Ga naar inhoud

Deeskuh88

Moderators
 • Items

  11.302
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  72

Deeskuh88 won de laatste dag op 2 maart

Deeskuh88 had de meest gelikete inhoud!

Over Deeskuh88

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Britt, Marlo, Nala, Galaxy
 • Huisdieren
  Konijnen, zebravinkjes, kanaries, paarden, kippen, dwerggeiten, dwerggarnalen, guppies

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Deeskuh88's prestaties

Konijnoloog

Konijnoloog (6/6)

2,4k

Reputatie

 1. Nala is het hele jaar door van het graven. Als ze zo'n periode heeft, vliegt de bodembedekking de hele kamer door. Af en toe krijgt ze dus een zandbak en dat vindt ze fantastisch. Ik heb alleen geen stemoptie, want ja, ze hebben er een, maar niet permanent, en ook niet gebonden aan een periode. Dat kan zoals laatst ook midden in de winter zijn.
 2. Mijn schoonmoeder heeft ook zo'n karretje achter de fiets. Dat gaat met Pleuntje, hun hond, heel goed. Die vindt dat zelfs leuk en springt er zelf in.
 3. De fotowedstrijd van maart heeft als thema "Lekker schoon"! Zijn jouw konijnen ook altijd zoveel bezig met schoon zijn of het schoon houden van de vriendjes? Of wat denk je van 'juist totaal niet'? Laat zien welke invulling jouw huisdieren geven aan dit thema! De spelregels op een rij: - 1 foto per persoon. Je moet zelf je eigen foto inzenden, dit kan een ander niet voor jou doen. - Heb je vorige maand gewonnen? Helaas mag je deze maand dan een keertje niet mee doen. - Het wisselen van een foto is niet toegestaan, als je eenmaal hebt ingezonden mag je dus niet meer ruilen. - Het is de bedoeling dat het een foto is die je zelf gemaakt hebt. De foto mag bewerkt zijn / een filter hebben. - Het hoeft geen konijnenfoto te zijn, honden, katten, paarden, kleine knagertjes, alle diertjes mogen mee doen, zolang de foto maar aansluit bij het thema van de maand. - Stemmen mag de gehele maand, en doe je via de "vind ik leuk" knop, rechts onder een bericht. Ook de smileys en hartjes tellen mee als "like". De foto met de meeste stemmen aan het eind van de maand, wint de wedstrijd. - Winnaars krijgen een plekje in het topic met de winnaars van dat jaar en alle deelnames kunnen gedeeld worden op de bunnybunch social media kanalen. - De winnaar, dat is de foto met de meeste likes aan het eind van de maand, ontvangt een kortingscode t.w.v. 5 euro te besteden in de Bunnybunch Webwinkel. Lukt het niet om een foto te plaatsen? Dan is het bestand waarschijnlijk te groot. Tips hoe je de foto dan alsnog kan plaatsen lees je bij de forumtips voor beginners. Dit topic is alleen voor het inzenden van foto's! Commentaar op de foto's is in dit topic niet toegestaan om het overzichtelijk te houden, daarvoor is een apart topic, het discussietopic fotowedstrijden 2023 Verzin iets leuks en inzenden maar !! Succes !
 4. De winnaar van de maand februari, met het onderwerp "I'm dreaming of...." is geworden: @Mitty Gefeliciteerd! "Een in slaapvallende Stamper, al likkend aan het einde van zijn charmeoffensief zodat hij Mitty als kussen kan gebruiken😂"
 5. Hoe oud is Ollie nu? Moet hij ook getrimd gaan worden? Waarschijnlijk vragen die allang beantwoord zijn, maar de antwoorden heb ik niet opgeslagen 😅
 6. Die zijn heel bekend en krijgen de stemmen toch wel bij elkaar 😅 Ik had best willen stemmen op deze konijnenopvang, maar ik vraag me echt af waar ze mijn volledige adres voor nodig hebben. Daarop ben ik afgehaakt.. Mailadres, naam en zelfs woonplaats, had ik niet erg gevonden. Maar mijn adres? Nee, sorry. Ik dacht dat je in het kader van AVG ook alleen gegevens mag vragen/opslaan als ze relevant zijn? Dat zijn mijn adresgegevens in deze niet.
 7. Ik laat mijn konijnen ook vaccineren. Het nadeel aan EC is dat heel veel konijnen het bij zich dragen, maar niet alle konijnen laten het zien/hebben er last van. Een vaccinatie kan voor sommige konijnen (sterker nog: Voor de meeste wel) een stressvolle situatie zijn, waardoor de weerstand iets daalt en EC de kop op kan steken. Dat gebeurt echter ook met elk andere stressvolle situatie (een ander dierenartsbezoek, een verhuizing, een koppeling, wat dan ook). Dat is helaas iets naars aan EC en dat kan wél verband houden met een vaccinatie. Dat even voorop gesteld. Ik ben helaas bekend met EC en al mijn konijnen zijn drager. Dat zorgt er echter niet voor dat ik niet laat vaccineren. Wat hierboven al is gezegd: De ziektes zijn vrijwel meteen dodelijk, een besmetting is zo gebeurd met in het voorjaar zelfs een enorm grote kans... Ik wil het niet op mijn geweten hebben dat mijn konijnen kunnen overlijden aan een ziekte die ik zo makkelijk had kunnen voorkomen. Ik ben wel rondom de vaccinatie extra alert op kleine gedragsveranderingen, waardoor ik snel kan starten met de juiste behandeling om de EC weer de kop in te drukken. Ik heb inmiddels 10 konijnen gehad, waarvan er nu 3 nog leven. Ik ben 'maar' 1 konijn echt aan heftige EC verloren wat een strijd werd die niet te winnen is. Van de overige konijnen hebben minimaal 3 konijnen ook symptomen gehad, een paar twijfelgevallen, maar ze zijn er allemaal weer bovenop gekomen. En zodra 1 konijn in je groep of koppel EC heeft, zijn ze via de urine vrijwel zeker allemaal drager. Maar het gros wordt er gewoon oud mee, mits je alert bent op kleine signalen.
 8. Mij boeit het ook niet, daar niet van. Maar was nieuwsgierig omdat de betreffende hond iets van het ras weg had, vandaar. Kan dat het er toch ergens in zit, kan ook zomaar zijn van niet.
 9. Is de moeder ook een kruising? Heeft wat weg van een West Highland White Terrier, maar ook van een Maltezer.
 10. Volledig eens! Intelligent kan ik de huidige mens absoluut niet noemen.
 11. De enige die ik nog ken en die goed te doen is, zit in/nabij Roermond. Die van Budel is gesloten. En heel eerlijk zou ik ze nooit naar Frankie's in Eindhoven brengen. Misschien Moergestel? Geen idee of zij vakantie-opvang doet. Maar dat is ook niet echt meer in die omgeving.
 12. In het kader van schelden in het dialect: Weerse prengel. En heb er nog een gehoord, maar die ben ik weer vergeten. Maar het blijft in het dialect allemaal erg beschaafd. Geen ziektes of seksuele voorkeuren.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .