Ga naar inhoud

Marjoleink

Moderators
 • Items

  9.549
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  90

Marjoleink won de laatste dag op 24 september

Marjoleink had de meest gelikete inhoud!

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Blackie,Tara, Beany en Clarence
 • Huisdieren
  Konijnen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Marjoleink's prestaties

Konijnoloog

Konijnoloog (6/6)

4,3k

Reputatie

 1. Wij hebben hier veel overlast van ganzen, met bijbehorende ganzenpoep. Kunnen ze van die ganzen ook DNA afnemen? En dan de verantwoordelijke gans dwingen om het zelf op te ruimen?
 2. Dat is zeker verdrietig nieuws. Dat van die omgeving herken ik wel "voor 20 euro heb je een nieuwe". Kom er inderdaad maar mee hierheen dan, wij snappen het allemaal wel. Ik wil je heel veel sterkte wensen. Geniet nog even van Flara, en maak nog even mooie herinneringen!
 3. O jee. Ik kom voorlopig maar niet langs, voor alle zekerheid.
 4. Dat waren je lastige klanten. Of zijn ze nu nog steeds lastig?
 5. Ik gebruik hier de onderkant van een binnenkooi als zandbak.
 6. Volgens mij heet die week vrij in oktober de herfstvakantie. Jij ben teveel met de kerst bezig 😉
 7. Kun je niet gewoon nu beslissen dat je de 13e toch dicht bent?
 8. Hier zijn nooit problemen. Maar normaal gesproken is Tara altijd een dametje, en nu ziet ze eruit als een soort stekelvarken. Ik neem aan dat het de leeftijd is. Ze is vermoedelijk 11 of 12. Dus we zullen zien of zij of Blackie daar last van krijgt.
 9. Ik probeer me voor te stellen dat je zoveel gedroogde weegbree hebt dat je een ton van 25 liter nodig hebt om het in te bewaren. Kun je niet beter een winkeltje beginnen?
 10. Ik moet 24 zakken nemen om de benzinekosten terug te verdienen. Ik ben er niet helemaal zeker van dat die allemaal in de auto passen.
 11. @To van de Veluwe @bunnyempress de houtkorrels zijn bij Hornbach flink duurder geworden. Ik betaal €9,89 voor 20 liter. Dus dat is net iets duurder dan bij Ranzijn.
 12. Zo heb ik het ook gedaan @To van de Veluwe. Bij mij zaten er ook geen bodems bij.
 13. Konijnen krijsen alleen als ze echt heel erg in paniek zijn. Voor mij is dit een no go. Mocht je het nou toch per se nog een keer willen proberen, hou dan ovenwanten bij de hand. De kans is groot dat je twee knokkende konijnen uit elkaar moet halen, en dat is niet zo fijn voor jezelf.
 14. Peterselie kan ook, dat is ook nog eens eetlustopwekkend. Wel voorzichtig opbouwen.
 15. Oei, dat is met recht een rotdag. Klompen Uit Trekken zeggen ze op mijn werk. Terug naar bed en morgen opnieuw proberen was geen optie zeker? Je hebt hopelijk wel een reservebril?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .