Spring naar bijdragen

Evee

Administrators
 • Aantal bijdragen

  32056
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  502

Evee last won the day on 22 Januari

Evee had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

5896 Uitstekend

Over Evee

 • Rang
  BunnyBunch Baas

Contact Methodes

 • Website URL
  http://www.bunnybunch.nl

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zeeland
 • Namen van de konijnen:
  Joris, Brenda, Harold & Charlie
 • Huisdieren
  Konijnen, katten, honden en kippen.

Recente profielbezoeken

23004 profielweergaven
 1. Ik sluit mij bij de reactie van lienappelsien aan, dit is wel iets waar je mee naar de dierenarts moet.
 2. Je zou het pootje even in een bakje / bekertje lauwwarm water kunnen weken, terwijl je het masseert. Als het goed is kun je dan loswrijven, zonder al te veel stress en gedoe.
 3. ik zal deze week wel een nieuwe foto maken, hopelijk denk ik er aan dezelfde blouse aan te doen als op de eerdere foto, zodat jullie het kunnen vergelijken haha Er zijn zeker stiekeme thuiskappers, en die hebben het druk ook.
 4. Zie de link die ik plaatste https://www.bunnybunch.nl/informatie/konijnenkeutels
 5. Evee

  Jippie topic 2021

  Als het dan weer kan en mag, vast wel. We slaan zoveel feesten over nu!
 6. Ik vermoed dat hij dan vanzelf al wat meer hooi gaat eten, als hij minder gras tot zijn beschikking heeft.
 7. Hier mag je alles vragen en het hele dagen over konijnen hebben hoor! 😂
 8. Er zijn voedingsstoffen die van nature kleurstoffen bevatten, zoals caroteen, wat verkleurde urine kan geven zonder dat er iets aan de hand is. In het artikel over konijnenkeutels staat daar ook uitleg over: https://www.bunnybunch.nl/informatie/konijnenkeutels Of er wel of niet iets met de gezondheid is, is aan de kleur van urine niet altijd goed te zien. Bij twijfel kun je het natuurlijk wel laten testen. Maar als het zomaar éénmalig is, is de kans groot dat het door voeding kwam en niet door een gezondheidsprobleem.
 9. Vers gras is een alternatief voor hooi. Het komt op hetzelfde neer, alleen met meer vocht. Maar als het er vers is, zou ik ook minder interesse hebben in het gedroogde spul als ik konijn was 😉 Dus als hij veel vers gras kan eten, dan zal hij inderdaad minder hooi eten. Maar dat geeft niet, omdat hij gras binnen krijgt. Hoe is het gewicht / de conditie? Hoe zijn de keutels?
 10. Ik bewonder de mensen die het aandurven, maar ik "laat hem vallen", als we geen andere dieren hadden misschien wel, maar met drie bejaarde katten en al een hond in huis vrees ik dat dat niet zo een succes gaat zijn. Een kokosnoot
 11. Vorige week. Meestal doet mijn man dat trouwens, dus zo vaak dweil ik niet 😉 Wanneer heb je voor het laatst de wekker heel vroeg in de ochtend moeten zetten?
 12. 1 hond 1 eend in het formaat van een paard, of 100 paarden in het formaat van een eend? 😉
 13. Hooi hoort 70-80% van de voeding uit te maken, dus nee, 50% hooi geven is zeker niet erg, dat is eigenlijk nog wat weinig. Hooi is echt het hoofdvoedsel voor konijnen, nodig voor de spijsvertering en het afslijten van de tanden. Het is wel aan te raden om gemengde hooisoorten te geven, zodat het niet eenzijdig is. Een weidehooi, of zelf een aantal hooisoorten mengen is dus wel aan te raden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .