Ga naar inhoud

bobbyonthefloor

Members
  • Items

    2.072
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    18

Profiel informatie

  • Geslacht
    Vrouw
  • Namen van de konijnen:
    Bobby en Meike (Floor💖)
  • Huisdieren
    Kat en konijnen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

bobbyonthefloor's prestaties

Wortelexpert

Wortelexpert (5/6)

  1. Hè wat een ellende weer zeg. Ik snap dat je het even van je af wil schrijven. Ik kom niet met tips vanwege gebrek aan kennis. Wellicht is er iemand die jou wel tips kan geven. Sterkte ermee.
  2. Yep echt. Hij ligt bijna altijd zo als ik in de buurt ben. Dan gooit ie zichzelf neer, tenminste zo lijkt het, heel grappig dat wel. Ik schrik er niet meer van in ieder geval.
  3. Fijn dat de ram in orde is. Wat verdrietig voor jouw voedster. Sterkte ermee.
  4. De eerste foto van Scarlett. Zo ligt Bobby-bobster er ook vaak bij. De 2e foto van Lodewijk krijg ik niet uit mijn hoofd want ik vind dat echt een foto zoals ik ooit een konijn dood op straat heb zien liggen. Ik neigde eerst naar de 1e foto maar bij nader inzien vind ik "Lodewijk the creepy guy"
  5. Weer een aantal dagen verder. Het is niet zo warm meer, hoe gaat het? Was ook meteen mijn gedachte.
  6. Bobby is best agressief vind ik als ik met eten aan kom zetten. Eerst jaagt hij Meike weg, gelukkig komt Meike meteen weer terug dus zij laat zich de kaas niet van het brood eten. Hij heeft mij een aantal keren gebeten, tot bloedens toe. Dat doet hij al lange tijd niet meer. Maar hij is wel knorrig. Hij is gigantisch obsessief wat eten betreft. Voedselnijd zal het zijn. Zolang er geen eten in het spel is zijn ze wel een lief koppel. Zodra ik eraan kom associeert hij dat met eten en wordt het onrustig. Zodra hij doorheeft dat er geen eten is is alles weer rustig. Ik strooi brok overal in het verblijf en groente leg ik op verschillende plekken. Hooi heb ik in 2 bakken maar ze zitten meestal samen in 1 bak te eten totdat het lekkere op is en dan verplaatsen ze naar de andere bak.
  7. Ohhhhh😅😅😅🫣 Ze doen aan werkverschaffing zie ik. Goed bezig geweest, iedereen😅
  8. Wat een zorg. Hopelijk is het weekend goed gegaan met sprongetjes vooruit.
  9. Bobby pak ik weleens op. Hij blijft gewoon door eten als ik hem bekijk. Meike kan ik niet oppakken maar zij staat altijd zo netjes tegen de ren op haar achterpootjes en kan het goed zien. Ik heb (nog) niet gesprayd.😁
  10. Succes ermee. Ben benieuwd hoe het zal gaan. 30 minuten zie ik niet als een probleem. Ik rijd ook 30 minuten naar de opvang/pension met beide konijnen.
  11. Wat een fijn nieuws. Hoe gaat het nu? Na een eerste nacht.
  12. Ik zou het ook niet doen. In het belang van alle konijnen zou ik 'mits haalbaar' de oppas konijnen in hun eigen omgeving laten.
  13. Ik dacht dat het voor de barbie was. Uit de oude doos gevist😅😉
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .