Ga naar inhoud

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf

 1. Gisteren
 2. Ik vind dat wel heel wat voor zo'n konijnenlijfje. Is dat nog leefbaar voor Vlekje?
 3. Heb je al wat over de achtergrond gelezen van een konijn? Dat het bijv. dieren zijn die je niet alleen moet houden maar met zijn tweeën? En dat je ze in een opvang moet halen? Dat is goedkoper dan dat je ze zelf moet laten vaccineren en laten castreren. Hier op de site is er veel over te vinden.
 4. Ik heb je nieuwe topic even samengevoegd met je eerdere topic. Wil je advies voor merken / soorten brokken die goed zijn? Als je konijnen ophaalt bij een asiel krijg je meestal wat brokjes die ze kennen mee of geven ze aan welk merk/soort brok de konijnen gewend zijn. In het begin blijf je bij die brok, omdat je niet te veel wil veranderen in één keer. Als je wil kun je als de brok dan na een tijdje, als ze gewend zijn, wisselen.
 5. hoihoi allemaal, ik wil binnen kort een jong konijn aanschaffen , alleen ik weet niet wat voor voeding ik hem kan gegeven, heeft iemand ideen, hoor graag 😀
 6. Voor een koppel heb je een verblijf van minimaal 4 vierkante meter nodig. De meeste mensen kiezen voor een hok met ren combinatie of een ren met een schuilhok er in om aan voldoende ruimte te komen. De informatie over konijnen verblijven staat hier: https://www.bunnybunch.nl/informatie/konijnenhok-kopen-maken-tips
 7. Konijnen horen inderdaad niet alleen. In het informatieve artikel met tips voor beginnende konijnenbaasjes kun je lezen waarom en op welke dingen je allemaal moet letten als je aan konijnen begint: https://www.bunnybunch.nl/informatie/tips-voor-beginnen-aan-konijnen
 8. Aanvullend is er ook een artikel over het geven van vers groenvoer: https://www.bunnybunch.nl/informatie/groenten-voeren-konijn Je begint met kleine beetjes en de makkelijke / veilige soorten. Dat bouw je rustig op.
 9. Er is een informatief artikel over konijnenvoeding, dat is hier te vinden: https://www.bunnybunch.nl/informatie/voeding-van-een-konijn Een konijn eet: Zo veel mogelijk hooi Vers groenvoer, wel aanwennen Brokjes, een afgemeten hoeveelheid. Gezonde snacks. Denk aan knaaghout, gedroogde kruiden, af en toe een stukje fruit.
 10. hoihoi ik heb vraag , ik wil binnen kort een jong konijn aanschaffen , ik ben niet zo bekend wat voor voeding in moet geven en wat voor groenvoer ze mogen 😗
 11. ik denk dat het inderdaad niet goed is gegaan , ja ik wil iets vragen 🤗
 12. Welkom op bunnybunch! Konijnen moeten altijd een maatje hebben, het zijn groepsdieren.
 13. hoihoi , kunnen konijnen ook goed alleen zijn of moeten ze een een maatje hebben gr Roos 😘
 14. hoi wat is het beste voormaat hok voor een nieuwe konijn wat ik binnen kort wil aan schaffen
 15. Hoi wat voor voeding kan je beste een jong konijn geven en hoeveel , groenvoer mag konijn hebben
 16. Hallo allemaal , ik ben hier vrij nieuw i wil binnen kort een konijn aanschaven voor binnen in huis wat is goede voormaat hok voor binnen
 17. Wat lief! Stiekem best veel pakketten jouw kant op gestuurd in al die jaren 😄 met dank aan alle klanten die gedoneerd hebben natuurlijk!
 18. Welkom op bunnybunch! Ik denk dat het nog niet helemaal goed is gegaan met het plaatsen van je eerste bericht 😉 Wil je iets vragen?
 19. Nog even een update. Kom net terug van de dierenarts en de meeste dingen zijn ouderdomskwaaltjes. Ze heeft staar aan één oog, artrose in beide heupen en waarschijnlijk pijn in haar rug. Want paar jaar terug zijn foto's gemaakt en daarop is te zien dat ze scheve ruggenwervels heeft. Wat betreft de blaas en minder plassen komt dit waarschijnlijk ook door de artrose. Soms doet plassen pijn en door de pijn doet ze het in kleine beetjes. Dierenarts voelde geen blaaszand maar wel dat haar blaas wat steviger en dikker aanvoelde. Al met al zag zij geen alarmbellen om nog verder onderzoek te doen. Als het erger wordt mag ik altijd wel weer terugkomen voor eventueel verder onderzoek. Dat ze nu weer zo'n buikpijn heeft gehad in combinatie met dat ze dus al op leeftijd is, is dit dus echt wel logisch te verklaren. Als bonus heeft ze ook weer haar vaccinatie gehad en zijn haar nagels geknipt. Nu even weer afwachten wanneer de boosheid tegen mij wegtrekt. Wil haar heel graag even knuffelen.🥰
 20. https://www.instagram.com/p/C7EY1kKK-NW/ Niet alle foto's op kunnen speuren maar toch een leuke verzameling van heel wat pakketten ❤️ heel veel dank namens heel veel konijnen!
 21. Wij nemen ze (1 kleine en 1 middelgrote Hollander) mee op vakantie (wel maximaal 3,5 uur rijden. Ze zijn het gewend, inmiddels al 6 jaar oud en gaat prima zo. ik heb zo’n puppyren van 2,5 bi 2,5 en daaronder zijl. En dat gaat prima.
 22. Hij is in April 3 geworden. Hij eet, drinkt, neemt zijn spa badjes maar vliegt minder en zit dus veel meer in zijn kooi... Ik had gister YouTube zen muziek met vogelgeluiden aangezet en dat vond hij wel even leuk. Konijnen sjaggo want die houden er niet van hihi.
 23. Een verrijking van mijn leven. Ik kan je niet genoeg bedanken.
 1. Laad meer activiteit
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .