Ga naar inhoud

Marjoleink

Moderators
 • Aantal items

  5776
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  61

Marjoleink won de laatste dag op 20 januari

Marjoleink had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

1917 Uitstekend

Over Marjoleink

 • Titel
  Konijnoloog

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Blackie, Bunny, Tara, Beany en Guusje
 • Huisdieren
  Konijnen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Marjoleink

  Klaagtopic 2021

  Nee en ja. De rizatriptan doet wel wat, maar lekker is anders. Maar als moeder kun je jezelf blijkbaar niet een dag uitplannen.
 2. Marjoleink

  Klaagtopic 2021

  Misschien wel een idee om bij de contactgegevens een tekst op te nemen met een verwijzing naar alle informatie. Sommige mensen zullen daar eerst kijken, en anderen zullen toch direct bellen, maar het zou een deel van de druk weg kunnen halen.
 3. Marjoleink

  Klaagtopic 2021

  Ik lag in bed met migraine en mijn kind krijgt een driftaanval zoals ik echt nog nooit heb meegemaakt. Gezellig dus hier.
 4. De NOS weet ook niet of het een jongen of een meisje is. Verschrikkelijk, ik moet er niet aan denken dat er iets met mijn kind zou gebeuren. Als je nog meer kinderen hebt dan moet je doorgaan en doen alsof je leeft, maar anders kan ik me voorstellen dat je zelf ook niet meer verder wilt.
 5. Zou ik ook doen. Als Seppie eenmaal gecastreerd is en helemaal genezen, dan kun je de situatie weer opnieuw bekijken.
 6. Pannenkoeken. Mijn kind moet een beetje verwend worden vandaag.
 7. Weet je bij pets place dan wel wat er mee gebeurd is? Ik zeg ook niet dat je het bij Bunnybunch moet kopen, ik zeg alleen dat je misschien eens kunt kijken voor inspiratie. Ik ga niet een filmpje zitten kijken om te zien wat je bedoelt, sorry. Ik denk dat je misschien beter gewoon zelf kunt kijken of je iets herkent. En op zich maakt het niet zoveel uit wat voor (verantwoord) snoepje je gebruikt.
 8. Er zijn snoepjes genoeg. Je zou voor inspiratie eens in de webwinkel kunnen kijken naar snoepjes of bijvoorbeeld gedroogde groente. Maar hou er rekening mee dat niet alle konijnen trainen leuk vinden.
 9. Kippengaas is geen aanrader, dat is zo dun dat konijnen het kapot kunnen knagen. Dan doen ze zich pijn aan de scherpe punten, of ze ontsnappen.
 10. Marjoleink

  Corona virus

  Ik heb daarover ook jarenlang strijd gehad met mijn toenmalige schoonmoeder. Die vond dat mijn zoon haar moest zoenen, terwijl ik hem heb geleerd dat zijn lichaam van hem is en dat hij bepaalt of iemand daar aan mag komen. Dus ik heb uitgelegd dat hij netjes gedag moet zeggen, met een zoen als hij dat wil en anders een hand. En als iemand zich daar niet in kan vinden is dat niet ons probleem.
 11. Ik zou weer de normale kopen, voor volwassen konijnen. En dan met het laatste 4+ voer afbouwen en het normale voer opbouwen. Dus bijvoorbeeld eerst 1/4 nieuw voer, daarna 1/2, etc.
 12. Marjoleink

  Corona virus

  Ik heb er sowieso al een hekel aan om aangeraakt te worden. Als ik denk dat er gezoend gaat worden dan geef ik die persoon een hand met gestrekte arm. Dan komt hij of zij dus echt niet dichterbij. Mijn ouders houden nu ook van mij afstand, ik vind dat heel moeilijk. Thuiswerken was bij veel bedrijven al mogelijk, ik denk dat dat bij meer bedrijven mogelijk zal blijven. Iedereen heeft nu gezien dat het werkt. En ik denk dat de verre reizen best wat minder mogen, gezien de impact op het milieu.
 13. Marjoleink

  Corona virus

  Minimaal 1 dag per week, is er gezegd bij de persconferentie, maar meer mag dus ook als ze het kunnen regelen met afstand houden etc. Hij zit maar in een klas van 15, dus ik zou zeggen dat de hele klas tegelijk naar school kan. Ik ben heel benieuwd hoe de school het gaat oplossen. En hij moet deels met de bus, dat vind ik geen fijn idee.
 14. Geeft niks hoor, ik heb ook een dwerghangoor met staande oren en een gewicht van ruim 3 kilo. Ze zijn toch gewoon leuk.
 15. Marjoleink

  Corona virus

  Mijn kind is boven de 12, dus die heeft al 2 maanden online les, ziet zijn klasgenoten beperkt omdat hij maar met een tegelijk kan afspreken, een deel woont ver weg. Het enige waar ik naast mijn werk aan toekom is hem helpen met zijn schoolwerk, en weinig leuke dingen. Dus die kan niet wachten tot hij weer naar school mag.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .