Ga naar inhoud

Deeskuh88

Members
 • Aantal items

  10148
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  61

Deeskuh88 won de laatste dag op 20 november

Deeskuh88 had de meest gelikete inhoud!

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Britt, Venco, Marlo, Prins, Nala
 • Huisdieren
  Konijnen, zebravinkjes, kanaries, paarden, kippen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Deeskuh88's Achievements

Konijnoloog

Konijnoloog (6/6)

1,9k

Community reputatie

 1. Klopt, die hadden ze ook. Een Belgisch meisje. De rest vind ik omtrent konijnen maar matig. Inmiddels is die kliniek al zo vaak van eigenaar gewisseld... Ooit waren ze echt heel erg goed, maar inmiddels valt dat toch wel zwaar tegen. Ik ga nu naar Horst inderdaad (die heeft een filiaal in Blerick, aan de Maas, bij Sur Meuse in de straat), en die zijn meestal wel prima. Ook niet allemaal, maar daar kun je iets makkelijker kiezen qua dierenarts en is meteen duidelijk via de site wie je moet hebben. Er loopt alleen een assistente rond waar ik standaard altijd ruzie mee heb, maar gelukkig doet zij alleen de balie.
 2. Dat staan ze al πŸ˜„ Zo overdag gaat het prima, pas met eten worden Angel en Najla echt vervelend.
 3. En ze zijn echt zo enorm braaf. Vanmiddag een stukje met ze gaan lopen. Saartje vond het heel spannend, zij heeft heel erg weinig gezien merkte ik. Als ze iets nieuws ziet, gaat ze kijken en wat sneller lopen, maar ze reageert verder eigenlijk heel rustig, braaf en lief. Ze had mijn nichtje toen op haar rug en ze heeft geen moment gek gedaan. En Meneertje met zijn 3 jaar? Die zette geen pas verkeerd. Ook al vond hij iets gek omdat hij het nog niet kende, hij is echt goud waard. Angel en Najla reageren met voeren niet echt heel lief naar ze (dat verbaast me nogal), en Meneertje laat aan alles merken dat hij zo graag vriendjes met ze wil worden. Saartje lijkt wat slechter gesocialiseerd en ik twijfel wat aan haar gezondheid, dus die reageert heel angstig op Angel en Najla. Ze durft te komen als wij er zijn en zoekt dan bij ons de steun. Heel lief natuurlijk, maar niet zoals het hoort.
 4. Het 'probleem' met de dierenartsen in Venlo is dat het meestal klinieken zijn met meerdere dierenartsen. Soms zitten er tussen die het wel ontzettend goed doen met konijnen, maar die gaan soms ook weer. Bij welke kliniek ben je geweest? Ik ging in Venlo vaak naar De Postwagen, maar daar ben ik de laatste jaren niet meer zo blij mee. De Belgische vrouw die daar werkte, was heel goed met konijnen, maar ik zie haar niet meer. Ik ga nu naar DierenArtsenPraktijk Horst (DAP Horst). Daar zit ook een enkele goede tussen (maar de meerderheid helaas ook niet). DAP Horst heeft een handige website met alle namen van de teamleden waar ook bijstaat welke specialisatie ze hebben. Zo uit mijn hoofd is er eentje speciaal voor konijntjes. De Keizer is ook wel oke, maar voor de alledaagse dingen, niet voor speciale dingen. Een castratie voeren ze overigens prima uit πŸ™‚ De Eenhoorn heb ik een keer laten komen voor de paarden en de geitjes. Voor de geitjes heb ik geen andere keuze dan die kliniek, maar mijn ervaring met die kliniek is niet positief, dus mijn konijnen vertrouw ik ze ook niet toe. En dierenarts Geurts zou ik gauw wegblijven πŸ˜‰
 5. Hubby met Meneertje en ik met Saartje. Ze kenden elkaar nog niet, maar samen in de trailer ging echt supergoed. Ze trekken nu ook heel erg naar elkaar toe. Angel en Najla stonden toen ze de trailer aan zagen komen heel verwachtingsvol te kijken... De teleurstelling toen er 2 van die mini's uitkwamen 🀣 Ze hebben met opgeheven hals en staart de hele wei wel 6 keer rondgerend. Saartje en Meneertje vonden hen toen ook maar gek. Uiteindelijk de wei ook opgelopen en die blije reacties van die twee was echt goud waard. Ook zij hebben de wei goed omgeploegd, ze bleven maar bekijken hoeveel ruimte ze nu hebben. Die twee zijn echt helemaal happy. Links Meneertje, rechts Saartje. Zodra ze ons goed kennen en zich ook goed laten pakken, gaan de halsters af. Ze waren er op deze foto net en de wei nog niet op geweest, dus op de achtergrond zie je Angel en Najla nog maf doen omdat het twee mini's waren.
 6. Yes, doe ik zeker! Heb er wat compromissen voor moeten sluiten, dus de Kerstboom mag Γ©cht niet eerder dan 5 december worden opgezet en Nol wil een witte airco (ik liever de houtlook zwarte), dus daarin geef ik dan maar mee πŸ˜„
 7. Ik moet ook nog beginnen hoor πŸ˜… Ik heb wel al wat ideetjes en ook voor de hint, maar nog niks concreet of af.
 8. Dat overhalen is inderdaad goed gelukt πŸ˜‰ Morgen halen we ze allebei op!
 9. Ook een bingo hier. EC, vermoedelijk accuut nierfalen, gas, haakjes, abces aan het pootje, kaakabces, snot, chronisch traanoogje, wondjes, omvallen en moeilijker overeind kunnen komen (niet door EC, wel door ouderdom).. Ik kan alleen diarree, sore hocks, tumoren en verstopping nog niet afvinken als we heel specifiek gaan kijken.
 10. Gefeliciteerd met de nieuwe baan, @Koosje! Het eerste Shetje is gekocht... Het wordt een heel schattig en lief merrietje met de naam Saartje. De eerste ruin waar we gingen kijken, heet Eeyore. Echt een onwijs knappe kerel en ontzettend leuk als je zelf een Shet zoekt waar je mee kan werken, maar niet geschikt voor het doel wat wij voor ogen hebben. Saartje is 15, al wat ouder maar daardoor wel al wat gezien in haar leven. Ik vind haar naam echt fantastisch en zelf was ze ook ontzettend leuk. Daar hebben we echt een goed gevoel bij. En dan is er nog Meneertje. Meneertje is echt een meneertje, staat bij een zorgboerderij en is pas 3 jaar oud. In zijn gedrag nog een beetje 'puppy', maar zo nuchter, makkelijk en braaf. Ik ben een beetje verliefd op hem en wil hem er graag bij hebben, maar Nol wil er nog niet aan..
 11. Nala is een van de konijntjes, haha. Die met het kaakabces eerder dit jaar, waar het overigens ontzettend goed mee gaat. Paarden zijn wel wat makkelijker op dat gebied, die kun je, zeker buiten, bij elkaar mikken en dat loopt wel los. Althans, meestal dan. Twee dominante paarden is een minder goed idee, maar dat werkt bij honden, katten, konijnen en zelfs bij mensen ook niet. Angel en Najla zijn vrij makkelijk en sociaal. Najla is ooit zelfs bang geweest voor Shetlanders. Angel en Najla staan niet hoog in de rang en dat boeit ze ook niets. Het kan hooguit zo zijn dat je meer voerplekken nodig hebt, maar dat is geen probleem. Die ruimte is er gelukkig.
 12. We zijn maar voor een ovenschotel zuurkool gegaan..
 13. Angel en Najla. Gaat heel goed met ze, gelukkig! Die vinden het wel prima zo πŸ™‚ En nee, de Shet wordt erbij gekocht. Het was de bedoeling om er een bij te kopen, maar als we niet kunnen kiezen, kan het zomaar zo zijn dat het er 2 worden. Gaat inderdaad best lekker zo met de kinderboerderij in wording!
 14. Ik zoek nog dinerinspiratie voor vandaag. Iemand? πŸ˜… Mijn collega is al naar huis, haha.
 15. As zaterdag kijken bij twee Shetjes als extra weidemaatjes en ook een beetje speciaal voor de neefjes en nichtjes. Heeft mijn petekindje straks al een pony nog voordat hij of zij zelf geboren is 🀣
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .