Ga naar inhoud

Annasbeestenbende

Members
  • Items

    2.196
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    19

3 Volgers

Profiel informatie

  • Geslacht
    Vrouw
  • Namen van de konijnen:
    Soltar, Hazel & Loeki
  • Huisdieren
    Kippen, konijnen, cavia’s, een kat, guppy’s en een hamster.

Recente bezoekers van dit profiel

3.770 profielweergaven

Annasbeestenbende's prestaties

Konijnoloog

Konijnoloog (6/6)

  1. Ja, ze vinden het heerlijk! Komt denk ik door de banaan. Maar het zit ook veel hooi in, dat is met brokjes het belangrijkste ingrediënt.
  2. Ik heb banaan gebruikt. Het is even plakkerig als water+meel. Ik heb er ook wat gedroogde kruiden in gedaan. 😄
  3. Hoi, ik heb een kort vraagje: ik wil vandaag konijnenkoekjes bakken met hooigruis en wat brokjes, misschien geraspte wortel. Kan ik daar wat tarwebloem bij doen om de boel aan elkaar te laten plakken? Het gaat om ongeveer een eetlepel op 10 koekjes. Alvast bedankt!
  4. Gefeliciteerd 🥳 ook namens onze kat 😺
  5. Hazel: Hazelien(tje), Hazeltje, meisje. Soltar: Solly, Solliebollie, Bollie of Solliebollieoliebollie 🤣 Loeki: Loek-loek, kleine boef, Boeffie. Samen de Nijntjes of boefjes. Olaf de hamster noem ik vaak Ollie, Olliebollie, kleine Oliebol. En Molly de kat vaak, Molls, Molska, Molski, Molliebollie, Meisje, schatje, liefje.
  6. Hazeltje is vandaag voor het eerst bij mij op schoot gesprongen! Ik heb haar nu al een paar jaar en ze vond mij altijd prima, soms mocht ik haar aaien, maar vandaag was ze opeens echt contact aan het zoeken. Ze vind normaal haar voorpootjes op mijn schoot zetten al spannend, maar vandaag sprong ze gewoon twee keer op shoot. Ze deed het de eerste keer een beetje onhandig en viel bijna om, maar ik mocht haar zelfs helpen en even ondersteunen 🥰 misschien komt het omdat ze de laatste tijd ziek is en medicijnen krijgt. Ze plast op zichzelf. We hebben veel geprobeerd. Nu krijgt ze elke dag Meranox, semintra en metacam en ze lijkt vandaag iets opgeknapt, ze was vandaag een stuk droger dan andere dagen. En ze lijkt ook iets beter in haar velletje te zitten. Ik hoop maar dat het nog verder opknapt en ze nog lang bij mij kan blijven. ❤️
  7. Dankjewel @bobbyonthefloor! Heel fijn dat je het op wilde sturen. Heel erg bedankt! 😃
  8. Ik heb mijn dekseltje even opgemeten, @Linke. Hij is bovenaan 25 cm en onderaan 23,5 cm. Hij is 9 cm breed. Ik denk helaas niet dat dat gaat passen 😬 Bedankt voor het aanbod! Dit is de ruif:
  9. Weet iemand of ik zo’n deksel misschien los kan kopen? Waarschijnlijk heeft de vakantie oppas hem perongeluk weggegooid in de groen container. De het deksel is heel fijn om het hooi droog te houden. Ik kan alleen nergens een losse deksel vinden. Voordat ik een nieuwe hooiruif koop vraag ik nog even hier of iemand weet of ik ergens een deksel kan vinden voor deze hooiruif: alvast bedankt! Anna
  10. Ik heb nog wel een tip voor als je medicijnen stress-vrij wilt geven. ik heb zelf wekenlang Meranox moeten geven en vanalles geprobeerd, maar het enige wat echt stress-vrij werkte voor ons was een papje maken van brokjes en (heet) water en daar de medicatie doorheen prakken. Wel laten afkoelen natuurlijk 😉. Soms eten ze niet alles op, maar dan schraap ik het restje uit het bakje met mijn vinger en laat het konijn dat aflikken. Beterschap met Teun ❤️
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .