Ga naar inhoud

Lienappelsien

Members
 • Aantal items

  12340
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  89

Lienappelsien won de laatste dag op 20 februari

Lienappelsien had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

3018 Uitstekend

Over Lienappelsien

 • Titel
  Konijnoloog

Profiel informatie

 • Geslacht
  Onbekend

Recente bezoekers van dit profiel

4766 profielweergaven
 1. Ik had een aantal pagina's van dit topic in te halen. 'Gevlochten sansevieria's' ('oud' onderwerp dus) moest ik even googlen. Maar ik moest hardop lachen toen ik daar afbeeldingen van zag. Net of de dochter des huizes ongezien aan het vlechten is geslagen met de planten 🤣 Gevlochten stammetjes vind ik wel leuk.
 2. Een stekje van 100 - 200 euro 😮 Succes met je calathea beauty star 😉
 3. Nou ja, niet iedereen heeft het budget om naar andere winkels te gaan. Waar ik me mateloos aan erger is dat mensen nu gewoon weer gaan winkelen, naar het terras gaan, op vakantie gaan, enz, enz nu er versoepelingen zijn. Net of het alleen maar om ‘de regels’ gaat. Sowieso is het absurd dat de regels zijn versoepeld met nog zulle hoge aantallen besmettingen en ziekenhuisopnames en hoge druk bij het zorgpersoneel. Maar ik heb ook het idee dat het bij veel mensen om de regels gaat wat wel en niet mag. Je moet toch zelf ook na blijven denken? Ik vind het verre van slim om nu vrijwillig
 4. Nou met héél donker geel (dus eigenlijk licht groen) vind ik hem wel mooi hoor. Die kwam ik pas toevallig ergens op internet tegen en toen dacht ik ook van die is leuk. Maar ik vind de ‘gewone’ heel mooi en die is wat rustiger qua kleur en dan valt de mooie vorm van het blad meer op. Ben jij sowieso fan van bonte bladeren? Ik zag dat er van de monstera ook een variegata is (ok, vast van een heleboel planten). Dat ziet er wel grappig uit, maar het oogt ook wel erg onnatuurlijk als de helft van het blad wit is en precies de andere helft groen. Ik denk dat ik dan de groene ook mooier
 5. Uitleg geven hoe het gaat op de manege waar zij/hij rijdt denk ik. Ik vind het prima in dit topic passen eigenlijk 🙂
 6. Dat is niet erg hoor. Zelf kan je een topic niet verwijderen. 1 van de moderators zal de topics vast wel samenvoegen.
 7. Ik heb net in je ander topic gereageerd. Ik zie nu dat je 2 keer hetzelfde topic hebt geopend 🙂
 8. Welkom op het forum. Ik zou ze dan altijd 's ochtends vroeg of 's avonds laat eten geven. Dat zijn dan momenten die je wel ongeveer altijd thuis bent toch? Het komt niet precies op het uur, maar een beetje vast tijdvak is inderdaad wel prettig. Zelf hou ik altijd 2 voermomenten aan: 's ochtends en 's avonds laat. Dan krijgen ze dus 2 keer de helft. Dat zou jij ook kunnen doen denk ik.
 9. Dat heel lichte geel vind ik ook niet zo mooi. Dan wordt het zo'n blekig plantje. Ik vind dat harde, donkerdere groen mooi. En dan bij de variegata de combinatie met dat lichtere groen, niet echt geel.
 10. Ik heb hem al best wel lang 🙂
 11. Haha bijna alle bladeren verliezen kan niet de bedoeling zijn nee. Ik denk er over om dat ene blad te proberen te stekken, maar hoop nog dat hij weer bijkleurt. Het is net het mooiste blad.
 12. Ik heb ook een raindrop! Ik vind hem heel leuk. Hij heeft nog nooit zijn bladeren laten vallen. Sinds kort begint het onderste, grootste blad wel geel te worden. Dat is wel sinds ik hem verplaatst heb nadat ik hem had verpot, dus misschien moet ik hem weer op zijn oude plek zetten. Wel las ik dat deze planten ook van nature de onderste bladeren op zijn tijd verliest.
 13. Wat een goede tip! Fijn dat het weer goed gaat met Pleun 🙂
 14. Gisteren andijvie, klein beetje gras, paardenbloem en zevenblad. Vandaag waarschijnlijk witlof, komkommer en radijsloof erbij, of een deel van dit alles.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .