Spring naar bijdragen

Lienappelsien

Members
 • Aantal bijdragen

  10441
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  79

Lienappelsien last won the day on 17 Augustus

Lienappelsien had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

2170 Uitstekend

Over Lienappelsien

Profiel informatie

 • Geslacht
  Onbekend

Recente profielbezoeken

2856 profielweergaven
 1. Zo! Dan is het schattige er wel een beetje af. Ik wist trouwens niets dat de keizerpinguïn ook nog 1,2 meter is. Ik wist wel dat het de grootste pinguïnsoort is, maar niet dat ze zo groot zijn.
 2. Fijn! Weet je ook wat de geslachten van deze twee konijnen zijn?
 3. Ach ja, de tijd vliegt. En vaak merk je pas na het kappersbezoekje dat het dan weer wat mooier en fijner zit. Je kan er nu weer een half jaar of jaar mee vooruit dus. Voor de volgende wok weer 😉
 4. Haha net voor de wok. Hoe is het geworden? Heb je de kapper zich laten uitleven? 😉 Ik kan me nog van 2 eerdere keren dat je naar de kapper ging herinneren. Toen schreef je ook dat het zo lang geleden was. Dat waren dan vast ook meteen de laatste keren dat je geweest was 🙂
 5. Ja, het is inderdaad jammer dat zulke routes soms niet helemaal kloppen. Helemaal als het beginpunt niet te vinden is 🤭
 6. Dat is een flinke wandeling! Ben je ergens voor aan het trainen, of vind je het gewoon leuk om te wandelen?
 7. Als je het zeil weghaalt en het onderste gedeelte dichtmaakt (net andersom van wat je nu hebt) zal het wel verder inregenen. Op zich is dat niet echt een probleem, maar wel handig om je dat te realiseren als je het liever grotendeels droog wilt houden. Het kan soms best lastig zijn om een comfortabele ren te maken voor zowel de winter als de zomer. Als je die hele zijkant dichtmaakt met plexiglas of iets dergelijks zal het er in de zomer erg warm zijn.
 8. Je hebt al veel advies gehad. Wat ik me wel afvraag als jullie een hond nemen terwijl Pluisje nog binnen woont hoe jullie dat willen doen. De hond zal nieuwsgierig zijn, of zelfs een jachtinstinct hebben, en de meeste konijnen zijn erg bang voor honden. Het is dus het fijnst als ze ieder in een andere ruimte verblijven. Of komt de hond komende zomer als Pluisje naar buiten is verhuisd? In ieder geval weet je nu dat konijnen het vreselijk vinden om opgepakt te worden en dat je dat dus beter niet meer kan doen. Zodra ze merkt dat je dat niet meer doet zal ze je minder eng gaan vinden en misschien ook minder noodzaak zien om je aan te vallen. Ze kan nu dus wel dag en nacht in haar rennetje?
 9. Lienappelsien

  Hoe verder

  Goed plan. In de tussentijd zou ik ze uit elkaars zicht houden. Dan kunnen ze weer met een frisse start straks de koppeling in. Ruil ze niet van verblijf (sommige mensen doen dat zodat ze in de ander zijn geur zitten).
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .