Ga naar inhoud

Lienappelsien

Members
 • Items

  14.392
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  101

Profiel informatie

 • Geslacht
  Onbekend

Recente bezoekers van dit profiel

8.712 profielweergaven

Lienappelsien's prestaties

Konijnoloog

Konijnoloog (6/6)

 1. Met naar binnen halen bedoel jij dus naar de garage. Is het daar qua temperatuur meer vergelijkbaar met in huis? Als het in de garage maar iets warmer is dan buiten, en de ruimte voor ze in de garage echt heel klein is dan schiet het niet veel op denk ik.
 2. Ach wat verdrietig. Het zag er even hoopvol uit. Sterkte
 3. Haha onze opmerkingen zijn goed voor het aantal views. Ja, het kunstgras is dan wel weer jammer. Dat ziet er leuk uit, maar daar hebben ze natuurlijk niks aan en het lijkt me ook niet zo fijn voor hun pootjes.
 4. 🤣 maar gelukkig niet doorgeknaagd. Daar moet je toch niet aan denken 🫣
 5. Ik moest nog 2 keer kijken (en dat was geen straf), maar toen zag ik ook de tuinslang. Ik keek in dat shot meer naar de klikobakken. Ze scheiden netjes hun afval.
 6. Super dat hij weer opknapt! Ik dacht ook meteen aan naar binnen in huis halen. EC kost ontzettend veel energie en hij is daarnaast ook op leeftijd. Plast hij zich nog steeds nat? Doordat hij geschoren is zal het inderdaad kouder zijn, en als hij zich ook nog steeds nat plast zou ik hem zeker naar binnen halen. Ik snap je dilemma wel qua ruimte. Als ik het goed begrijp is hij de hele tijd buiten gebleven?
 7. Ik ook niet! Ik wist niet dat cavia’s dat ook konden. Ze hebben daar zelfs een droogmolen haha
 8. Wat sneu en jammer dat Koos maar zo kort bij zijn dames en jullie heeft kunnen zijn! Sterkte. Een gecastreerde ram kan inderdaad rust geven bij een onrustig koppel van 2 voedsters. Jullie hebben wel veel mazzel gehad dat het met een willekeurige (niet op karakter uitgezochte) ram zo goed klikte. Heel jammer dat het maar voor zo’n korte tijd kon zijn. Joey heeft het dan nu misschien wel naar haar zin, maar tussen de regels door lees ik dat je het niet een situatie vindt die zo kan blijven, dat er teveel onrust is. Vergeet ook niet dat het kan escaleren. Ze vechten nu niet, maar dit kan snel veranderen. Ik zou contact opnemen met een goede konijnenopvang. Zij kunnen mogelijk proberen er een trio van te maken met een gecastreerde ram, waarbij ze goed kijken naar de karakters van alle konijnen. Lukt dat niet, dan is het fijn dat je nog de optie achter de hand hebt om 2 aparte koppels te maken, dus iedere dame een eigen ram. Ook dan ben je bij een opvang aan het goede adres (en er zitten zulke leuke konijnen! Van alle leeftijden, groottes, enz, enz). Ik snap dat je het leuk voor ze vindt dat ze kunnen graven, maar alleen tegels is ook prima hoor. Mocht een trio niet werken dan maak je ze gelukkiger door 2 blije koppels te hebben waarbij 1 koppel op tegels leeft, dan een ongelukkig duo of trio dat de mogelijkheid heeft om te graven. En er is altijd nog de mogelijkheid om een zandbak op de tegels te zetten. Hier vind je een lijst met goede konijnenopvangen: https://www.bunnybunch.nl/informatie/konijnenopvang-asiel-lijst Als je aangeeft in welke regio je woont kunnen we misschien nog een specifieke opvang aanbevelen.
 9. Wauw, 18 jaar! Wilde ze een ander muziekje uitkiezen? 😉
 10. Vervelend dat het weer terug is. Maar zijn dus nog wel antibiotica voor, dat is dan weer positief. Hopelijk helpt het!
 11. Antibiotica kan inderdaad invloed hebben op het eten, dat zie je bij mensen soms ook. Wie weet komt haar eetlust weer wat terug nu je stopt met de antibiotica. Maar voordat ze antibiotica kreeg at ze toch al slecht? Want je geeft aan dat je haar al 6 weken aan het dwangvoeren bent. Je doet er alles aan! Nu kijken of de behandeling tegen EC effect heeft. Misschien een gekke vraag, maar let je er ook op wat voor plantjes ze in de tuin eet? Omdat je zegt dat ze overdag in de tuin vrolijk is en lekker van de plantjes eet en ze ‘s avonds gek zit en pijn heeft, moest ik daar opeens aan denken.
 12. Fijn dat je zo’n goed contact hebt met je dierenarts. Het is veel waard als je op 1 lijn zit en serieus wordt genomen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .