♀️ Dus besloten om een stapelbedje voor ze te bouwen en daar dan een ruif aan te maken. Ben eigenlijk best trots op het eindresultaat 😄 Hooiruifje aan de zijkant gemaakt Prinses op de erwt Best hoog vindt Mississip
  16 punten
 7. Gisteren (dinsdag) is de ren geplaatst. Ik ben er erg content mee. Nu hoop ik donderdag de konijnen op te halen.
  16 punten
 8. Brownie vond de sneeuw vorig jaar maar wat interessant.
  16 punten
 9. Na 3 dagen is Apollo weer helemaal hersteld 😁. Vanochtend weer medicijnen en dwangvoer gegeven want het was nog niet veel soeps, maar in het begin van de middag kwamen de keutels goed op gang en at hij ook meer uit zichzelf. Nu vanavond kwam hij weer als vanouds aanrennen en begon lekker samen met Artemis uit het bakje te eten. Dat is zo'n fijn gezicht na alle zorgen.
  16 punten
 10. Ik laat je niet langer in het duister tasten, want ik begin me nu bijna schuldig te voelen over die veel te moeilijke hints 🤦🏻‍♀️ @JacBIk ben dus jouw Secret Santa! De eerste hint zijn foto's van Herman van Veen, Leonard Cohen, VOF de Kunst en The Hollies en zij hebben allemaal gezongen over Suzanne. De tweede hint verwijst naar 1978: Grease is uit 1978, de eerste Garfield strip verscheen in 1978, Izhar Cohen and Alphabeta won met A-Ba-Ni-Bi het Songfestival in 1978 en het was inderdaad Meatloaf maar de foto is uit de clip van Paradise by the Dashboard Light, de grootste hit uit 1978. En dan is de link naar Suus1978 natuurlijk duidelijk. Ik hoop niet dat ik volgend jaar word uitgesloten van deelname wegens deze onbegrijpelijke hints 😄
  16 punten
 11. Nog twee weken, dan komt dit kleine meisje bij ons wonen:
  16 punten
 12. Welkom Milly! Ze vindt ons nog grote engerds, hopelijk kan ik de komende tijd steeds meer leuke foto's posten en kunnen we gaan ontdekken wie Milly is als ze zich fijn voelt! Voor nu even deze pasfoto: Ze gaan erg hun eigen gang, het is spannend of ze elkaar echt leuk gaan vinden. Maar nu zag ik dit op de camera (wel even zoeken naar Gijs maar hij ligt er echt 😉) Hoopvol dus!
  15 punten
 13. Vanmorgen hebben we Yula opgehaald bij SOS dogs Nederland. We waren op alles voorbereid, ze heeft gisteren een ontzettend lange reis gemaakt. Maar we waren niet voorbereid op een hartstikke blij enthousiast meisje dat ons vrolijk kwam begroeten! Ze heeft maar 12 uur in de opvang gezeten en alle harten van de mensen daar meteen veroverd. In de auto ging ze lekker liggen snoozen gelukkig. Nu thuis begint ze na een hoop ontdekken en spelen haar rust te vinden, wel heel dicht bij ons in de buurt. Yula heeft sinds januari in een gastgezin gewoond, daar heeft ze al geleerd aan de lijn te lopen en ze is ook zindelijk. Het kan wel zijn dat ze door de stress en nieuwe omgeving een terugval krijgt, maar ik moet zeggen dat ik haar heel chill vind, naar omstandigheden. Ja ze is wel druk, maar ze ligt nu ook lekker, als wij opstaan moet ze wel achter ons aan lopen, maar ze gaat ook wel snel weer terug naar haar plekje in de zon. Haar gastgezin heeft een brief meegegeven, ze zijn erg gek op haar, dat blijkt uit alles. Ze is wel een beetje stout, maar reageert direct op een 'UH'! Ik denk dat ze heel slim is en brutaal, ze zal consequente training nodig hebben, maar dat komt wel goed. Eerst even wennen en nu meteen consequent zijn in wat ze wel en niet mag. (Niet op de bank en niet in het gras graven 😉). Ze heeft wel haar bot meteen in de tuin begraven. Dat vond ik te grappig om te corrigeren, maar we moeten haar maar niet te veel botjes geven als we nog een tuin over willen houden 🤣.
  13 punten
 14. Vandaag zijn de konijnen in de ren gegaan. Ze leken zich al snel thuis te voelen. Volgende week hoop ik wat foto's te maken. Ik heb er al wel wat gemaakt, maar het was al wat donker. Hierbij de foto waarbij ze zich even voorstellen. Ze heten Flo en Rosie en van hun achternaam Kaatje Keutel uit Lelystad 😉 Dit is de foto zoals ze op de website stonden. Ram en voedster en beiden gecastreerd. Leuk echtpaar en niet bang. Links Rosie, de voedster en rechts Flo, de ram.
  13 punten
 15. Hangoren, geen oren, 1 oor, staande oren, 1 oor omhoog, Foeps flappies fladderen alle kanten op!
  13 punten
 16. Boeken zijn vet leuk. Om je tussen te verstoppen, om op te eten...
  13 punten
 17. Gisteren is mijn lieve Fluffy 2 jaar geworden 🥳 Van kleine baby: Naar grote vent:
  13 punten
 18. Vul dat hooi dan ook bij, dan hoef ik niet óp de ruif te gaan zitten!!
  12 punten
 19. Een flink hek rond de stoel is heus geen partij voor Milly
  12 punten
 20. Zie hier de opening naar het huisje toe en het huisje van binnen. We hebben ze ook maar op een luxe toilet van AAdiercomfort getrakteerd. En uiteraard kon de catcube niet ontbreken. In de toekomst willen we nog een bankje plaatsen waar wij op kunnen zitten en de konijntjes in/onder kunnen en waar Brownie ook op kan, zodat hij een uitkijkpunt heeft om door het raam te kijken, wat hij graag doet 🙈
  12 punten
 21. Ik ben natuurlijk uitgesloten van deelname, maar deze foto van vorig jaar wil ik toch even delen bij dit thema 😄 Harold en Charlie.
  12 punten
 22. Ze zijn er! Amon heeft wel een nieuwe naam gekregen, we houden het bij Zeeuwse namen. Hij heet nu Merien. Echt een leukerd!
  12 punten
 23. 12 punten
 24. 12 punten
 25. Ik wil bij jou liggen Gijs, past best
  12 punten
 26. 2x 8 vierkante meter. En waar zitten ze? Naast elkaar! En ja, jullie zien het goed... ze zitten samen!!!
  12 punten
 27. Vandaag terug in hun oude ren.
  11 punten
 28. We hebben Brownie neusje-neusje geleerd. Doet hij inmiddels bij iedereen op het commando "kus". Maar alleen bij ons klimt hij helemaal op schoot om dat te doen.
  11 punten
 29. Wij zijn Mel, Delfina en Jelien en wij laten onze neusjes zien.
  11 punten
 30. Vandaag was het eindelijk eens een niet zo druilerige dag en mocht er weer even buiten de ren gespeeld worden.
  11 punten
 31. "Nadat ik hier en daar heb gepoept, geplast en gespeeld, is het tijd om te relaxen. En dat doe ik met een doos op mij kop." aldus Chili.
  11 punten
 32. Hiep hiep hoera! Mars is vandaag jarig 🥳 Wie had dat ooit gedacht 🥰 De jarige job heeft inmiddels 42 gebitsbehandelingen onder narcose gehad, hij heeft nog altijd vrijwel geen klachten van de narcose (wat vermoeidheid op de dag zelf, meer eigenlijk niet) en is verder een vrolijk, relaxt konijn. Zelfstandig eten gaat over het algemeen erg goed nu, soms heeft hij nog wel een periode dat hij liever gevoerd wordt maar dat begint steeds meer uitzondering te worden.
  11 punten
 33. De ren moet op het kleedje? Wie zegt dat?
  11 punten
 34. Brammetje wilde even laten zien dat ie een lief konijntje is. Maar vond mij toch eng en kroop onder Miffy's oor om te schuilen 🥰
  11 punten
 35. Het heeft allemaal wat vertraging opgelopen. De ren was net voor mijn bevalling klaar en nu dan ook eindelijk het nieuwe “konijnenhok”. Eindelijk ook een lekker ruim binnenhok waar ik, en later onze kleine meid, lekker bij de konijntjes kan zitten. En Ukkie die bij kou en regen nooit buiten komt zal zeker blij mee zijn met de extra binnenruimte. De ren zijn bestaat uit een aantal gaasramen die los te halen zijn om de heg nog te kunnen snoeien en aan de onderzijde hebben we er gronddoek tussen geplaatst zodat er geen heg doorheen kan groeien naar de konijnen.
  11 punten
 36. Wauw! Ik was net getuige van een soort van binkies van Dunya. Ze rende als een gek tekeer op het matje dat buiten de ren ligt en dat heeft ze nog nooit gedaan. Zo met het koppie schuddend rondjes rennen en weer afzetten. Zo lief en zo leuk dat ik dat eens van haar heb mogen zien. Blije gup ❤️ Heel jammer dat de camera het niet opgenomen heeft.
  11 punten
 37. Herinneren jullie je nog de ellende die ik met mijn katten had, waar zelfs een kattengedragsdeskundige aan te pas moest komen, omdat ze gewoon niet met z’n tweeën in één ruimte (of überhaupt in elkaars zicht) konden zijn? Dit zijn ze nu een jaar later. 🥰
  11 punten
 38. Lekker dutjes doen in de toiletbak 😴
  11 punten
 39. Marlo, Nala en Galaxy, onze knappe koppies 🥰
  11 punten
 40. Guus trok de 'wortel' (ik had geen wortels dus het zijn van die beaphar stokjes) er telkens uit 😂 het heeft me toen wel aardig wat stokjes gekost 😛
  11 punten
 41. Ach, uit het archief: ons lieve ijskonijn Ollie!
  11 punten
 42. Ik verklaar bij deze dat ik het leukste pakket ooit heb! Hier is het bewijs : (eerst de foto, dan de tekst erbij) DHL is niet heel zorgvuldig met het pakketje omgegaan, maar de bezorger zei wel sorry. De mooie verpakking zat er ongeveer nog half op. Toen deed ik het open en kijk eens hoe veel cadeautjes! Dit zijn de cadeautjes! En het gedicht. Ben jij mijn secret Santa @MichelleloveElmo? En de uitgepakte cadeautjes🥰 Heel erg cool! Dat je dit aan mij wilt geven! 🥰😍 Met van die oude inktpennen! Ik vind dit echt heel leuk! En handletterstiften En de pennen waar de puntjes in moeten, en hele cute konijnen stickers de molletjes zijn ook zeker niet vergeten, wat een feestmaal zeg🤩 En verrassingszakjes die ze zelf open mogen maken (correct me if im wrong) Oftewel: het beste pakket ooit🥳
  11 punten
 43. Mijn pakketje kwam gisteren al binnen, maar ik had vandaag pas tijd om het uit te pakken! De bovenkant van de opengemaakte doos: Als eerste maakte ik natuurlijk de kaart open en daar zat ook meteen de hint in (ik krijg de foto's helaas niet gedraaid): Daarna vond ik tussen alle papiersnippers de cadeaus. Wat veel! En uitgepakt: Echt super leuk! De konijnen zullen er ook heel blij mee zijn denk ik, het speeltje kennen ze nog niet. De loops vinden ze fantastisch. In het konijnendoosje zitten kruiden, die bewaar ik voor Siem als hij straks van de duplo af is. Helaas is mijn pleegkonijntje weer terug (ze bleek niet zwanger), dus voor haar geen snoepjes. Ze is gisteren geplaatst bij een nieuwe eigenaar hoorde ik! De vogeltjes in de tuin zullen ook geen honger hebben. Ook heel erg leuk! Knap gedaan ook, want mijn lijstje was achteraf best wel veeleisend en moeilijk. Sorry! 🤯 Ik moet onwijs lachen om het voerblok met de meelwormen, lekker vegan zijn die, haha (geeft ook niks want ik koop dat zelf ook voor de kipjes van mijn ouders en vogels in de tuin, maar vond het wel geinig). Toen ik in het gedicht las dat de hint erin verstopt was zag ik gelijk de hoofdletters aan het begin van iedere alinea. @Deeskuh88 moet mijn Secret Santa zijn! Dank je wel Daisy, ontzettend leuk! Wat een leuk gedicht ook zeg!
  11 punten
 44. Soltar trekt enthousiast hooi uit de ruif 😅
  11 punten
 45. Als mijn groentenschotel niet snel genoeg op de grond wordt gezet, schuif ik zelf wel mee aan tafel aan 😏
  11 punten
 46. 11 punten
Deze erelijst is ingesteld op Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .