Ga naar inhoud

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf

 1. Afgelopen uur
 2. Dat is nog eens een lekkere positieve kijk op de dingen. πŸ˜„
 3. Je mag je huisdier wel begraven in de tuin. Dat moet dan min. 75 cm diep zijn.
 4. Vandaag
 5. Jeetje heftig hoor wat ze mee heeft gemaakt. Een maatje die zelfverzekerd is en van aaien houd zou haar zeker kunnen helpen. Ik merk het zelf nu heel erg goed. Mijn ram is pas overleden en mijn voedster is veel schikachtiger. Ze voelt zich echt onveiliger alleen.
 6. Daar raak ik dus t spoor bijster. Ik heb die lijst wel gezien , maar twijfel dan tijd of t ook voor die variant geld enzo. Al die ingewikkelde namenπŸ˜…
 7. Mira11

  Het planten topic

  Bij de info over binnenkonijnen op bunnybunch staat een lijstje van veilige kamerplanten. Peperomia's en Pilea's zijn ook veilig. Daar zijn heel veel soorten van die er ook heel verschillend uitzien.
 8. In je tuin begraven mag officieel niet, maar ik doe het wel. Mijj doodgeboren jonkies zijn de gft-bak in gegaan, dat is niet echt een elegante oplossing maar ik wist het ook even niet. Je kunt ze naar een dierencrematorium brengen, daar moet je wel voor betalen. Misschien kun je ze bij je dierenarts brengen, of bij een boer onder de groene kap.
 9. Hoi allemaal, 6-7 weken geleden heb ik mijn gecastreerde rammetje in het asiel laten koppelen aan een jonge voedster (enigszins onduidelijk hoe oud precies maar wrsch 4 mnd oud). Na een week koppelvakantie op het asiel zijn ze thuis gekomen, en eigenlijk is vanaf dat moment alles goed gegaan en werd alles steeds beter. Het was echt een enorm klef koppel met veel wederzijds wassen. het rammetje besprong de voedster nog wel soms, maar daar maakte ik me niet echt zorgen om. Nu zie ik ze sinds vandaag opeens vlinderen, elkaar najagen, de voedster die mijn rammetje pr
 10. Vergeten onder te zetten. Wat iemand anders kan vangen: Een zwembad maar de konijnen hebben Iets minder ruimte
 11. Ik haal ze ook wel eens gewoon uit het reismandje hoor. Soms moeten ze even een drempel over. Als ze dan weer willen verstoppen, dan zoeken ze zelf wel weer een plekje op. Meestal doen ze dat niet en gaan ze lekker het verblijf verkennen.
 12. Zulke kleine oortjes!!! πŸ₯°πŸ˜ moppeke ook.
 13. Ooooh, had dit helemaal gemist. Ik zat het Fotohoekje al als een malle te refreshen, maar hier is ze dus. Welkom vriendinnetje van Punky! πŸ˜„
 14. Of Punky en Lilly wel een lieverd hoor! Ze vindt het dus allemaal nog best spannend. Misschien een idee om de bovenkant er af te halen? Of is ze er inmiddels uit?
 15. Kijk dat kleine dotje nou kroelen bij mijn man πŸ₯° weet niet op wie ik jaloerser ben πŸ˜‰
 16. Heel raar van een opvang, zeker als je daar al een konijntje teug komt brengen omdat het niet werkt. Nu lopen jullie dat risico nog een keer, want of het op jonge leeftijd matcht zegt helemaal niets. Ik hoop wel dat je afspraken met de opvang had dat als het niet goed gaat je haar om mag wisselen. Ook heel vreemd dat ze over de leeftijd liegen, ik zou toch even contact openen met ze erover.
 17. Miekmoek

  Jippie topic 2021

  In het voorstel topic!
 18. Miekmoek

  Het planten topic

  Hahaha, hier allemaal verhalen over hoe makkelijk die pannekoekplant is, maar zal morgen maar eens een foto uploaden hoe de mijne eruit ziet na mijn fantastische groene vingers πŸ˜‚πŸ€£πŸ™ˆ Verder ben ik pas dit jaar begonnen met planten verzamelen en na m'n mislukking met de pannekoekplant stekken, nu toch 2 planten kunnen stekken! M'n rode siernetel groeide enorm, dus die moest ik bijsnoeien voor m'n vensterbank één grote rode bladerboel zou worden. Afgeknipte takjes in het water en deze week hebben ze eindelijk kleine worteltjes! Ook was er bij transport een stukje drakenboom afgevallen,
 19. Z Toen we haar kregen werd gezegd dat ze 12/13 weken was. Dit heb ik natuurlijk gelijk gepost op het forum om dit met jullie te delen. Later zag ik in het paspoortje van Donna dat ze +/- 10 weken oud is. Dit was ook op hoge uitzondering van de opvang omdat ze vonden dat Donna er wel klaar voor was. Donna is al wel gecontroleerd en gevaccineerd. Casey is dus wel gematcht met Donna na een uur samen in een ren te hebben gezeten.
 20. Wat leuk!! Hier kwamen ze de eerste dag ook hun reismand niet uit.. Leg maar een beetje hooi erin, kan ze iig lekker knabbelen. En vannacht als 't lekker rustig is en er niemand kijkt gaat ze vast op avontuur uit πŸ˜„ Straks lekker dromen over Punky en Soof/Jazz/of hoe ze ook gaat heten en morgen een mooie foto maken en genieten van die twee 😊
 21. Hompiepompies, patatjes.....wat een leuke complimentjes. πŸ‘
 22. Ik had β€˜m ook al gedownload, maar hij wil geen verificatielink sturen en nu kan ik niks. 😩 Ben benieuwd of het bij jou wel werkt.
 23. JacB

  Jippie topic 2021

  @Punky punk ik heb al gezocht, maar niet gevonden... Waar kan ik je nieuwe huisgenoot bewonderen...? Want dat is uiteraard wel een mega-jippie!!
 24. IreneM

  Het planten topic

  Ik denk dat ik ook eens even naar die Plantsome app ga kijken 😁
 25. vangen kan je lekker veel dingen in opwarmen. zoals een broodje met kaas😍
 26. Ooooh die bovenste heb ik in het klein. En de 2e had mijn oma. Na jaren weet ik eindelijk de precieze soort! Dus die ga toch nog proberen. Ik sproei ze ook inderdaad om de dag in maar dat moet dus nog meer.
 1. Laad meer activiteit
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .