Spring naar bijdragen

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 14-11-19 in all areas

 1. 8 points
 2. 5 points
  Ook heel schattig om te zien!
 3. 5 points
 4. 5 points
  Niet van alle konijnen weet ik wanneer ze jarig zijn, vandaar dat ik meestal vanaf dierendag een jaartje er bij tel. Maar Brenda was afgestaan bij de opvang en de vorige eigenaren hadden als geboortedatum december 2015 doorgegeven. Dan is 5 december wel een mooie datum, dacht ik zo, om bij haar een jaartje erbij op te tellen! Vandaag blaast brenda dus vier kaarsjes uit! (niet drie zoals op de foto, maar ja ik heb dit in 2 minuten in elkaar geflanst, ook niet te veeleisend zijn he? 😉 )
 5. 5 points
  En het verblijf van ons andere koppeltje 🙂 ! Die katoenen kleden op de vloer zijn wel erg fijn, niet duur en makkelijk te stofzuigen!
 6. 4 points
  Ik heb de foto's toch echt rechtop genomen ☹️ krijg ze niet recht.. hopelijk hebben jullie een laptop zodat je kan draaien 😇 MEGA leuk cadeau..... ik wil graag me verdiepen in vogels en dit is echt heel gaaf. De katten hier keken wel wat beteuterd bij het zien van de wortel 🤔 Dank voor het mega mega leuke cadeau, ben er echt heeeel blij mee! naar aanleiding van de hint denk ik dat @Dagmar97 mijn Secret Santa is!
 7. 4 points
  Sorry voor de late reactie! Inmiddels heb ik bij de bouwmarkt metalen panelen gekocht en die liggen er nu overheen. Werkt perfect!
 8. 3 points
  Dat is bij mij een beroerde maatstaf, want mijn eigen ‘interne thermometer’ werkt zeg maar niet 😉 Afgelopen zomer met die temperaturen van 35+ en heel Nederland lag op apengapen...? Ik liep nog in een trui 😶 Maar die -5 geeft m’n ‘externe thermometer’ gewoon keurig aan, dus laat ik die dan maar een beetje aanhouden zelf 👍🏻
 9. 3 points
  6 december, ik zal de kerstboom eens opzetten hier in het cafe 😉
 10. 2 points
  Ik zou Pluisje dan thuislaten 🙂 Je mag zeker komen kijken waar ze dan terecht zou komen, dat is geen enkel probleem. Maar ik zou Pluisje dan nog niet meteen meenemen. Reizen geeft meer stress dan dat het goed doet en van jouw woonplek naar de mijne is best een aardige reis. Als jullie er nog niet uit zijn wat jullie willen, zou ik haar thuislaten. Als ze daarna sowieso hier blijft (wil je rustig vooraf al foto's sturen, geen enkel probleem), is ze welkom en mag ze mee.
 11. 2 points
  @JacinthaBrehler Ik zat stiekem te hopen dat er een foto van de koeien-onesie bij zat, maar helaas... 😂 De Soquen zijn heel leuk!!
 12. 2 points
  Bedankt 😄 Er ligt nog niets vast, maar waarschijnlijk eind mei 2021.
 13. 2 points
  Rudolph the red-nosed reindeer 🎶
 14. 2 points
  Tara had stro aan haar oren hangen, dus hier hebben ze ook in het nachthok geslapen.
 15. 2 points
  Het is inderdaad een dubbel account. Ik zal dit topic een slotje geven. Ik denk dat er al zoveel goed advies is gegeven: echt met het beste voor het konijn voor. Er is zelfs een super goed huisje voor je konijn beschikbaar bij één van de forumleden waar ze zo naar toe kan. Het lijkt alleen alsof het niet is wat je wil horen, of in ieder geval niet is waar je naar wil handelen.
 16. 2 points
  De middelvinger plat in het midden en de wijs- en ringvinger aan de buitenkant van de oortjes: ik start dan bij de neus, via de rug en zijkant en stop bij de achterkant en herhaal dit. Dan beginnen ze altijd lekker te knarsetanden.
 17. 2 points
 18. 2 points
  Even iets om jullie vrijdag op te vrolijken 😉
 19. 2 points
  Ik heb wel mijn gele bunnybunch dopper, die uit mijn tas steekt. Is dat ook goed?
 20. 1 point
  @Newby1981 Sorry! Niet meer gelezen. Ben een paar dagen in Disney geweest. Antibiotica is inderdaad sinds zaterdagnamiddag/-avond zijn werk gaan doen. De zwelling is er nu nog steeds, maar heel minimaal. Pijn was vrij snel helemaal weg. En geen last gehad van bijwerkingen 🙂 Ik heb woensdagmiddag de laatste antibiotica gehad, dus ik ga zo de tandarts bellen om te vragen naar het restant van de zwelling. We zijn vannacht thuisgekomen van Disney, vandaar nu pas. Net wakker 😂 @Lienappelsien Heb je ook meteen een update 🙂
 21. 1 point
  Oja? Zij staat ze bewust af? Hoe weet jij dat nou in vredesnaam??? Dan nog: bij mij zal jij zeker niet de deur hier plat kunnen lopen! Mensen hebben ook wat anders te doen, dan jou continu in huis hebben rondlopen
 22. 1 point
  @Hallo Hoi Jouw hints waren toch best wel duidelijk hoor 😉 @Pablo&Lola Ja cool hè...? Ik ben echt verslaafd! En zeg nou zelf, er zijn ergere verslavingen nietwaar..? 😎
 23. 1 point
  @JacinthaBrehler Ik moest even googlen wat "Soquen" zijn, maar nu wil ik ze ook. 😍
 24. 1 point
 25. 1 point
 26. 1 point
  Maar waarom willen je ouders Pluisje dan niet weg doen? Blijkbaar interesseert het hun niet hoe het met Pluisje gaat maar als ze zien hoeveel stress en zorgen het jou oplevert doet dat niks bij hun dan? Het is voor iedereen beter als Pluisje weg gaat, voor Pluisje zelf, voor jou en voor je ouders maar waarom dan toch een diertje houden wat ongelukkig en ongezond is? Ik kan er gewoon echt niet bij. Je zegt dat je Pluisje wilt weg doen als je iemand vind die voldoet aan jouw eisenlijst. Gaan je ouders dan wel akkoord? Zo ja, waarom dan wel? En waarom niet als iemand op dit forum aanbiedt Pluisje over te nemen? (en niet zomaar iemand) Als ik om de 1 of andere reden Binky of Monky moet weg doen en ik zou zo'n aanbod krijgen van een betrouwbaar forumlid waarvan ik 100% zeker weet dat Binky of Monky goed terecht komt zou ik het wel weten. Wat zeggen jouw ouders dan als ze op dit forum lezen?
 27. 1 point
  Lees je Outlander al? Dat voldoet zo te zien wel aan al je eisen en kan je ook nog even mee vooruit.
 28. 1 point
  Jep haha, goed geraden hoor 🙂 Het cadeaupapier met de konijntjes heb ik al een tijdje, hadden ze ooit bij ikea! Het eenhoorn papier heb ik gekocht om cadeautjes voor mijn nichtjes in te pakken, maar ik vond het voor jou ook wel passend haha. 😂🦄 Fijn dat je blij bent met de spulletjes!
 29. 1 point
  Hoi! Ik lees al even mee. De gluurder van Bunnybunch 😜. Ik wilde niet echt reageren, maar ik wil toch graag mijn ervaringen met je delen. Jaren geleden heeft een kennis van mij haar konijn afgestaan aan opvang konijnenparadijs juist omdat ze dan verzekerd is van een goed huisje voor hem. Een tijdje later zag ik een foto van Deeskuh voorbij komen en herkende ik hem. Het konijn bleek bij haar te zijn geplaatst. Konijntje Prins heeft daar een mooi leven gekregen en is daar nog steeds 😍. Via bunnybunch krijg ik zo af en toe wat van hem mee en ook al was het niet mijn konijn: het is toch leuk om dat bekende koppie te zien! Een vriendin van mij heeft vorig jaar iemand in haar woonplaats gevonden die haar konijnendame wel wilde overnemen, omdat die in een drietal niet happy was. Degene beloofde haar van alles en bleek het later nooit te hebben waargemaakt, maar inbreken in een afgesloten tuin is vrij lastig. Uiteindelijk heeft ze haar weer terug, maar dat was niet makkelijk. Eenmaal afgestaan is afgestaan. Kortom: je weet nooit waar je konijn terecht komt ook al woont de persoon in de buurt. Het is goed dat je eisen stelt, maar ik denk dat je er zelf ook wel goed van bewust bent dat er geen garanties zijn dat je konijn een goed thuis krijgt en dat je je konijn daarna nog kan zien. De enige garantie die je hebt is dat je je konijn zelf op dit moment niet kan bieden waar hij recht op heeft en dat je hem eigenlijk graag wil houden. Probeer daarom realistisch te blijven als je hem echt een goed huis wil geven en plaats je eigenbelang op de 2e plaats. Succes!
 30. 1 point
  Gefeliciteerd! Dat er nog maar heel wat jaartjes bij mogen komen!!!
 31. 1 point
  Ik heb een mondharmonica een leuke nieuwe mok, 2 adventskalenders en een gore chocoladeletter
 32. 1 point
  Rode lynx (makkelijke letter hè? 😉 )
 33. 1 point
  @DehuisdierenvanIriz Vet toevallig dat je dezelfde naam hebt als het Instagramaccount van Hallo Hoi. Of ben jij het @Hallo Hoi? Meid, doe dit jezelf niet aan, want ik ben bang dat je niemand je dan meer serieus neemt...
 34. 1 point
  Beterschap @JacinthaBrehler!
 35. 1 point
  Sterkte met je herstel
 36. 1 point
  Oh nee ik had niet moeten zien dat het Santa bed is afgeprijsd... hij is niet voor de konijnen want die slopen hem sowieso, maar m'n pleegkitten gaat dit helemaal leuk vinden. En de konijnen krijgen een eetbare kerstboom en ander lekkers 🙂
 37. 1 point
  Als je ze nu laat vaccineren dan kan je ze volgend jaar gewoon weer rond deze tijd laten vaccineren. Let er wel op dat je ze zowel tegen myxomatose + RHD1 (de Nobivac prik) als tegen RHD2 laat vaccineren (‘Filavac KC+V’ of ‘Eravac’). De RHD2 vaccinatie is er later bij gekomen, ik weet niet of alle dierenartsen daar altijd direct uit zichzelf mee komen. Het is wel aan te raden! Als je dierenarts met Nobivac en ‘Filavac KC+V’ vaccineert, dan kan je dat volgend jaar om deze tijd weer laten doen. Deze vaccins werken namelijk een jaar. Je hoeft dan echt niet in het voorjaar weer. Als je dierenarts met Nobivac en Eravac vaccineert, dan moet je over 9 maanden weer tegen RHD2 laten vaccineren. Eravac werkt namelijk 9 maanden. Het is dus het makkelijkst als je dierenarts met Nobivac en ‘Filavac KC+V’ vaccineert. Dan ben je er voor een jaar vanaf, en ga je volgend jaar december pas weer.
 38. 1 point
  Gefeliciteerd @happy211
 39. 1 point
  Zeker❤️Heel erg bedankt voor eigenlijk alles😌
 40. 1 point
  Pilletjes weggooien en pipetjes halen? ☺️ De kittens pikken pilletjes wel maar bij m’n volwassen poes ga ik dat echt niet proberen als het te voorkomen valt 😉
 41. 1 point
  Ja alle prikjes gehad. Baby krijgt sowieso nieuw maatje, even zoeken over een maandje.
 42. 1 point
  Dat klinkt niet heel konijnvriendelijk. Als je twijfelt kun je het ook bij de dierenarts laten doen, dan kan hij of zij je het meteen uitleggen.
 43. 1 point
  Let op: je moet het eerste bericht waarin K'nijn&Ko genoemd wordt liken. Alleen daar tellen de likes mee.
 44. 1 point
  Ik heb nog helemaal niks kunnen vinden. Ook in Amersfoort niet. Zaterdag ga ik naar de stad, hopelijk heb ik daar meer geluk.
 45. 1 point
  Ik hoop er volgend jaar weer bij te kunnen zijn!
 46. 1 point
  Kan echt door van alles, en heel kleins, komen een van mijn konijnen heeft ooit een abces gekregen door een ingegroeide grashaar. Ik denk niet dat het mogelijk is altijd elk wondje te zien. gelukkig heb je wel gemerkt dat je konijn niet lekker was en daar actie op ondernomen.
 47. 1 point
  Ik krijg advertenties van drukkerijen van proefschriften en jawel van de spermabank... Das geen echt stille hint meer 😂 @Bammyflurry klinkt als een heerlijke zondag! Mijn zondag is konijnenhokken en verder vooral veel lui op de bank met de katjes. Verdiend na een erg drukke week - vind ik zelf 😁
 48. 1 point
  De science selective brokken zijn prijzig maar volgens mij zijn de betere merken allemaal rond die prijst of duurder. vroeger waren de hopefarm trio de best-budget-buy maar die zijn vervangen voor hobby first, daarmee is het ook duurder geworden en ik ken deze nieuwe brokken niet dus geen idee of het wat is. ik weet dat Evee in de winkel alleen “goed” konijnenvoer verkoopt, je weet dus zeker dat alles wat aangeboden wordt voldoet aan de behoefte van een konijn en je kan prijzen van de verschillende merken vergelijken: https://www.bunnybunch.nl/konijnenhokken/konijnenvoer/konijnenvoer-droogvoer/voer-voor-volwassen-konijnen.html Als je meer wilt weten over hoe je “goed” voer kiest raad ik je aan de info pagina hierover te lezen: https://www.bunnybunch.nl/informatie/cat/konijnen-voeding/post/voedingsbehoefte-van-een-konijn/
 49. 1 point
  Ik doe niet aan betaalde beoordelingssystemen omdat ik die over het algemeen niet heel eerlijk vind, en het zonde vind van het geld. Productbeoordelingen kunnen in de webwinkel wel geplaatst worden, maar de webwinkel op zich kan daar niet beoordeeld worden. Daarom dus de vraag: als jullie willen, zouden jullie de bunnybunch webwinkel dan in google een beoordeling willen geven? 🙂 Hopelijk positief natuurlijk, maar bovenal eerlijk 🙂 Beoordelen is simpel: ga naar google.nl typ bunnybunch in als zoekwoord, en als het goed is (als je zelf bent ingelogd met je google account) kun je dan een beoordeling / review achterlaten. Bedankt!
 50. 0 points
  Hamster is eergisteren overleden
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .