Spring naar bijdragen

Deeskuh88

Moderators
 • Aantal bijdragen

  9538
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  47

Deeskuh88 last won the day on March 11

Deeskuh88 had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

1627 Uitstekend

Over Deeskuh88

 • Rang
  & de beestjes!

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Britt, Venco, Marlo, Prins, Nala
 • Huisdieren
  Konijnen, zebravinkjes, kanaries, paarden

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Leuk stel! Hopelijk heb je nu meer geluk 🙂
 2. Deeskuh88

  Hii

  Welkom terug!
 3. In Limburg is ook CDA het grootst, dan PVV, dan Fvd. Alle drie partijen waar ik niet op heb gestemd. Waterschap blanco, maar dat was al bekend. Snap eerlijk gezegd ook niet zo goed waar die FvD stemmers zijn. Iedereen die ik sprak over het stemmen, hebben daar in elk geval hun stem niet aan gegeven. Of durft niemand ervoor uit te komen dat ze daarop gestemd hebben?
 4. Deeskuh88

  Vaccinatie konijnen

  @Marjoleink Precies om wat Evelien hierboven aangeeft.
 5. Deeskuh88

  Vaccinatie konijnen

  Wordt je konijn dan ook wel nagekeken? Ik vind persoonlijk die controle dan wel erg prettig. En die zit hier niet bij. Bovendien vraag ik me af welke vaccinaties er worden gezet en welke dierenarts dat is? Als dat diegene is die ook de dierenspeciaalzaken afgaat, zeg ik op mijn beurt dat het onverstandig is om voor hem te kiezen.
 6. Corticosteroïdeninjecties zijn rotzooi, dat is absoluut waar. Dexamethason is daarbinnen geloof ik een van de sterkste, omdat het veel sterker werkt dan hydrocortison en prednison. Toch ben ik bij E. Cuniculi overtuigd van de werking. Ik weet hoeveel het voor Pluis toen gedaan heeft. Pluis is in de dagen dat hij dat kreeg toegediend, juist opgeknapt. Zodra hij het niet meer kreeg, kreeg hij zware terugvallen. Nu tolde hij er wel bij, wat vermoedelijk heeft gezorgd dat de totale behandeling niet voldoende aansloeg. Hij is uiteindelijk overleden. Bij Venco wou ik juist voorkomen pas te starten met de complete behandeling als zij ook haar evenwicht zou gaan verliezen door de torticollis. Ik weet nog heel goed wat een strijd dat is geweest met Pluis. Ik zal waarschijnlijk niet de keuze hebben gemaakt die een ander konijnenbaasje ook zou maken. Zowel met Pluis als met Venco. Venco gaat er vrijwel zeker bovenop komen, en of dat mede door de dexamethason komt, zullen we nooit weten. Wellicht had ze het zonder ook gered, maar een glazen bol heb ik niet. Toch heb ik er een goed gevoel bij gehad en als ik zie hoe goed ze eraan is sinds die injecties, ben ik ook bij haar overtuigd de juiste keuze te hebben gemaakt. Met Pluis zijn we misschien wel veel te lang doorgegaan. Ik wil er alles aan gedaan hebben en dat kan ik bij beide zeggen. En daarbij heb ik ook veel vertrouwen in het Wilhelminapark en zij zeggen juist bij EC altijd behandelen met dexamethason.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .