Ga naar inhoud

Eefje

Members
 • Aantal items

  10447
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  116

Eefje won de laatste dag op 13 april

Eefje had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

4276 Uitstekend

Over Eefje

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Gelderland
 • Namen van de konijnen:
  Gijs en Milly. Achter de 🌈 Betsy, Wilma en Frits

Recente bezoekers van dit profiel

4671 profielweergaven
 1. Eefje

  Klaagtopic 2021

  Iemand heeft op de nieuwe loveseat gepist. Ik verdenk Gijs. Gelukkig zat er een doek over met zo'n plaszeiltje er onder. Maar als dit een dagelijks iets wordt is dat toch niet grappig om steeds alles uit te wassen en de stoel weer in te pakken.
 2. Eefje

  Milly en Gijs

  Ze zijn inmiddels behoorlijk jut en Jul hier trouwens! Ze trekken erg met elkaar op, kijken wat de ander uitspookt en liggen heel vaak bij elkaar 😊.
 3. Samen in een kooi is geen goed idee. Een koppel konijnen heeft 24/7 zo'n 4m2 aan ruimte nodig (verdiepingen niet meegerekend). Het beste kun je ze 1 keer bij elkaar zetten op neutraal terrein en ze daar laten tot je echt rust en een beginnende vriendschap/liefde ziet. Dan verhuis je ze naar het vaste verblijf (van zo'n 4m2 dus). Je kunt ze dan het beste een aantal weken in dat vaste verblijf houden en niet daarbuiten rond laten lopen, want dat kan voor onrust zorgen, zeker in de beginperiode. Een kooi is nooit groot genoeg, niet voor 1 konijn en zeker niet voor 2. De kans dat het misloop
 4. Gijs heeft schilfers op de buitenkant van zijn oren, straks om 18u kan ik bij de dierenarts terecht, even laten bekijken of het geen mijt is..
 5. Eefje

  Milly en Gijs

  Nee ik lag ze te bespieden vanuit bed en toen ik zag dat ze gek aan het doen waren heb ik een opname gestart en de bewegingen gevolgd. Hij neemt niet automatisch op. Dat heb ik precies 1 dag gedaan, maar dan heb je een enorme bult data ergens hangen die ik toch niet terug ga kijken, dus het is nu een gewoon een loerding 😉.
 6. Eefje

  Milly en Gijs

  Nieuwe ghost adventures met weer een leuke turbotwist van de camera, deze keer met Gijs in de hoofdrol. De hocker is vervangen door deze loveseat, heb ik toch weer een beetje een tweede woonkamer en de konijnen zijn er ook blij mee.
 7. Eefje

  Punky & Bess

  Niks moet, komen ze samen wel uit. Vaak wast de één de ander veel en de ander de één bijna nooit. Vaak zie je wel dat het dominante konijn juist veel gewassen wordt, dus als zij de baas is is het wel opvallend dat ze hem juist meer wast. Maar soms vind ik het ook heel lastig in te schatten wie nou werkelijk de baas is. Ach als ze het maar gezellig hebben samen en zo ziet het er wel uit!
 8. Regelmatig niezen is zeker reden voor de dierenarts. Heel af en toe niezen is normaal, opvallend vaak niet. Niezen heeft niks met dik zijn te maken.
 9. Eefje

  Jippie topic 2021

  Ja tkmaxx zit ook het hele weekend vol. Daar wilde ik eigenlijk op tassenjacht. Maar die hadden deze niet gehad en nu de kleine ondernemer een handje geholpen, dus beter zo. Het blijft een onzinnige gribus dat winkelen op afspraak. Gisteren uitgebreid met de tassenwinkelman over gehad. Hij heeft het veel te rustig, een enkeling maakt een afspraak, maar hij moet het van langslopers hebben. Reserveren voelt voor mensen ook alsof ze dan verplicht zijn wat te kopen, omdat ze niet de tijd van de winkelier willen verdoen. Dat werpt een extra drempel op om daadwerkelijk te reserveren. Veel mensen die
 10. Zou ik voor je doen hoor @IreneM 👍
 11. Bij mijn vorige koppels was het ook steeds de eerste poging die lukte, elke keer het konijn van mijn eerste keuze mee naar huis gekregen. Maar nu weet ik hoeveel geluk ik daarmee heb gehad 😅. Gijs maakte er maar een potje van 🙄.
 12. Gebakken zalm met rozemarijnaardappeltjes uit de oven en spinazie
 13. Ik zou je koppel naar een goede opvang brengen om die er twee bij te laten koppelen zodat je een leuk groepje hebt. Misschien geen Franse hangoren (wie weet ook wel), maar wel een leuke groep met een goede dynamiek. Er zitten vast in verschillende opvangen ook hangoren met een maatje meer waar ze het mee kunnen proberen. Tenzij je echt per se Franse hangoren wilt, dan neem je een risico door die aan de anderen te koppelen zonder dat ze op gedrag bij elkaar gezocht zijn. Ik zou me niet blindstaren op het ras. Franse hangoren zijn ook gewoon konijnen, alleen wat groter en met meer gezondheidspro
 14. Eefje

  Jippie topic 2021

  Deze: https://www.chesterfieldbags.com/nl/leren-shopper-bruin-lille-copy.html En voor de snelle kijkers een fotootje. Hij is zwart waxleer, heel klassiek net model. Een tussenmaatje dat voor handtas door kan maar waar mijn laptop ook in past.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .