Ga naar inhoud

Evee

Administrators
 • Aantal items

  36196
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  569

Evee won de laatste dag op 14 oktober

Evee had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

8805 Uitstekend

Over Evee

Contact Methodes

 • Website URL
  http://www.bunnybunch.nl

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zeeland
 • Namen van de konijnen:
  Joris, Brenda, Harold & Charlie
 • Huisdieren
  Konijnen, katten, honden en kippen.

Recente bezoekers van dit profiel

30493 profielweergaven
 1. Wat voor dak is het? Is laten zitten geen optie? Anders schrobben? Wel intensief werk, maar zeker veilig voor de konijnen. Een hoge druk er op lijkt mij te veel herrie en zooi geven (en je dak moet er wel tegen kunnen). En alles wat er aan reinigers is tegen groene aanslag, is zo giftig als het maar kan voor huisdieren.
 2. Evee

  Motjes

  Het voer in een dichte pot / blik / bak bewaren.
 3. Na één uur hoef je je nog geen zorgen te maken hoor, als het 8-12 uur is dat ze niet keutelen of eten, dan moet je je wel gaan afvragen of er iets mis is. Zo ja, dan bel je de dierenarts en maak je nog een afspraak voor die dag. Na 14-16 uur niet keutelen of eten, moet je echt actie ondernemen (dan is het dus inmiddels echt een spoed dierenarts bezoek, en als je weet wat de oorzaak is, is dwangvoeren dan ook een optie, maar dat moet je dus niet doen als je niet weet wat er is, want je kan het probleem er ook erger mee maken, vandaar dus dat het dierenartsbezoek dan zo belangrijk is).
 4. Evee

  Puppy

  Afgelopen tijd was voor ons op hondengebied echt wel een achtbaan. Een paar jaar terug hebben we onze eerste hond in moeten laten slapen, Keiko. Na even tijd om te verwerken, besloten we rond te gaan kijken naar een herplaatser voor erbij. We hadden toen nog steeds een hond zelf (Qila). We hebben via de dierenasielen gezocht, het aan onze dierenarts laten weten en ons ingeschreven bij de rasvereniging op de herplaatser lijst. Het bleek allemaal niet zo makkelijk te zijn. We zochten een sledehond (kruising), omdat die van karakter en energie goed bij ons passen. Maar het belangrij
 5. Nee, het hoeft niet erg te zijn. Voor mij zou met deze kleur urine niet direct een alarmbel afgaan. Zijn er verder signalen dat er iets mis kan zijn? Of is de gezondheid verder prima? Hebben ze normaalgezien andere kleur urine? Konijnenurine kan van bijna doorzichtig, tot wit, geel, oranje aan bruin gaan, zonder dat er iets mis hoeft te zijn. Het is bij konijnen heel lastig om alleen maar aan de hand van de kleur urine te zien of te zeggen dat er echt iets mis is. Tenzij het zoveel bloed is dat het echt gelijk een spoedgeval is (bij baarmoeder ontsteking of tumoren bij voedsters so
 6. In sulfieten heb ik mij niet heel erg verdiept, maar die zitten toch ook gewoon in veel producten van nature, of komen daar in door gisting? Dan kan dat toch ook in een aleppo zeep zitten, zonder dat het is toegevoegd? Of denk ik dan te simpel? Ik gebruik de dr organic shampoo's best graag, bij mij doet het prima. Bij mijn man doet het totaal niets, voor hem slaat dat echt totaal dood 😄 Compleet geen sop. En ik vind het plastic een nadeel, waar het in zit. Vandaar dus de voorkeur voor shampoo bars. Mijn man zweert dan weer bij de Dr Bronner's producten, en die vind ik weer
 7. Wat fijn dat het wel een match lijkt te zijn met Clarence! Ik ben wel benieuwd naar hoe ze er uit ziet!
 8. wij eten bij mijn ouders vanavond
 9. Haha dat kan allebei natuurlijk 😄 Maar in het verleden heb ik wel vaker taarten weggegeven met wedstrijden en bij een zoveel jarig bestaan. Dat waren dan gewoon "mensen" taarten.
 10. Evee

  Webwinkel

  Ik ben gisteren ook bezig geweest met wat sinterklaas producten (een tasje en een bakje strooigoed) en een herfst tasje. Die komen straks ook online te staan. De kerstproducten heb ik nog niet binnen, maar het eerste deel zal deze week als het goed is binnen komen. De rest is vertraagd, helaas.
 11. Evee

  Webwinkel

  Helaas mag je als ontvanger over het algemeen niet het transportbedrijf kiezen, hoewel ik dat in het verleden toch wel eens heb gedaan hoor 😉 Wat de bedrijven kiezen is niet altijd praktisch of voordelig. Maar goed nieuws: de kruiden zijn binnen en staan online!
 12. Zelf gemaakte pizza met veel groenten
 13. Sterkte, ik zal dit topic een slotje geven.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .