Ga naar inhoud

knaagjeknabbelsuddenly

Members
 • Items

  444
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Profiel informatie

 • Namen van de konijnen:
  Knaagje knabbel en Suddenly
 • Huisdieren
  Konijnen en een aquarium

Recente bezoekers van dit profiel

1.272 profielweergaven

knaagjeknabbelsuddenly's prestaties

Keutelaar

Keutelaar (3/6)

 1. Heel erg bedankt iedereen, ik ben weer gerust gesteld 🤗.
 2. Hihi, dat vergeet mijn overbezorgde-konijnen-moeder-instinct weleens ja🙈. Goed dat je het zegt. We hebben buitenkonijnen trouwens 😅.
 3. Uhhhh, lang verhaal kort.... Ik vindt het een super leuk idee, maar ze hadden de zandbak bestempeld als wc....🙈. Gaat hem niet worden, helaas🫣.
 4. Hihi, daar ben ik weer ;). In de moestuin staan raapsteeltjes, maar aangezien het er best veel zijn, vroeg ik me af of konijnen dit ook mogen. Het stond niet op de lijst met veilige groeten... Ik vond er wel een topic over, ik geloof uit 2003😅😅🤣🤣. Toen dacht ik, dan vindt i, het iets veiliger om het even te vragen.
 5. Hoi hoi allemaal, Ik heb weer eens een vraagje. Mijn konijnen zijn bezige bijtjes, uhhh konijntjes bedoel ik😜. Ze hebben veel te doen, maar toch heb ik af en toe wel het idee dat ze zich een beetje vervelen. Hebben jullie nog tips om ze lekker lang bezig te houden? Wat ze nu hebben: - 'S ochtends brokjes rondstrooien, in voerbal, of in voerschijf, of een combinatie van die dingen. - 'S avonds groenten en kruiden (Witlof, andijvie, knolselderij, bleekselderij, venkel, wortelloof, af en toe een stukje wortel, rozemarijn, tijm, salie, gras). - Wilgentunnel, gevuld met hooi. - Bruggetje, weet niet precies hoe je die noemt - Grote tunnel Groetjes!
 6. Haha, je kan altijd zo leuk schrijven😂. Maar neee, niet leuk! Beterschap voor Leeuw.❤️‍🩹
 7. Succes met alles, hopelijk knapt Ukkie snel op. Ik duim voor je!!❤️‍🩹
 8. Haha, wilde ik al heel lang geleden zeggen, maar ja, dat vergeet je dan weer....🙈. Dat kussen met al die konijntjes heb ik ook. Dat vond ik dan weer zo toevallig😉😊.
 9. Welkom op bunnybunch! Konijnen moeten altijd een maatje hebben, het zijn groepsdieren.
 10. Hele computer doorzocht… Niks. Telefoon…. Niks. Camera…… Niks. Ik ben ten einde raad. Sorry gaat denk ik niet lukken @Evee😞.
 11. Heel veel succes en plezier met alles wat er nu nieuw op je pad zal komen. Zoals @Lappie2 al zegt: een heel groot applaus voor jou @Evee!! 👏👏👏👏👏👏👏.
 12. Succes met de laatste loodjes! Ik kan me goed voorstellen dat het een dubbel gevoel geeft.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .