Ga naar inhoud

bunnyempress

Members
  • Items

    2.006
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    50

Alles dat geplaatst werd door bunnyempress

  1. Wat enorm verdrietig. Sterkte met het verlies van Juul. ❤️ Het leest gewoon alsof je alles 100% goed hebt gedaan. Eigenlijk alles wat ze normaal gesproken aanraden. Afscheid laten nemen. Steun aan de geur. Snel nieuw maatje. En nu dan ook nog extra DA bezoek inc. medicatie. Het is echt enorm sneu dat Linn zo aan het rouwen is. Als er echt geen verbetering blijft, dan zou ik het misschien aankaarten bij het asiel. Misschien toch liever een ander maatje waar ze meer steun aan heeft? Of een dagje proberen om alles qua geur van Juul weg te halen? Als je alle gebruikelijke dingen hebt geprobeerd en niets helpt, dan zou ik uit wanhoop maar de ongebruikelijke dingen doen. Dit is echt ieder baasjes de nachtmerrie. 💔
  2. Super fijn dat het allemaal meeviel @LoraIsa
  3. Ik zit in de lente meestal al buiten, maar goed, nu hebben we opeens zulk koud weer. Brrr. Bij de deuren, zo bij hen in de ren, hebben we in de ochtend zon. Dus soms drink ik daar dan koffie/thee. Als ik opsta van mijn stoel kan Lodewijk erop springen. Scarlett heeft het nog niet gedaan. Loop ik terug, dan springt hij er gauw af. Haha. Ze vinden het wel gezellig als ik er ben. Achterin, buiten hun stuk, kunnen we met 2 opklaptafels nog zitten met meer mensen en BBQ-en. Daar hebben we middag/avond zon. Helaas niet zo lang als ik zou willen, mijn tuin is te kort. Maar wel gezellig.
  4. oh, zo schattig. Jammer dat banaan ook niet kan. Arme Leeuw. Ik had mijn man zoekplaatje laten doen, maar dacht dat het konijn op het kussen het konijn zou zijn. Was wel op mijn mobiel, dus kleiner beeld. Maar goed, ik zei: niet getreurd, ik spotte hem gelijk op foto 1, maar kwam er daarna pas achter dat hij er op foto 2 ook bij zat. 😅🤣. Hij zei: gelukkig hebben wij grote konijnen. Ik: Hoe vaak mis je Scarlett op de camera omdat ze om het hoekje zit/of op de boomstronken en ze dan 100% schutkleur heeft. Hij: Nvm. Al die konijnen zijn ninja's. 😄
  5. Het klinkt echt heel goed. 👍 Mijn DA had toen ook al gezegd dat amputaties wel zware ingrepen zijn, maar vaak echt wel goed herstellen. Nieuwe korstvorming is op zich onderdeel van het genezingsproces. Soms hebben 4x een korstje voordat alles geheeld is. Dat komt omdat het er vaak te vroeg afvalt, vanwege wrijving of krabben. Tja.. je kan hem niet uitleggen dat hij het niet moet doen. En je kan het ons wel uitleggen, maar ja, wie heeft er niet ooit eens toch een korst opengekrabt. Ik snap best dat Lio op zijn hoede is - die denkt: oh *konijnendropjes*, er komt weer wat. Maar heel fijn dat hij gewoon vrolijk en blij is. Straks al deze nachtmerrie voorbij is zullen we allemaal blij zijn met de goede afloop. Ik zou er ook vertrouwen in hebben.
  6. Lodewijk de vogelverschrikker - oftwel ik heb geen last van Etters, uh, Eksters Je zou denken dat Scarlett met haar diva gedrag heel territoriaal zou zijn. Ze is ook nog het vrouwtje. Kennelijk besteed ze dat werk uit, want Lodewijk degene die je dus echt als een idioot door de ren ziet vliegen of richting het hek als hij iets ziet wat hem niet zint. Je ziet hem echt boos worden, want het is ZIJN tuin. 😡 Ik hoop nog steeds dat ik toch weer nestjes meesjes krijg ofzo, maar ook op die kleintjes wil hij nog wel reageren. Dit jaar had ik in februari de vogelhuisjes anders gehangen, maar kennelijk vallen we niet goed genoeg in de smaak. Wel zit er af en toe een meesje op de schutting of op de palen van onze konijnen-gaas-gevangenis. Mogelijk volgend jaar dus. Zal ze nog beschutter hangen en kijken of ik de ingang naar een andere kant moet hangen. Wat ik niet zo heel erg vind, is dat we geen eksters hebben. In tegenstelling tot meesjes zijn deze goed te zien op de camera. Eksters zijn etters: ze maken zoveel lawaai en ik hoorde dat ze zelfs konijnen kunnen pikken (voor haartjes voor hun nesten). Nou, Lodewijk pikt het dus niet. Dus die zal er wel voor zorgen dat er geen eksters in de tuin komen. Scheer je weg - stomme Ekster! In het eerste filmpje wilde de Ekster graag een graantje meepikken van het gemalen groenvoer wat op de vloer lag. Lodewijk en Scarlett hadden het bakje omgemikt (hongerige wolven!), maar nee hoor, Lodewijk ging er gelijk achteraan. Scarlett liep halverwege mee en had zoiets van, ok, opgelost! Kijk het filmpje hier. Wat de ekster in het tweede filmpje wilde weet ik niet. Hij bleef maar heen en weer over de palen heen hupsen en ook in de ren vliegen, maar Lodewijk bleef hem achtervolgen. Kijk het filmpje hier. Scarlett bleef lekker op de BunnyRock stronken zitten, want tja, het werd al opgelost. Je ziet Lodewijk ook lekker wat hooi knagen tijdens het opjagen van de ekster. 😅 Beide filmpjes zijn van april, maar voorlopig heb ik geen ekster meer gezien. Ik wilde de komende week weer opnieuw de vogelbadjes neerzetten, maar nu zit ik na te denken of ik dat ga doen of niet. 🤣.
  7. Alles blijft weer normaal ❤️. Er wordt goed gegeten en gekeuteld. Gisteren wel nog een kettingkeutel gevonden, dus die had misschien ook dwars gezeten. Mijn man is nog steeds behoorlijk geschrokken. Ik ben altijd strenger met niet teveel kool in groenvoer en niet teveel suiker (fruitschillen en/of johannesbrood). Daarnaast ben ik altijd degene die meer oplet of ze hun lijnzaadbrokjes wel hebben gehad. En ik ben nu konten aan het borstelen, omdat ik hun verharing wat minder vindt verlopen. Ook niet gek met die temperatuurswisselingen van de afgelopen tijd. Maar ik was al een week of 2 af en toe niet lekker, dus heb meer gerust en mijn man had meer overgenomen. Ik denk dat hij nu ook wel strenger gaat zijn. Hij was echt wel van slag, dat Lodewijk niet aan kwam lopen voor het voer én dat hij zijn neus optrok voor al het eten en zijn medicatie. En dan hadden we nog niet eens zo'n ziek konijn, want Lodewijk was wel aan het lopen. Dus er was geen onderkoeling, geen zielig in een hoekje zitten, geen afzondering e.d. Hij at nog wat ook. Binnen 1,5 uur was hij weer normaal. Eigenlijk ben ik dus wel blij dat de schrik er nu in zit, hoe gek het ook klinkt. Je kan mijn man 30x uitleggen dat iets niet zo goed is maar ja, te vaak wint het softie zijn van het verstandig doen.
  8. @mammafelina wij vullen ook regelmatig de EHBO spullen bij, want tja, niets is oneindig houdbaar. Ik hoop het altijd niet te gebruiken. Altijd wel hilarisch bij de dierenarts. Oh, dwangvoeding, voor welk konijn? Voor de EHBO. Assistente: oh ja, verstandig, maar dan hoef ik het niet in het dossier te zetten. 😅 Als je dwangvoer bijna niet meer houdbaar is kan je er koekjes van maken voor de konijnen, maar ik doneer het meestal met 2-3 weken houdbaarheid aan ons knaagdierenasiel. Mijn man werkt er vlakbij en het kan door de brievenbus. Die zakjes zijn nog best duur en zij hebben helaas wel veel konijnen die het nodig hebben. Pijnstilling is 6 maanden na openen niet meer houdbaar (volgens de fabrikant, volgens de DA luistert dat niet helemaal zo nauw) en daar doe ik meestal hetzelfde mee. Zijn ze heel blij mee.
  9. De mieren die bij ons in de twee borders wonen zijn ook van harte welkom. Soms merk ik eerder aan de mieren dat ik luis heb dan aan de luis. Zie je ze zo lekker de roos in marcheren om daar luizen te vangen. Luizen bestrijd ik wel. Ik hou alleen niet van mieren in mijn huis (kaneel) en onkruid wieden tussen mijn tegels (voegenmortel/cement). Toevallig staat er bij veel websites dat het dus ook werkt tegen mieren. Het viel mij wel op dat er in de wijk veel mensen klaagden over mieren en een ware plaag hadden met meerdere nesten onder de tegels (of misschien 1 heel groot nest), maar wij dus niet. Wij hebben ook telkens geen onkruid in onze voortuin. Toch is dat voegenmortel/cement nog helemaal niet zo gebruikelijk of bekend. Terwijl je het heel makkelijk zelf kan gebruiken en het ook prima is qua prijs vonden wij.
  10. Jij hebt je best gedaan @Karel en truuke Mijn eigen dierenarts zou boos zijn op de arts die jouw konijn heeft gezien als dit alleen is gedaan (al las ik daarnet wel dat de temperatuur gelukkig wel gecheckt is). Ze heeft een heel protocol geschreven, omdat ze helaas regelmatig ziet dat de basis dingen die niet gedaan worden door spoedartsen. Daardoor worden er of onnodige handelingen uitgevoerd (foto's of echo's, maar geen medicatie en het konijn gaat net zo ziek weer mee naar huis) of worden noodzakelijke handelingen niet gedaan. In haar protocol staat ook heel groot: NIET DWANGVOEREN bij maagdilatatie door gas/vloeistof/voedsel en verdenking van obstructie van de maaguitgang. Er is bij mijn weten dus wel heel belangrijk om niet zomaar te dwangvoeren, zoals @Evee en @Kolino ook aangaven. De basis bij niet eten, zeker als je niet weet hoe lang niet is om z.s.m. de darmen weer op gang te krijgen. Natuurlijk ligt het er ook aan hoe het konijn zich verder gedraagt. Een konijn dat ook onderkoelt is en/of heel erg veel pijnsignalen laat zien en niet keutelt, is er duidelijk heftiger aan toe dan een konijn dat 1 uur niet eet en wel nog springt en loopt. Maar als de darmen niet op gang komen, dan gaat een springend en lopend konijn ook vrij snel richting zitten/liggen, verzwakken en onderkoelen. Veel konijnkundige dierenartsen kiezen voor injecties qua pijnstilling en darmen, om alles zo snel mogelijk op te starten. En voor een extra vocht infuus om te helpen bij verstoppingen. Bij sommige ga je niet naar huis totdat er iets is gegeten en/of keutels zijn gemaakt. Dan krijg je advies voor dwangvoer (inc. de hoeveelheid) en inderdaad pijnstllling en darmmedicatie (ciseral). Als je een goede band hebt met je reguliere dierenarts kan je nog met hem/haar bellen om te overleggen en duidelijkheid te krijgen. Je zou ook het protocol kunnen overleggen om te bespreken wat jij als konijnenbaasje kan doen of kan voorstellen bij maag/darmproblemen. Helaas zijn konijnen daar vatbaar voor en maken veel baasjes dat mee. Je vindt het protocol hier.
  11. Ik vond het er wel leuk uitzien, maar ik dacht: die van mij zijn er misschien iets te groot voor. En ze zitten nu rond voermomenten ook nog weleens echt achter elkaar aan te rennen. Tot nu toe is het enige voerspel wat werkt, alles in die plastic stapelbekers doen. Scarlett wint omdat ze het met haar tanden gewoon de bakjes uit elkaar haalt en wegslingerd. Lodewijk wint omdat hij in de kleinere bakjes nog met zijn neus kan en/of alles door Scarlett is bevrijdt nog kan snoepen als hij snel genoeg is met over de vloer heen snuffelen.
  12. @knaagjeknabbelsuddenly Ja, super blij mee dat alles weer normaal is. Verder vanmiddag gewoon weer 100% normaal en bij de avond brok ook gelijk eten. Heel fijn. @To van de Veluwe Zeker altijd even schrikken als het niet gaat zoals je verwacht. Ze krijgen hier stukjes brocolli steel en af en toe bloemkoolbladeren. Verder houden ze ook heel erg van boerenkool, maar dat is lastig te krijgen. Ik heb ook sla in de tuin staan. Allemaal dingen die normaal gesproken prima kunnen (een stukje), maar nu het kennelijk wat lastiger gaat, even tijdelijk niet. @Lappie2 Man is de brokjes-man. Want ze luisteren al beter naar mij en ze willen mij al liever. Dus vroeger deed hij ochtend brok en ik avond brok. Maar nu doet hij alle brok. Maar ze luisteren nog steeds beter én ze vinden me nog steeds liever. 🤣😅. Voor we weggingen: nee, ze liggen daar lekker te maffen, dus dan komen ze niet. Ik heb al 3x heen en weer gelopen tuin/schuur/huis. Ik deur open. Tot 10 tellen. Voor 10de tel 2 konijnen die het huis in komen omdat ik de deur open had gezet en zij mijn stem horen. Man keek beteuterd. Ben echt blij dat ze normaal gesproken 0,0 last hebben van de darmen. Ik denk echt dat het misschien iets teveel sla was i.c.m. verharen. Het is nu echt wel veel en ik was al een paar dagen vergeten lijnzaadbrokjes te geven, terwijl ik net 1kg had gekocht bij BunnyBunch. Extra opletten de komende dagen dus. Ik vertelde mijn man van je Baephar ellende - hij zei: dat is pas echt irritant zeg. Poei! Gelukkig hebben wij vraathazen.
  13. Zat duidelijk die keutel dwars. Wel super fijn om ook een camera te hebben, want dan zie je dus dat er voor het voeren geen problemen waren. En hij knapt nu heel snel op en eet weer. Dus dat is ook fijn. Zal vanmiddag terwijl ik in het ziekenhuis zit wel weer even loeren of alles goed blijft gaan. Met mijn man afgesproken dat we dus voorlopig even geen snacks geven en groenvoer ook zonder kolen/brocolli. Eerst maar even weer een paar dagen normaal en aankijken.
  14. Wat verdrietig dat Truuske is overleden. Sterkte. Voor goede dwangvoeding heb je het volgende nodig: - Een goede spuit. Soms knippen mensen het topje eraf, zodat het dwangvoer er makkelijker uit komt. Let wel op dat er geen scherpe rand ontstaat. - Dwangvoer goed aanmaken. Soms heb je iets meer of iets minder water nodig. Het moet een papje zijn, maar te dik gaat niet werken. Te dun is ook onhandig. - Niet voor in het bekje (daar zitten de voortanden) of te ver naar achter, maar dus daartussen, waar een natuurlijk gat zit, de spuit steken. En dan liefst schuin naar achter en niet te diep. - Voorzichtig spuiten met kleine pauzes. Vaak zijn konijnen zo naar dat ze niet tegenstribbelen als je moet gaan dwangvoeren. Totdat ze opknappen en dan is het alleen maar goed nieuws dat ze het doen. Sommige konijnen willen dwangvoer ook wel van een lepeltje oplikken dan, dat is ook prima. Er zitten meer voedingsstoffen in, dus ze knappen sneller op. Al met al is het vaak heel erg wennen voor baasjes om dwangvoer te geven. Als het niet lukt, is het ook niet gek om terug te gaan naar de dierenarts. Daarnaast is het zo, dat als ze echt te ziek zijn, ze dwangvoer gewoon langs het bekje laten lopen. Dan ligt het dus niet aan jou, maar aan de verzwakking van je konijn.
  15. Inmiddels hebben we een hoog springend en rennend konijn ❤️. Mijn man: Lodewijk, je bezorgt mij stress. 😡. Ik: Hey, wees blij dat alles zo snel is opgelost 🥳 Hij: ok, ja, dat is wel waar.
  16. Hier was het vanochtend paniek. Ik had net mijn man verteld dat ik met moeite 5 uurtjes had geslapen en dat ik echt brak was. Dat ik ff rustig aan ging doen, want vanmiddag hebben we ziekenhuisafspraken. Komt hij helemaal in paniek naar boven om 7.15 om te zeggen dat Lodewijk niet eet. Nou, dat was onverwacht, want ik had op de camera gezien dat hij gewoon lekker aan het lopen, rennen en scharrelen was. Ik gauw aankleden, wij naar beneden samen met de reisbox. Eerste indruk: uh, hij loopt en springt gewoon, dus ik heb geen zielig hoopje konijn. Fijn. Vervolgens proberen of hij wat wil eten: geen brokjes, geen lijnzaadbrokjes, geen pastinaak. Ok, maar hij is wel vet afgeleid en hij blijft maar heen en weer rennen. Halve loop at hij wel, andere helft liet hij staan. Ok, er zit dus iets in. Hem buiten gelaten om te observeren, camera terugkijken, keutels in de bak beoordelen. Wanneer at meneer voor het laatst wat hooi: 6.15 leek het wel. Kleinere keutels, maar wel keutels gelukkig. Inmiddels was het 7.45 en de DA kan ik pas bellen rond 8.30. Ik mijn man vertellen dat we gingen observeren en ontbijten. Ik zie hem liggen, ogen dichtknijpen, oh oh, dus toch wel echt pijn. Vervolgens ging hij op de bak zitten, mijn man kijken, dubbel dikke keutel. Oh, ok. Samen wachten. Zie ik hem daarna gewoon zichzelf weer schoonmaken en zelfs Scarlett likken. Op een gegeven moment zo scharrelen als konijnen doen als ze eten zoeken rond 8.15. Ja, kerel, Scarlett had al 39 gram eten op, want tja, mijn man had het buiten gestrooid en we hadden niet alles weer terug kunnen oprapen (verbaasde me nog dat er 11 gram over was). Hem naar binnen, korrels in een bakje. Ja hoor, hap, weglopen en kauwen, hap, weglopen en kauwen. Netjes 25 gram op. Scarlett in tussen pislink buiten. Want ja, ze hoort de korrels. Ze ziet hem eten en zij mocht niet naar binnen. Netjes ook zijn lijnzaad brokjes op. In de bak lagen ook weer meer keutels. Nu werkt mijn man thuis om hem te observeren. Kijken of hij netjes hooi blijft eten en geen pijnsignalen meer geeft. Als alles goed is, straks rond 9.15 zijn normale pijnstilling geven. Iets later dan normaal, want anders kan ik niet zien of hij toch buikpijn heeft. Echt maandagochtend zo. 😅
  17. Kaneel werkte bij ons altijd super goed. Dus wij hebben altijd een randje bij de voordeur. Ruikt ook nog lekker. Bij de konijnenren hebben we geen mieren, omdat we voegencement tussen de tegels hebben. Daar kunnen mieren niet zo tegenop, dus dat is heel fijn. Achterin moeten we het opnieuw weer gaan voegen, omdat de tuin opengebroken is geweest. Het is heel makkelijk spul. Water, spul, in de voegen spuiten, tegels netjes schoonmaken en klaar. Alleen is het handiger als het 2-3 dagen niet hard regent, dus met het weer van de afgelopen tijd is het nog niet gebeurd. 🙃
  18. Wat verdrietig dat je Sammy uiteindelijk toch hebt moeten laten gaan. Heel veel sterkte ❤️. Veel konijnenopvangen zijn bereid om het konijn dat je adopteert kosteloos terug te nemen als je aangeeft dat je je senior wil koppelen. Het is namelijk heel moeilijk om op een ethische manier te stoppen met konijnen. Bijna niemand wil een konijn dat je al heel lang hebt afstaan en een konijn alleen laten is zeer ongewenst. Je geeft dan van te voren aan dat de opvang wat je wil en zij gaan dan Puck koppelen. Soms wordt er gekozen voor een jonger konijn dat over een paar jaar goed makkelijker te herplaatsen is, maar wel goed matched, soms wordt er gekozen voor een andere senior of moeilijkere plaatser. Hou er rekening mee dat je je ook weer aan dat nieuwe konijn kan hechten en dat je die dan uiteindelijk toch niet wil opgeven.
  19. Ik dacht dat Lodewijk verongelijkt en verwijtend kon kijken, maar dit is echt wel overtreffende trap 😂🤣🤣
  20. Diva Scarlett slaapt en alles is van haar - koppie droog en pootjes droog in de banaan-houding Ons meisje slaapt dus heel graag buiten, maar het liefst wel met een droog koppie, zoals jullie al eerder in het topic zagen. Soms ben ik haar even kwijt, omdat ik een konijn zoek van 4,5kg en ze met haar koppie/lijf half in de wilgentunnel ligt of onder de wilgenbrug. Die brug is ook groot genoeg om helemaal eronder te liggen, maar ja, dan moet je verplaatsen als je besluit languit te gaan liggen. En de Diva vindt dat duidelijk teveel werk. Ze hebben eigenlijk altijd wel 1 wilgentunnel met hooi in de ren liggen. Omdat ze er zo blij van worden en mijn man de keutels die daar liggen en het hooi wat ze rond hebben gestrooid braaf elke dag opveegt. Als de tunnel voor de helft is opgeknaagd, krijgen ze een nieuwe. Hij kan namelijk dan niet meer makkelijk gevuld worden door mijn man. En er waait al zoveel stro naar de rest van de tuin. Meestal gooit hij de oude tunnel weg. Soms kraakt hij hem in stukken om te kijken of ze nog willen knabbelen eraan en laatst had hij geen zin om er wat mee te doen en zat de GFT-bak vol, dus tja, toen had hij hem in de ren laten liggen. Dus tja, ik vond haar zo (screenshot van de camera). Zoals altijd met d'r koppie d'r in. Ik moest wel lachen om Lodewijk, die zo kijkt van: ik pas er niet bij, dan maar hier achter het deurtje liggen. Vervolgens besloot Mw. dat ze ook wel meer uitgerekt kon gaan liggen: Ik moest zo hard lachen toen ik het zag. 😂. Zo van: deze is nu ook van mij, want mijn poten raken hem aan. En nee, in deze banen-bocht liggen is volkomen normaal. Niets mis mee hoor. Lodewijk kwam kijken of hij tenminste nog ergens hooi kon eten... maar nee. Het was allemaal van haar. De andere dag ik echter dat hij het niet meer pikt als ze zo ligt en hij hooi wil eten of bij haar wil zijn. Ik moet dat filmpje nog even opzoeken, dus <wordt vervolgd>.
  21. Ja, het is lastig hoor, medicatie en konijnen. Vooral het middel tegen E.C. omdat het bitter is en daarom dus echt heel slecht verdragen wordt. Dan moet je daar bovenop het vaak ook nog langdurig geven. Zelfs ervaren konijnen-baasjes raken soms door hun trucendoos heen. De reismandje truc kan misschien ook nog, als je er eentje hebt waar je konijn minder ruimte heeft. De oplossing die je nu hebt bedacht lijkt me prima werkzaam. 👍 Als ik al met een handdoek aan kom lopen, speren beide konijnen weg 🙃. Ik ben blij dat ik alleen pijnstilling 2xdagelijks moet geven en dat dit enthousiast wordt opgelikt door mijn DrugsBunny. Bij het andere konijn zei de DA, de pijnstilling moet eigenlijk 5 dagen na de castratie, maar als het je de eerste 3 dagen lukt met haar is het al knap. 😅 Zeg maar tegen je dochter dat het knap is dat ze het gewoon probeert en dat je er vaak wel steeds handiger in wordt. Belonen na afloop hebt vaak ook enorm, want de meeste konijnen zijn eetgericht genoeg om toch nog heel graag een snoepje te krijgen.
  22. Overslaan is riskant, want als de parasiet weer actiever wordt, krijg je meer blijvende schade. Er wordt vaak 2x per dag voorgeschreven, omdat de stofwisseling van konijnen snel is. Hoe laat kan er in de ochtend iemand weer zijn? Ik zou de ochtend dosis evt. verlaten en de avond dosis dan ook. Bijv. i.p.v. 9uur/21.00 naar 11.00-23.00. Als je een konijn in je eentje medicatie moet geven (onder dwang), is het het handigste om het konijn tussen je benen te houden. Je kan dan 1 arm gebruiken om te zorgen dat ze niet weggaan/bekje open te doen en je andere hand om het spuitje te bedienen. Veel konijnen willen naar achteren als ze iets eng vinden, maar daar zit jij dan, dus dan lopen ze zichzelf vast zeg maar. Als ze op hun pootjes staan is dat vaak ook minder stressvol dan optillen.
  23. Ben blij dat je eerder terecht kan. Succes bij de DA. En hopelijk toch nog iets van feest op je stage.
  24. Let goed op welk gaas je gebruikt én dat gaas in de loop der tijd doorroest, dus niet altijd 100% veilig blijft. Meestal wordt toch aangeraden om met een paar jaar te controleren. Kippengaas houdt het soms zelfs maar een jaar vol heb ik me horen vertellen. Maar aangezien je roofdierproof wil zijn, neem ik kan dat er martergaas of violère gaas in gaat.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .