Ga naar inhoud

Lollie

Members
 • Items

  1.161
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Lollie won de laatste dag op 23 mei 2022

Lollie had de meest gelikete inhoud!

1 Volger

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Utrecht
 • Namen van de konijnen:
  Mijn cavia's heten Wol en Koko!
 • Huisdieren
  Cavia's

Recente bezoekers van dit profiel

3.457 profielweergaven

Lollie's prestaties

Wortelexpert

Wortelexpert (5/6)

531

Reputatie

 1. Volgens mij is de deksel niet los te koop. Kun je er niet zelf eentje maken? Als je heel veel geluk hebt is er misschien wel iemand die de deksel eigenlijk niet gebruikt, waarvan je hem over kan nemen. Maar die kans schat ik niet zo groot in. Misschien kun je wat met een plankje? Of een plastic dekseltje van een bakje o.i.d? Dan kun je het misschien wel met kabelbindertjes vastmaken.
 2. De Zwitserse Witte Herder die hier een half jaartje is komen logeren had ook jachtinstinct hoor. Ik hield hem wel in de gaten, maar toch heeft hij het al eens klaargespeeld om een mol en een bunzing te pakken, hij ziet die gewoon veel eerder dan ik. Achter katten en egeltjes ging hij ook aan.
 3. Hey, mijn cavia's reizen met dezelfde wasmand. Maar alleen naar de dierenarts etc., tijdens de schoonmaak lopen ze zelf naar het andere hok. Heeft Ollie nu helemaal geen eigen plekje meer, of nog wel een eigen mandje o.i.d?
 4. Hoe kom je er nou bij dat @To van de Veluwe mee zou doen? 🤪
 5. Ik vind Yuki en Mint ook het mooist, weet natuurlijk niet hoe je konijntjes eruit zien en wat hun karakters zijn, dus of het wat dat betreft bij ze past. Maar je hebt 3 vrij specifieke keuzes, dus denk ik dat dat wel goed zit.
 6. Als ze al zeker wist dat ze mee wilde doen, kon ze toch net zo goed meteen opgeven? Dan zou het niet uitmaken tot wanneer je kunt opgeven. De 9e aanmelding kan ook heel goed van @pakyakker zijn of nog iemand anders, die niets in dit topic heeft gemeld.
 7. Lollie

  Hooi met gruis

  Ik heb het laatst toevallig geprobeerd met andijvie in de blender, want de bananen waren op. Dat werkte, maar was wel een gedoe. Ik denk dat het met appel ook kan, wel de pitjes eruit halen.
 8. Lollie

  Cate cube

  Ik ben best wel actief op marktplaats, en mijn ervaring is dat mensen best wel vaak niet reageren. Vaker dan dat ik denk; ach die zal wel ziek zijn. Aan de kleur van de vinkjes bij een bericht kun je zien of het bericht gelezen is, en ik denk dat je ook wel aardig ziek moet zijn om niet te kunnen reageren op een bericht. Het komt best vaak voor dat mensen niet reageren als ze het niet eens zijn met een bod, als iemand anders na jou hoger heeft geboden, als je in Berichten een bod doet ipv Bieden. Soms zie je het al in een advertentie staan; "Op biedingen lager dan ... wordt niet gereageerd" "Alles in 1 koop, op losse biedingen reageer ik niet" "Niet bieden via Berichten, daar wordt niet op gereageerd". Beetje irritant vind ik het wel als mensen niet reageren, mensen hoeven een bod niet te accepteren, maar wel zo netjes om dat even duidelijk te communiceren, en gemiste kans voor hen, want in veel gevallen ben ik best bereid mijn bod wat te verhogen. Het schijnt veel voor te komen, want de laatste tijd krijg ik vaak de melding dat het belangrijk is om beleefd te zijn en gewoon te reageren, ook als je iets bijv. al verkocht hebt. Ik ben één keer simpelweg uitgescholden voor een bod dat ik nog wel redelijk vondt (weet niet meer precies hoe en wat), maar de verkoper blijkbaar niet. Bod niet accepteren, geen probleem, maar uitschelden vind ik dan echt wel een stap te ver gaan. Ik zeg niet dat dit bij die Ivanhout ook het geval is en weet ook niet wat je precies gezegd/geboden hebt, maar even frustratie van me afschrijven hoor, haha. De meeste mensen reageren gelukkig wel gewoon op een vriendelijke, duidelijke manier. Ik vind het een mooie manier waarmee je mensen blij kunt maken, voor een lage prijs aan bijna alles kunt komen, en nog milieuvriendelijk ook. Ik probeer altijd wel redelijk te zijn met prijzen, maar mensen zijn het natuurlijk niet altijd eens en soms vind ik het ook gewoon lastig om een goede prijs in te schatten.
 9. Wat lief @Suus1978! Hoe is je verblijf er nou uiteindelijk uit komen te zien? En klopt het dat je de badmatten nu toch hebt vervangen voor iets van strooisel, of zie ik dat verkeerd? @bobbyonthefloor Beertje en Oreo worden 22 oktober (zondag) weer opgehaald.
 10. Vangen Groentela (zonder groente)
 11. Volgens mij zijn het pubertjes 😄. Ik zag Oreo net zo'n 30 (!) cm ver sproeien 😱. En zo'n 2 minuten later over Beertje heen, wat ongeveer net zo'n plaatje gaf als Snabbel van @Suus1978, maar dan vooral op haar kin. Ik kan er ook niet goed achterkomen wie er nou de baas is, want Oreo is wel de dapperste van de twee en sproeit lekker in het rond, maar Beertje jaagt Oreo steeds weg bij het voerbakje en een specifiek schuilhuisje (dat plastic ding aan de linkerkant van het hok). Ik vond het hok een beetje klein, dus ik heb mijn rennetje ervoor gezet ⬇️ Het zijn echt schatjes, ik bedoel, kijk die koppies nou 😍 @Suus1978, hoe gaat het met jouw trio?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .