Ga naar inhoud

Evee

Administrators
 • Items

  42.814
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  833

Evee won de laatste dag op 28 september

Evee had de meest gelikete inhoud!

Contact Methodes

 • Website URL
  http://www.bunnybunch.nl

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zeeland
 • Namen van de konijnen:
  Joris, Brenda, Harold & Sofie
 • Huisdieren
  Konijnen, kat, hond

Recente bezoekers van dit profiel

43.421 profielweergaven

Evee's prestaties

Konijnoloog

Konijnoloog (6/6)

12,6k

Reputatie

 1. Nee het is ook om te voorkomen dat in dit forumdeel dagboekjes komen van kijk mijn nestje schattig opgroeien. Het is echt voor hulpvragen bij nestjes, en als er een foto nodig is voor het beantwoorden van een vraag is dat prima, maar verder niet.
 2. Je had het goed, foto's van nestjes / jonge konijnen zijn inderdaad niet toegestaan. Omdat we niet willen aanmoedigen dat mensen nestjes nemen. Ik heb ze uit je bericht gehaald.
 3. @Anoek Er is geen vraag en aanbod forumdeel meer, dat heeft te maken met regelgeving die gewijzigd is. Er is nog wel een vraag en aanbod topic voor konijnen en benodigdheden, daar heb ik jouw bericht nu naartoe verplaatst. Maar daar mag dus alleen verwezen worden naar opvangen of marktplaats. Maar wie weet, is er iemand die een leuke angora dame weet te vinden bij een opvang in de regio utrecht.
 4. Heel veel sterkte gewenst. Wel heel fijn dat jullie nog een momentje hebben om haar lekker te verwennen en rustig afscheid te nemen. Maar de keuze is hier niet of, maar wanneer je haar laat inslapen. Dat zijn de beslissingen die je liever niet wil maken, zo moeilijk. Maar ook zo fijn dat je de keuze wel hebt om de pijn en het ongemak te stoppen als konijnenbaasje. Soms is houden van, laten gaan. Sterkte de komende tijd, geniet van elkaar, maak nog een paar mooie foto's en herinner vooral de mooie momenten samen 🙂
 5. Wij betalen ook nog hondenbelasting en ik heb er niet zoveel moeite mee. Het is 30 euro per hond per jaar, dus ook niet al te mega qua bedrag. Er zijn gemeentes waar het meer is. Hier staan er op veel plekken vuilnisbakken voor honden en kun je zakjes pakken. En die worden ook best goed bijgehouden hier. .De gemeente reserveert ook budget voor initiatieven voor de hondenbaasjes, zo ben ik nu bezig met het proberen voor elkaar te krijgen dat er een omheind hondenspeelveld komt. Hondenpoep is wel voor veel mensen een irritatiepunt, en ik snap dat wel. Maar ik denk dat wat je ook verzint, er blijven altijd asociale mensen die het laten liggen.
 6. Ik vind het wel erg overdreven en zonde van het geld en inzet van personeel. En denk je nou echt dat het type mens dat niet opruimt, netjes de honden DNA laat afnemen bij de gemeente? Als ze geen hondenbelasting heffen daar, hoeven ze nu ook niet te melden dat ze honden hebben. Kattenpoep is inderdaad ook vervelend, hoewel dat meer bij tuinieren irritant is, dat ligt minder vaak op de stoep.
 7. De gemeente, dus de inwoners via hun gemeentebelasting / hondenbelasting.
 8. Evee

  Namu & Finn

  Vandaag urine weggebracht en ik werd net gebeld met de uitslag, het is helemaal schoon, hij is er vanaf!
 9. Dat kun je nog wel voeren hoor. De datum die ik er op zet, is vrij kort. Het is veel langer houdbaar. Maar omdat in het eerste jaar de voedingsstoffen het best zijn, staat er op de producten een datum ongeveer 1 jaar na oogsten of verpakken. In de praktijk zijn de meeste blad/bloemsoorten ongeveer 4 jaar prima te voeren. Groenten en fruit wel iets korter, dat is 1 - 2 jaar. Het zijn vooral de voedingsstoffen die met de tijd minderen, niet dat het slecht wordt.
 10. Ze hebben ingestemd met een motie, om budget vrij te maken. Dat is dan om te onderzoeken of er DNA uit hondenpoep gehaald kan worden en een databank aangelegd kan worden om dit te koppelen aan baasjes die het niet opruimen, en die dan dus op die manier een boete te geven 😂
 11. Ze liggen er nog niet, dat is pas met halloween 👻
 12. Wat koken betreft scheelt het nog wel dat het een klein hondje is. Als ik dat voor de honden zou moeten doen, zou ik daar een extra vriezer voor mogen aanschaffen of dagelijks bezig zijn. Aangezien ze nu ook al 750 gram kvv per hond per dag eten 😂 Dat is wel een aardig lijstje! En dan heb je het alleen nog maar over vlees. Als het bijv. voor granen, soja of andere ingrediënten is, dan is de lijst nog wel langer vermoed ik.
 13. Kunnen ze comfortabel met z'n tweetjes in de toiletbak zitten? Zo ja, dan is dat prima. Zo niet, misschien een simpele tweede toiletbak met stro er naast zetten?
 14. Ondertussen in Reimerswaal .... https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/15909631/hondenpoepmotie-reimerswaal-aangenomen-oppositie-furieus-om-sgp-stunt
 15. Nee, dat zijn mijn lastige klanten 🤪 haha nee, maar dit is het topic over de webwinkel. En voor konijnen is er niet echt iets voor halloween te koop. Dus ik ga in de webwinkel toch echt van dierendag naar sint/kerst.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .