Spring naar bijdragen

Eefje

Members
 • Aantal bijdragen

  9205
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  87

Eefje last won the day on 15 Januari

Eefje had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

2494 Uitstekend

Over Eefje

 • Rang
  ***********

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Gelderland
 • Namen van de konijnen:
  Gijs en Kiki, ✝️ Betsy, Wilma en Frits

Recente profielbezoeken

3303 profielweergaven
 1. Wat super goed dat ze nog mag rijden! En zo leuk, nieuwe auto uitzoeken ❤️. Eerlijk gezegd verbaast het me wel dat ze op die leeftijd voor vijf jaar verlengen, een jaarlijkse test lijkt me op gegeven moment geen overdreven voorzorgsmaatregel meer. Aan de andere kant hebben veel ouderen het zelf wel in de gaten als het niet meer ok is. Maar helaas niet altijd, maar dat geldt voor veel malloten op de weg natuurlijk. Anyway, wat voor auto hebben jullie in gedachten? Heeft ze zelf een modelletje wat ze leuk vindt?
 2. Eefje

  De sportschool

  Deze heb ik. Echt fijn. Gewoon in mijn vaste maat. Imitatieleer staat er, ik dacht huh waar dan, het is helemaal textiel! Maar het randje rond de veters is inderdaad imitatieleer haha
 3. Eefje

  De sportschool

  Alleen in de zomer volgens mij! Dan zien ze er ook uit als hobbitvoeten na het wandelen, met van die enorme aders enzo. Niet met zoveel haar 😆. Scapino heeft trouwens skechers (sketchers??) die er prima uitzien voor een klein prijsje. Ik heb ze gekocht als binnensportschoenen, volgens mij iets van 45 euro. Die zitten super fijn, je loopt op foam en het buitenwerk is heel elastisch, kunnen je voeten gemakkelijk wat bij zwellen en knappe dame die daar blaren van krijgt, je loopt echt op wolkjes.
 4. Eefje

  De sportschool

  Eigenlijk op alles wat een beetje fijn zit. Ik heb leren veterboots die lekker zitten, verschillende paren sneakers. De laatste weken loop ik vooral op mijn leren gevoerde laarzen, maar ik heb nu last van mijn voet, het breedste stuk zeg maar, daar doet de laatste dagen iets pijn dus nu loop ik alleen op mijn hele zachte uitgelopen oude new balance, dat zijn mijn lievelings. Van die retro hardloopschoenen die een aantal jaar geleden als sneakers zijn geherintroduceerd. In de zomer ook wel op flipflops. Ik heb van die hele fijne oncharmante van Reef. Maar ik heb niet gauw ergens last van, vind
 5. Eefje

  De sportschool

  Je kunt prima wandelen op hardloopschoenen hoor! Tijdens de vierdaagse zijn ze erg populair
 6. Eefje

  Corona virus

  Haha nee, ik doe maar wat 😷
 7. Jeetje, lekker opgelicht dus..
 8. De enige aanvullende tip als je alles al gelezen hebt is denk ik: leg je er bij neer en frustreer je er niet over 😊. Misschien wordt het weer beter, misschien ook niet. Ze zijn niet allemaal zindelijk te krijgen helaas..
 9. Als deze dierenarts het niet wil doen zou ik wel naar een andere gaan. Het is geen ingewikkelde ingreep en voor je konijnen is het inderdaad hoe sneller hoe beter!
 10. Dat advies van een derde konijn erbij is ook niet echt goed. Mocht het straks niet goed gaan met je dames, kom dan vooral hier advies vragen, voordat je door die adviezen straks nog meer problemen hebt!
 11. Eefje

  Konijn alleen

  Wat jammer.. dan blijven de keuzes afstaan aan een goede opvang of alleen houden over. Je weet hoe ik daar tegenover sta, maar de keuze is aan jou. We kunnen je wel adviseren over goede opvangen. Er zijn er een aantal die het heel goed voor elkaar hebben en waar de kans dat ze snel en nieuw huisje met maatje vindt heel groot is.
 12. Is over nagedacht! Op de kledingkasten in onze kastenkamer 👍
 13. Eefje

  Rijden op elkaar

  Mijn vorige gecastreerde ram heb ik zelfs weleens zo rond zien lopen 😆😆
 14. Wij hebben een testzandbakje voor Kiki gemaakt. Het dak van zo'n outback schuilhokje gehaald, een bak zand er in gezet en een plateautje er omheen gemaakt van plankjes. Maar ze durfde er niet in. Verbazingwekkend, ze is zo stoer en ondernemend maar hier snapte ze niks van. Dus een bakje met erwtenvlokken er in gezet. Dat wilde ze toch graag, maar het bleef spannend. Met haar kont nog op de rand en haar pootjes en kop in het bakje kon ze toch eten. Toen heb ik haar een zetje gegeven en nu snapt ze dat ze er in kan graven. Ik hoop dat ze er goed gebruik van gaat maken zodat ze er wat van haar en
 15. Eefje

  Corona virus

  Klopt hoor, dat is zeker zorgelijk. Ik geloof alleen absoluut niet in die avondklok. Er zijn zoveel andere dingen. Zoals werkgevers die hun personeel nog altijd verplichten naar kantoor te komen terwijl thuiswerken in die functies prima kan. Als je nu niet thuis kan/mag werken betekent dat dat je in de topdrukte naar de winkel moet, omdat het savonds niet meer kan. Dat kan ook de bedoeling niet zijn. Ik heb wat dat betreft mazzel dat ik veel vrijheid in mijn werk heb. Als ik geen afspraken heb kan ik werken wanneer het mij uitkomt en mijn werkgever heeft een budget beschikbaar gesteld da
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .