Ga naar inhoud

mammafelina

Members
 • Aantal items

  1519
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  5

mammafelina won de laatste dag op 11 oktober

mammafelina had de meest gelikete inhoud!

3 Volgers

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zuid Holland
 • Namen van de konijnen:
  Fluffy en Pip
 • Huisdieren
  Konijnen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

mammafelina's Achievements

Wortelexpert

Wortelexpert (5/6)

879

Community reputatie

 1. Wat naar dat het niet zo lekker gaat. Ik hoop dat je je snel weer beter voelt. Het zou zo fijn zijn als de instanties eens mee zouden denken met de mensen die een beroep op ze doen. Mensen die hulp vragen doen dat niet zomaar voor de lol, vaak moeten ze eerst al een enorme drempel over om voor zichzelf toe te geven dat ze het zonder hulp in welke vorm dan ook niet redden. Als ze die drempel dan over zijn en om hulp vragen, krijgen ze de deksel op hun neus. Triest vind ik dat.
 2. Hier heeft het vooral heel erg hard geregend en geonweerd. Ik ben wel blij dat we de ren 2 weken geleden op 3 plekken nog dicht gemaakt hebben met houten panelen, nu zitten Fluffy en Pip in elk geval meer beschut tegen de elementen.
 3. Hier ligt het ook regelmatig naast het schuilhok en wordt er af en toe aan geknabbeld. Vannacht was het wel echt noodweer in de vorm van onwijs veel en keiharde regen + onweer.
 4. Hahaha ik heb blijkbaar konijnen die alles anders doen dan normaal 😂 Ik ben overigens ook begonnen met dezelfde hoeveelheid graanvrij als de gewone brokken die ik eerst gaf. Beide konijnen vielen daar echter behoorlijk op af en vooral Fluffy moet eigenlijk niet lichter worden dan hij nu is. Vervolgens ben ik de graanvrije brokken per 10 gram op gaan bouwen om te kijken wat het met het gewicht zou doen. Bij de 70 gram blijven beide konijnen mooi op gewicht en eten goed hooi en groenten. Het was dus best even een puzzel 😉
 5. mammafelina

  Harold koppelen

  Wat een mooi konijntje! Qua kleuren passen ze in elk geval leuk bij elkaar, nu nog hopen dat de vonk overslaat ❤️
 6. Fluffy en Pip wegen samen ook 4 kilo en krijgen 70 gram brokken per dag. Hier doen ze het goed op, eten goed hooi en eten ook dagelijks hun portie groenten op. Binnenkort zal ik ze weer eens op de weegschaal zetten. Grappig om al die verschillen te zien tussen de konijnen.
 7. mammafelina

  Harold koppelen

  Succes vandaag! Ik ben heel erg benieuwd of Harold vandaag met een nieuwe vriendin thuis komt.
 8. Ze krijgen samen 1x per dag 70 gram Beaphar Nature. Hier doen ze inderdaad zo’n 1,5 uur over. Ze eten eerst een deel op, gaan dan languit liggen uit buiken en eten vervolgens de rest. Ik denk dat het verschil zit in de soort brok die jij en ik geven. Ik graanvrij en jij de “gewone”. Toen Fluffy en Pip nog de care + kregen was hun bak ook binnen 10 minuten leeg (ze kregen toen samen 1x per dag 30 gram).
 9. Oh bah! Ik duim ook voor je dat het goed komt met Clarence.
 10. Als ik het goed onthouden heb zaten Beany en Guus samen, maar Guus is pas geleden plotseling overleden. Vandaar dat Beany nu een nieuw vriendje heeft uitgezocht. Tara zat samen met Bunny en Blackie, maar Bunny is ook nog niet zo lang geleden overleden. @Marjoleink heeft nu dus nog 2 tweetallen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .