Ga naar inhoud

mammafelina

Members
 • Items

  2.491
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  15

mammafelina won de laatste dag op 14 januari

mammafelina had de meest gelikete inhoud!

3 Volgers

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zuid Holland
 • Namen van de konijnen:
  Fluffy en Pip
 • Huisdieren
  Konijnen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

mammafelina's prestaties

Konijnoloog

Konijnoloog (6/6)

1,4k

Reputatie

 1. Ik heb het weer eens een keer verkeerd om gezegd 🤭 Vader is Shih Tzu en moeder is kruising Maltezer leeuwtje en chihuahua.
 2. Wat een super lieve foto’s ❤️
 3. Vandaag inmiddels de vierde dag met voer van Butternut. Ik zou willen dat ik hier eerder mee begonnen was. Ollie vindt tot nu toe elke maaltijd een feestje en zijn ontlasting is nog nooit zo mooi/goed geweest. Ik ben zelfs gestopt met de probiotica die ik sinds een tijdje gaf. De maaltijden zijn netjes verpakt, worden geïsoleerd bezorgd zodat ze goed koud blijven en nemen niet veel plaats in, in de vriezer. Kortom een blije hond en blije baasjes ❤️
 4. Ik vervoer Ollie in een honden autostoel. Hij zit daarin vast met een riempje aan zijn tuigje. Is dat 100% veilig? Nee vast niet. Wel veiliger dan los op de achterbank. Als hij mee gaat naar Polen krijgt hij nog een extra veiligheidsgordel.
 5. Die oortjes heeft hij echt van zijn mamma ❤️ dit is mamma: mamma en stief pappa: Mamma, stief pappa en zusje
 6. Ollie heeft net zijn eerste beetje van een maaltijd uit de butternut box op. Natuurlijk nog wel gemengd met zijn huidige brokjes zodat hij langzaam kan wennen. Persoonlijk vindt ik dit er veel aantrekkelijker uitzien en lekkerder ruiken dan de stoommaaltijden van Renske. Ollie vond het denk ik ook lekker want hij heeft zijn hele bakje schoon leeg gegeten 😂 Combi butternut zalm maaltijd/eigen brokjes: Leeg!!!! Het was lekker 😋 Ik weeg nu 3 kilo 😀
 7. Ik zag gisteren in hart van Nederland dat er 280 honden weggehaald zijn bij een fokker in Eersel. Tijdens mijn zoektocht naar een pup heb ik meerdere malen serieus overwogen om bij deze fokker een hondje te kopen, natuurlijk wist ik toen niet van de misstanden daar. Echter had ik telkens als ik wilde reageren op hun advertentie een raar onderbuik gevoel en heb ik dus nooit gereageerd. Nu ik dit allemaal zo zie en hoor ben ik ergens blij dat mijn gevoel goed zat. Aan de andere kant had ik dan misschien zo’n zielig hondje kunnen redden en een goed thuis kunnen geven, al weet ik ook wel dat het echte probleem daar niet mee opgelost zou zijn. Ik begrijp gewoon niets van mensen die een dier zoiets aan kunnen doen Het ergste vind ik nog dat deze fokker al heel vaak gecontroleerd en gewaarschuwd schijnt te zijn, maar dat ze gewoon op dezelfde manier door kunnen blijven gaan omdat de NVWA volgens de regels geen honden in beslag mag nemen. 😢
 8. Vandaag Ollie zijn brokjes 2x als diner aangeboden. Hij heeft zonder problemen alles opgegeten. Blijft alleen nog over dat zijn ontlasting zeer wisselend is. Hopelijk wordt dat met butternut beter.
 9. Fluffy heeft na het verwijderen van zijn oogje nooit meer klachten gehad passend bij EC. Het zat bij hem echt alleen in zijn oog. Natuurlijk houdt ik hem wel altijd goed in de gaten.
 10. Goed idee! Ik kan me nu je het zegt herinneren dat mijn ouders dat vroeger ook wel deden. Vanmiddag even proberen.
 11. Butternut zijn inderdaad ook stoom maaltijden. Ik hoop zo dat hij het wil eten. Gisteren heeft hij zo goed als niets gegeten terwijl het de afgelopen weken qua eten best goed ging.
 12. Wat vervelend dat je konijntje ec heeft. Mijn konijn Fluffy heeft een jaar of 2 geleden ec gehad in zijn oogje. Net als jij zijn wij ook gelijk gestart met behandelen. Helaas werd het ondanks behandeling bij Fluffy steeds erger en uiteindelijk heb ik in overleg met de konijnkundige dierenarts van Wilhelmina park en mijn eigen dierenarts besloten om het aangedane oog van Fluffy te laten verwijderen. Het klinkt heftig, vond ik toen ook, maar in de praktijk merk je er bijna niets van. Hopelijk komt het bij jouw konijntje niet zover en slaat de behandeling goed aan. Beterschap!
 13. Persè nodig denk ik niet, maar ik wil graag de combi geven. Ik heb nu de butternut box besteld. Woensdag wordt het geleverd.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .