Spring naar bijdragen

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 17-11-18 in all areas

 1. 8 points
  Feest hier! Brenda is vandaag jarig 🙂 🎂 3 jaartjes jong nog maar!
 2. 7 points
  Nugget en Bubbels houden wel van een worteltje op z’n tijd.
 3. 5 points
  Ik heb de plek gevonden waar ze al dat lekkers bewaren! Doe mij maar eens een beetje Fanta voor de verandering.
 4. 5 points
 5. 5 points
  Ik zal dat met geweld in zijn geheel binnenkrijgen 🤣😍
 6. 4 points
  Er waren wat kerstballen over die we aan de ren van Dex en Bob hebben gehangen. Hij is er blij mee zoals je ziet 😂
 7. 4 points
  Hoop dat het lukt met de foto's. Hierbij het verblijf van mijn Albus en Dora. Boven het schuilhok is ruime voor het voer. En ik kan er lekker rechtop in staan. Ontworpen en gemaakt door mn vriend.
 8. 4 points
  Sam weet heel goed waar zijn brokjes vandaan komen, voordat ze in zijn voerbak belanden.
 9. 4 points
  Samen eten is plezant (Lou, Muis en Pip) 😍
 10. 4 points
  Ik heb afgelopen weekend heel rustig aan gedaan, ben donderdag- op vrijdagnacht weer ziek geworden. Heb me meteen ziek gemeld en afgesproken dat ik nu eerst goed ga uitzieken voor ik weer aan het werk ga. Ben de vorige keer (nog geen 2 weken geleden) waarschijnlijk toch te snel weer aan het werk gegaan, want heb precies dezelfde symptomen weer. Mijn eerstvolgende dienst staat vrijdag op de planning, dus ik heb de komende dagen nog om rustig aan te doen. Het gaat al wat beter gelukkig. En hoe cute is deze foto van River? (1 van m'n pleegkittens). Ze zijn vrijdag al weer 7 weken geworden, de tijd vliegt!
 11. 3 points
  Las laatst dat mensen die vroeg zijn met kerstversiering gelukkiger zijn dus ik zou dat gewoon als argument aanvoeren. 😛
 12. 3 points
  Sam wil altijd weten wat wij aan het doen zijn.
 13. 3 points
 14. 2 points
 15. 2 points
  We hebben de doos open, aanvallen 🙂
 16. 2 points
 17. 2 points
  @Bammyflurry Dankje! De naam past bij hem op de 1 of andere manier, dat heb ik altijd met mijn fosters. Ze krijgen ook nooit gelijk een naam, altijd eerst een paar dagen ze leren kennen en dan beslis ik pas over een naam 😉 Het gaat echt super goed, ze zijn nu 4.5 week bij ons en vrijdag worden ze 8 weken. Binnenkort worden ze ingeënt en daarna gaan ze de deur al weer uit, dus ik denk dat ze nog maximaal 2,5 week bij mij zijn. Ik heb inderdaad geen tv nodig haha, ik vermaak me prima met ze 🙂
 18. 2 points
  Oh dit verhaal met de reismand is zo vreselijk herkenbaar 😅 Gelukkig zijn de rollen hier tenminste nog gunstig verdeeld. Mississippi is een domme dikkerd die een waar monster wordt als ie opgepakt wordt, maar loopt elke keer weer vol vertrouwen de reismand in (en bálen dat ie doet als dat deurtje dicht blijkt te gaan). Dakota heeft een olifantengeheugen en begint al te stampen als ze het ding aan ziet komen, maar haar kan ik gelukkig een stuk beter baas. Dus die pak ik dan maar even op. Zij laat zich dan eenmaal in de lucht ook slap hangen, Mississippi begint te vechten. Wel mooi, dat laatste beetje instinct haha. Jij praat altijd zo lief over je dieren! Hey @MichelleloveElmo dat klinkt allemaal niet zo fijn bij jou, ik hoop dat jij en je buns gauw weer wat meer je draai vinden 🌻
 19. 2 points
  Zojuist gebeld om te reserveren, en dat is gelukt! Ze wisten nog wel wie we waren "die van de konijnenvereniging" haha ik kreeg al de opmerking dat we laat waren dit jaar 🙂 Apart afrekenen bij vertrek is weer geen enkel probleem. De alles-in-een prijs voor wok&streetfood inclusief drankjes, die wij krijgen is € 34,50 per persoon. Dat kan goedkoper, maar dan kunnen we alleen wokken en geen streetfood (dus niet die kleine gerechtjes). Ik denk dat de meeste het streetfood erbij juist ook leuk & lekker vonden, toch? Dus de wok staat voor 15 december, 18 uur.
 20. 2 points
  Hij is weer helemaal de oude, weer lekker druk en stort zich weer volledig op zijn eten. Ik blijf het deze dagen in de gaten houden maar ik verwacht dat het goed blijft 🙂
 21. 2 points
  Inmiddels staat de teller op 14 forumleden die gezellig komen wokken! Wil je nog komen, laat het dan vandaag (liefst vanochtend) weten! Ik ga eind van de middag of uiterlijk morgen de reservering doorgeven!
 22. 2 points
  Hoi Evee het staat ook in mijn planning om te komen 🙂 lijkt me leuk jullie eens te zien. Sorry voor de late reactie
 23. 2 points
  houdini, kunstzinnig, creatief, onderste boven, dromenland
 24. 2 points
 25. 2 points
  2 konijntjes geadopteerd. Stap je voor stapje toch nieuwsgierig komt hij naar mij toe. Op de foto 1 van de 2 Ze zijn zo leuk samen. Ik geef ze een nieuwe kans!
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00

Mededelingen

×

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .