Ga naar inhoud

To van de Veluwe

Members
 • Items

  2.511
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  16

To van de Veluwe won de laatste dag op 18 augustus

To van de Veluwe had de meest gelikete inhoud!

2 Volgers

Over To van de Veluwe

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

To van de Veluwe's prestaties

Konijnoloog

Konijnoloog (6/6)

879

Reputatie

 1. Vangen. Bestaat dat? Leuk. Slagroomtaart
 2. Jawel er zijn hier vier honden in de buurt die uitgelaten worden in de berm. Begrijpelijk. Zelf laat ik de hond van de buren uit en laat hem zijn behoefte doen in een stuk berm dat niet bij een huis hoort. Daar ben ik heel consequent in. Die hond weet het ook. Weinig katten hier in de buurt. Onze kat zie ik vaak in het land zitten. Bij tuinieren nog nooit iets tegengekomen. Ik woonwel in the middle of nowhere.
 3. Ik merk dat bij mijn koppel konijnen ook. Ze laten zich nu ook voorzichtig aanhalen. En draaien om mijn benen heen en zijn niet bang voor die lange stelten terwijl dat toch erg indrukwekkend moet zijn. Ik moet zo uitkijken dat ik niet op ze trap.
 4. Hier in de omgeving zelfs gratis als je dat wil.... Sterkte gewenst en inderdaad geniet nog van haar en maak foto's!
 5. Grrr kooi in de aanbieding bij Welkoop. Drama voor de toekomstige bewoner
 6. Nee, wist ik niet. Vandaag weinig tijd gehad om het nieuws te lezen.
 7. En ook zijn hond mishandeld en meerdere konijnen. Te luguber om hier neer te zetten. Inderdaad had hij psychotisch gedrag en zelf schijnt hij gezegd te hebben: ik heb Asperger. Maar triest dat OM de universiteit gewaarschuwd heeft. Zou hij soms te horen hebben gekregen dat hij niet verder mag? We lezen het t.z.t wel.
 8. Ogentest (oogarts is al eens geweest)
 9. Vangen altijd handig. Abonnement op Landleven.
 10. In Reimerswaal dus niet. Vandaar misschien ook meer overlast? Nu hebben wij een kat die buiten loopt. Wij wonen buitenaf maar ik heb nog nooit in een kattendrol getrapt of zelfs maar gezien. Wel hondendrollen in de berm. Dan ben je met de bosmaaier de berm aan het maaien omdat je anders niets meer kan zien door het hoge gras en dan ligt er zo'n..... Maar ik begrijp het wel hoor. Nu moet ik zeggen dat bij ons in het dorp ik nooit wat zie liggen. Helemaal nooit. De hondeneigenaren ruimen het netjes op kennelijk.
 11. Leuk he dat konijnen daar zo'n schik in hebben. Ik zet ook wat pilonen neer en dan moeten ze door die pilonen heen en dan over de hindernis (hoog) en dan op de catcube (op). Ik heb de clicker nu vastgemaakt aan de catcher zodat ik een hand vrij heb om de beloning te geven.
 12. En weet je wie hij doodgeschoten heeft volgens het nieuws? De buurvrouw die het mishandelen van het konijn bij de politie gemeld had. Ook haar 14 jarige dochter is doodgeschoten volgens het nieuws. Ik meld dit bericht omdat het met een konijn te maken heeft.
 13. Trouwens de druivenbladeren hangen al dagen aan de waslijn maar dat drogen gaat veel minder snel dan weegbree. En speerdistel heb ik ook te drogen hangen maar die zak kan ik niet aanraken want au, au, au, wat prikken die bladeren. Dat kun je toch je konijnen niet aandoen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .