Ga naar inhoud

Marjoleink

Moderators
 • Aantal items

  8029
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  71

Marjoleink won de laatste dag op 23 april

Marjoleink had de meest gelikete inhoud!

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Blackie, Bunny, Tara, Beany en Guusje
 • Huisdieren
  Konijnen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Marjoleink's Achievements

Konijnoloog

Konijnoloog (6/6)

3,3k

Community reputatie

 1. De maggiplant heet eigenlijk lavas. En volgens dierenkliniek de Dierenbus mogen konijnen dat hebben.
 2. Welkom hij Bunnybunch. Wat een leuke konijntjes. Zijn het een ram en een voedster? Wanneer komen ze?
 3. Een blaadje basilicum is niet plat, maar meer als een kommetje. Dat gaat echt heel goed, zeker als je er nog een iets kleiner blaadje bovenop legt.
 4. Ik heb er twee van ongeveer 2 kilo, een van ruim 3 kilo en een er ergens tussenin. Ik heb er alleen bewust voor gekozen om geen hele grote konijnen te nemen, omdat ik daar de ruimte niet voor heb.
 5. Welkom bij Bunnybunch. Fijn dat Nijn bij jou kon blijven wonen.
 6. Ik dacht eigenlijk wel ouder dan 16, maar dat zegt natuurlijk niets. Ik gok dat het over het paard gaat dat @Deeskuh88 gezien heeft.
 7. Ik ben sinds mijn verjaardag een beetje van het pad af. En ja, mijn verjaardag is alweer twee maanden geleden. Ik was bijna 2 kilo aangekomen, dat viel me erg mee. Ik maak nu regelmatig betere keuzes (helaas nog niet altijd), en er is alweer een paar ons gecompenseerd. Ik merk dat het leefstijlprogramma dat ik volg voor mij te vrijblijvend is, dus ik ga volgende week weer naar de diëtiste. En mijn peesplaatontsteking is over, dus ik mag weer wandelen en sporten. Nu nog tijd vinden...
 8. Ik heb mijn dames na castratie een dag of 5, 6 binnen gehouden om in alle rust te herstellen. Deels omdat je binnen veel makkelijker medicatie kunt geven, omdat ik dan beter kon zien hoe ze aten en keutelden, maar ook omdat ik bang was voor een machtsovername door de mannen.
 9. Brinta is tarwemeel met zout, dus ik zou ook eerder kiezen voor havermout.
 10. Een konijnenopvang is in mijn ogen een goede manier om zeker te zijn dat ze goed terechtkomen. Vaak zitten ze daar maar kort, en de opvang stelt eisen aan toekomstige baasjes. Plus dat daar voornamelijk mensen komen die echt gemotiveerd zijn om konijnen een goed leven te geven. Het is geen impulsaankopen, waar na 3 maanden niet meer naar wordt omgekeken. Het nadeel is dat je niet weet bij wie ze uiteindelijk terechtkomen. Je kunt vragen of de nieuwe baasjes een foto willen sturen, maar ze hoeven daar niet aan te voldoen.
 11. Al zou je ze veilig daar kunnen krijgen, wat me inderdaad ook wel een uitdaging lijkt, hoe gaat het dan verder? Moeten ze in quarantaine of kunnen ze direct mee, is je woonruimte daar geschikt voor konijnen, hoe is de medische zorg in Azië?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .