Spring naar bijdragen

Eefje

Members
 • Aantal bijdragen

  7309
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  41

Eefje last won the day on 3 Juli

Eefje had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

992 Uitstekend

Over Eefje

Profiel informatie

 • Geslacht
  Onbekend

Recente profielbezoeken

1912 profielweergaven
 1. De restjes van gisteren. Ik had gisteren zo'n enorme zin in sateetjes, kroepoek, babi Pangang, loempia's en pisang goreng dat we geheel buiten al mijn principes om Chinees hebben besteld. Man wat krijg je dan veel! Ook in tijden niet zoveel vlees gegeten. Maar het was wel heel lekker! Nu is er nog satésaus, kroepoek, babi Pangang en mihoen over, dus dat ga ik nu maar opeten, vlees weggooien is natuurlijk nog erger dan het opeten. Wel jammer dat er geen pisang goreng meer is, zo heerlijk vadsig en dan met heel veel poedersuiker, yummmm
 2. Eefje

  De sportschool

  Ja doen! Is super leuk en goed voor een mooi lijf. Wel pas oordelen als je het een paar keer gedaan hebt, want de eerste keren is het zo zwaar dat je denkt dat gaat me nooit lukken! Ik ben net terug van klimmen, dat was ook flink zwaar. Niet zo gek natuurlijk, mijn handen waren nog rauw van het boulderen gisteren ook. Maar toch behoorlijk wat kunnen doen, alleen even niet de routes waar je echt veel kracht op een paar vingers zet, wil niet direct de boel blesseren.
 3. Eefje

  Knoetje

  Knoetje heeft een naamgenoot, of nou ja die heet knoetschie of zoiets. Staat op bunnybin. Zelfde kleurtjes als knoetje ook!
 4. Hij houdt het wel spannend zeg! Hopen dat hij snel wat gaat eten 🤞🤞
 5. Eefje

  Klaagtopic 2020

  Daar moet ik dan wel weer heel erg om lachen 😂
 6. Ooooh wat super fijn zeg! Wat een enorme opluchting! Ga hem maar ontzettend verwennen nu, hij heeft hard geknokt ❤️❤️
 7. Ach dat weet je niet hè, of hij daar zoveel stress van gehad heeft dat hij daarom stopte met eten. Wat gejaag hoeft niet zoveel invloed te hebben, maar het kan wel. Waarschijnlijk voelde ze aan dat hij verzwakt was, soms gaan ze dan lelijk doen. Er is geen goed of fout in zulke situaties. Het is nou eenmaal een kwetsbaar konijntje, misschien was het ook gebeurd als hij apart had gezeten. Ik duim met je mee dat hij er doorheen komt ❤️.
 8. Ooh wat sneu zeg.. De verhalen die ik ken van megacolonkonijntjes sluiten inderdaad aan bij wat Kolino zegt. Het gaat soms een tijdje goed, tot het fout gaat, daar komen ze dan nog een paar keer doorheen soms, maar oud worden ze er helaas nooit mee. Heel verdrietig voor jou en je konijntje 😢.
 9. Eefje

  Knoetje

  Is hij al toe aan een eigen Instagram account? Wie weet wordt hij een goede influencer en krijg je allemaal leuke gratis konijnenspulletjes om te promoten 🐰🐰🤗
 10. Even een ode aan mijn beste sneakeraankoop ooit. Dit zijn mijn New balance. Ik kocht ze vijf jaar geleden voor 30 euro in de aanbieding op de kinderafdeling. Ze zijn mijn trouwe makkers op mijn lange wandelingen (15.000 stappen per dag). Er is weinig profiel over en de kleur is erg twijfelachtig, maar er is nog werkelijk HELEMAAL NIKS kapot en ze zijn nog steeds zo fijn! Ik ben super trots op ze.
 11. Mijn laatste gedachte was: ik ga heel even lekker in de hangmat liggen. Toen ik mijn ogen weer open deed was het bijna twee uur later 😅
 12. Eefje

  Knoetje

  Hij is alleen niet te fotograferen bij lamplicht haha! Letterlijk een droppie.
 13. Eefje

  Knoetje

  Toch had ik bij Gijs adhv zijn grote oren ook verwacht dat hij groter zou worden, maar hij is klein gebleven, iets meer dan anderhalve kg. Maar wel met hele grote oren ❤️.
 14. Dat lijkt me heel verstandig, een paar honderd euro klinkt een stuk realistischer. Voor dat prijsverschil is een rit naar Utrecht de moeite wel waard, waar je dan ook in Nederland woont.
 15. Eefje

  Knoetje

  Hij ziet er fantastisch uit! Ik ben benieuwd hoe hij er straks volwassen uitziet, als hij in dit tempo door blijft groeien heb je straks een aantal kilo knoetje 😅. Hij heeft ook echt mooie grote oren zeg! Geweldig vind ik dat, heeft onze Gijs ook 😍
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .