Spring naar bijdragen

mammafelina

Members
 • Aantal bijdragen

  227
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

78 Uitstekend

Over mammafelina

 • Rang
  BB hulpje

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Oh écht erg! Ik ben echt super blij met mijn koppel en zou ze nooit bewust iets naars aan doen. Sterker nog als 1 van de 2 iets heeft ben ik altijd erg bezorgd. De enige fout die ik gemaakt heb is Fluffy uit de dierenwinkel kopen, hoewel ik hem nu echt voor geen goud meer zou willen missen.
 2. Waarschijnlijk een reactie op het bericht dat de opvangen in Nederland bomvol met konijnen zitten.... Zou het in België anders zijn?
 3. @Evee hoe is het nu met Harold? Hier wilde eigenwijze Pip niet echt hooi eten gisteren, brokken, groenten en wilgen takken werden wel verslonden. Gisteravond uiteindelijk wat gedroogde kruiden door het hooi gemengd en raad eens.. mw viel er gelijk op aan 😃 Hoe bedoel je verwend 😇
 4. Ik koop ook alleen kruiden Hooi of weide hooi in een verpakking van max 2 kilo. In een grote afsluitbare emmer meng ik dan beide soorten door elkaar. Hier gaat er zo'n 2 kilo hooi per week doorheen, maar ik gooi ook dagelijks wel wat weg.
 5. Fluffy en Pip hebben deze warme dag weer overleefd. Vanochtend vroeg een mooie grote parasol gekocht om voor meer schaduw in het verblijf te zorgen. Samen met een trixie koelplaat afgewisseld met een fles bevroren water, konden ze de warmte goed aan.
 6. Heel veel sterkte!
 7. Nog even een update over Fluffy. Gisteren heb ik hem nog een keer op de weegschaal gehad, en hij was weer wat aangekomen 🎉 Gisteren was ook de laatste dag van de Metacam. Nu hoorde we hem gistermiddag wel een paar keer niezen, volgens mijn zoon heeft hij dat van de week ook gezien. Tijdens het wegen heb ik Fluffy zijn neusje gecontroleerd, maar ik zie niets geks en zijn neus is ook niet nat.
 8. Onze konijnen heten: Fluffy en Pip.
 9. Bedankt voor de tips. Ik ga morgen naar mijn moeder toe, dan zal ik jullie tips zeker met haar delen. Zij wil dat ik morgen ga proberen het beestje te vangen, maar ik denk dat ik het daar alleen maar erger mee maak. Hij moet gewoon eerst vertrouwen en een veilig gevoel krijgen. Volgens mij en als ik jullie tips zo lees zeggen jullie hetzelfde, moet hij gewoon nog even wennen.
 10. Vorige week heeft mijn moeder een kat van 1 jaar oud uit het asiel gehaald. Het beestje is alleen verschrikkelijk angstig en kruipt weg zodra je in de buurt komt. Hij zit 9 van de 10 keer verstopt op zolder, maar dit vind mijn moeder niet zo leuk. Zij heeft een kat genomen voor de gezelligheid. Weet iemand misschien hoe we het beestje minder angstig kunnen krijgen?
 11. Ik heb sinds kort een koppel konijnen in de tuin. In hun verblijf staan momenteel 3 toilet bakken. Beide konijnen plassen en poepen nu op de toilet bakken, ik ben daar erg blij mee, want het is stukken makkelijker met schoonmaken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .