Ga naar inhoud

Deeskuh88

Members
 • Aantal items

  10072
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  58

Deeskuh88 won de laatste dag op 29 december 2019

Deeskuh88 had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

1829 Uitstekend

Over Deeskuh88

 • Titel
  & de beestjes!

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Britt, Venco, Marlo, Prins, Nala
 • Huisdieren
  Konijnen, zebravinkjes, kanaries, paarden, kippen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Komt omdat Kruidvat de nu nog lopende folders op de website heeft staan 😉 Dit zal om de nieuwe folder gaan die aankomende week ingaat. Kruidvat heeft geen locale acties in de folder staan.
 2. Het is inderdaad niet makkelijk, maar juist daarom wilde ik het doen. Bij mij werkt alles, maar ik maak er zelf geen gebruik van. Dat ik zelf geen kinderen wil, betekent dan ook niet dat ik het een ander niet gun. Die behandeling had ik er wel voor over gehad, er zijn ook vrouwen die er weinig van merken, dus daar maak ik me niet zo'n zorgen om. Ik zou het ook niet zien als een kindje met mijn DNA. Biologisch is het misschien wel zo, maar ik zie dat eitje als een bouwsteentje.
 3. Ik heb bij een collega bij een van mijn vorige banen ook van dichtbij meegekregen hoe moeilijk het kan zijn om zwanger te raken. Daarop heb ik overwogen om eicellen te doneren. Ik had wensouders gevonden, maar door wisselen van baan is dat uiteindelijk niets meer geworden. Daarna niet echt meer gezocht, maar als ik dat van mensen in mijn omgeving hoor, meld ik me zo weer aan. Ik heb zelf geen kinderwens en normaal doen ze vanuit het ziekenhuis dan erg moeilijk, maar ik was wel goedgekeurd. Blijkbaar is het gebrek eraan bij mij zo duidelijk dat ze er niet aan twijfelen ofzo 😛 Maar i
 4. Die bestaat wel echt! Bufkes heeft hem al jaren in het assortiment.
 5. Ik ben nu bezig aan het boek "Mam, ik bel je zo terug". Om bekende redenen wilde ik dat heel graag lezen. Heb die tegelijkertijd binnengekregen met een boek over tbs en een boek over strafzaken mbt moord. Ik wilde graag weten wat ons te wachten staat.
 6. Klopt, maar gaat dan meer om de ziektes die paarden kunnen krijgen en over kunnen brengen naar de mens. Dat is ook wat het met de tweehoevige dieren een probleem maakt. Ik weet zo niet uit mijn hoofd welke ziektes onder de paarden ook een zoönose is.
 7. Ben ik de enige die dat hele paarden registreren maar niks vind? Het registreren op zich is niet zo gek, maar ze komen straks onder dezelfde noemer als koeien, varkens, schapen, geiten en kippen. En niet dat een paard perse meer is, maar de andere diersoorten zijn ook geregistreerd om te ruimen bij uitbraak van een besmettelijke ziekte. Ik ben een beetje bang dat ze dat met paarden ook gaan doen.
 8. Nee hoor, die heb ik voor ons lits jumeaux bed 😉 240 x 220
 9. Venco? Die heeft heel even split cage gezeten. Denk een dag ofzo? En sindsdien is ze poeslief. Ze staat nu ook op die druppeltjes die Eefje heeft voor Kiki, en het gejaag is sindsdien wel minder. Ze doet het nog, maar niet meer heel heftig. Die dag kon echt geen enkel konijn in de groep een beweging maken of ze zat ze achterna. Geen idee waarom het ineens zo heftig is, maar de rest moest zich, zeker die dag, verstoppen. Dat was voor de rest niet leuk. Het is nu een week geleden en dat gaat gelukkig weer goed. Nala is nu 1,5 week uit de groep. Het begon op dinsdagavond, 16 maart. Ze
 10. Hier heb ik een konijn nu met een kaakabces. Lang geleden dat ik iets gepost heb, maar snelle samenvatting: Nala had haakjes op haar kiesjes, is daarvoor behandeld bij kliniek A, at dagen later nog niet, ineens werd haar wang dik, naar kliniek B, conclusie: Kaakabces. Ze begint steeds meer te vechten als we haar moeten behandelen, het is wachten op de eerste keer bijten 😅
 11. Ik snap je wel heel goed hierin. Het is jammer dat het niet het gewenste resultaat gaf, maar het is nu tenminste duidelijk: Dit is geen match. Kiki vindt wel een goed plekje met behulp van Lonneke. En voor Gijs loopt ergens zijn perfecte maatje rond.
 12. Ik hoop echt dat die druppeltjes wat uit gaan halen! Venco is vandaag weer ontzettend rustig, maar die is echt enorm heftig de laatste tijd. Zo erg gisterochtend dat geen enkel ander konijn een pas kon verzetten voordat ze er weer achteraan zat. Ze heeft die buien wel vaker, maar nu was het zo extreem!
 13. Nee, 1 maart start ik daar 🙂 Nog 2 weken bij mijn huidige werkgever, dan 1 week vrij en dan daar starten. Heb er wel zin in! En welkom terug, @elnienkjo!
 14. Ik heb gekozen voor een klein, goeddraaiend transportbedrijfje met een informele sfeer. De keuze voelt erg goed! Het werk wat ik ga doen is in principe bekend terrein voor mij, dus ik heb er alle vertrouwen in! De andere bedrijven hadden ook mooie mogelijkheden, maar op dit moment niet voor mij.
 15. Had nog niks over die challenge gehoord, maar dat lijkt me best leuk om te leren!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .