Ga naar inhoud

Lienappelsien

Members
 • Aantal items

  11946
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  89

Lienappelsien won de laatste dag op 20 februari

Lienappelsien had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

2731 Uitstekend

Over Lienappelsien

 • Titel
  Konijnoloog

Profiel informatie

 • Geslacht
  Onbekend

Recente bezoekers van dit profiel

4486 profielweergaven
 1. Na 2 weken wintervakantie in de schuur zijn Do en Jerry na een 1 minuut-durende vlucht weer thuisgekomen. Zoals gewoonlijk was de vlucht niet prettig en was het boarden onvrijwillig en angstaanjagend. Eenmaal thuis bleek dat de binnenhuisarchitect ongevraagd langs was geweest. Onder andere de slaapkamer was verplaatst! Wie doet zoiets?! Er viel dus een hoop te inspecteren. Net als op de heenreis hadden Do en Jerry de houten tunnel, het toilet en het dakterras in hun bagage meegesmokkeld. Het dakterras had enige vertraging en werd enige tijd later thuisbezorgd. Bij wijze van excuses
 2. Nee! En eerder vandaag vandaag at hij nog als een bouwvakker... Lastig te begrijpen is dat hè. Zou er dan iets klem komen te zitten of zo?
 3. Leuk idee! Dan heb je wel heel veel stro gebruikt.
 4. Ik kwam haar net in een topic tegen 🙂 Maar ze is volgens mij inderdaad minder actief.
 5. Lienappelsien

  Corona virus

  Wel te begrijpen voor degene die de reanimatie moet doen, maar ook heel erg dat hierdoor waarschijnlijk minder mensenlevens gered worden of meer schade krijgen 😞
 6. Ja, het is nu goed aan de kapsels te zien dat de kappers al een tijd dicht zijn. Ach ja, bijna iedereen heeft daar mee te maken, dus is het minder ‘erg’.
 7. Sterkte. Ik wilde eigenlijk precies hetzelfde zeggen als Mira. Met zo’n ruime ren, een maatje en goede zorg hebben de konijnen een prachtig leven bij jou. Opvang knijnenko.nl is voor jou denk ik goed te doen en is een aanrader.
 8. Vergeet sperziebonen met mayonaise niet.
 9. Ik vind ketchup ook heel erg passen bij een tosti! 😋 En als ik het dan een keer overdreven doe dan doe ik er ook nog mayonaise bij. Slecht, maar voor zo eens een keer wel lekker!
 10. Haha dan was je er niet zo makkelijk mee weggekomen.
 11. Verdrietig van Rosalie... Sterkte nog. Wel leuk dat Tika nu bij je is.
 12. Wat een rare app dat die vette en zoute producten niet meeneemt in de berekeningen. 🤨 En dan vervolgens ook nog adviseren om vette en zoute producten te eten omdat je dat niet genoeg binnen zou hebben gekregen. Het gaat zijn doel voorbij en werkt dan juist averechts. Mijn hersens maakte van wortel-wrap wortel-app, en vervolgens legde ik de link tussen Apple en wortel en toen raakte ik helemaal in de war haha
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .