Ga naar inhoud

Eefje

Moderators
 • Aantal items

  11815
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  152

Eefje won de laatste dag op 12 oktober

Eefje had de meest gelikete inhoud!

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Gelderland
 • Namen van de konijnen:
  Gijs en Milly. Achter de 🌈 Betsy, Wilma en Frits

Recente bezoekers van dit profiel

6697 profielweergaven

Eefje's Achievements

Konijnoloog

Konijnoloog (6/6)

5,6k

Community reputatie

 1. Eefje

  Schimmel

  Ah balen. Bij mijn ram had het wel de schimmel genezen, maar hij heeft daarna nog heel lang schilfers op zijn oren gehouden. Ook nog gesmeerd met betadinezalf, maar uiteindelijk maar zo gelaten. Heeft maanden geduurd, is uiteindelijk vanzelf weggegaan. Maar korstjes rond de mond klinkt wel vervelender dan s wat schilfers op de oren. Ik weet niet waar je woont, maar misschien de moeite waard om toch eens een superspecialist te raadplegen? Balen dit, zoveel geprobeerd zonder resultaat voor iets dat eigenlijk vrij simpel zou moeten zijn.
 2. Eefje

  Schimmel

  Bij mijn ram moest ik dit spul smeren toen hij schimmel had op zijn oren. Wordt ook aangeraden door de specialist van Wilhelminapark.
 3. Haha wat doen ze dat lief! Denk dat ze hier elkaars kop af zouden bijten 😆
 4. Eefje

  Schimmel

  Is het geen syfilis?
 5. Eefje

  Harold koppelen

  Ook meteen aan het bekijken of ze niet vanaf dat dak over het paneel heen kan 🧐
 6. Ja het helpt wel. Maar tijdelijk en de vliegjes gaan dan op zoek naar een andere plant. Ik zet er altijd een vleesetertje naast als ik er kaneel op heb gegooid, dan gaan ze daarheen en zitten ze vast 💁
 7. Eefje

  Kale Plekken

  Is er wel onder de microscoop gekeken naar mijt? Zo niet zou ik even een andere dierenarts raadplegen. Onder een microscoop is mijt goed zichtbaar en een eventuele schimmelstructuur ook.
 8. Ik heb daar nooit iets van gemerkt. Het enige dat ik merkte bij meer ruimte geven is dat ze toch het liefst in hun vertrouwde hoekje gaan chillen en dat ze de rest vooral gebruiken als ze in hun actieve uurtjes zijn.
 9. Ik heb blijkbaar altijd hele brave konijntjes gehad die gewoon de wc gebruiken 💁. Zelfs nieuwe konijntjes!
 10. Klinkt alsof ze er wel in kunnen. Ik zet ze in het vaste verblijf als er weinig tot geen onrust meer is.
 11. Eefje

  Harold koppelen

  Haha dan is het wel ECHT een Milly! Dat is ook zo'n brompot 😆.
 12. Ik was net dezelfde dingen aan het typen als Marjolein 🙂. 2 a 3 is geen oud konijn hoor! Hij kan nog jaren mee 🙂. Heel goed dat jij een vriendin voor hem wilt vinden. Het is zo belangrijk voor ze, je zult het straks zelf zien hoe veel ze met elkaar optrekken 🥰. Een opvang neemt je alle gedoe uit handen én je weet zeker dat je met een goede match thuiskomt. Het is veruit de gemakkelijkste en meest verantwoorde keuze. Ik zou het leuk vinden om het vervolg op deze plannen te lezen!
 13. Ziet er gezellig uit! Fijn dat het lekker rustig gaat!
 14. @MichelleloveElmo heftig allemaal zeg! Voor wat het waard is, apart gaan wonen is het beste wat wij destijds voor onze relatie hebben kunnen doen. Wij zijn daarna ook wel even helemaal uit elkaar geweest, maar juist door die periode hebben we onszelf en elkaar weer teruggevonden en zijn we beter samen verder gegaan. Lastig is het zeker, mensen vinden er vooral zoveel van. Veel sterkte en als je eens wilt kletsen hierover, geef maar een seintje!
 15. Daar is zo heel weinig over te zeggen. Het ligt aan de karakters, of ze bij elkaar passen en of ze gelukkig zijn in een groep. De kansen dat het goed gaat zijn niet geweldig, omdat het willekeurige konijnen zijn. Ik denk dat er ook nog wat door de puberteit moeten? Dat maakt de boel nog wat lastiger. Als je veel mazzel hebt kan het wel, maar de kans dat het mis gaat is wel veel groter. De meeste succesvolle groepjes zijn zorgvuldig op karakter met elkaar gematcht. Je zou er over kunnen nadenken om het uit te besteden aan een goede opvang, gespecialiseerd in konijnen en die veel ervaring hebben met koppelen. Die zien gauw genoeg of het wat wordt of niet!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .