Ga naar inhoud

Marjoleink

Moderators
 • Items

  9.770
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  93

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Blackie,Tara, Beany en Clarence
 • Huisdieren
  Konijnen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Marjoleink's prestaties

Konijnoloog

Konijnoloog (6/6)

 1. Ze zijn nog steeds ziek. Er komt regelmatig een dierenarts uit Made die verstand heeft van gebitsproblemen.
 2. Nee, mijn ex was er 's middags. Gijsje is zo ziek geworden dat we hem hebben laten inslapen, en Oreo is terug naar de opvang.
 3. Wat fijn dat Do weer een vriendje heeft! Hoe laat was je gisteren bij Knijn&Ko?
 4. Hooi is het belangrijkste voer voor een konijn. Dus dat jouw konijn geen hooi eet is wel raar. Ik sluit me aan bij @Kolino dat het voer dat je geeft niet geweldig is. Ik zou als ik jou was in kleine stapjes overstappen op beter voer, en eens kijken of je niet teveel geeft. Brokjes zijn nodig voor de voedingsstoffen, maar ze zijn niet het allerbelangrijkste, dat is hooi. Heb je al eens wat verschillende soorten hooi geprobeerd, en geprobeerd om het op verschillende plekken in het verblijf aan te bieden?
 5. Eigen merk Kruidvat, 60×90 centimeter. En daar overheen leg ik dan een dekbedovertrek.
 6. Briljant, een magnetron in een kastje. Ik wil heel graag een extra magnetron, maar ik heb er geen plaats voor. Ik heb nu een combigeval, maar ik wil vaak tegelijk iets ontdooien en iets afbakken, dus dat werkt niet. Ik ga in mijn kastjes kijken. Ik heb trouwens ook een babyschaartje, voor als er iets uit de vacht geknipt moet worden, en matrasbeschermers om als ondergrond voor een ziekenboeg te gebruiken. Houten vloeren en konijnenurine gaan namelijk niet goed samen.
 7. Je zou nog kunnen proberen of je dwangvoer kunt aanbieden op een schoteltje of op een plastic lepeltje. Hier werkt het niet altijd, maar als het werkt scheelt het voor allebei de partijen enorm in stress.
 8. Wat fokkers vaak niet vertellen is dat je konijnen pas vanaf 16 weken kunt koppelen. Dus als je een ram koopt van 8 weken, dan kun je hem met een week of 12 laten castreren. Na 14 dagen is hij niet meer vruchtbaar, dus dat past mooi binnen die 16 weken. Maar hij moet dus wel 8 weken alleen zitten. Zeker voor een konijntje dat net bij zijn moeder weg is vind ik dat erg lang. Misschien nog een reden om bij een opvang te kijken.
 9. Ik vind niet zelfstandig overeind kunnen komen echt een heel duidelijke grens. Dus ik begrijp je beslissing volkomen. Sterkte!
 10. Volgens mij zijn de catcubes voor katten niet echt een succes geweest, als je ziet hoeveel er doorverkocht zijn. Ze hadden ze beter bunnycubes kunnen noemen.
 11. Als ze plaats hebben en je afstandskosten betaalt volgens mij wel.
 12. En een ren die je kunt inklappen en wegzetten wanneer je thuis bent? Als je er zelf niet ben zou de ren bij wijze van spreken onder de eettafel door kunnen lopen, je hebt er dan toch geen last van. Veel mensen gebruiken een puppyren, die zijn zwaar en hoog. Zou dat een oplossing zijn tegen het uitbreken?
 13. Wat heeft Jerry het goed gehad bij jou. Hoe is Do er onder? Heel veel sterkte! Het is altijd naar om een konijntje te verliezen, zeker na zo'n lange tijd.
 14. @bunnyempress als ik zeg dat ik niet snap hoe het obstakel werkt, plaats je dan een actiefilmpje?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .