Ga naar inhoud

Deeskuh88

Moderators
 • Items

  11.465
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  73

Deeskuh88 won de laatste dag op 26 maart

Deeskuh88 had de meest gelikete inhoud!

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Britt, Marlo, Nala, Galaxy
 • Huisdieren
  Konijnen, zebravinkjes, kanaries, paarden, kippen, dwerggeiten, dwerggarnalen, guppies

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Deeskuh88's prestaties

Konijnoloog

Konijnoloog (6/6)

2,5k

Reputatie

 1. Dat was niet mijn tip, die was geloof ik van @Marjoleink 🤣
 2. Is ook zeker zo! Kan nog overwegen tot 23.59 uur vanavond 😛
 3. Ik twijfel nog. Heb elk jaar meegedaan, maar heb het de laatste tijd eigenlijk veel te druk 🙈 Heb me daardoor hier ook amper laten zien.
 4. Dat steentjes eten kan rustig blijven. De Rottweiler van mijn ouders, Bowy, deed dat ook. Zij vond het vooral leuk om erop te sabbelen en uiteindelijk doorslikken. Waarom ze die tic had, weten we nog altijd niet.
 5. Ik zou er toch iets anders in staan. Een second opinion is voor mij alleen zinvol bij een kliniek met die specialisatie en dat er dan nog iets aan te doen is. Deze hele situatie klinkt daar niet bepaald naar. Was het maar 1 'punt', zou ik denken: Ja. Maar deze hele situatie? Hoe rot ook, maar dat wordt ook met een second opinion niet beter. Zelfs al hebben zij de kennis om 1 klacht aan te pakken, dan nog speelt er heel wat meer. Ik weet dat ik makkelijk praten heb vanaf de zijlijn (iets met stuurlui en wal...), want ik hoef de beslissing niet te nemen. Het gaat niet over mijn konijn. Toch heb ik in de afgelopen twee jaar ook voor deze keuze gestaan en ik wilde per se lijden voorkomen. Dat weegt voor mij zwaarder dan dat ik ze niet kwijt wil. Vaak zie je als je zelf over inslapen nadenkt een korte opleving bij een dier. Misschien toch een vorm van aanvoelen en opluchting? Ik kan het niet verklaren, maar het is in elke situatie die ik ken altijd maar kort geweest, die opleving. En natuurlijk: De uiteindelijke keuze ligt bij jullie, maar ik zou het ondanks deze korte opleving wel weten. En ik heb ook tot de laatste minuut getwijfeld, dat is normaal. Ik wilde er ook niet aan en het liefst elke strohalm grijpen om het te rekken. Maar was dat in het belang van het dier? Nee. Zodra mijn dierenarts het eens is met mijn beslissing om ze te laten gaan, weet ik dat het serieus is. Geen enkele dierenarts wil een gezond dier laten inslapen. Achteraf ben ik dan ook wel steeds overtuigd dat het de juiste beslissing is geweest. Hoe erg ik ze ook mis. Ik was niet te vroeg en ook niet te laat: Ik heb ze een grotere lijdensweg bespaard. Sterkte!
 6. De kliniek hier is ook niet noemenswaardig duurder geworden hoor 🙂 Denk niet dat prijzen alles zeggen. Concurrentie bepaalt ook veel. Er zitten daar zoveel dierenklinieken dat je zo naar een andere overstapt als ze te duur worden. En dat willen ze natuurlijk ook niet.
 7. Dit waren mijn caafjes vroeger: Boyke Snoopy
 8. Er zijn meer klinieken bij Evidensia aangesloten dan je in eerste instantie denkt. De Postwagen hier zit daar ook bij. Terwijl je dat in eerste instantie nergens aan ziet of merkt. Pas bij vacatures zie je dat aan het mailadres. Ik denk dat het zeker voor het personeel ook wel voordelen op kan leveren.
 9. We gaan hier flink offtopic, maar dat kasteeltje had ik dus ook echt heel erg graag gewild. Maar nieuwe auto halen ivm het ongeluk van mijn man een paar weken geleden waardoor de auto total loss is geraakt (hijzelf gelukkig vrijwel niets), bbq met de familie en de dichtstbijzijnde Lego-winkel zit op 1,5 uur rijden. Dat doe je dus ook niet voor je lol. Maar we zijn beide Lego-fan én ik ook nog van Disney. Maar ik weiger er inderdaad via Marktplaats zoveel voor te betalen. Dat er wat tegenover 'moet' staan voor de moeite: Terecht. Maar 55 euro voor iets wat gratis is... Nee, sorry. Dat spoelen is echt niet grappig. Galaxy vindt het niet leuk, maar laat het toe. Nala verandert in een piranha. Inmiddels al weken aan het stoeien met de behandeling tegen snot, maar het lijkt erop dat we ermee moeten gaan leven en dat het chronisch is.
 10. Hebben jullie dat kleine Disney-kasteeltje gehaald? Die wilde ik echt heel graag, maar geen Lego-winkel in de buurt 😞 Veranderen jullie konijnen ook in piranha's zodra je hun neus moet spoelen? Bij Nala durf je dan echt niet meer met je vingers in de buurt te komen van haar tanden...
 11. Deze is een goede voor @Pablo&Lola 😄
 12. Ik heb ze ook laten cremeren. De as heb ik ook terug in urntjes. Heeft er meer mee te maken dat ik de stort echt zwaar oneerbiedig vind en destructie ook onrespectvol. Ook al is het voor mij een leeg omhulsel en doet het lijfje op zich me niet heel veel, dat zijn opties die ik niet kan. Echt iets met een gedenkplek heb ik ook niet. Begraven wil ik niet omdat ik het ook geen prettig idee vind dat het begraven diertje weer kan worden opgegraven door welk ander dier dan ook. Vandaar crematie. Ik heb echter toch voor individueel gekozen en de as terug, omdat ik er geen spijt van wilde krijgen achteraf. Uitstrooien kan ik dan altijd nog als ik dat toch zou willen. Voor nu heb ik urntjes gekozen in de vorm van konijnenbeeldjes en dat is op dit moment gewoon goed.
 13. Ik sluit me volledig aan bij Marjolein. En zorg alsjeblieft bij een nieuw konijn dat de ren zodanig dicht is dat je kat er niet meer in kan zodat dat niet nog een keer gebeurt. Je kat kan er weinig aan doen, die volgt zijn instinct. Maar het is dan wel zaak dat je andere dieren, en dan vooral prooidieren zoals konijnen, zodanig afschermt dat je kat of welk ander roofdier dan ook, er niet bij kan.
 14. Vogels zijn de grootste stofnesten die er zijn. Met astmatische klachten allesbehalve een aanrader.
 15. En het is natuurlijk ook de vraag of alleen het stof triggert of ook de huidschilfers. In dat geval heb je aan naakt-dieren nog niets. Daarvoor zul je heel precies moeten uitzoeken wat nou precies klachten geeft en dat is best moeilijk. In geval van een allergie, maar bij astma ook.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .