Ga naar inhoud

Annasbeestenbende

Members
 • Items

  2.201
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  19

3 Volgers

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Soltar, Hazel & Loeki
 • Huisdieren
  Kippen, konijnen, een kat, guppy’s en een hamster.

Recente bezoekers van dit profiel

3.940 profielweergaven

Annasbeestenbende's prestaties

Konijnoloog

Konijnoloog (6/6)

 1. Ik heb geen cavia’s meer. Helaas is mijn lieve meisje Lotje een tijdje terug overleden. Wij waren toen op vakantie. Omdat cavia’s natuurlijk groepsdieren zijn willen we Otje niet alleen houden, maar we willen ook geen nieuwe cavia. Daarom hebben we de keuze gemaakt om een nieuwe plek voor Otje te gaan zoeken. En die hebben we gevonden, een fantastische caviaopvang. Toen we haar brachten was ze bijna meteen op haar gemak. Ik mis de gezelligheid van mijn whiepers wel, maar ik weet dat Otje nu in de beste handen is 🙂
 2. Ik weet niet hoe oud Loeki is, maar hij ziet er wel oud uit met zijn grijze haren 😄. Soltar en Hazel worden binnenkort 7.
 3. Ik heb misschien nog wel een foto. Ik gaf mijn konijnen vroeger namelijk gemengd voer. ik heb even gekeken, ik weet niet of het goed is. Het is een screenshot van een filmpje. Zal ik het opsturen?
 4. Ja, ze vinden het heerlijk! Komt denk ik door de banaan. Maar het zit ook veel hooi in, dat is met brokjes het belangrijkste ingrediënt.
 5. Ik heb banaan gebruikt. Het is even plakkerig als water+meel. Ik heb er ook wat gedroogde kruiden in gedaan. 😄
 6. Hoi, ik heb een kort vraagje: ik wil vandaag konijnenkoekjes bakken met hooigruis en wat brokjes, misschien geraspte wortel. Kan ik daar wat tarwebloem bij doen om de boel aan elkaar te laten plakken? Het gaat om ongeveer een eetlepel op 10 koekjes. Alvast bedankt!
 7. Gefeliciteerd 🥳 ook namens onze kat 😺
 8. Hazel: Hazelien(tje), Hazeltje, meisje. Soltar: Solly, Solliebollie, Bollie of Solliebollieoliebollie 🤣 Loeki: Loek-loek, kleine boef, Boeffie. Samen de Nijntjes of boefjes. Olaf de hamster noem ik vaak Ollie, Olliebollie, kleine Oliebol. En Molly de kat vaak, Molls, Molska, Molski, Molliebollie, Meisje, schatje, liefje.
 9. Hazeltje is vandaag voor het eerst bij mij op schoot gesprongen! Ik heb haar nu al een paar jaar en ze vond mij altijd prima, soms mocht ik haar aaien, maar vandaag was ze opeens echt contact aan het zoeken. Ze vind normaal haar voorpootjes op mijn schoot zetten al spannend, maar vandaag sprong ze gewoon twee keer op shoot. Ze deed het de eerste keer een beetje onhandig en viel bijna om, maar ik mocht haar zelfs helpen en even ondersteunen 🥰 misschien komt het omdat ze de laatste tijd ziek is en medicijnen krijgt. Ze plast op zichzelf. We hebben veel geprobeerd. Nu krijgt ze elke dag Meranox, semintra en metacam en ze lijkt vandaag iets opgeknapt, ze was vandaag een stuk droger dan andere dagen. En ze lijkt ook iets beter in haar velletje te zitten. Ik hoop maar dat het nog verder opknapt en ze nog lang bij mij kan blijven. ❤️
 10. Dankjewel @bobbyonthefloor! Heel fijn dat je het op wilde sturen. Heel erg bedankt! 😃
 11. Ik heb mijn dekseltje even opgemeten, @Linke. Hij is bovenaan 25 cm en onderaan 23,5 cm. Hij is 9 cm breed. Ik denk helaas niet dat dat gaat passen 😬 Bedankt voor het aanbod! Dit is de ruif:
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .