Spring naar bijdragen

Evee

Administrators
 • Aantal bijdragen

  21667
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  236

Evee last won the day on December 12

Evee had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

2989 Uitstekend

Contact Methodes

 • Website URL
  http://www.bunnybunch.nl

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zeeland
 • Namen van de konijnen:
  Joris, Brenda, Harold & Charlie
 • Huisdieren
  Konijnen, katten, honden en kippen.

Recente profielbezoeken

8705 profielweergaven
 1. Heb jij een leuke kerstreclame met dieren voorbij zien komen? Deel hem dan in dit topic! Ik vond persoonlijk deze wel heel schattig, een reclame van een Duitse bank:
 2. Evee

  Bunnybunch wokmeeting 15 december 2018!

  Ik ben ook weer thuis! Het was weer super gezellig! Op naar de 10e editie volgend jaar!
 3. Evee

  Pvcpijp doorgang

  Zijn er geen standaard doorvoer stukken voor te koop die kunnen helpen? Of heb je inmiddels al een oplossing bedacht?
 4. Ik ben wel eens benieuwd hoe jullie konijnen de eerste sneeuw van deze winter vinden! Leuk? Gek? Te koud om in te lopen? Of zijn ze dol op de witte vlokjes? Of zitten ze warmpjes binnen en bekijken ze het alleen door het raam? Hoe mijn konijnen het vinden weet ik nog niet, ik ben nog in het hotel na de bb-wok. Van mijn man begreep ik dat er thuis ook niet veel is blijven liggen. Hier in Amersfoort ligt wel een laagje!
 5. Evee

  konijntje verkouden?

  Succes morgen. Voor de langere termijn is het misschien een goed idee om de konijntjes te leren zelf in de reismamd te gaan zitten, zodat je ze niet op hoeft te tillen. Scheelt ook weer stress. Niet bij alle konijntjes lukt dat, maar vaak wel. En dat is best handig! Zelf leer ik het aan door het reismandje zonder deurtje in de ren te zetten met lekkers er in ( kruiden, brokjes of ander verantwoord lekkers, evt eetbare speeltjes). Als het op is pak ik de mand er weer uit. Als je dat zomaar een paar keer per week, of al is het 1x per week doet. Gaan ze in de meeste gevallen de mand als leuk zien en willen ze er graag in. Als ze naar de dierenarts moeten pak je de mand met lekkers er in, doe je het deurtje dicht als ze er in zitten. Laat de mand even staan dat ze rustig kunnen eten en dan de mand optillen en meenemen naar de dierenarts. Bij mij werkt dat bij de meeste konijnen wel goed. Op één na die het echt niets vind.
 6. Evee

  Bunnybunch café 2018

  Gelukkig heb je nu wokkorting om te bestellen @Deeskuh88 Goedemorgen allemaal! Ik ben zojuist de dag goed begonnen door onderuit te gaan. Nee, niet van de sneeuw. Maar in de badkuip van de hotelkamer. Wie verzint er dan ook dat je moet douchen in bad?! Zullen vast een paar mooie blauwe plekken worden haha. Ik geloof niet dat ik iets gebroken heb, gelukkig. Straks nog gezellig aan het ontbijt hier in het hotel met de andere bbers die hier geslapen hebben!
 7. Evee

  Gasvorming in de Darmen

  Even een quote van een reactie uit een ouder topic, misschien dat je hier wat aan hebt:
 8. Evee

  Bunnybunch wokmeeting 15 december 2018!

  We zijn al bij de wok nu!
 9. Evee

  Bunnybunch wokmeeting 15 december 2018!

  Gelukkig had ik nog niet gebeld om door te geven dat het er 15 ipv 14 zou zijn, (er was nog iemand die twijfelde ivm gezondheid namelijk, en nee niet ikzelf haha) dus zitten we nu gewoon op 14 personen. Geeft niets, heel veel beterschap!
 10. Bij konijnenopvang het Knagertje in Den Haag kun je keukenhanddoeken kopen waar konijnen en knagertjes op staan, en daarmee steun je de opvang, hoe je moet bestellen staat er niet bij, maar ik zou gewoon via hun fb pagina een berichtje sturen als je interesse hebt 😉
 11. Evee

  De sportschool

  Die met Renate heb ik vroeger wel gedaan ja, toen ik nog fit was. Nu doe ik die Belgische, dat is Evy geloof ik. Ik het begin moest ik er wel aan wennen omdat lopen in het nederlands wandelen is, maar in het Vlaams rennen haha. Ik ken het niet in het donker willen hardlopen. Het dorp is best klein om rondjes te rennen en de polder in savonds vind ik echt niet prettig. Daarom heb ik dus een loopband gekocht voor in de winter haha. Maar jij bent goed bezig met 10km / 21 km als doel!
 12. Evee

  In keutel die ze opeten

  Hier staat duidelijke uitleg over wat en hoeveel voer je aan de konijnen zou moeten geven: https://www.bunnybunch.nl/informatie/cat/konijnen-voeding/post/voeding-van-een-konijn/
 13. Evee

  Hoi! Nieuw hier!

  Welkom op Bunnybunch!
 14. Evee

  Slowchat konijnen algemeen 2018

  haha ja met die naam vraag je er inderdaad wel een beetje om 😉
 15. Evee

  Gasvorming in de Darmen

  Beterschap voor Freek! Fijn dat onze website je heeft geholpen! Gas kan inderdaad dodelijk zijn, goed dus dat je naar de dierenarts bent geweest.
×

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .