Ga naar inhoud

mammafelina

Members
 • Aantal items

  940
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

481 Goed

3 Volgers

Over mammafelina

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zuid Holland
 • Namen van de konijnen:
  Fluffy en Pip
 • Huisdieren
  Konijnen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Vanavond groentesoep met stokbrood kruidenboter.
 2. Ja, ook daar komt een stuk gaas. Misschien niet helemaal tot bovenaan maar zeker wel tot 1 meter hoogte. (Al denkt man lief dat het niet nodig is).
 3. Oké we zijn er uit. We gaan de ren maken van vurenhout, om rotten te voorkomen worden de kopse kanten van de balken behandeld met speciaal spul, de konijnen kunnen hier niet bij dus is voor hun niet schadelijk. Om het knagen zoveel mogelijk te beperken bevestigen we het gaas (vogelgaas) aan de binnenkant van het verblijf. Zoals eerder gezegd gaat 1 wand van het verblijf bestaan uit de schutting die al in de tuin staat, 1 wand is de buitenmuur van de schuur en 2 wanden worden dus van vogelgaas. Het dak gaan we maken van doorzichtige golfplaten en de bodem in de ren worden
 4. Andijvie, witlof, broccoli en voor allebei een klein stukje peer.
 5. Oh wat naar! Bij is dit in het verleden ook weleens gebeurd. Ik heb toen overal in de wijk briefjes huis aan huis verspreid en overal op lantaarnpalen gehangen. De volgende dag kwam de eigenaresse van animalhome, de konijnen opvang in mijn woonplaats bij mij aan de deur om te zeggen dat ze gebeld was door het dierenasiel hier dat er een konijn gevonden was dat exact leek op de mijne. Samen met mijn man naar het asiel gegaan en ja hoor daar was mijn allerliefste stamper! Hopelijk loopt het voor jou ook goed af en kan je konijn snel weer in de armen sluiten.
 6. @Lienappelsien hij komt met de achterkant tegen de muur van de schuur aan te staan en met de rechter zijkant tegen de schutting op deze manier hoop ik ook een droge hoek te creëren i.c.m een dak. Van welk materiaal is jouw dak gemaakt? Zou je misschien een foto van je verblijf willen maken en hier plaatsen? Ik twijfelde ook al over de dog villa, Fluffy en Pip hebben het liefst iets met meerdere in/uit gangen.
 7. Update: Gisteren wilde ik dan eindelijk het verblijf dat ik al een tijdje op het oog had bestellen bij vidaxl. Omdat de info bij het artikel op de site naar mijn mening niet volledig was contact opgenomen met de klantenservice via de chat functie. Zij weigeren echter extra info te geven, die krijg je volgens hen vanzelf als je het pakket besteld hebt. Samen met wat twijfelachtige revieuws was dat voor mij genoeg reden om het verblijf hier niet te bestellen. Dus ik ben weer terug bij af. Samen met mijn man naar volières gekeken, maar hij vind 6/7 honderd e
 8. Wat een heerlijk stel! 🥰
 9. Wat een klein poepie is het toch ook 🥰
 10. Veel plezier bij het ophalen van Punky en zijn vriendin! Ik kan ook niet wachten op het Punky & ..... spam topic 😉
 11. Dat vraag ik me ook af. Mij lukt het in elk geval ook niet met mijn telefoon 😅
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .