Spring naar bijdragen

Deeskuh88

Moderators
 • Aantal bijdragen

  9700
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  52

Deeskuh88 last won the day on 23 Oktober

Deeskuh88 had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

1663 Uitstekend

Over Deeskuh88

 • Rang
  & de beestjes!

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Britt, Venco, Marlo, Prins, Nala
 • Huisdieren
  Konijnen, zebravinkjes, kanaries, paarden

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Als mijn paarden onder 'huisdieren' vallen, net nog met het hooi voeren. Zo niet, dan waren het de konijnen gisteravond. Was de schappen op hun kamer aan het indelen en ze weten dat de zak hooi, hun eten, hun kruiden en wat lekkers tussendoor, ook van die plank komt... Dus ze stonden aan mijn voeten te dansen. Ze hebben niets gehad, het is niet elke keer feest πŸ˜„ Maar ik ben wel even bij ze gaan zitten. Aangezien muziek luisteren tegenwoordig vooral via YouTube/Spotify/(internet)radio gaat... Wanneer heb je voor het laatst een cd geluisterd en welke was dat? (Om meteen antwoord te geven: Ik heb de cd van The Greatest Showman in de auto, dus vorige week nog!)
 2. Hoe kan Pluisje het 'zelf verpest' hebben? Ik weet niet wat ze heeft gedaan, maar waarschijnlijk is ze gewoon een normaal konijn geweest met normaal konijnengedrag..
 3. Afgelopen weekend en toen zijn de konijnen meteen verhuisd πŸ˜„ Dus alles is ververst. Wanneer heb je voor het laatst met de trein gereisd?
 4. Verhuisd en dat vond ik wel actief zat πŸ˜‚ Tis nu nog steeds een puinzooi, maar goed. Nog even een doorbikkelen in de avond na het werk.
 5. Ach, ik heb ook zo'n sloffen. Grijze. En instappers met konijnen. Ik denk dat bij mij in huis heel veel 'konijn' ademt. En mijn man vindt het net zo leuk als ik. Die moet altijd wel stiekem een beetje lachen als ik weer met iets met konijnen erop aan kom zetten.
 6. Wel iets, niet veel. De houtwormbestrijding is vandaag gedaan. De Velux-dakramen worden nog vervangen, maar dat laten we doen. En verder valt het heel erg mee wat we perse nu willen doen. We gaan het kamer voor kamer nog aanpakken als we er eenmaal in zitten.
 7. As zondag gaan we over πŸ™‚ Vandaag de sleutel gekregen.
 8. Vandaag een verjaardag, mijn eigen paarden, de paarden van een oud-stalgenootje verzorgen, en cocktails met vriendinnen in de stad. En morgen inpakken, inpakken, inpakken πŸ˜…
 9. Ik kan nooit vroeg opstaan. In de winter niet, maar in de zomer ook niet. Fijn consequent πŸ˜‚ Moet wel zeggen dat ik de laatste weken echt zowat non-stop moe ben. Komt toch wel erg veel op je af met zo'n verhuizing. Het hele huis staat vol en chaos in je huis is ook chaos in je hoofd... En dan de contractverlenging (of niet) van mijn werk nog tussendoor. Gelukkig is dat ook verlengd, het is vandaag getekend.
 10. Geen wonder dat die kippen van ons voor mij gaan rennen πŸ˜‚
 11. Wij hadden vroeger ook vrijwel dagelijks aardappelen-groente-vlees. Dat vermijd ik nu ook zo vaak mogelijk πŸ˜… We hadden vanavond noodles met een chilisausje en groentetrio. Gisteren McDonald's (ja, heel slecht, maar goed. Direct na het werk weer eens naar het ziekenhuis in Eindhoven, dus ja, je moet dan toch iets...). Morgen weet ik nog niet. Ik denk een stamppot.
 12. Wat een gave plannen, LilyMarshall! Dat soort huizen staan in deze regio in overvloed te koop. Onder andere van onze eerste bezichtiging, in Broekhuizenvorst. Maar wij zochten juist wel een huis wat meer 'af' is. Nu heeeeeeeel druk met inpakken. Vrijwel elk weekend op en neer naar Kronenberg. Afgelopen weekend hadden de verkopers van het huis alle buren uitgenodigd, zodat we kennis konden komen maken. Superlief. Weekend daarvoor jarig geweest. En nu is mijn man bijna jarig en niet veel later krijgen we de sleutel al 😍
 13. Deeskuh88

  Klaagtopic 2019

  En op dit moment is het geen goede markt voor starters. De vraag ligt enorm veel hoger dan het aanbod. Bij ons in de wijk alleen al zijn 13 zoekers en tot 2 ton stond er toen maar 1 huis te koop. Waardoor iedereen tegen elkaar op gaat bieden, want niemand wil misgrijpen. Ons huis heeft niet eens te koop gestaan en was al verkocht. Op Facebook delen was genoeg. En inderdaad wat Rifca zegt, het is geen tijd om te sparen en onroerend goed is een relatief veilige belegging. Heb je dus wat te besteden, gebeurt het vaak dat dat geld ipv te sparen wordt gestoken in onroerend goed.
 14. Ja, dat kan ook wel πŸ™‚ Maar dan kan ik net zo goed naar huis rijden. Met de wok ben ik er heel zeker wel bij! Alleen hotel wordt dan een beetje zinloos
 15. Dat is zeker voldoende, maar diegene moet ook mijn paarden durven doen natuurlijk. De meesten in mijn omgeving die tussen de paarden zitten, durven dat wel, maar kunnen niet. En diegene die wel kunnen, daar durf ik Angel rustig bij achter te laten, maar Najla is een ander verhaal πŸ˜…
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .