Ga naar inhoud

Lollie

Members
 • Aantal items

  651
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Lollie won de laatste dag op 23 mei

Lollie had de meest gelikete inhoud!

1 Volger

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Utrecht
 • Namen van de konijnen:
  Mijn cavia's heten Wol en Koko!
 • Huisdieren
  Hond Veron, wandelende takken en cavia's Koko en Wol.

Recente bezoekers van dit profiel

1.351 profielweergaven

Lollie's Achievements

Burchtenbouwer

Burchtenbouwer (4/6)

115

Community reputatie

 1. Lollie

  Eigenwijs Kipje

  Welkom op BunnyBunch!
 2. Dat herken ik ook wel ja. Ik zie op het moment vaak puppy's (naast Veron, die is 6) en vind het dan lastig om te zeggen of iets puppygedrag is, bij het karakter hoort of dat het iets van het ras is. Die weten allemaal van geen ophouden, willen continu spelen, blijven maar achter je aan rennen, springen de hele tijd tegen je op, eentje is zelfs tot twee keer toe mee de auto ingesprongen. Australische kelpies zijn het, ze zijn niet van mij. Heel anders dan Veron (Zwitserse Witte Herder), ik heb ook niet echt wat met dat springerige van puppy's.
 3. Ooh ze hebben zelfs staartjes! 😍
 4. Aww een geflopte zeeslak 🥰😂
 5. Lollie

  Het tuin-topic

  Och ik had je berichtje helemaal niet gezien, ik zag er zaterdagavond een. Van zo'n tuin-topic gaan mijn vingers altijd jeuken, ik heb dus vanmiddag even een egelhuisje in elkaar geflanst. Ik had eerst meer een idee zoals dat op de foto van @Evee, maar ben uiteindelijk toch meer voor natuurlijk gegaan door een soort hutje te maken van houtblokken, en dat waterdicht te maken met mos. Ook nog stro om het een beetje warm te maken en wat hooi zodat ze zacht kunnen liggen. Ik heb me ook nog even ingelezen: Zodat wat grotere egels niet klem kunnen komen te zitten, moet je openingen voor egels minimaal 13x13 cm maken. Meelwormen schijnen niet zo best te zijn voor egeltjes, dan kun je beter voor iets als gedroogde krekels kiezen, maar die zijn wel wat lastiger te verkrijgen. Speciaal egelvoer is lang niet altijd beter dan kattenvoer. Gedroogd kattenvoer zet uit in de buikjes van egeltjes, dus je kunt het beste natvoer geven of de brokjes weken in water (dat laatste is zoals ik het gedaan heb). Iemand zei me dat egels liefst een gangetje in hun huisje hebben om zich veilig te voelen. Ik had dat niet gedaan, ben dus benieuwd of de egels het toch goedkeuren. Ik heb ook nog water, ei en kattenvoer neergezet, en een of ander tuimelding voor katten, die ik had liggen maar waar alle katten bang voor zijn. Eens zien dus of de egeltjes 'm wel leuk vinden. Als de egeltjes het huis niks vinden heb ik in elk geval nog het mos weg van waar ik het liever niet heb 😄. En het is gewoon heerlijk om buiten met je handen bezig te zijn.
 6. Kruiswoordpuzzel. Hangoor konijn of konijn met "gewone" oren?
 7. Tsja, maar beter ook, anders kunnen jullie niet slapen.
 8. Ben ik de enige wiens cavia net heeft ontdekt dat hij de eierdoos die als opstapje dient ook door het hok kan smijten als deze gevuld is met kiezelsteentjes? Eerst smeet hij ermee door het hok maar was dat verholpen toen de steentjes erin kwamen, maar nu na maanden begint hij ineens alsnog te smijten. Gelukkig was mevrouw cavia even in de tunnel aan 't chillen dus die neemt het waarschijnlijk niet van hem over gelukkig. Tenzij hij het vaker gaat doen als zij erbij is... Ik geloof dat hij het alleen deed om bij het hooi wat erachter was gevallen te kunnen, dat hoop ik tenminste.
 9. Het dronken echtpaar in het café heeft daar even hooi besteld en zit nu lekker te knabbelen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .