Ga naar inhoud

bobbyonthefloor

Members
  • Items

    1.780
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    11

Profiel informatie

  • Geslacht
    Vrouw
  • Namen van de konijnen:
    Bobby en Meike (Floor💖)
  • Huisdieren
    Kat en konijnen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

bobbyonthefloor's prestaties

Wortelexpert

Wortelexpert (5/6)

  1. Ik heb geen vaste verlichting in het verblijf. Maar als je in de winter eigenlijk alleen je konijnen kunt zien en observeren in het donker omdat je bv overdag werkt dan lijkt het mij wel handig om verlichting te hebben. Ook voor het verblijf schoonmaken is het natuurlijk handig om dan iets vast te hebben. Ik kan de hele dag naar de konijnen. 'S ochtends ga ik pas naar ze toe als het licht begint te worden of al is. 'S avonds ga ik wel in het donker heen en heb dan een lampje wat ik op kan laden en in het verblijf kan hangen als ik even bij ze ben.
  2. Wat spannend en fijn dat het doorgaat. Heel veel sterkte de komende tijd.
  3. Niet helemaal want het zijn konijnen, daar is alles wel mee gezegd denk ik😅
  4. Zonder e is dan weer mijn 'all time favorite'🏍️
  5. Sterkte met de en het zorgen van/voor jouw konijn. Het is vaak werk van lange adem.
  6. Voor mij werkt iedere bijnaam op mijn lachspieren.😅
  7. Ik heb net grasmix zaad besteld bij BunnyBunch. Hoewel hier van alles is want we hebben 6000m² grasland😁
  8. Ik dacht ik leer Terror Bobby nooit iets. Echter, de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Hij grijpt altijd naar mijn hand en wil er in bijten, wel of geen eten. Nu ben ik met Bobby aan het oefenen dat hij met beleid iets uit mijn vingers moet pakken. En tot mijn grote verbazing lijkt het erop dat hij het begrijpt. Na 1,2,3 keer dacht ik nog toevalstreffer maar inmiddels geloof ik er wel in. Hij pakt nu heel galant een erwten vlok uit mijn vingers. Meike doet dat sowieso al.
  9. Interessant. De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik er niet bij nadenk. Alle dieren die hier de revue hebben gepasseerd zijn allemaal trouw gevaccineerd. Konijnen, katten, honden, paarden. Van onze geiten weet ik het niet meer.
  10. Ah zo, ja dat snap ik dan ook wel. Toen ik ze liet vaccineren waren wij ook de enige in het hele pand en ze heeft een complete check gedaan, wegen, voelen kijken et c. Ik was voor 2 konijnen 75,90 kwijt. Bedankt voor het verduidelijken 😊
  11. Ik zal even door mijn archief struinen. Klaar😅😅 (sorry flauw grapje)
  12. Omdat het om een konijnkundig dierenarts gaat? En bij de andere da niet? Ik snap het niet helemaal namelijk. Ik schijn ook een konijnkundige dierenarts te hebben (ik kan het nog niet goed beoordelen omdat ik er nog maar 1 keer ben geweest, voor vaccinatie) maar of ik nu haar zou hebben of een collega, ik betaal niet meer omdat de konijnkundige de konijnen onderzoekt. Is het dan een speciaal dierenkliniek die over het algemeen duurder is?
  13. 😅😅 Ik vind dat wel echt heel leuk van konijnen. Als het ze niet zint dat ze dan ook echt gaan verbouwen/verplaatsen. Interieur stylisten zijn het stuk voor stuk. Vandaar ook de naam Bobby (Bob de bouwer)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .