Ga naar inhoud

Annasbeestenbende

Members
 • Items

  2.111
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  17

Annasbeestenbende won de laatste dag op 6 april

Annasbeestenbende had de meest gelikete inhoud!

3 Volgers

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Soltar, Hazel, Foep & Loeki
 • Huisdieren
  Kippen, cavia’s, konijnen, guppy’s & poes Molly

Recente bezoekers van dit profiel

3.077 profielweergaven

Annasbeestenbende's prestaties

Konijnoloog

Konijnoloog (6/6)

1,3k

Reputatie

 1. Mijn konijn (Foep) was toen ze alleen zat super aanhankelijk, ze gaf likjes en ik kon haar heerlijk aaien. Toen heb ik haar laten koppelen. Daarna was ze nog steeds heel dol op aaitjes, en een deel van de likjes werden voor haar nieuwe vriendje, (Loeki) maar ik kreeg er ook nog genoeg. Nu heeft ze twee vriendinnetjes en een vriendje en ik krijg nog steeds likjes! Aaitjes vind ze ook nog steeds lekker.
 2. Vandaag reisbox methode geprobeerd, heel rustig, met lekkere brokjes. Het is gelukt om een kam door al zijn manen te halen in 2 pogingen. Er zat een klitje in, maar hij sprong net weg toen ik die vast had en de klit liet los, dus die is eruit. Hij is nu niet heel erg blij met me, maar het werkt zeker een stuk beter dan een handdoek! Hoevaak zal ik hem ongeveer moeten kammen? Dit is het eerste konijn dat ik moet kammen!
 3. @JokeCik zal even kijken, dankjewel voor de tip! Wat bedoelt je precies met bijhouden? Elke week borstelen? Elke maand? Ik denk niet dat het gaat lukken als hij op de grond zit en hij spartelt altijd vreselijk als je hem oppakt, dus hij zal echt in een handdoek moeten helaas. Daarom liever zo min mogelijk geborstel, want ik denk niet dat hij dat heel fijn vind.
 4. We zijn vandaag met onze vier konijnen in een hondenbench naar de dierenarts geweest! Iedereen een controle en een vaccinatie. Loeki had alleen flink wat klitten in zijn haardos, die heeft de dierenarts eruit geknipt en gekamd. Ik schrok best wel van de hoeveelheid klitten, hij ziet er ook echt kaler uit (Loeki 😉) misschien moet ik toch maar beginnen met het kammen van zijn haren. Dit deed ik niet omdat hij het al vreselijk vind om geaaid te worden, laat staan geborsteld. Maar dit is natuurlijk ook niet echt handig. Dus dan maar gewoon 1 keer in de maand even doorzetten, hem in een handdoek wikkelen, kammen en eventuele klitten wegknippen? Ze waren allemaal goed op gewicht, alleen Loeki was iets aan de zware kant. Oogjes, hart, longen ook allemaal in orde!
 5. Mijn Loeki moet drie dames tevreden houden 🤪 Maar hij heeft het voordeel dat de dames elkaar ook tevreden houden 😊
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .