Spring naar bijdragen

Marjoleink

Moderators
 • Aantal bijdragen

  2079
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  28

Marjoleink last won the day on September 14

Marjoleink had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

399 Uitstekend

2 Volgers

Over Marjoleink

 • Rang
  Wortelexpert

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Welkom. Ze zien er gezellig uit zo samen. Stel gerust alle vragen die je hebt. Hier vind je heel veel informatie: https://www.bunnybunch.nl/informatie/cat/konijnen/ Specifiek over castratie: https://www.bunnybunch.nl/informatie/cat/konijnen-medischeinformatie/post/castratie-en-sterilisatie-bij-konijnen/ En over zorg voor en na een operatie: https://www.bunnybunch.nl/informatie/cat/konijnen-medischeinformatie/post/zorg-voor-na-operatie/
 2. Zijn ze volwassen? Dan is 15 gram per kilo echt wel voldoende. Als ze nog jong zijn kun je uitgaan van het gewicht dat ze zullen hebben als ze volwassen zijn. Die van mij doen ook altijd alsof ze 3 dagen geen eten hebben gehad, dat is heel normaal. Als ze altijd hooi tot hun beschikking hebben kunnen ze geen honger hebben.
 3. Goeie tip. Als je Flora nog niet in het nieuwe verblijf laat, is dat nog neutraal terrein en kun je dat gebruiken om te koppelen. Dan kunnen ze daar meteen blijven.
 4. Wat fijn dat ze een nieuw vriendje krijgt. Ras maakt niets uit, leeftijd ook niet, het gaat erom dat het klikt tussen haar en de ram. Een gecastreerde ram, uiteraard, dat is wel belangrijk. Heb je al een opvang gevonden bij jou in de buurt? Anders zou je hier eens kunnen kijken: https://www.bunnybunch.nl/informatie/cat/konijnen/post/konijnenopvang-asiel-lijst/
 5. Welkom Flora en baasje. Komt er in die hele grote ren ook nog een vriendje voor Flora?
 6. Welkom. Je kunt hier ook al veel informatie vinden: https://www.bunnybunch.nl/informatie/cat/konijnen/
 7. Is zijn gebit al eens nagekeken? Dat zou een reden kunnen zijn waarom hij slecht/ selectief eet.
 8. Sterkte @MichelleloveElmo
 9. Ja hoor, dit lezen we gewoon. Fijn dat je konijn een maatje krijgt. Naar welke opvang ga je? Succes met je verhuizing!
 10. Marjoleink

  Koppelen

  De grootste kans dat het klikt heb je met een gecastreerde ram. Leeftijd en grootte maakt niet heel veel uit, alleen zijn jonge konijntjes nog te jong om ze te kunnen koppelen. Het beste advies wat ik je kan geven is maak een afspraak bij een opvang in de buurt. Je konijn kan daar speeddaten met leuke rammetje. Als er een match is kun je ze mee naar huis nemen en thuis op neutraal terrein verder koppelen tot ze de rangorde hebben bepaald. Als je dat erg spannend vind kun je ook kijken of je konijn een paar dagen kan blijven, een zogeheten koppelvakantie. Hier vind je de lijst met opvangen: https://www.bunnybunch.nl/informatie/cat/konijnen/post/konijnenopvang-asiel-lijst/ Hier vind je informatie over koppelen: https://www.bunnybunch.nl/informatie/cat/konijnen/post/koppelen-van-konijnen/
 11. Welkom. Je zou hier eens kunnen kijken: https://www.bunnybunch.nl/forums/forum/41-speelgoed/
 12. Marjoleink

  Groep herkoppelen

  Zo, over stevig binnenkomen gesproken. Eerlijk gezegd denk ik dat de manier waarop je je verhaal begint mensen niet motiveert om je advies te geven. Maar goed, je hebt al prima advies gekregen van @Evee, al is het misschien niet waar je naar op zoek bent.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .