Ga naar inhoud

Lienappelsien

Members
 • Aantal items

  12740
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  89

Lienappelsien won de laatste dag op 20 februari

Lienappelsien had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

3244 Uitstekend

Over Lienappelsien

 • Titel
  Konijnoloog

Profiel informatie

 • Geslacht
  Onbekend

Recente bezoekers van dit profiel

5515 profielweergaven
 1. @Bammyflurry wat verdrietig dat Hubbel er niet meer is. Dat is snel gegaan zeg. Je zal hem missen, je sprak altijd zo liefdevol over hem. Sterkte. Fijn dat Kip nu gelukkig is met Lien. Het zal een raar gezicht zijn, zo'n kleintje. Ook wel bijzonder dat hij eerst bij jullie in de pleeg zat, en nu mag blijven. Je kent hem dus al.
 2. Die hoeven toch ook maar eens in de zoveel tijd water? Die van mij in ieder geval, die hoeft maar 1 keer in de 3 weken of zo water en die staat voor het raam en groeit goed. Zo'n plant is wel een van de laatste waarbij je het verwacht dat ze het begeven als je een paar dagen weg bent. Misschien ben je iets te scheutig geweest voor je weg ging, dat hij teveel heeft gehad?
 3. Lienappelsien

  Ziekenhuis

  Hopelijk slaat de antibiotica aan. Hoe gaat het vandaag?
 4. Dichter tegen elkaar aan kan niet!
 5. Eens met Marjolein. Ze mogen nu echt niet bij elkaar. Hij kan elk moment vruchtbaar worden en dan heb je een probleem. Apart houden dus. Over een paar weken kan hij gecastreerd worden. Na de castratie moet hij nog 14 dagen apart blijven omdat hij dan nog steeds vruchtbaar kan zijn. Vanaf dag 15 kan je gaan koppelen. Doe dat op een plek waar ze allebei nog nooit zijn geweest. Dus zeker niet in Brownie’s hok, want dan gaat ze haar hok verdedigen. Tegen die tijd open je een nieuw topic zodat we je tips kunnen geven.
 6. Jammer is dat hè. Ik heb ook een paar keer gehad dat de verf/beits een heel andere kleur had dan was aangegeven op de bus.
 7. Ik vind jouw tekening eigenlijk nog wel zo mooi.
 8. Lienappelsien

  Ziekenhuis

  Ja joh, je bent net geopereerd! Proberen lekker te slapen
 9. Dat ziet er niet lekker uit. Dit is ze in ieder geval kwijt. Wat dacht je, ik pak het even vast? 😉
 10. Lienappelsien

  Ziekenhuis

  Fijn dat je een goede nacht achter de rug hebt en Yoda en TumTum zo graag bij je willen zijn. Die merken natuurlijk ook aan je dat je in de lappenmand zit en ze zullen je ook gemist hebben toen je in het ziekenhuis lag. Eens met @Jamesthebunnybutler, doe maar voorzichtig. Dan maar een korter en minder interessant rondje. Dat je ze uitlaat is al heel wat.
 11. Hoe gaat het nu? Hoe klinkt best goed.
 12. Ja, heel veel konijnenopvangen houden 14 dagen aan, en zij zijn wel de laatste die op nestjes zitten te wachten. Bij volwassen rammen merk je dan na 14 dagen soms wel dat die hormonen nog flink in het lijf zitten. Bij de koppeling hoor je ze dan soms zoemen en/of ze zijn wat fanatieker met rijgedrag. Ze hebben dan zelf nog niet in de gaten dat ze niet meer vruchtbaar zijn. Fijne vakantie alvast!
 13. Leuk dat je ook voor konijnen bent gevallen en super dat ze een grote ren krijgen! Je hebt al wat tips gehad. Het advies om naar een goede konijnenopvang te gaan zou ik zeker ter harte nemen. Daar voorkom je ook voor jezelf een hoop gedoe en ellende mee. Je hebt dan een veel grotere kans dat je over een haf jaar/een jaar nog steeds een gelukkig koppeltje hebt. Hier vind je een lijst met goede opvangen: https://www.bunnybunch.nl/informatie/konijnenopvang-asiel-lijst Vaak zitten er ook wel grotere konijnen (maar staar je dus niet blind op de konijnen die op de websites staan, vaak he
 14. Sneu dat hij zijn vriendinnetje zo mist. Maar zoals Marjolein zegt, na de castratie moeten ze echt 14 dagen apart zitten. Er kan nog zaad ‘verderop’ zitten, dus er is nog kans dat hij je voedster nog kan bevruchten. Na 14 dagen is hij niet meer vruchtbaar. Je zou ze inderdaad in elkaars zicht kunnen zetten. Kijken of dat werkt en ze niet gefrustreerd raken. Let er wel op dat ze écht niet in elkaars ren kunnen komen. Over tralies van 60 cm hoog kunnen ze met gemak overheen springen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .