Ga naar inhoud

Annasbeestenbende

Members
 • Items

  2.186
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  18

Annasbeestenbende won de laatste dag op 2 juli

Annasbeestenbende had de meest gelikete inhoud!

3 Volgers

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Soltar, Hazel & Loeki
 • Huisdieren
  Kippen, konijnen, cavia’s, een kat, guppy’s en een hamster.

Recente bezoekers van dit profiel

3.515 profielweergaven

Annasbeestenbende's prestaties

Konijnoloog

Konijnoloog (6/6)

1,4k

Reputatie

 1. Het geeft licht, misschien gaan ze er dan wel tegenaan zitten 😂
 2. Dankjewel @bobbyonthefloor! Heel fijn dat je het op wilde sturen. Heel erg bedankt! 😃
 3. Ik heb mijn dekseltje even opgemeten, @Linke. Hij is bovenaan 25 cm en onderaan 23,5 cm. Hij is 9 cm breed. Ik denk helaas niet dat dat gaat passen 😬 Bedankt voor het aanbod! Dit is de ruif:
 4. Weet iemand of ik zo’n deksel misschien los kan kopen? Waarschijnlijk heeft de vakantie oppas hem perongeluk weggegooid in de groen container. De het deksel is heel fijn om het hooi droog te houden. Ik kan alleen nergens een losse deksel vinden. Voordat ik een nieuwe hooiruif koop vraag ik nog even hier of iemand weet of ik ergens een deksel kan vinden voor deze hooiruif: alvast bedankt! Anna
 5. Leuk voor Bibi dat ze een vriendje mag uitkiezen!
 6. Bij de plaatselijke dierenwinkel kon je cadeautjes zoeken voor dierendag. Ik heb een knaagsteen gekregen 🙃 ik durf dit absoluut niet te geven, zeker niet aangezien Hazel snel last heeft van blaasgruis. Al zou ik het sowieso niet geven. Ik ben aan de ene kant wel blij dat ik het heb gevonden en niet iemand die niet weet dat het gevaarlijk is, maar wat moet ik er nu mee doen? Heeft iemand een idee? Misschien kan ik het weggeven aan een dier waarvoor het wel geschikt is? Of gewoon de prullenbak in? ik ga voor Molly (kat) een lekker maaltje maken met wat lekkere snacks die ik nog heb liggen, voor de konijntjes en cavia’s heb ik hooisnoepjes en wortel(loof), voor de kippen heb ik meelwormen en een kippensnack. Fijne dierendag!
 7. Vangen, altijd handig. een pak hagelslag
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .