Ga naar inhoud

BaasjevanBrownie

Members
 • Items

  2.637
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  34

BaasjevanBrownie won de laatste dag op 10 februari

BaasjevanBrownie had de meest gelikete inhoud!

Profiel informatie

 • Namen van de konijnen:
  Brownie en Ukkie

Recente bezoekers van dit profiel

3.876 profielweergaven

BaasjevanBrownie's prestaties

Konijnoloog

Konijnoloog (6/6)

2,7k

Reputatie

 1. Ongelofelijk, dit is wel echt het meeste kleffe koppel dat ik heb gezien. Wat leuk dat ze zo gek op elkaar zijn! Dat moet genieten zijn om te zien! Jij moet het forum “foto’s die laten zien waarom konijnen een maatje nodig hebben” vol gaan stoppen joh!
 2. O wacht je had hem al gewonnen natuurlijk, dat de een al likkend over de ander in slaap viel waren ook die van jou 🙈 Je had gewoon meerdere topfoto’s! Je hebt wel 2 mega schattige konijntjes die duidelijk gek op elkaar zijn!
 3. Haha die lepeltje lepeltje is ook geweldig, die had je in moeten zenden voor de fotowedstrijd vorige maand!
 4. Oh geweldig Stamper! Wat een leuk beest!
 5. Wat een geweldige konijnenfoto!
 6. Wat een slim idee! En hoe komen ze er dan in? Met een opstapje? Heb je een foto?
 7. Oh wat vreselijk allemaal bij jullie zeg, weet even niet zo goed wat ik hierop moet zeggen, “sterkte” doet wel een beetje tekort. Ik hoop dat jullie voldoening uit jullie kleindochter kunnen halen en dat dat jullie hopelijk op de been houdt. Mijn moeder is vlak voor mijn bevalling aangereden en kan amper nog lopen (niet hetzelfde, die kan gelukkig nog wat inmiddels), maar ze is heel erg opgeleefd als oma nu. Dat geeft haar gelukkig nog energie/ kracht om door te gaan. Ik hoop van harte dat dat bij jullie ook zo is.
 8. Ja klopt, moest idd @bobbyonthefloor zijn 🤦‍♀️ Schaam mij diep. Beetje slaaptekort hier 🙈
 9. Heel veel sterkte @To van de Veluwe Wat akelig zeg! Lijkt me heel naar om mee te maken dat je man zoiets ergs mee maakt, maar dat geldt ook voor @bunnyempress, dat lijkt me ook verschrikkelijk. Is er nog hoop op verbetering of is dit wat het is? Nu snap ik wat je bedoelde met ieder huis zijn kruisje @To van de Veluwe Op zulk soort momenten sta je in overlevingsmodus en is het even niet anders dat de konijnen alleen de broodnodige zorg krijgen. Gelukkig heeft iedereen ze hier op het forum van een maatje voorzien, dat maakt ons gelukkig wat minder nodig.
 10. Wellicht wat hardere brokken? Zoals Beaphar, Rosewood meadow of Bunny nature? Daar moeten ze echt flink op knagen. Ander soort knaaghout? Appelboom, perenboom, berk? Hier staan er nog meer: https://www.bunnybunch.nl/informatie/groenten-fruit-kruiden-konijnen Bij mij hielp het trouwens om hooi bij de boer te halen. Alles uit de winkel willen ze hier ook niet, zat ook vanalles met kruiden te proberen om er maar hooi in te krijgen en sinds ik hier de tip voor hooi van de boer kreeg vliegt het erdoor. Zijn vaak dikkere/ holle stengels die ze heerlijk vinden. Vooral eerste snede. En een andere tip is een maatje; voorbeeld doet volgen, eten is ook een sociale aangelegenheid. Zeker als hij zo verwaarloosd is zou het fijn zijn als hij normaal konijnengedrag af kan kijken en kan vertonen als groepsdier.
 11. Gelukkig want ik was 10 februari vergeten 😅
 12. Beterschap allemaal! Ik lees vooral schuldgevoel bij de zieke baasjes, toch wel heel bijzonder, dat spreekt van veel liefde. Ik voelde me ook zo schuldig, vorig jaar zo weinig tijd voor ze gehad door alle zorgen. Bij jullie gelukkig korter! @bunnyempress Haha heerlijk die verhalen! Leuk dat je man ook zo enthousiast van ze is, vaak worden ze enthousiast als die beestjes er eenmaal zijn he?
 13. Oef wat heftig zeg, wat dat moet dat erg voor jullie allebei zijn.
 14. Terechte winnaar @Mitty wat is die foto übercute 🥰🥰 echt al likkend in slaap gevallen op de ander, kom daar maar overheen. Ik heb al niet eens meer de moeite voor een inzending gedaan na al die megaschattige foto’s 🙈
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .