Ga naar inhoud

BaasjevanBrownie

Members
 • Aantal items

  2041
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  18

BaasjevanBrownie won de laatste dag op 2 januari

BaasjevanBrownie had de meest gelikete inhoud!

Profiel informatie

 • Namen van de konijnen:
  Brownie en Ukkie

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

BaasjevanBrownie's Achievements

Wortelexpert

Wortelexpert (5/6)

2,1k

Community reputatie

 1. Hoe heb je die foto voor elkaar gekregen @Dollie? Bij mij had Brownie vorig jaar meteen de wortel op, maar bij jou poseert hij echt bij het sneeuwkonijn!
 2. Ja die vond het geweldig, ging helemaal los in de sneeuw. Ukkie reactie was tegenovergesteld: keek om het hoekje, dacht brrr, en verdween dagenlang naar binnen. 😂
 3. Hier vooral dol op een opgehangen juten zakje met wat gaten erin en hooi erdoor. Dan gaat Brownie helemaal los. wc rolletje gevuld met wat hooi en kruiden doet het ook goed en de voerbal (maar alleen als er wat in zit). De hyacint bal was ook een groot succes, maar die zat samen met 2 andere ballen waar ze dan weer niets mee hadden, dus hoop dat die nog eens los te koop zijn. En van die uitklapbare tunnels die ik steeds anders aan elkaar verbind en aan de catcube.
 4. Nee hoor, hier staat hij gebarricadeerd tussen 2 klinkers. Wel grappig om te lezen dat een hoop konijnen met hun wc aam de haal gaan. Maffe beesten 😂
 5. Brownie vond de sneeuw vorig jaar maar wat interessant.
 6. Ja daar dacht ik ook aan. Meest aannemelijk. Bosuilen herken je iig qua geluid wel, dat zijn die geluiden uit horrorfilms 😉 Andere optie zouden steenuilen zijn, dat zijn verreweg de kleinste uiltjes. Op de site van de vogelbescherming kun je de geluiden van de verschillende uilen beluisteren. Zelfs een vogelcurus incl. geluiden herkennen volgen. Dat is wel heel leuk om te doen, ik herken nu de meeste tuinvogels al van geluid voor ik ze zie.
 7. Gelijk heb je, ik koop ook principieel niets in dierenwinkels.
 8. Inmiddels wordt de diagnose steeds beter, met de 20 weken echo zagen ze maar 1 hartkamer en hadden ze het over het afbreken van de zwangerschap. Met vervolgonderzoeken werd het daarna AVSD (gat in de tussenschotten tussen zowel de boezems als de kamers), nog later werd het VSD (alleen nog een gaatje tussen de kamers) en die schijnt zelfs maar minimaal te zijn. Dus ze begonnen wel heel heftig met hun diagnose en iedere expert verder maakte het milder gelukkig. Helaas zien ze ook een vernauwde aorta wat een indicatie voor een syndroom kan zijn, dat vind ik nog het engst, maar we durfden geen vruchtwaterpunctie en waren toch al te laat toen om het nog af te kunnen breken (en denk ook niet dat ik dat gekund had). We duimen enorm voor een gezond kindje. Dankjewel! Ik mag wel natuurlijk bevallen, maar we zullen daarna wel met haar in het ziekenhuis moeten blijven, cardioloog gaat haar nalopen, haar hartje wordt natuurlijk in de gaten gehouden en ze gaan haar bloed testen op afwijkingen. Alles bij elkaar wel een enorme rollercoaster, pas na 3 jaar tegenslagen zwanger, dan een miskraam, dit zou eigenlijk ook een miskraam worden dachten ze eerst, uiteindelijk toch niet en dan vanaf 20 weken zwangerschap allemaal enge berichten. En het zal nog wel even spannend blijven. We krijgen de bloeduitslag pas 10 weken na de geboorte.
 9. Wij hadden hier hetzelfde probleem, tot ik de tip van @Eefje kreeg om hooi bij de boer te halen. Op de een of andere manier vinden ze dat veel lekkerder, zitten meer stengels in ipv vlas. Vooral eerste snede wordt hier verslonden. En kost ook nog eens geen drol.
 10. Lastige afweging he? Een andere omgeving met herrie geeft ook stress, maar idd pal de ren naast de plek waar massaal vuurwerk afgestoken wordt is ook niet echt ideaal. Je weet niet waar je goed aan doet. Ik wist ook niet dat het hier zo dichtbij afgestoken zou worden, dan had ik ze denk ook naar binnen gedaan. Kreeg zelf behoorlijk last van mijn oren van de knallen van het buiten bij ze zitten.
 11. Zo dat zijn nogal wat beesten, wel leuk zeg! Ik kan me voorstellen dat je dan niet dichtbij de stadskern en het vuurwerk woont ja 😉
 12. Beste wensen allemaal! voor wie nog wat goede voornemens zoekt 😉
 13. Dat was jullie hier dus ook opgevallen. Dacht dat ik de enige was die anti deze reclame was. Was nou leuk geweest als ze dat met konijnen hadden gedaan, die wel een maatje nodig hebben.
 14. Haha denk maar een beetje schatten dan 😉 Wel leuk dat jij nog mussen hebt, die zie ik dan weer helemaal niet, maar schijnt dat hun aantallen ook enorm afgenomen zijn.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .