Ga naar inhoud

knaagjeknabbelsuddenly

Members
  • Items

    526
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    5

Profiel informatie

  • Namen van de konijnen:
    Knaagje knabbel en Suddenly
  • Huisdieren
    Konijnen en een aquarium

Recente bezoekers van dit profiel

1.508 profielweergaven

knaagjeknabbelsuddenly's prestaties

Burchtenbouwer

Burchtenbouwer (4/6)

  1. Oké, Suddenly en Knabbel moeten nog even goed kijken naar Lodewijk en Scarlett, maar Knaag komt toch al aardig in de buurt🫣🫣.
  2. Naja, het lijkt mee te vallen op de foto, Knaag is tijdens het schoonmaken in het bovenhok gesprongen en heeft het zicht gemakkelijk gemaakt.🤪 Dan was dit wat ik zag🫣. En Knabbel en Satje hadden wel door dat er vandaag geen plek voor hun was boven😆🥰.
  3. Uhhh, opvallend, Knaag ging vandaag ook opeens heel eng liggen slapen... Zou ze inspiratie hebben opgedaan?😅🙈
  4. Goed nieuws! Geen gekrab meer gezien. Ik ben er natuurlijk niet de hele tijd bij geweest (misschien toch nog eens kijken naar een camera?), maar van wat ik heb gezien zag alles er prima uit. Ze zijn levendig, ondeugend, ze eten alsof ze nooit eten krijgen🤪, ik geloof dagboek goed zit en dat ik weer eens overbezorgd was🤷‍♀️.
  5. Brrr, foto 1 is de winnaar voor mij, ik heb dus geleerd dat dat niet Lodewijk maar Scarlett is🤪.
  6. Heb de DA gebeld. Ze adviseerde om ze alledrie even goed in de gaten te houden en mocht het donderdag nogsteeds aanhouden of mocht ik nogsteeds twijfelen, dan even te bellen voor een afspraak.
  7. Ja precies dat😂😂. Ik denk dat ik misschien ook een beetje overbezorgd ben (geweest of nogsteeds). Ze zijn hier niet zo zindelijk, dus ik schrik er niet van als ze buiten de bak plassen, maar van dat krabben spring ik dan wel weer aan🤔🫣. Ga straks toch maar even bellen met de DA, even kijken wat die denkt.
  8. @Kolino, ik ben het helemaal met je eens. Ik heb 1 middag gekrab gezien, die avond daarna was het ook al niet meer. Ik kijk het nu nog even aan, omdat ik toch denk dat ze misschien toch een kriebeltje hadden.
  9. Ik denk dat als er echt iets zou zijn, het niet plotseling zou stoppen. Misschien hadden ze toevallig allemaal tegelijk een kriebeltje? Gebeurt niet vaak maar het zou zomaar kunnen. En dat het me daarom is opgevallen.
  10. Vandaag niks meer gezien, geen van alle gekrabt. Zou het dan toch de warmte zijn?
  11. Oortjes gecontroleerd. Niks gezien. Morgen even kijken of ze nogsteeds zo krabben, zo niet, dan zou het ook van de warmte kunnen zijn.
  12. Ja, natuurlijk, de DA moet er eerst naar kijken, ik ga zelf niet zomaar behandelen!
  13. Ik bedenk me net dat we ook nog dat spul van de vorige keer hebben. Ben de naam vergeten 🙈. 2 weken zijn we weg.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .