Ga naar inhoud

bobbyonthefloor

Members
 • Items

  1.689
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  10

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Bobby en Meike (Floor💖)
 • Huisdieren
  Kat en konijnen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

bobbyonthefloor's prestaties

Wortelexpert

Wortelexpert (5/6)

 1. Hier heeft het nog aardig gevroren vannacht. https://photos.app.goo.gl/G4xMaMwE5ByhS2UL6 Ik zag Bobby gisteren voor het eerst een beetje graven, okay 2 halen. De doorzetter🤣 Nog niet eerder gezien sinds Bobby hier is.
 2. Ik voeg met toe bij @To van de Veluwe 😂😂
 3. Er als baasje zijnde dus niet over in te zitten😁
 4. Ik geef Supreme Science Selective Adult. Tot nu toe geen problemen maar raad jij iets anders aan of dat niet? Ook hier zien ze er nu voller uit. Ik ga ervan uit i.v.m. wintervacht hoewel ze ook in de rui zitten nu (Bobby het hele jaar rond😅 zo'n beetje).
 5. Ik heb inderdaad geen opmerkingen. Echter op mij kun je ook niet rekenen😅 nog steeds te weinig kennis namelijk.
 6. 😂😂 het moet niet gekker worden.
 7. Jee wat een verhaal. Zo fijn om dan hier te zijn en er over te praten want zo kom je echt verder. Ik hoop dat het met sprongen vooruit gaat nu. Sterkte ermee.
 8. De tekst van @To van de Veluwe geldt deels ook voor mij. Er zijn ontzettend veel paardenbloemen hier ook nu. Dan is het dus verstandig dat ik het eerst was? Is dan afspoelen onder de kraan voldoende?
 9. Als ik overdag langs het verblijf loop liggen ze eigenlijk altijd tegen elkaar aan te slapen op een hennepmat of een sisalmat (ze knagen er niet van). Maar er is er wel eens 1 hooi aan het eten aan de ene kant van het verblijf en dat de ander rust aan de andere kant van het verblijf.
 10. Oh wat grappig zeg. Nog nooit gezien namelijk.
 11. Wat verdrietig. En zo sneu dat er nu weer wat onrust is. Ik herken deels wel jouw woorden met voedselnijd en dat Joey Phoebe wegjaagt. Bobby doet dat ook. Echter, Meike rent eerst weg maar komt vervolgens wel naast Bobby eten. Dat laat hij dan wel toe. Ik sluit me aan bij @Lienappelsien Vele konijnen leven uitsluitend op tegels en is er een zandbak o.i.d. ingezet. Hoeft niet eens een grote zandbak te zijn kan ook gewoon een bak met zand erin. Mijn konijnen graven tot dusver niet. Succes met alles
 12. Wat is dit schrikken en heftig zeg. Ik wens jouw voedster en jou veel sterkte. Hopelijk knapt ze wat op qua pijn😪
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .