Ga naar inhoud

Deeskuh88

Moderators
 • Aantal items

  10769
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  68

Deeskuh88 won de laatste dag op 13 april

Deeskuh88 had de meest gelikete inhoud!

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Britt, Marlo, Nala, Galaxy
 • Huisdieren
  Konijnen, zebravinkjes, kanaries, paarden, kippen, dwerggeiten, dwerggarnalen, guppies

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Deeskuh88's Achievements

Konijnoloog

Konijnoloog (6/6)

2,2k

Community reputatie

 1. Deeskuh88

  Milly en Gijs

  Ik heb een magische uitwerking op konijnen 😛 Nee, ik verdenk ook Yula. Hoe is het met laminaat lopen? Heb ik ze echt verpest?
 2. Even gegoogled, maar het was ooit broekbos. De natte grond is er nog wel, maar de bomen niet meer. Door menselijke bemoeienis groeien er inmiddels ook eikenbomen, maar ook nog wel veel berk en els.
 3. Ik woon niet ver van de peel af, dus hier is het een mix van vanalles. Leem/klei/veen/zand. Officieel heet het 'nat broekbos' geloof ik.
 4. 34. Daar schrok ik wel van 😅
 5. Dat stoort mij veel minder dan die vieze uitlaatgassen. Het ruikt niet lekker nee, maar het vervliegt ook snel vind ik.
 6. Ik zou die spiegelkast heel makkelijk compleet kunnen vullen. En ik draag eigenlijk maar heel weinig. Een ring met het haar van Angel en Najla en mijn trouwring. Geen armbanden meer, daar krijg ik gekke plekjes van op mijn pols. Mijn Michael Kors smartwatch. En ik wissel af met 2 of 3 oorbellen. Wel altijd dezelfde knopjes. Ik denk dat zo'n 99% van mijn sieraden niet meer gedragen wordt of zelfs nog nieuw is. Maar ik kan echt geen afscheid nemen van spullen 🙄
 7. Nala is officieel een vreemd konijntje, maar wel een hele leuke en vrolijke 😄 Ze heeft wenkbrauwen (ja, echt waar, zo'n dun lijntje, ziet er heel gek uit). Ze luistert naar haar bijnaam Ukkie. Sterker nog: Als ze in haar eigen kamer is, wij zitten op de bank en noemen haar naam, komt ze echt aangesprint. Ze vliegt de trap af, de bank af en kijkt je echt aan met een: "Oke, hier ben ik al, wat is er?" Ze heeft totaal geen interesse in kamerplanten of kabels. Al liggen ze in de weg, het doet haar weinig. Ze zit graag op schoot, klautert over je heen, ook over je gezicht ofzo als dat nodig is en voor eten maakt ze zich heeeeeeeel lang. Ze gaat dan echt op haar tenen staan. Ze is ontzettend jaloers, want als je richting haar verblijf loopt en ze zit nog op de bank, komt ze achter je aan gestormd. Stel je voor dat de rest iets krijgt wat zij dan niet krijgt... Oei oei. Ik heb af en toe echt het idee dat ze de reïncarnatie is van een hond. Oke, ze maakt binkies, dat doet een hond niet.
 8. Ik verrek echt van de honger als ik een paar uur niet eet. Als ik ontbeten heb en daarna naar mijn werk rijd, begint na een uur mijn maag echt giga te knorren. En echt luid. Daar geef ik echter niet aan toe, op wat fruit na heb ik dan ook niks bij. Rond de lunch schreeuwt mijn lijf om eten. Sla ik dat over, dan kiep ik echt om. Daarna gaat het goed tot zo rond de tijd dat ik naar huis ga. Dan heb ik weer een giga knorrende maag. Nu vind ik dat in de auto minder storend dan op het werk zelf. En het leuke is dat ik echt al jarenlang niet meer op die tijdstippen eet, dus het is ook geen gewenning. Mijn maag werkt te snel denk ik, dus die is dan gewoon echt leeg. Maar meer eten is geen optie, want ik ben al veel te dik.
 9. Ach, zo was er recent gedoe om een bepaalde architect die ontwerpfouten heeft gemaakt in een bepaalde vloerconstructie. Ingestorte parkeergarage enzo. En laat het nieuwe gemeentekantoor van Venlo én een middelbare school in Blerick op dezelfde wijze gebouwd zijn. Die school is inmiddels dicht, al heb ik niet alle recente berichtgeving gevolgd.
 10. Welkom! Hier kun je waarschijnlijk nog veel leren over je konijn 🙂
 11. Zag het inderdaad! Gelukkig 🙂
 12. Nee, wel in de zoektocht gevonden, haha. Die ik gevonden hebben was een 3-jarige van 1,43m 😛 Een roan en echt zoooo leuk. Maar helaas wordt ze morgen opgehaald door haar nieuwe eigenaren.
 13. Ervaring heb ik zelf niet (gelukkig), maar ik zou ze zeker wel uit elkaar halen. Hou er ook rekening mee dat als je ze zelf wilt houden, dat misschien niet in 1 groep kan. Familiebanden tellen niet bij konijnen, dus de kans bestaat dat ze elkaar niet mogen. Maar goed, dat is voorlopig nog toekomstmuziek. Eerst de kleintjes überhaupt groot zien te krijgen. Als er rammetjes tussen de kleintjes zitten, moet je die met 10 weken ook weghalen, anders kan hij zowel de moeder als misschien een zusje bevruchten en dat kan helemaal de bedoeling niet zijn. Had je de informatie-artikelen van Bunnybunch al gevonden? Bijvoorbeeld deze? https://www.bunnybunch.nl/informatie/onverwacht-nestje
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .