Spring naar bijdragen

Deeskuh88

Moderators
 • Aantal bijdragen

  9851
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  58

Deeskuh88 last won the day on 29 December 2019

Deeskuh88 had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

1705 Uitstekend

Over Deeskuh88

 • Rang
  & de beestjes!

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Britt, Venco, Marlo, Prins, Nala
 • Huisdieren
  Konijnen, zebravinkjes, kanaries, paarden

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Het roodborstje lukt ook nog wel, maar dan houdt het wel op...
 2. Ik herken de merel en de mus. En toen bleken er meerdere soorten mussen te zijn πŸ˜… Ik heb wel gekeken en eraan gedacht, maar denk dat ik eerst maar een jaar vogelsoorten moet gaan leren. Doe ik volgend jaar wel weer mee!
 3. Wilde konijnen lopen soms door de wei, maar die zie ik niet zo heel vaak. Wel muisjes en padden. De eigen konijnen zitten binnen, op een eigen slaapkamer. En de paarden dan natuurlijk nog buiten. Onze kippen. Maar onze tuin loopt heel raar. We hebben namelijk een voortuin, maar geen achtertuin. We hebben een stuk verharde tuin aan de zijkant van het huis, dan met een trapje naar beneden het gras op, langs de oude kippenschuur alleen maar gras, dan een hek. Rechts van het hek het tuinhuisje met terras, links en direct achter het hek begint de kippenren. Ook weer gras met diverse fruitbomen. Aan de wegzijde van de oude kippenschuur zit de oprit en de hondenren. Dan is er nog een grote poort aan de wegzijde, een grote houten schuur op een groot stuk dat verhard is, en daar zit dan weer de wei aan vast. Om de wei heen staan ook weer heel veel bomen.
 4. Ik herken al die soorten niet. En de tuin is te groot om alleen te kunnen volgen πŸ˜…
 5. Eindelijk! Nog iemand die het kijkt!
 6. Drainagesysteem wordt het zeker niet. Heb ik naar gekeken, maar het probleem daarmee is dat de grond in de zomer weer heel erg uitdroogt en constant die hele wei moeten sproeien zie ik ook niet zo zitten. Optie 2 is geulen graven, omdat we natuurlijk die waterpoel in de wei hebben en aan alle kanten greppels/beekjes. Dus dat is eenvoudig op te lossen. Maar eenmaal een erg natte periode, zoals nu, en ze trappen die eenvoudig dicht. Bovendien houden onze kippen van graven, dus dat is een oplossing die niet gaat werken. Ik ga eerst een bodemmonster nemen en bekijken op welk grondtype we zitten. Als het zand is, gaan we voor keren en ophogen. En daarna opnieuw inzaaien met paardengras. Als dat allemaal goed lukt en goed gedaan wordt, blijft de grond als het goed is droog. Als het veengrond blijkt, zijn we de sigaar. En Angel heeft er totaal geen last van. Gelukkig. Ze heeft het ook maar aan een hoef en Najla heeft nergens last van.
 7. Oei... Sterkte!
 8. Wij hebben het verharde deel van de tuin bij de wei getrokken. Angel heeft rotstraal door de modderpoel 😞 Ze komen dat verharde deel niet meer af.. Ze zijn wel zindelijk. Beetje uit nood dat ze nu bij de mesthoop kunnen, maar ze mesten ook alleen maar daar πŸ˜‚ Ideaal. Konijnen niet echt zindelijk te noemen, maar de pony's wel. Gekke beesten. Ze lopen er ook gewoon echt naar toe... Vanmorgen die man van Heritage op bezoek gehad voor offertes voor de weide-omheining. Dat spul is zoooo duur, maar ook zo ontzettend mooi. Nu weten we in elk geval waar we naar toe moeten sparen.
 9. Daarom zijn wij voor juni gegaan πŸ˜‚ 21 juni, de eerste dag van de zomer. Alleen een regenbui gehad net na de foto's, toen we op weg waren van de trouwlocatie (Deurne) naar de feestlocatie (Boekend). Mijn man heeft wel last van hooikoorts, maar vroeg in het voorjaar van de graspollen. En hooi. Heel handig met konijnen en paarden πŸ˜› Dus dat was toen ook niet aan de orde.
 10. Sterkte met alles, @Hallo Hoi Ik had gisteren geen pizza πŸ˜‚ En ook geen Mcdonalds. Wel lekker makkelijk: Zo'n kant en klare Aviko zak in de pan gegooid. Zonder de zak dan, natuurlijk πŸ˜„
 11. De konijnen? Ja, die hebben we de zaterdag al verhuisd, voordat de meubels enzo verhuisd werden, en die vonden het meteen wel prima zo. Ze zijn op dat gebied niet zo moeilijk en vrij snel dat ze alles weer gaan ontdekken.
 12. Haha, kaplaarzen onder andere ja. Maar vind die konijnenprint best een goed idee πŸ˜„ En @Eefje Ben ook zo benieuwd naar Gijs πŸ˜„
 13. Op mijn werk ben ik vandaag benaderd of ik ploegleider bhv wil worden. Ik weet het niet. Ik heb een verlopen bhv certificaat, maar ik ben als de dood voor brand. En ik, leider? Grapje zeker... Ik ben geen leider.
 14. Ik ga Herwig eens opzoeken! Zo zonde dat Teun zo'n slecht gebitje heeft. Gelukkig voor hem hoeft hij in elk geval niet terug naar de opvang. Ik ga heel hard duimen dat het met Herwig en Betsy gaat klikken!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .