Spring naar bijdragen

Marjoleink

Members
 • Aantal bijdragen

  966
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  13

Marjoleink last won the day on September 27 2018

Marjoleink had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

231 Uitstekend

1 Volger

Over Marjoleink

 • Rang
  Burchtenbouwer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Marjoleink

  Wc verschonen

  Ik heb ook die ruif van Ikea. Fijn ding, alleen bij mij kruipen ze er aan de zijkant in, slepen het hooi eruit en leggen het in de toiletbak.
 2. Marjoleink

  Wc verschonen

  Wat ik doe is gewoon in de hele bak korrels, en dan langs een kant een stapel hooi. Misschien ziet hij de bak niet als wc omdat hij vol ligt met hooi? Hij hoeft nu niet in de bak om bij het hooi te kunnen, en bij mij wel.
 3. Marjoleink

  Wc verschonen

  Ik gebruik ook houtkorrels. Ik heb twee toiletten voor 4 konijnen, en ik maak ze om de dag schoon. Mijn konijnen staan wel buiten. Ik zou het als ik jou was gewoon even aankijken. Als er nog intacte korrels inzitten en het stinkt niet, dan kan het nog even wachten. Je hebt wel kans dat het hooi gaat stinken. Is dat bedoeld voor Flake om te eten? Dan kun je het misschien aan een kant leggen.
 4. Ik zou naar beide locaties wel komen. Goes lijkt al snel ver weg (voor mij een uur rijden), maar het rijdt wel goed door.
 5. Marjoleink

  Bunnybunch cafe 2019

  Ik kreeg ook de grendels van het hok niet open. De ren gelukkig wel, dus heb ik daar maar wat extra water neergezet. Er is voor de komende nachten flink vorst voorspeld.
 6. Marjoleink

  Annemoontje zoekt leuke speeltjes

  Waarom mogen ze niet samen zitten? Hoeveel ruimte heeft hij? Hier staan een heleboel tips voor speelgoed:
 7. Marjoleink

  Student zoekt een stageplek!

  Plus een volledig profiel op LinkedIn. Een oproep op LinkedIn wil ook wel eens helpen. Zoek eens naar Rob Mes, die heeft een heel groot netwerk. Hij heeft al veel mensen geholpen door hun oproep te delen in zijn netwerk, vaak met resultaat. Succes!
 8. Ja, ik koop regelmatig speelgoed. Grashuisjes, wilgenrollen, dat soort dingen. Dat is ook mijn laatste aankoop geweest, samen met voer en verrassingszakjes. Snoepjes en kruiden de laatste tijd wat minder, ik probeer eerst op te maken wat ik in huis heb. Kleine speeltjes zoals een wilgenbal koop ik niet, die hebben ze met zijn vieren in een half uur gesloopt.
 9. Marjoleink

  Webwinkel

  Ik heb inderdaad die met afneembare rand, en die gebruik ik zonder de rand. Ik heb hele kleine konijntjes, dus dat gaat prima.
 10. Marjoleink

  Een aantal vragen over Milo

  200 euro is echt heel duur. Ik heb 2 jaar geleden 75 euro betaald, en volgens mij is dat een normale prijs.
 11. Marjoleink

  Goed hooi gezocht

  Nou, het Vitakraft natuurgoed bergweidehooi is helemaal niets. Het zit niet meer los in de zak, maar redelijk geperst. Maar het is heel droog en stug. Het wordt hier neer over de grond uitgespreid dan gegeten, en dat snap ik best. Ik had 4 zakken besteld, als de andere drie ook zo zijn ga ik maar proberen om ze terug te geven.
 12. Marjoleink

  Webwinkel

  Dankjewel. Kleur maakt me niet uit, maar hij lijkt op de foto's lager dan de bakken die ik thuis heb.
 13. Marjoleink

  In shock

  Wat erg voor jullie! Veel stro helpt inderdaad om warm te blijven. Hoe is ze er verder onder? Heb je hem nog bij haar gelegd zodat ze afscheid kan nemen? Ik heb geen idee of dat zo werkt bij konijnen, maar ik doe het altijd wel. Heb je het hok goed nagekeken zodat zij niet ook ontsnapt? Ik zou haar toch een nieuw vriendje geven, wanneer je denkt dat ze daaraan toe is. Alleen is toch maar alleen, en inderdaad nog koud ook. Je kunt met haar naar een konijnenopvang gaan, zodat ze zelf een ram kan uitzoeken waarmee het klikt. Sterkte!
 14. Marjoleink

  Klaagtopic 2019

  Dat moet bij ieder merk. In de gebruiksaanwijzing van mijn vaatwasser staat het ook niet, maar volgens mij staat het op de verpakking van het zout. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dat teveel werk vind, dus ik vul altijd het zout bij net voordat ik de vaatwasser aanzet, dat spoelt het vanzelf weg.
 15. Marjoleink

  Webwinkel

  Hoi Evee, Op de pagina " benodigdheden" staat een plaatje van een konijn in een blauwe toiletbak. Als ik daarop klik kan ik deze bakken niet vinden. Heb je ze nog wel?
×

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .