Ga naar inhoud

mammafelina

Members
 • Aantal items

  2.170
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  11

mammafelina won de laatste dag op 22 september

mammafelina had de meest gelikete inhoud!

3 Volgers

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zuid Holland
 • Namen van de konijnen:
  Fluffy en Pip
 • Huisdieren
  Konijnen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

mammafelina's Achievements

Wortelexpert

Wortelexpert (5/6)

1,2k

Community reputatie

 1. Heel veel sterkte met het verlies van Duveltje!
 2. Ik heb van de week het nachthok weer helemaal vol gedaan met stro. Gisteren middag lag het meeste stro echter al weer voor het hok op de straat 😅 Zoals het een goede konijnen slaaf betaamt heb ik gisteravond alles er weer netjes ingestopt 😂
 3. Het is weer de hoogste tijd voor wat Fluffy en Pip spam 😀
 4. De sleep variant heeft een vlakke bodem. Oorspronkelijk lag daar een kussentje in, maar die hebben die twee monsters van mij vakkundig gesloopt 😂
 5. mammafelina

  Yula

  Wat is Yula toch een knapperd ❤️
 6. Net stro in de dogvilla gedaan en de zijkant er weer in gezet. Ze voorspellen hier een nachttemperatuur van onder de 10 graden. Pip ging gelijk een lekker holletje maken en even later ging Fluffy er achteraan 🥰 De bodems van de catcubes laat ik er nog even uit, zodat ze ook nog minder warme schuilplaatsen hebben.
 7. mammafelina

  Yula

  Zo te lezen ben je al goed begonnen. Good luck met volhouden en consequent zijn!
 8. Goede vraag 😅 ik weet het eigenlijk niet, dus ik denk dat voor geen voorkeur ga in de poll. Pip is mijn eerste voedster en echt een schatje ❤️ naar Fluffy toe kan ze weleens pittig zijn, zeker rond etenstijd, maar tegelijkertijd zijn ze ook onafscheidelijk van elkaar. Fluffy is mijn zevende ram. De eerste 2 kan ik mij nauwelijks herinneren, de derde Nijntje was een pittig dwerg konijn daar had ik niet zoveel mee. De vierde was Stamper, hij was echt mijn allerbeste maatje en super lief 🥰 De vijfde en zesde waren twee half wilde broertjes. De één heeft de ander zo erg verwond dat hij dood ging (ik was boodschappen doen en vond bij thuiskomst een dood konijn). De ander heeft nog ruim een jaar geleefd voordat hij ook ineens dood was. Fluffy is de zevende en ook een heerlijk beest 😍
 9. Heel veel sterkte met het verlies van Pieter!
 10. Wauw wat een verschil! Gefeliciteerd met Namu haar eerste verjaardag 🥳
 11. Het ziet er goed uit op de foto’s. Fijn dat er weer 2 eenzame konijnen minder zijn ❤️
 12. mammafelina

  Regen

  Nat stro kan gaan schimmelen, dus dat is niet goed. Wordt het stro in het nachthok (bovenste deel van het hok) nat of heb je stro onder in het hok liggen? De onderkant kan je makkelijk dicht maken met plexiglas plaatjes voor het gaas, dit is voor in het najaar en de winter wel fijn voor Muis omdat ze dan droog en uit de wind zit. Toen ik zelf nog een vergelijkbaar hok had heb ik dat ook gedaan.
 13. mammafelina

  Yula

  Yula boft dat ze bij baasjes terecht is gekomen die zo begaan zijn met haar welzijn. Ik hoop ons hondje ook zo’n fijn plekje te kunnen geven ❤️ Uit alles wat je schrijft spreekt zoveel liefde voor Yula, echt super mooi om te lezen en om meegenomen te worden in jullie ervaringen. Jullie mogen echt trots zijn op wat je met elkaar bereikt hebt.
 14. Fijn om te lezen dat het allemaal goed gaat met Muis. Leuk om te zien hè als ze zo lekker rond rennen en springen? Top dat ze inmiddels ook de bedoeling van de wc bak snapt 👍🏻 dat scheelt een boel verschoon werk.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .