Ga naar inhoud

To van de Veluwe

Members
 • Items

  1.822
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  14

To van de Veluwe won de laatste dag op 26 februari

To van de Veluwe had de meest gelikete inhoud!

2 Volgers

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

To van de Veluwe's prestaties

Konijnoloog

Konijnoloog (6/6)

639

Reputatie

 1. Gelukkig gaat het goed met het diertje
 2. Van harte gefeliciteerd Lollie! De hele quiz nooit meer aan gedacht maar ik had de vragen toch niet geweten dus zou wel de poedelprijs gewonnen hebben 😉
 3. Als je zeker weet dat Carmen een voedster is dan is een ram in de opvang kopen veel goedkoper dan een voedster. En bij een opvang is hij gecastreerd en gevaccineerd. Als je op Marktplaats een ram koopt, ben je duurder uit. En een opvang doet de koppeling voor je. Ik heb mijn voedsters nooit laten castreren en altijd geluk gehad dat ze geen baarmoederkanker kregen. Nu heb ik een koppel uit de opvang en beiden gecastreerd. Ideaal want je voorkomt nesten met konijntjes.
 4. Alleen dat stukje tekst geciteerd. Meer niet. Net zoals ik dit stukje gedaan heb.
 5. Nee gewoon stukje tekst getypt en neergezet.
 6. Dat bedoelde ik. Als het overdekt wordt met deze hoogte kun je er amper bij en ook niet meer gezellig bij ze in het hok. En als het niet overdekt wordt, weet ik zeker dat ze ten prooi vallen aan roofdieren.
 7. Ergens is het nu veel lastiger om ze te verzorgen. Want omdat het nu kleiner is, is het makkelijker te overdekken maar moeilijker bij de konijnen te komen. In het schuurtje zaten ze m.i. veiliger. Moet je nu steeds over die 80 cm heen stappen of komt er een deurtje in?
 8. Wat moet ik hier op zeggen. Ik zwijg maar 😢
 9. Als wij visite hebben, zie je de kat ook de hele dag niet. En als er kinderen komen logeren, komt hij binnen als ze naar bed zijn en wil naar buiten zodra ze op zijn. Dus zomers is hij super slank want dan heb je vaker visite.
 10. Van achteraf had hij a-specifieke klachten die niet direct aan zijn hart deden denken. Tot hij een hartaanval kreeg. Het is kantje boord geweest maar nu gaat men kijken of er wat aan te doen is: het enige in zijn geval is een by pass. Dus men gaat kijken of dat haalbaar is. We zijn er nog lang niet en het ziet er niet rooskleurig uit.
 11. En schrik niet dat de urine rood kleurt. Dat is dus geen bloed maar hoort bij het eten van wilgentakken!!!
 12. Ik ben nog steeds - dagelijks - erg blij met mijn ruifje van Secret Santa. En er hangt ook voor altijd een mooie herinnering aan.
 13. Ben ik met Joke eens. Als je nu vraagt of ze bij de deur een kleine overdekte ren maken. Zo dat ze bijv. even echt in het zonnetje kunnen zitten. Spelen kunnen ze ook binnen.
 14. Mijn man (hartinfarct) ligt in het ziekenhuis (vorig weekeinde 's nachts met spoed opgenomen- en ik heb ook minder tijd voor ze. Zo blij dat ze in een veilige ren zitten en er overdag niemand bij kan. Wat dat betreft zijn konijnen makkelijk. Hooi en water en wat te rommelen en het is goed. Nu kom ik er maar twee keer per dag. Anders vaker.
 15. Ja, Ben ik de enige die hoopt dat er echt sneeuw gaat komen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .