Spring naar bijdragen

Deeskuh88

Moderators
 • Aantal bijdragen

  9878
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  58

Deeskuh88 last won the day on 29 December 2019

Deeskuh88 had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

1713 Uitstekend

Over Deeskuh88

 • Rang
  & de beestjes!

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Britt, Venco, Marlo, Prins, Nala
 • Huisdieren
  Konijnen, zebravinkjes, kanaries, paarden

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Eerlijk gezegd nog niet naar gevraagd/gekeken/in verdiept. Wel een goede! Zal daar inderdaad eens naar gaan kijken.
 2. Ja, het was echt vreselijk hier. We liggen vrij laag (en dat is zelfs in de loop der jaren opgehoogd) en het water kwam door de betonnen vloeren omhoog. Ik wil eerlijk gezegd niet weten wat dat met de fundering heeft gedaan...
 3. Deeskuh88

  De sportschool

  Aan de teugel lopen doet een paard ook bitloos als je je paard goed van achter naar voren rijdt. En vrijheidsdressuur kan een flink intensieve training zijn, niet echt geschikt om na een lichamelijke training mee te eindigen. Ik eindigde altijd met een uitgebreide poetssessie. Allebei weer ontspannen. Overigens rijd ik nu helemaal niet meer en heb ik alleen wat dure grasmaaiers πŸ˜„ Wil het rennen eigenlijk ook weer op gaan pakken. En wandelen. Ik ben tov het afvallen toen weer iets aangekomen, dus wil daar weer iets aan gaan doen en dan doorgaan tot mijn streefgewicht.
 4. Ik vind het wel een jippie waard dat het grondwaterpeil iets aan het zakken is. De vloeren zijn weer redelijk aan het drogen. Dat is echt drama geweest deze natte 'winter'/verlengde herfst. Het mag van mij best regenen, maar alsjeblieft niet meer zoveel. We hoeven nu niet meer elk uur dat we thuis zijn te dweilen of de smeerput leeg te pompen. Jeuj!
 5. Deeskuh88

  Corona virus

  Bezorgen doet Picnic hier niet eens. Buitengebied... πŸ˜… Voor de beestjes hebben we wel alles ruim op voorraad, om te voorkomen dat we niks meer hebben als dierenwinkels moeten sluiten ofzo. Een kleine 2000 kilo hooi, 10 kilo konijnenbrok, een grote bak kruiden, 10 kilo kippenkorrel, en voor de vogeltjes genoeg ingeslagen. Supermarkten blijven toch wel open, dus voor ons ga ik niet hamsteren. Wasmiddel en poetsmiddelen heb ik toch nog genoeg, dus dat loopt wel los. Wc papier heb ik ook nog een rol of 10. Keukenrol 3. Ga er niet naar op zoek, maar kom ik het tegen, neem ik wel weer een pak mee. Ben dat liever voor dan tegen de tijd dat het echt op is niks meer te krijgen.. We zorgen wel dat we veel materialen in huis hebben van wat we willen doen in huis, zodat als we thuis komen te zitten, we ook werkelijk genoeg kunnen doen. Vervelen hoeven we ons niet. Goede actie ook van de supermarkten! Zal dat ook gelden voor andere beroepsgroepen die gewoon doorgaan? Tegen de tijd dat ik thuis ben van het werk en boodschappen kan doen, is het meeste alweer weg.
 6. Deeskuh88

  Corona virus

  Beterschap, Michelle! Vanaf vandaag wordt op het werk bij iedereen de temperatuur gemeten. Ben benieuwd.. 38 graden of meer en je kan naar huis. Bij ons zijn er heel veel collega's die thuiswerken. Ik wil dat ook 😞 Maar laptopschaarste en het vpn-netwerk heeft er moeite mee, dus een aanvraag voor een laptop wordt, tenzij dringende maatregelen zoals jonge kinderen thuis, standaard afgewezen.
 7. Deeskuh88

  Corona virus

  @Hallo Hoi Ben benieuwd hoe je een corona bacterie wil zien, want het is een virus... Ik moet nog steeds werken en Nol ook. Al kunnen we met het verbouwen in huis (en de wateroverlast) wel een totale lock-down gebruiken πŸ˜› Niet ideaal, wel in onze situatie handig. Misschien is dat ook wel de reden dat mensen hamsteren, aangezien dat in enkele landen al gebeurd is? Ben vooral bang voor de economische gevolgen die dit gaat hebben. Hoeveel kleine ondernemers gaan nu failliet? Zeker in de vrijetijdssector. Wij hadden dit weekend bijvoorbeeld ook vol staan, maar nu is alles afgelast. Voor de zorgsector is dit ook ronduit vreselijk. We zullen zien hoe het gaat lopen. Ik hou me zelf voor zoveel als mogelijk aan de voorschriften en meer kun je toch niet doen. Hamsteren doe ik in elk geval niet aan mee. Gisteravond met avondeten halen na een dag klussen hebben we 5 (!) supermarkten af moeten gaan voordat we pas iets konden krijgen. Echt belachelijk.
 8. Zij gaat/is dicht, helaas 😞 Dat was in Budel.
 9. Deeskuh88

  Corona virus

  Bol.com kan daar weinig aan doen, dat zijn de externe partijen. @Newby1981 Wat is de Big One? En nee, ik ben niet bang voor het coronavirus. Ik volg de ontwikkelingen wel, maar verder denk ik echt: Laat maar komen. Het enige virus waarbij ik me in huis opsluit en er niet meer uitkom, is ebola. Dat vind ik echt een eng virus.
 10. Gefeliciteerd! @Marjoleink En Zalon box is van Zalando. Kun je vanalles over jezelf invullen qua maten, kledingstijl, je figuur, budget, etc. Dan word je gematched met een stylist en die stelt dan een outfit voor je samen. Kan eenmalig, kan vaker. En dan kun je passen en zelf bepalen wat je houdt.
 11. Deeskuh88

  Telefoon

  @Evee Ik heb ook de Samsung Galaxy S10 πŸ˜‚ En Nol en ik zijn ook een modern anwb-stel... Eerst samen de Sony Xperia XZ1, nu dus allebei de S10.
 12. Ze zijn erg leuk! Maar @Marjoleink, aangezien de konijnen in het midden staan van het plateau, zijn het vrijwel zeker geen boekensteunen πŸ˜›
 13. Deeskuh88

  Storm Ciara

  Naam of geen naam, ik stoor me er niet aan. Maar zowel Ciara als Dennis overleefd. Nu komt Ellen weer komend weekend πŸ˜… Het houdt ons wel bezig zo. Elke zaterdag alle planten en vogelhuisjes etc uit de tuin halen en opbergen in de schuur, de kelder deels leeghalen, etc, en elke maandag-/dinsdagavond alles weer terugzetten. Er is pas een beeld gesneuveld, eentje die we vergeten waren bij de poort, maar die we toch ontzettend lelijk vonden. Verder totaal geen schade. Alle bomen staan nog en zelfs de weide-omheining heeft het overleefd.
 14. Deeskuh88

  Valentijnsdag!

  Vergeet de decembermaand niet πŸ˜› En lief van je man! Ik heb, zoals voorspeld, niets gehad en mijn man ook niet van mij πŸ˜„
 15. En, heeft Gijs het gemerkt, @Evee?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .