Spring naar bijdragen

Deeskuh88

Moderators
 • Aantal bijdragen

  10041
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  58

Deeskuh88 last won the day on 29 December 2019

Deeskuh88 had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

1800 Uitstekend

Over Deeskuh88

 • Rang
  & de beestjes!

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Britt, Venco, Marlo, Prins, Nala
 • Huisdieren
  Konijnen, zebravinkjes, kanaries, paarden

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Dat is vaker bij voornamelijk oudere auto's. Die van mij (uit 1999) heeft dat gelukkig nog niet, maar vrees er wel een beetje voor. Mijn vorige Polo had dat namelijk wel. Deze wordt ook behoorlijk snel warm, dus misschien heb ik nu mazzel... Bij de vorige waren de deuren ook vaker vastgevroren. Of het slot dichtgevroren. Heeft deze (even afkloppen...) ook nog niet gehad.
 2. Meer dan dat weten we helaas niet. Ik hoop echt dat hij nooit meer vrijkomt!
 3. Deeskuh88

  Corona virus

  Oooh, daarom zie ik van jou nooit iets voorbij komen 😛
 4. Maar je doet het wel. De ideeën die je erbij hebt zijn ook al enorm creatief! Ik vind het echt gaaf wat je doet.
 5. Wij vieren kerstavond altijd met de hele familie. Of nouja, een deel ervan. Dat is dit jaar een zoom-meeting geworden. Eerste kerstdag bij mijn ouders, tweede kerstdag bij mijn schoonvader en vriendin. Schoonmoeder en haar man waren in Zeeland voor een weekje. Allemaal netjes verdeeld, dus het was anders. Sowieso vreemd dit jaar. Niet alleen door corona, maar ook door mijn nichtje Laura natuurlijk. Het goede nieuws: De dader heeft 24 december bekend!
 6. Jullie huis is superleuk ingericht! Enne... Niet creatief, @Eefje? Al die meubels die je zelf opknapt vind ik toch aardig creatief!
 7. Ochja, solliciteren. Kan ik ook weer opnieuw mee beginnen, want mijn huidige werkgever verlengt momenteel geen tijdelijke contracten. Tenminste, als ze vast moeten worden en laat dat nu bij mij het geval zijn... Echt, wat een topjaar, dat 2020! Ben er helemaal klaar mee.
 8. Ik ben echt zwaar allergisch voor die reclame van Anderzorg. Sporten naast je pup terwijl je een volwassen hond hoort blaffen. En die afsluiter... Zorg goed voor de leven? Serieus? De leven? Nope, nooit van mijn leven dat ik die verzekering kies.
 9. @Evee Wat een leuke foto! Voor ons dit jaar een aangepaste kerst, maar wil ook iedereen fijne feestdagen wensen en een veeeeeeel beter 2021!
 10. Nu zijn we natuurlijk wel heel nieuwsgierig naar de hint en de cadeautjes 🙂
 11. Dat snap ik, maar tussen 'last' en 'last' zit nog een groot verschil. Draaien mijn buren harde muziek, hebben ze een feestje of gebruiken ze flikkerende verlichting, heb ik er geen 'last' van. Geen haar op mijn hoofd die eraan denkt daarover te klagen. Andersom doen ze dat ook niet en ik gedraag me echt niet altijd braaf. Dat is wat ik bedoel met leven en laten leven. Dat het soms niet leuk is, begrijp ik goed, maar om dan een actie als bovenstaande te doen? We moeten eens wat meer van elkaar tolereren. Maar goed, dat is mijn mening 🙂
 12. Ik heb een rosegouden van Berlinger Haus. Niet minimalistisch en niet retro, maar wel mooi 😍 Ik ben groot fan van die kleur.
 13. Ik zou me er ook niet aan storen hoor. Nu vind ik Kerst normaalgesproken helemaal fantastisch, alleen dit jaar even niet. Van Kerstliedjes kan ik nu best boos worden, terwijl het me andere jaren niet vroeg genoeg kan beginnen. Maar wil iemand zijn huis zo uitbundig versieren? Be my guest. Stoor ik me eraan, kijk ik er toch gewoon niet naar? Leven en laten leven.
 14. Deeskuh88

  Corona virus

  Toen mijn moeder dat had heeft het ook maanden geduurd. En dat was ver voor corona 🙂 Dus dat zal vermoedelijk de normale gang van zaken zijn bij darmkanker.
 15. Maar dan blijf je toch bezig? Stel dat het een lastige hint is die je behoorlijk laat twijfelen, waardoor je een gok doet... Als je pas gaat bevestigen als alles klaar is, heb je toch nooit echt geraden? Dan heb je misschien fout gegokt en is het alsnog de overgebleven SS. Dat is toch ook niet leuk?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .