Spring naar bijdragen

Eefje

Members
 • Aantal bijdragen

  7966
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  58

Eefje last won the day on 28 September

Eefje had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

1504 Uitstekend

Over Eefje

Profiel informatie

 • Geslacht
  Onbekend

Recente profielbezoeken

2404 profielweergaven
 1. Ik heb de vorige keer een soort van kruidenveldje besteld, ik geloof dat het van jr farms was. Gijs vond het mega, dus ik wilde er nog een paar bestellen, maar kan het niet meer vinden, klopt dat of kijk ik verkeerd? Ik zie wel de meadow van rosewood, is dat vergelijkbaar?
 2. Eefje

  Muziek-topic

  @Eveetipje voor je Spaanse taal: bacilos (oa contigo se va, tabaco y Chanel en Feliz conmigo) en jarabe de Palo (agua ❤️❤️❤️❤️ en bonito). Erg goed te verstaan, daar heb ik veel mee geoefend in het begin!
 3. Eefje

  Nachthok

  Fijn om te lezen dat je bezig bent met een grote ren! Hoekprofielen zijn zeker een oplossing, die palen gaan er anders snel aan waarschijnlijk 😉
 4. Eefje

  Muziek-topic

  Ik ben een paar jaar geleden nog naar een concert van limp bizkit geweest. Was echt zo'n throwback feest. Heeeeell erg tof!
 5. Klopt die is heel slecht, die luisterbieb loopt 100 keer vast voordat ik een boek aan krijg.
 6. Eefje

  Muziek-topic

  Jaaahaaa IK HEB HEM GEVONDEN! life sentence for mankind ❤️❤️❤️
 7. Eefje

  Muziek-topic

  @BunnieHop oooh outblast! Jaaaaaren geleden op een paar houseparty's gehoord! De bekendste was unleash the beast, maar hij had nog een nummer wat ik nog veel beter vond maar ik weet niet meer hoe die heet 😭
 8. Eefje

  Corona virus

  Ja ik vind ze erg groot, voel me net een bankrover 😆. zijn redelijk comfortabel, al vind ik het snel wel viezig warm en vochtig worden, maar dat houd je toch.
 9. Eefje

  Muziek-topic

  Ik luister vanalles! Dus shoot 🙂
 10. Eefje

  Muziek-topic

  Hee een muziek topic! Ik wil hem graag even anders gebruiken. Of moet ik dan een nieuw topic starten? Wat vind jij @Evee? Ik heb inspiratie nodig voor mijn afspeellijst, heb alles al te vaak gehoord. Wat zijn jullie lievelingsliedjes op het moment?
 11. Eefje

  Corona virus

  Lang leve de HEMA, 3 uitwasbare voor 5 euro. Kan ik ze zelf niet voor maken hoor!
 12. https://www.bunnybunch.nl/informatie/Encephalotozoon-cuniculi-EC-Konijn
 13. Dit is iets wat wijst op e cuniculi. Daar kun je het beste vandaag nog mee naar de dierenarts en een behandeling starten!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .