Ga naar inhoud

mammafelina

Members
 • Items

  3.094
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  17

3 Volgers

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zuid Holland
 • Namen van de konijnen:
  Fluffy en Pip
 • Huisdieren
  Konijnen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

mammafelina's prestaties

Konijnoloog

Konijnoloog (6/6)

 1. Ik had vanmorgen de cavia’s en konijnen samen in een grote puppy ren op het gras gezet. Ze hadden het met z’n viertjes prima naar hun zin, zochten elkaar afwisselend op en lieten elkaar ook gewoon met rust. Natuurlijk gezorgd voor voldoende schuilplaatsen. Super lief om te zien. Alleen ondanks dat de zon nog niet volop scheen, had met name Fluffy het na 2 uurtjes heel erg warm. Lag languit een soort van te trillen en had een hele snelle ademhaling. Gelijk opgepakt en in zijn eigen ren gezet. Daar ging het na een paar minuten gelukkig weer beter. De andere beestjes ook overgezet in hun eigen verblijven.
 2. Ik heb vanmorgen beide konijnen even opgepakt en gelijk gecontroleerd. Gelukkig alles rustig en schoon. Ik zie hier echt zelden zo’n vieze groene vlieg, wel veel gewone vliegen. Toch ben ik wel een beetje angstiger geworden door de reactie van @Evee Bij de opvang hier, ruikt het altijd heel erg naar plas en zijn er ook wel vliegen. Ik denk dat ik de konijnen en als het voor hen geen kwaad kan ook de cavia’s dit jaar voor de zekerheid maar in spray voordat we op vakantie gaan.
 3. Ik controleer eigenlijk zelden of nooit 😬 Heb er tot nu toe eigenlijk ook geen reden voor. Fluffy en Pip houden zichzelf mooi schoon, hebben nooit plakpoep en de bak verschoon ik regelmatig. Wel kijk ik dagelijks naar de keutels die er liggen, zolang die er goed uit zien denk ik dat het allemaal wel oké is.
 4. Wat een geweldig badje 😍 geniaal bedacht die foto met een nep Kip 😂 Moet er vast enorm schattig uitzien als de echte Kip een duik neemt in zijn zwembad ❤️
 5. Oh gelukkig 😅 dacht al dat alleen die 2 van mij zo’n bende konden maken. Hier is het schoonmaken ook zo gebeurd, maar bij mij staan ze tegenwoordig in de tuin. Wel super gezellig hoor, want ze kletsen er elke keer lustig op los zodra ze iets horen 🥰
 6. Hier worden het intratuin bergweide hooi en het Thijssen weide hooi het beste gegeten.
 7. Wauw! Hoe hou je hun verblijf zo netjes? Bibi en Coco zijn echt twee varkentjes 🐷
 8. Woehoe!!! Gefeliciteerd met 19 jaar Bunnybunch 🥳🥳🥳
 9. Heel veel sterkte met het verlies van Artemis en heel veel geluk met Pandora ❤️
 10. Hahaha ik help het je hopen 😅
 11. Afgelopen woensdag gestart met de gedragsmedicatie voor Ollie. De meest voorkomende bijwerkingen zijn veel slapen, sufheid en verminderde eetlust. Allemaal van toepassing op Ollie momenteel. Als het binnen een week niet verbeterd neem ik contact op met de dierenarts.
 12. Ahhh dat is wel erg vervelend zeg. Hebben ze er veel last van? Waren ze er tegen ingeënt? Met enting zou het dacht ik wel minder heftig moeten verlopen. Beterschap voor ze!
 13. Ik heb maandag pas het stro uit het schuilhok gehaald. Normaal gesproken graaft Pip het er uit als ze het te warm vind, maar deze keer had ze het netjes laten liggen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .