Ga naar inhoud

Eefje

Moderators
 • Aantal items

  11505
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  142

Eefje won de laatste dag op 24 juli

Eefje had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

5399 Uitstekend

Over Eefje

 • Titel
  ***********

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Gelderland
 • Namen van de konijnen:
  Gijs en Milly. Achter de 🌈 Betsy, Wilma en Frits

Recente bezoekers van dit profiel

6277 profielweergaven
 1. Ik zou ook zsm gaan. Wat je omschrijft klinkt zoals de mijne zich gedragen bij buikpijn.
 2. Eefje

  Klaagtopic 2021

  Oooh dat haat ik altijd zo erg 😭.
 3. Eefje

  Het planten topic

  Ik heb laatst een mengsel van groene zeep en azijn gebruikt, dat was erg effectief. 1 keer behandeld en het was helemaal weg, maar dat was kennelijk niet zo'n hardnekkig ongedierte. Één van onze planten had heel lang schildluis, daar hielp dat mengsel niet voldoende tegen. Regelmatig mee behandeld, maar er bleef toch iets in leven en een paar weken later zat hij weer vol. Daar hebben we een agressief goedje tegenaan moeten gooien en toen was het weg.
 4. Morgenavond naar Breda voor een drankje met een oude bekende, zondag klimmen, verder geen plannen volgens mij! Eerst morgen nog een dagje werken.
 5. Ik heb deze week de konijnenkamer van een hor voorzien. Erg fijn dat er geen vlieg meer bij kan komen nu. @Nielsvbeterschap voor Stella!
 6. Ik heb geen konijnenbrokken geproefd, geen kontjes gewassen, niet echt veel haar opgegeten, ik volg geen konijnen op Social media en ik kan de konijnen altijd wel vinden, hoewel Kiki soms op plekken zat waar je niet van dacht dat ze er kon komen en Gijs in een donker huisje niet te zien is. Ooh en geen hooi in mijn haar, ik heb heel glad dun haar, daar blijft niet zomaar iets in hangen. En niet op élke outfit konijnenhaar. Volgens mij 🙄.
 7. Eefje

  Klaagtopic 2021

  Ik vind dat ook wel heftig, dagelijks verslag en foto's. Ik vond het juist fijn dat ik op ponykamp even los was van huis. Andere tijden inderdaad, ik zou er wel naar terug willen. De tijden dat je nog stomme dingen kon doen zonder dat alles op foto's stond of aan je ouders werd gerapporteerd. Tenzij je het wel heel erg bont had gemaakt natuurlijk 😅. Als er echt iets aan de hand was kon er naar de vaste lijn van de stal gebeld worden en ik kon naar de vaste lijn thuis bellen. Wat nooit gebeurde. Als er iets niet goed is hoor je het heus wel. Des te leuker om hem straks zijn verhalen te la
 8. Hier krijgen ze simpele no nonsense mensennamen die passen bij het betreffende konijn.
 9. Eefje

  Klaagtopic 2021

  Nee hier vliegt alles in volle vaart de plantjes voorbij. Als ze iets vangen is dat echt stom toeval 🤷.
 10. Eefje

  Klaagtopic 2021

  Helpt niet 😆. De stofzuiger werkt het beste
 11. Eefje

  Ziekenhuis

  Wat een gedoe allemaal zeg 😢. Ik hoop dat het gauw stabiliseert. Dit is ook niks.
 12. Ter aanvulling: je kunt op een opvang ook terugvallen als het toch niet goed blijkt te gaan, wat niet waarschijnlijk is als ze goed gematcht en gekoppeld zijn. Maar just in case kun je in dat geval weer bij de opvang terecht. De konijntjes daar zijn ook ingeënt, nagekeken door een dierenarts en meestal koppelen ze ook voor je!
 13. Eefje

  Bux plast overal

  Gemiddeld volgens mij rond de 12 weken dat het wel kan, maar het kan inderdaad verschillen. De ene is wat eerder dan de ander. Beste ga je even langs de dierenarts om het te laten bekijken, die ziet meteen of het kan of niet.
 14. Eefje

  Bux plast overal

  Waarschijnlijk zijn het hormonen. Hij komt nu in de puberteit. Als zijn balletjes straks ingedaald zijn kan hij gecastreerd worden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .