Spring naar bijdragen

Elke, Guus en Pip

Members
 • Aantal bijdragen

  11
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal

Over Elke, Guus en Pip

 • Rang
  Groentje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Pip vind het fijn als ik haar tussen haar oortjes en nekje aai en verder ook over haar ruggetje en Guus daarentegen is wat schuw en dit heeft ruim een half jaar geduurd wil die echt komen knuffelen. Na zijn castratie is Guus wat rustiger en tammer geworden en vind ook hij het goed om geaaid te worden tussen zijn oortjes en nekje en over zijn ruggetje. Tegenwoordig likken zowel Guus als Pip mij op mijn hand en gaan ze met hun kinnetje over mijn hand heen. Zo schattig en lief.
 2. Vannacht bij Guus en Pip gaan kijken en ze wat lekkers gegeven . Ik dacht dat ze wel heel de kooi door zouden rennen, maar dat viel reuze mee. Vorig jaar waren ze o zo bang en nu deze jaarwisseling is stiekem toch alles goed gegaan. Ik ben dan ook super trots op Guus en Pip! Verder wil ik iedereen hier een heel fijn en gelukkig nieuwjaar wensen!
 3. Ik heb voor mijn konijnen ook koosnaampjes. Guus noem ik heel vaak mijn Guusepluus of mijn speciaal mannetje, dit omdat ik hem in 2018 heb laten castreren, en ook noem ik hem heel vaak mijn schatje. Pip noem ik heel vaak Pippeldrippel, omdat ze zo heerlijk druk kan zijn, echt af en toe een ADHD konijn. Verder noem ik Pip ook heel vaak mijn Pippevrouwtje en lekker ding, ze kan zo heerlijk bij je komen en knuffelen. Verder noem ik ze allebei ook wel eens keuteltjes, dit omdat ze zoveel kunnen keuvelen.
 4. Ja, Guus en Pip zitten binnen in een ruime tuinhuisje, hier heb ik ze het hele jaar door staan en in de zomer gaan ze regelmatig in de ren, wat ze geweldig vinden. Maar voor nu ben ik blij dat ze binnen in het tuinhuisje staan. Ook heb ik daar het licht aan gelaten.
 5. Net weer gaan kijken bij Guus en Pip en Guus zit helemaal in elkaar gedoken boven in de kooi en Pip is tot nu toe rustig onder in de kooi. Wel hebben ze allebei hun oren plat liggen. Ik hou toch mijn hart nog steeds vast, ik heb het zelf namelijk ook niet op die knallen en vuurwerk, maar dat laat ik ze niet merken.
 6. Mijn konijnen Guus en Pip reageren heel af en toe op het geknal van vuurwerk. Ik zie dan ook erg tegen vannacht op als ze het jaarwisseling is. Wat waren ze vorig jaar bang en nu weer. Vooral Pip is nu al door de kooi heen aan het stuiteren en moet zeggen dat ik het erg met haar te doen heb. Guus daarentegen is de rust zelfe. Ik heb bij de dieren speciaalzaak na gevraagt hoe ik het het beste kan doen met Guus en Pip en moet zorgen voor voldoende stro en hooi, en ook moet ik ze proberen af te leiden met wat lekkers en evt. wat extra eten geven. Verder ga ik regelmatig kijken bij Guus en Pip en ze staan veilig in het tuinhuisje met de deur dicht.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .