Ga naar inhoud

Marjoleink

Moderators
  • Items

    9.831
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    93

Profiel informatie

  • Geslacht
    Vrouw
  • Namen van de konijnen:
    Blackie,Tara, Beany en Clarence
  • Huisdieren
    Konijnen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Marjoleink's prestaties

Konijnoloog

Konijnoloog (6/6)

  1. Dus? 11 mei Bunnybunch ledenbijeenkomst?
  2. De kans dat dit zo gaat lukken is klein. De vier konijnen die er nu wonen beschouwen het als hun huis, en daar stop je zonder overleg een vreemde bij. Mag ik trouwens vragen wat je idee was om de jongen zonder hun moeder te koppelen? Hoe oud zijn ze? Als je ze alle 5 bij elkaar wilt hebben dan zul je ze op neutraal terrein moeten koppelen. Persoonlijk zou ik het liever bij een opvang willen laten doen die verstand heeft van groepskoppelingen.
  3. Als ze mank loopt huppelt ze niet heel blij rond. De ruimte beperken lijkt me geen slecht idee.
  4. Ik kan het ook niet in mijn eentje hoor, dus ik vind dat niet gek. Ben je wellicht in staat om 's avonds twee doses te geven? Bijvoorbeeld om 5 uur en 12 uur, en dan de avond ervoor ook iets later?
  5. Hoe duidelijker je verhaal, hoe meer nuttige reacties je krijgt, zo simpel is het.
  6. Hebben jullie konijnen ook ineens het voorjaar in de bol? Blackie en Tara rennen rondjes achter elkaar aan en Clarence probeert onophoudelijk op Beany te rijden, die daar helemaal niet op zit te wachten.
  7. Hoe lang geleden zijn ze gecastreerd? Was Pluis normaal gesproken de baas? Kan het zijn dat de rangorde wat verstoord is omdat Pluis nog niet hersteld is? Ik had dat met twee van mijn voedsters. Degene die de baas was werd ziek, en de andere aasde daardoor op promotie.
  8. Er staat een plaatje bij van een bergje los hooi.
  9. Ach, wat zielig. Ik hoop dat je een dierenarts vind die iets kan betekenen. Ik snap je overweging dat hij nog zo vrolijk is, maar heel eerlijk gezegd vind ik niet zelf meer overeind kunnen komen wel heel serieus. Sterkte!
  10. Wat zei de dierenarts? Fruit bevat trouwens veel suiker, wat niet zo goed is voor de darmen, dus daar zou ik niet te veel van geven als ik jou was. Eet hij wel hooi?
  11. Is het een optie om het gaas op de plaatsen waar je de buis doorheen wilt laten lopen te vervangen door houten panelen met een gat erin? Dan heb je ook geen scherpe randjes van het gaas.
  12. Je zou ook kunnen overwegen om nog even te wachten met koppelen tot je ram naar buiten kan. Twee keer per dag van verblijf wisselen kan ook onrust geven, niet ieder konijn kan daar goed tegen.
  13. Ingevuld. Plaats je je enquête op nog meer plaatsen? Hier krijg je een vertekend beeld denk ik, aangezien de leden van Bunnybunch meer kennis hebben van konijnen dan de gemiddelde Nederlander. Ook zul je hier weinig mensen treffen die een konijn bij ermee fokker of op marktplaats kopen, terwijl dat verder wel redelijk gebruikelijk is.
  14. Ik koop online kruidenhooi bij Dieza, €16,50 voor 20 kilo en €5,25 per 3 kilo, plus verzendkosten uiteraard. Dat is duurder dan bij de boer, maar goedkoper dan in de winkel. Ik heb enorme hooikoorts, en ik wil dus geen hooi halen met de auto, want dan ruikt de hele auto naar hooi.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .