Spring naar bijdragen

Marjoleink

Moderators
 • Aantal bijdragen

  4499
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  56

Marjoleink last won the day on 20 September

Marjoleink had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

1193 Uitstekend

Over Marjoleink

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Beany wilde ook niet, totdat er per ongeluk iets op haar bekje terecht kwam en ze het aflikte. Toen dronk ze zo de spuit leeg. Maar bij Tara was het ook twee man en een handdoek tegen een konijn, en maar al te vaak won het konijn.
 2. Ja bij mij ook. Maar volgens mij krijg je van biks ook wel een droge bek.
 3. Ze heeft gisteravond een paar lepeltjes dwangvoer gegeten. Ze lijkt nu iets fitter dan gisteren, maar ze eet nog niet. Straks eens kijken hoe ik de pijnstilling er in ga krijgen, hopelijk scheelt dat.
 4. Nee ze hapt niet. Ik denk dat ik toch ga dwangvoeren, eerst met een lepeltje.
 5. Ja. Ze eet nog niet. Ze heeft vanmiddag bij de dierenarts dwangvoer gehad. Ze mocht ook nog een nachtje blijven, maar ik had haar liever thuis. Dwangvoeren kan ik zelf ook wel, als het nodig is. Maar eerst trek ik alle lekkere hapjes uit de kast.
 6. Het probleem van de groene kool is opgelost. Ik had tegen mijn werkster gezegd dat ze hem mee mocht nemen, als ze dat wilde. Dus hij is nu weg, en de selderijknol die er naast lag ook­čÖä Gelukkig had ik nog pompoenrisotto over van gisteren.
 7. De ingreep is goed gegaan. Ze bellen vanmiddag als ze eet en op temperatuur is, dan mag ze naar huis.
 8. Wat Joke bedoelt is dat de beste keuze is een ram en een voedster. Maar in dat geval moeten ze uit elkaar als ze 10 weken zijn, en vanwege de castratie van de ram zullen ze minimaal een maand apart moeten zitten. En kleine konijntjes gaan meestal wel goed samen, maar als ze wat volwassener worden zou het best kunnen dat ze elkaar niet meer lief vinden. Dan zou je ze allebei moeten koppelen aan een nieuwe partner, of een konijn omruilen bij een opvang, en dat zijn geen leuke beslissingen. Je maakt het jezelf makkelijker door een koppeltje konijnen bij een opvang te halen. Daar zijn de karakters al van bekend, en je slaat heel het gedoe rondom de castratie over.
 9. Wat duurt een dag lang als je wacht op een telefoontje van de dierenarts!
 10. Ik ben een beetje in de war. Blijft Bruintje bij jou of gaat hij bij zijn nieuwe schoonfamilie wonen?
 11. Is Pim meer dan 14 dagen geleden gecastreerd? Anders moet je nog eventjes geduld hebben. Leeftijd van de voedster maakt niet zoveel uit. Het is heel persoonlijk of je bezwaren hebt tegen een puber of een bejaard konijn, maar het maakt bijvoorbeeld niet uit of ze 1 of 5 is. Het enige dat belangrijk is, is dat het klikt met Pim. Misschien wel iets om over na te denken is wat zoek je in een konijn. Het ene konijn is wat meer mensgericht dan het andere. Ik heb een zwart konijn (buiten), die zie ik niet als het donker is. En een langharig konijn dat regelmatig getrimd moet worden is ook iets om over na te denken, of je dat jarenlang wilt doen. Koppelen is best spannend. Als je van jezelf weet dat je er nerveus van wordt, dan zou ik lekker kiezen voor een koppelvakantie. De kosten zijn meestal beperkt, je hebt zelf de stress niet, en je kunt op he gemak het verblijf schoonmaken voordat ze thuiskomen. Ik zeg niet dat je niet voor speeddaten moet kiezen hoor, maar ik weet dat ik de volgende keer weer lekker voor een koppelvakantie kies.
 12. Pompoenrisotto. Weet iemand trouwens wat ik met een groene kool kan doen, behalve aan de buren geven?
 13. Als je dan blindedarmkeutels vindt, dan krijgt ze te veel biks. Je zou dan bijvoorbeeld 5 gram kunnen minderen, en kijken of dat helpt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .