Ga naar inhoud

mammafelina

Members
  • Items

    3.014
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    17

3 Volgers

Over mammafelina

Profiel informatie

  • Geslacht
    Vrouw
  • Provincie
    Zuid Holland
  • Namen van de konijnen:
    Fluffy en Pip
  • Huisdieren
    Konijnen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

mammafelina's prestaties

Konijnoloog

Konijnoloog (6/6)

  1. Spannend! Heel veel succes donderdag en een goed herstel gewenst voor jullie lieverd ❤️‍🩹
  2. Dierenarts belde net om de afspraak te verzetten. Er is een hondje dat met spoed geopereerd moet worden. Nu gaan wij volgende week voor de vaccinaties, nog steeds mooi op tijd voor de beestjes.
  3. Vanmiddag om 16 uur met de bende van ellende 😉 naar de dierenarts voor de jaarlijkse gezondheidscheck en de vaccinaties. Ollie is in september pas aan de beurt, dus hij mag lekker thuis blijven vanmiddag. Ben trouwens wel benieuwd naar de kosten. Praktijk is recentelijk aangesloten bij Anicura 🫣
  4. Wij hebben voor nu de puppy ren neergezet en zijn bezig om hem aan te leren dat dit een veilige plek is, waar hij rustig kan blijven als ik even naar een andere ruimte moet.
  5. Als ik en mijn man samen een weekendje weg gaan zorgen onze kinderen van bijna 18 en bijna 17 jaar voor de huisdieren. Als we met z’n vieren een weekendje weg gaan komt mijn zusje regelmatig kijken en heb ik een camera om ze zelf in de gaten te houden. Als we op vakantie gaan, gaan de konijnen en cavia’s naar de vakantie opvang.
  6. Pip heeft 1x haakjes op haar kiezen gehad die door haar tong (er volledig doorheen) prikte. Ik had haar toen nog maar net uit de opvang. Ik kwam er achter omdat ze niet meer wilde eten, dus meteen dierenarts gebeld. Dezelfde dag nog hebben ze onder narcose de haakjes verwijderd. Tot nu toe zijn ze gelukkig nog niet teruggekomen. Dit is nu ongeveer 3 jaar geleden.
  7. Bij mijn konijn is inmiddels 3 jaar geleden een van zijn oogjes verwijderd. Weliswaar om een andere rede, maar de operatie zal hetzelfde zijn. Bij Fluffy zie ik er nu niets meer van en hij red zich prima met een oog. Na de operatie heeft hij samen met zijn maatje 8 dagen binnen gezeten, zodat ik hem goed in de gaten kon houden en makkelijker pijnstilling kon geven. Fluffy hoefde overigens geen kraag of kap om na de operatie.
  8. Inmiddels zit ik alweer 4 maanden in de ziektewet met allerlei vage klachten. Doordat ik zoveel thuis ben en Ollie sowieso al heel erg aan mij gehecht is, heeft hij verlatingsangst ontwikkeld. Als ik over een X aantal weken weer aan het werk kan is dit natuurlijk een probleem. Door alle gedoe met gezondheid heb ik nu even niet de financiële middelen om een professioneel begeleidingstraject in te gaan. Het buffertje dat ik nog heb, wil ik liever achter de hand houden voor als er een medisch noodzakelijk probleem verholpen moet worden. Dus, is er hier misschien iemand met ervaring en wil/kan diegene mij misschien tips geven?
  9. Ik heb een bak voor katten. Hij kan zowel aan de voorkant als bovenkant open, ideaal.
  10. Ik heb nog een gewone tralie kooi staan die ik als ziekenboeg kan gebruiken.
  11. Ik wist het ook. Fluffy en Pip krijgen echt sporadisch fruit, van de week toevallig nog een stukje appel.
  12. Ik strooi ook meestal de brokjes door de ren, zo leuk om te zien hoe ze er dan achteraan gaan ❤️ Vandaag het verblijf een grote beurt gegeven en gelijk wat anders ingericht. Konijntjes gingen gelijk op ontdekkingstocht.
  13. Met moeite beide verhalen gelezen, ik wordt hier toch zo naar van altijd 😢 neem gewoon geen huisdier als je de verantwoording niet wil dragen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .