Spring naar bijdragen

Deeskuh88

Moderators
 • Aantal bijdragen

  9647
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  51

Deeskuh88 last won the day on August 22

Deeskuh88 had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

1653 Uitstekend

Over Deeskuh88

 • Rang
  & de beestjes!

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Britt, Venco, Marlo, Prins, Nala
 • Huisdieren
  Konijnen, zebravinkjes, kanaries, paarden

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Fijn dat hij er weer is, Michelle!
 2. Ons nieuwe huis heeft een garage en parkeerplek voor 5 of 6 auto's. En aan de zijkant nog een hek waar de auto doorheen kan 😍 Ben echt helemaal blij met dat huis.
 3. Nee, dat maakt het pakketje onder het zadel vaak nog dikker, waardoor het rustig kan zijn dat je zadel niet meer fatsoenlijk past. Je kunt er ook voor kiezen je dekjes weg te brengen en te laten wassen, van te voren de losse haren eraf halen met een siliconen dierenborstel van de Action, je dekjes niet in de wasmachine wassen maar onder de douche of in de badkuip (handwas idee) óf je dekjes wassen met van die klittenbandballetjes. Veel beter voor de paardenrug dan een zadeldekonderlegger.
 4. Is ze er nog? En hoe is haar karakter?
 5. Sorry, Marjolein, kreeg je naam niet weg 😄 Maar ja. In Kronenberg 🙂 Heel wat huizen verder qua bekijken, maar dit huis spreekt ons heel erg aan. En heel ver af, ook fijn. Nog niet officieel, we zitten nog in de onderhandelingsfase, dus het kan nog steeds niet doorgaan. Maar goed, daar hopen we natuurlijk niet op.
 6. Die wespenplaag zie ik eigenlijk ook niet zo zitten... Wordt nog wat straks als we wat meer buitenaf wonen. Ik hoop toch niet dat er daar ergens nesten zitten 😐 Gelukkig duurt de oplevering nog wel even.
 7. Deeskuh88

  Smartwatch

  Ik heb een Michael Kors smartwatch. Heel uitgebreid in functies en mooi design. Wel belachelijk duur, maar ach. En voor het sporten heb ik een GPS-horloge van Garmin. Maar die zit aangesloten op elektroden die mijn paard 'meten' en niet mijzelf. Ideaal voor endurance. Als ik daar nog wat mee zou doen, heet dat.
 8. We moeten nog met de bank gaan praten, dus even zien wat mogelijk is. Ook omdat onze hypotheekvorm niet meer bestaat en ons huidige huis ook niet 123 verkocht is natuurlijk.
 9. Platgooien was ook nog niet eens een optie 😅 Blijkbaar mag je maar een bepaald percentage grond bebouwen. Van tuin enzo wist ik dat wel, maar dat percentage ligt op een grote lap grond zelfs nog lager. Zolang het staat, mag het blijven staan. Maai je het neer, mag je het niet meer neerzetten zoals de fundering ligt, want dan bouw je over dat percentage heen. Van binnen strippen en de buitenmuren laten staan, was de enige optie. Maar dat gaat inderdaad zoveel geld kosten.. Dat gaan we niet doen. En ja, het is voor kopers geen gunstige tijd, maarja. Het is een beetje een nu of nooit. En we krijgen nu flink overwaarde op ons huis 😄 Hier is het overigens kermis, maar denk niet dat ik erheen ga. Weet ik nog niet. Verder geen idee wat er te doen is, volg dat niet zo.
 10. Asbest was nog niet eens het ergste, al zat dat er meer dan alleen in het schuurdak. En verouderd en slecht onderhouden was vooraf ook wel enigszins bekend. Maar dit was nog een tikkeltje erger. Je keek binnen recht tegen de buitenmuren aan, dus 0,0 aan isolatie. Als je naar boven keek, keek je tegen de dakpannen aan. Geen dakbeschot, niets. Op de slaapkamers had er welgeteld maar 1 verwarming. Onbruikbare zolders door het gebrek aan vloer. En klein! Het woongedeelte was echt heel erg klein. De meubels die we nu hebben, kunnen we er echt niet kwijt. En ik hoef er qua woonoppervlakte echt niet op vooruit te gaan ten opzichte van nu, maar teveel inleveren is ook niet echt een optie. Stallen die bij lange na geen 3,5 bij 3,5 waren. Het hek om de wei miste delen, was ontzettend verroest en daarbij was hij voor 2 volwassen paarden ook erg klein. Alles was echt heel slecht afgewerkt. Dat huis bewoonbaar en goed krijgen, zou nog minimaal een ton of 1,5 kosten en dat haal je er vervolgens nooit meer uit. Dus helaas. Dat gaat hem echt niet worden. En ja, toen was ik eigenlijk wel klaar met huizen kijken. Maar mijn nieuwsgierigheid won en Funda toch verder afgestruind, maar er blijkt in dezelfde prijscategorie erg veel te koop te staan en ook huizen die wel echt meteen bewoonbaar zijn. Dus ja... We konden het toch niet laten en hebben gereageerd op een paar huizen. Het is ook niet dat we perse weg moeten of willen. Mijn man wil dat eigenlijk pas over een jaar of 10. Alleen ik wil dat dan niet meer. Dan de hypotheek oversluiten, betekent dat we tot ons 70e/75e nog hypotheek betalen en dat wil ik op die leeftijd echt niet meer. Dus als we weg willen, moet het wel echt nu en anders gaat het niet meer gebeuren. Vandaar. En de huisjes waar we nu op gokken, ben ik écht verliefd op. Enige nadeel is dat de ene makelaar niet reageert en de andere vertelde al dat het huis onder voorbehoud is verkocht. Ze zei er wel bij dat het er niet positief uitzag bij ze, dus kans is groot dat het weer op de markt komt, maar dat kon ze over een a twee weken al wel vertellen.
 11. Wauw. Dat huis... Echt een dikke nee. Daar ga ik niet eens over nadenken. En die tweede bezichtiging komt ook niet.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .