Spring naar bijdragen

Marjoleink

Moderators
 • Aantal bijdragen

  1792
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  25

Marjoleink last won the day on July 13

Marjoleink had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

365 Uitstekend

1 Volger

Over Marjoleink

 • Rang
  Wortelexpert

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Wat fijn, @MichelleloveElmo! Het klinkt alsof je de ware hebt gevonden.
 2. Ik vind het al heel wat dat het je meestal lukt om twee keer per week te sporten. Ik moet bekennen dat ik al een paar weken niet geweest ben. Ik sportte op zondag als mijn zoontje weg was, en op maandag als hij zelf sportte, maar dat is allebei niet meer. Dus ik ben mijn vaste momenten kwijt. En ik ben drie weken geleden begonnen in mijn nieuwe baan en ik werk nu wat extra uren, dus dat maakt het ook lastig. Ik heb me voorgenomen om na mijn vakantie op de fiets naar mijn werk te gaan, voor wat extra beweging.
 3. Hoi @Renske34, hoeveel afleveringen zijn er nu van the handmaids tale? Ik heb de eerste 4 gezien, maar ik vind het niet zo spannend als de eerste twee seizoenen.
 4. Dankjewel @Lienappelsien. Uiteindelijk zijn we dus niet geweest, maar ben ik even in mijn eentje naar de stad geweest. Ik had nog even het idee dat ik onnodig liep te slepen met mijn jas en paraplu, terwijl iedereen erbij liep alsof het hoogzomer is. Maar toen ging het regenen en waren al die andere mensen doorweektšŸ˜…
 5. Goed dat je een goed thuis wilt vinden voor de jonkies. Helaas zijn er mensen die daar misbruik van willen maken. Hier vind je de lijst met opvangen: https://www.bunnybunch.nl/informatie/cat/konijnen/post/konijnenopvang-asiel-lijst/ Als je een opvang bij jullie in de buurt hebt gevonden, zou je eens kunnen kijken naar de afstandsvoorwaarden en de plaatsingsvoorwaarden. Meestal ben je verplicht een konijn uit de opvang een partner te geven en een bepaalde hoeveelheid ruimte. Plus dat mensen die een konijn halen bij een opvang daar bewust voor kiezen, en het geen impulsaankoop is.
 6. Sterkte met jullie verlies. Voel je niet schuldig! Je hebt gedaan wat je kon voor Tex. Konijnen zijn prooidieren en zullen niet snel laten zien dat ze ziek zijn. Je hebt er goed aan gedaan om de dierenarts te bellen toen hij niet at. Wat me wel verbaast is dat je pas twee dagen later terecht kon. Niet eten is bij een konijn altijd groot alarm. Als ik tegen mijn dierenarts zeg dat een konijn niet eet kan ik binnen een paar uur terecht. Ik weet niet of dat iets uitgemaakt zou hebben hoor.
 7. Wij zouden naar NEMO in Amsterdam gaan, maar mijn zoontje heeft vanmorgen al 3x overgegeven, dus ik denk niet dat het doorgaat.
 8. Ik doe altijd management bingo op mijn werk. Hoorde net al laaghangend fruit voorbij komen. Appeltje iemand?
 9. Chips? Wie geeft zijn konijn nou chips? Goed dat hij daar weg is. Maar dat vroeg je niet. Heb je de mogelijkheid om ze even uit elkaar te halen voor het eten?Bijvoorbeeld een even opsluiten in het hok? Of de biks uitstrooien door de ren in plaats van in een bakje geven. Of twee keer per dag de helft geven. In appel, banaan en wortel zit veel suiker, dus het is goed dat hij dat niet meer krijgt. Heb je ook weleens verse kruiden geprobeerd? Bijvoorbeeld peterselie of basilicum vinden de meeste konijnen lekker.
 10. Ik heb echt geen problemen met woorden waar wij geen acceptabel alternatief voor hebben, zoals het voorbeeld chewy. Maar als puur Hollandse bedrijven het hebben over hun core business, hou toch op....
 11. Marjoleink

  Drukke voedster

  Je kunt proberen om je ram en je voedster aan elkaar te koppelen op neutraal terrein. Informatie over koppelen vind je hier: https://www.bunnybunch.nl/informatie/cat/konijnen/post/koppelen-van-konijnen/
 12. Ik vind als vertaling ook nog "stevig"
 13. Ik ben daar redelijk strikt in tegen mijn zoontje. Voor alle Engelse termen bestaat een goed Nederlands woord. En straattaal wordt niet geaccepteerd. Deels omdat ik dan niet weet wat hij zegt, maar ook omdat ik niet wil dat hij daardoor in het nadeel is als hij later gaat solliciteren.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .