Ga naar inhoud

BaasjevanBrownie

Members
 • Aantal items

  2013
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  17

BaasjevanBrownie won de laatste dag op 28 juni

BaasjevanBrownie had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

2030 Uitstekend

Over BaasjevanBrownie

 • Titel
  Wortelexpert

Profiel informatie

 • Namen van de konijnen:
  Brownie en Ukkie

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ja het is wel pittig alles bij elkaar. En dan haal ik juist veel steun uit mijn konijntjes en daar maakte ik me ook enorm zorgen om. Dat zijn nu een beetje mijn kindjes 🥰 Maar dat gaat gelukkig beter nu. Ik hoop dat Brownie snel verder ontdooit en wat beter gaat eten. Ukkie is helemaal op haar gemak, die ligt lekker geflopt. Ik ben nu 24 weken, dus heb nog wel even te gaan. Maar met 30 weken krijgen we weer een uitgebreide echo met de cardioloog erbij en krijgen we meer duidelijkheid over de ernst van de hartafwijking. Maar al die angsten halen wel een beetje de magie van het eindelijk zw
 2. Hey lief dat je ernaar vraagt. Het gaat gelukkig weer beter met Brownie, ik ben na een week met het darmstimulerende middel gestopt. We moeten nog wel erg ons best doen met brokjes erin krijgen bij hem, lopen de hele dag achter hem aan, zodat hij steeds een paar brokjes eet. Maar het gaat de goede kant op en hij oogt minder angstig. Hier nog steeds wel veel stress, verhuizing, verbouwing en een hoop berichten over de baby die me angstig maken. Het is nu 🤞🏻🙏🏻 tot de bevalling, hopen dat het allemaal meevalt.
 3. Weet iemand dat toevallig of groente geven echt een no-go is bij gas? Of dat ik al blij mag zijn met alles wat hij überhaupt eet? Want ik zit heel erg in strijd.
 4. Gisteren kwam hij wel aangerend op de andijvie en paardenbloemblad voor Ukkie en heb ik hem er toch maar wat van laten eten, was al blij dat hij weer iets wilde eten. Verder gister over de dag brokjes gedwangvoerd, maar s avonds laat at hij er opeens 9 (!) uit mijn hand. Ik heb uiteindelijk geen erwtenvlokken of johannesbrood gegeven. Hij eet wel hooi gelukkig. Vandaag heeft hij ook verspreid over de dag een brokje of 9 op en weer hooi, dus heb niet meer gedwangvoerd, alleen zijn medicatie gegeven. Keutels zijn er gewoon goed uit en hij heeft ook gedronken.
 5. Nou hij eet ook geen groenten, alleen wat sprietjes hooi. Net wat paardenbloem, dat ging er wel in, maar de DA zei dat ik dat ook maar niet moet doen en toch echt moet dwangvoeren met zijn brokken. Misschien dat groenvoer niet goed is in combinatie met gas? Ik heb geen idee. Ik weet ook niet of ik erwtenvlokken of Johannesbrood mag proberen, daar krijg ik ze nog weleens mee aan het eten. Of zou dat het ook erger kunnen maken? Sinds zijn pijnstilling is hij wel weer tierig. Stress lijkt me idd de oorzaak, waren we de afgelopen weken natuurlijk al bang voor. Gekke is dat het juist beter gin
 6. Nou opeens toch foute boel. Brownie lag languit trillend/ hijgend in een hoekje en kwam niet op zijn groenten af. Net weer naar de dierenarts geweest; gasvorming 🙁 Vreemde is dat ik dat ik daar de hele tijd bang voor was toen hij zo slecht at, maar hij juist de laatste dagen weer goed at, hij ging ook weer hooi eten en zijn keutels werden weer groter. Hij heeft nu darmstimulerend middel gekregen, vanavond moet ik dat nog een keer geven icm pijnstilling en als hij vanavond niet eet moeten we dwangvoeren 😕 Hij mag schijnbaar alleen hooi en brokjes en geen groentes.
 7. Ja klopt, conifeer ook, we houden de ren er 10 cm vanaf en dan maar regelmatig de snoeischaar ertussen steken. Tuin is omringd met conifeer en klimop en de ren midden in de tuin plaatsen is ook weer zo wat 🤪
 8. Ja we hebben een hoek achterin de tuin gekozen tussen de heg, de klimopschutting en een perkje groen. Dan zitten ze aan alle kanten beschut. Hopelijk scheelt dat. Komend weekend gaat mijn man beginnen met de ren maken.
 9. Klopt daar zat ik ook al over te denken. Aan de ene kant willen we zo snel mogelijk aan de nieuwe ren beginnen omdat die groter wordt en op een beschut plekje in de schaduw komt (hun oude ren staat nu tijdelijk op het terras in de volle zon). Aan de andere kant is dat weer een verandering. Wat denken jullie?
 10. Bestelling kwam vandaag binnen, maar toevallig heeft Brownie ook sinds vandaag zijn hongerstaking opgeheven. Kwam vanochtend op het bakje brokjes afgestormd en at die samen met Ukkie leeg als vanouds. Vanmiddag een klein beetje hooi op en zit nu ook lekker groentes en kruiden te peuzelen. 😅 Hij is nog wel alert, maar niet zo’n extreme zenuwpees meer. Vannacht ook voor het eerst niet wakker gestampt 🥳 Nu moeten ze alleen nog gaan drinken, bakje zit iedere dag nog tot de rand vol.
 11. AH oké, dat scheelt weer. Nemen ze het dan via de huid op of bedoel je dat hij het dan zo oplikt met schoonmaken? Ik heb gister toevallig mijn bestelling bij de webshop geplaatst, heb je die al verzonden of kun je er nog zo’n flesje Bach bij doen?
 12. Katten komen helemaal niet dichtbij, op meters afstand worden ze al weggestampt door Brownie. Maar zou de puppyren nog om hun ren heen kunnen zetten, voor S nachts misschien nog een idee.
 13. Haha tegelijk @Evee Ren staat nu voor nood op ons terras voor ons huis, dus aan 1 kant kijken ze het huis in, en de voorzijde hebben we nu afgedekt met een houten plaat. Linkerkant staat zijn hok, die hebben we ook afgedekt, maar hij durft er nog steeds niet in. In de ren staat hun catcube, maar Brownie staat voortdurend op de uitkijk op 1 van de plekjes met vrij zicht.
 14. Zou BACH RESCUE REMEDY PETS iets kunnen doen @Evee? En zo ja, hoe dien ik dat toe als hij niet eet of drinkt? Vandaag staat de teller op 3 brokjes. Hij wilt geen kruiden, groenten, hooi.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .