Spring naar bijdragen

Evee

Administrators
 • Aantal bijdragen

  30393
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  475

Evee last won the day on 14 Oktober

Evee had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

5061 Uitstekend

Over Evee

Contact Methodes

 • Website URL
  http://www.bunnybunch.nl

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zeeland
 • Namen van de konijnen:
  Joris, Brenda, Harold & Charlie
 • Huisdieren
  Konijnen, katten, honden en kippen.

Recente profielbezoeken

 1. Ik denk dat jacintha bedoelt dat je ze in de supermarkt niet mag scheuren, dat je echt een hele krop moet kopen. Hier gaat dat toch wel op met vier konijntjes, plus dat kroppen veel langer mee gaan dan andijvie uit een zakje, het blijft veel langer goed. Hier is gisteren weer nieuwe voorraad binnen gekomen, dus deze week op het konijnenmenu: Spinazie Bleekselderij Peterselie Komkommer Witlof Krulsla En verder natuurlijk weer aangevuld met restjes van de eigen groenten & spul uit de tuin.
 2. Evee

  onverwacht

  Welkom op bunnybunch! Hier staan ook veel handige beginnerstips: https://www.bunnybunch.nl/informatie/tips-voor-beginnen-aan-konijnen
 3. Onderaan een topic kun je aangeven of je dat topic wil volgen, dan kun je er evt ook een email van krijgen als er reacties zijn. Bedoel je dat? En je hebt ook nog het overzicht met ongelezen berichten.
 4. Ik ben alleen thuis en ik eet... poffertjes met fruit! 😛
 5. Zo, ik ben bij met de webwinkel verzendingen, wat een drukte zeg! De vracht is voor het grootste gedeelte ingeruimd in de schappen, de binnengekomen voorraad staat online, ik heb nog wat nieuwe bestellingen de deur uit gedaan, het verkoopt zo hard dat ik moeite heb de schappen gevuld te houden... kortom, ik ben weer een beetje bij met de webwinkel! Soms zou ik willen dat ik personeel had haha. Ach ja, het houd mij lekker bezig 😄 Zonnebloempitjes zijn weer op voorraad!
 6. Evee

  Corona virus

  Ik kreeg mail van een band dat er een thuisconcert gegeven werd, voor 3 dollar kun je de livestream volgen. Leuk dacht ik, ik koop een kaartje... gelukkig kwam ik er net op tijd achter dat het met het tijdsverschil een concert om 3 uur 's nachts is 😂 Maar het idee vind ik wel leuk, zeker voor dat bedrag!
 7. Welkom op bunnybunch! Het geluid herken ik ook niet direct, is het als hij inademt? Het klinkt bijna als een soort zucht.
 8. Ik heb er gelukkig geen ervaring mee. Wat zegt de dierenarts van de risico's? Is ze goed op gewicht en eet ze verder goed? Als dat zo is, scheelt dat ook veel, dan ga je in ieder geval niet met een achterstand de operatie in. Het is niet zo dat oudere dieren niet geopereerd kunnen worden, de narcose kan wel iets zwaarder vallen, maar dat is vaak meer ook als konijnen herhaaldelijk onder narcose moeten, dus bij bijv. gebitsproblemen. Ik zou het wel even goed met de dierenarts bespreken, de risico's. Ik heb wel een oppaskonijn met maar één oog, die red zich prima! In het begin even wat moeite met de coördinatie, soms een botsing met het maatje, omdat ze die van één kant niet aan ziet komen, maar dat ging na verloop van tijd vanzelf over. Volgens mij compenseren ze de kant die ze niet zien dan gewoon meer met hun gehoor en tast (snorharen)
 9. Het zijn ook richtlijnen, het is bedoeld als uitgangspunt voor als je het niet precies weet. En je past het aan naar de situatie van jouw konijnen. Het komt er allemaal op neer dat ze zo veel mogelijk hooi horen te eten, maar beperkte hoeveelheid brokjes en niet te veel ongezonde dinge. Tnx voor het melden dat de berekening niet klopt 😉 Zal er binnenkort is naar kijken.
 10. Welkom op bunnybunch! Hier staan tips over het tam maken van konijnen. Het belangrijkste is geduld hebben en volhouden 😉 https://www.bunnybunch.nl/informatie/hoe-maak-je-een-konijn-tam
 11. Ik denk dat dat bij een dierenarts die veel konijnen behandeld, of op een vaccinatiedag ook is, die geur van andere konijnen. Ik denk dat het misschien wel wat stress geeft, maar dat geeft het toch wel. Of het nou naar schoonmaakmiddel, een hond of kat, of een ander konijn ruikt, het blijft een andere, toch spannende omgeving om bij de trimmer (of dierenarts) te zijn. Ik denk dus niet dat het heel veel uit maakt of je voor of na het konijntje van de buren bent.
 12. Wat kieskeurig @Eefje ! Blaadjes van de wortelloof eten en de stengels laten liggen hoor ik wel vaker van konijnenbaasjes! Heel apart haha, hier doen ze dat niet hoor, de complete stengels gaan er met blad en al in. Mijn konijnen hebben de luxe dat ze biologische andijvie krijgen, omdat de jumbo alleen verpakte andijvie in het assortiment heeft. En voor de konijnen heb ik toch echt liever een krop. Dan dus maar andijvie van de biologische winkel. Die gaat er goed in bij ze.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .