Spring naar bijdragen

Deeskuh88

Moderators
 • Aantal bijdragen

  9607
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  50

Deeskuh88 last won the day on June 4

Deeskuh88 had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

1647 Uitstekend

Over Deeskuh88

 • Rang
  & de beestjes!

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Britt, Venco, Marlo, Prins, Nala
 • Huisdieren
  Konijnen, zebravinkjes, kanaries, paarden

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. We moeten nog met de bank gaan praten, dus even zien wat mogelijk is. Ook omdat onze hypotheekvorm niet meer bestaat en ons huidige huis ook niet 123 verkocht is natuurlijk.
 2. Platgooien was ook nog niet eens een optie 😅 Blijkbaar mag je maar een bepaald percentage grond bebouwen. Van tuin enzo wist ik dat wel, maar dat percentage ligt op een grote lap grond zelfs nog lager. Zolang het staat, mag het blijven staan. Maai je het neer, mag je het niet meer neerzetten zoals de fundering ligt, want dan bouw je over dat percentage heen. Van binnen strippen en de buitenmuren laten staan, was de enige optie. Maar dat gaat inderdaad zoveel geld kosten.. Dat gaan we niet doen. En ja, het is voor kopers geen gunstige tijd, maarja. Het is een beetje een nu of nooit. En we krijgen nu flink overwaarde op ons huis 😄 Hier is het overigens kermis, maar denk niet dat ik erheen ga. Weet ik nog niet. Verder geen idee wat er te doen is, volg dat niet zo.
 3. Asbest was nog niet eens het ergste, al zat dat er meer dan alleen in het schuurdak. En verouderd en slecht onderhouden was vooraf ook wel enigszins bekend. Maar dit was nog een tikkeltje erger. Je keek binnen recht tegen de buitenmuren aan, dus 0,0 aan isolatie. Als je naar boven keek, keek je tegen de dakpannen aan. Geen dakbeschot, niets. Op de slaapkamers had er welgeteld maar 1 verwarming. Onbruikbare zolders door het gebrek aan vloer. En klein! Het woongedeelte was echt heel erg klein. De meubels die we nu hebben, kunnen we er echt niet kwijt. En ik hoef er qua woonoppervlakte echt niet op vooruit te gaan ten opzichte van nu, maar teveel inleveren is ook niet echt een optie. Stallen die bij lange na geen 3,5 bij 3,5 waren. Het hek om de wei miste delen, was ontzettend verroest en daarbij was hij voor 2 volwassen paarden ook erg klein. Alles was echt heel slecht afgewerkt. Dat huis bewoonbaar en goed krijgen, zou nog minimaal een ton of 1,5 kosten en dat haal je er vervolgens nooit meer uit. Dus helaas. Dat gaat hem echt niet worden. En ja, toen was ik eigenlijk wel klaar met huizen kijken. Maar mijn nieuwsgierigheid won en Funda toch verder afgestruind, maar er blijkt in dezelfde prijscategorie erg veel te koop te staan en ook huizen die wel echt meteen bewoonbaar zijn. Dus ja... We konden het toch niet laten en hebben gereageerd op een paar huizen. Het is ook niet dat we perse weg moeten of willen. Mijn man wil dat eigenlijk pas over een jaar of 10. Alleen ik wil dat dan niet meer. Dan de hypotheek oversluiten, betekent dat we tot ons 70e/75e nog hypotheek betalen en dat wil ik op die leeftijd echt niet meer. Dus als we weg willen, moet het wel echt nu en anders gaat het niet meer gebeuren. Vandaar. En de huisjes waar we nu op gokken, ben ik écht verliefd op. Enige nadeel is dat de ene makelaar niet reageert en de andere vertelde al dat het huis onder voorbehoud is verkocht. Ze zei er wel bij dat het er niet positief uitzag bij ze, dus kans is groot dat het weer op de markt komt, maar dat kon ze over een a twee weken al wel vertellen.
 4. Wauw. Dat huis... Echt een dikke nee. Daar ga ik niet eens over nadenken. En die tweede bezichtiging komt ook niet.
 5. Druk weer aan het werk ja 🙂 Heb vrijdag ook gewoon moeten werken, dus dat lange weekend heb ik niks van gemerkt.
 6. Aladdin was heel erg leuk! Ontzettend gaaf gedaan. Tuurlijk ook wel wat mindere puntjes, als je wat kritischer gaat kijken. Maar hey, het is Disney 😄
 7. Vooral de kavel ben ik erg enthousiast over. Die grond 😍
 8. Ik vond Secret Life of Pets erg leuk! Ik heb toen kaartjes gewonnen voor de première in Amsterdam. Was echt leuk! Ik ga vanavond, als alles goed gaat, naar Aladdin. Ben heel benieuwd hoe die is. Reacties zijn positief op de Disney-pagina die ik volg, dus nu wil ik er zelf ook heen. Wil ook nog naar Dumbo en the Lion King. En naar 5 feet apart. De laatste komt hier in de buurt niet 😞 En Dumbo draait alleen op kindertijd, beetje jammer. Ik moet overigens morgen gewoon werken. Mijn man heeft wel vrij. Mijn collega overigens ook, dus moet morgen voor het eerst alles alleen doen. Hopelijk gaat dat goed 😄 Dinsdag gaan we naar een nieuw huis kijken 😍 Ontzettend oud en gedateerd, maar wel een woonboerderij met 5600m2 grond en 4 paardenboxen. Ik ben helemaal verliefd op het huis. Maar ik ben ook nog wel realistisch genoeg dat we niet zomaar een bod uitbrengen. Sowieso zitten we nog met de verkoop van ons eigen huis. En er moet zoveel geld in gestoken worden (alles oud en gedateerd, schuurdak bevat asbest, etc), dus de eerste keer zelf kijken, dan met de bank praten (ook belangrijk 😄 Zonder hypotheek kun je niks), dan een tweede bezichtiging met aankoopmakelaar en iemand die bouwkundige keuringen kan doen. Dan kijken welke subsidies die gemeente heeft qua asbestsanering en het huis energiezuiniger maken. En als alles oké is, dan pas een bod uitbrengen. Het huis is al flink in prijs gezakt, maar hun huidige prijs vind ik gezien de staat ook niet reëel. We hebben gelukkig veel overwaarde op ons huidige huis en wat spaargeld. Maar dat willen we echt in de verbouwing steken en niet als korting op de hypotheek. We zullen zien. Het gaat om dit huis (het huis op de achtergrond is dat van de buren):
 9. Leuk, Marjolein! Gefeliciteerd en veel succes 🙂
 10. Ik vind Casa persoonlijk ook niets. Zo'n chaotische winkel, alles staat door elkaar. Heb er alleen ooit een hele schattige konijnenspaarpot gekocht, dat dan weer wel 😄
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .