Ga naar inhoud

Suus1978

Members
 • Items

  599
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  5

Suus1978 won de laatste dag op 5 januari

Suus1978 had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Suus1978's prestaties

Burchtenbouwer

Burchtenbouwer (4/6)

375

Reputatie

 1. Vijf maanden geleden. Dus ik moet bijna weer. Ik heb een hele fijne tandarts en nooit echt grote problemen gehad. Toch lig ik daar iedere keer weer in doosangst. Mooi bruggetje: Wanneer was je voor het laatst doodsbang?
 2. Arme Elmo! Daar zal hij best last van hebben gehad. Ik heb in de opvang inderdaad wel eens gehoord dat oudere beertjes hier vroeg of laat laat van krijgen, net als een verstopte anaalzak. Gelukkig weet je het nu en is het straks hopelijk een kwestie van goed schoonhouden.
 3. Wat een ontzettend schattige foto! Die voetjes op het bakje, die oortjes, die kraaloogjes πŸ’– Ze kunnen het samen inmiddels goed vinden? En zo te zien gooien ze hun keutels ook in de voerbak πŸ˜„ Ik ken wel de problemen met een verstopte anaalzak, maar een prolaps heb ik nog niet eerder gehoord. Hopelijk is er een eenvoudige oplossing voor Elmo!
 4. Bij mijn konijn is jaren geleden de achterpoot wel geamputeerd. Ook in de opvang heb ik dat wel eens gezien. Waarom is dat geen optie?
 5. Suus1978

  Dilemma's

  De Noordpool! Geen twijfel mogelijk. Ik vind 20 graden al warm. De Noordpool vind ik qua landschap en dieren ook veel mooier. Al dat zand is oersaai. En al die insecten daar πŸ˜– Nooit meer op vakantie of nooit meer uit eten?
 6. In de opvang zijn (buiten) ook veel muizen en die hebben een duidelijke voorkeur voor gemengd voer. Bij gewone brokken zie ik ze minder (maar daar eten ze ook wel van).
 7. Zit Gijs alleen? Konijnen zijn groepsdieren die echt veel gelukkiger zijn met een soortgenootje (en voldoende ruimte). Bijkomend voordeel: met twee konijnen zijn de brokjes sneller op en krijgen de muizen geen kans πŸ˜„
 8. Dat ziet er goed uit, het is een mooi stel samen!
 9. Misschien een overbodige vraag, maar hebben ze verder wel genoeg afleiding of speelgoed om aan te knagen?
 10. Lulu was ook dol op pastinaak. Ze trok het echt uit mijn handen en dan rende ze ermee weg om het een paar meter verderop lekker op te eten. Veel konijnen doen dat, zo grappig! Alsof het drie meter verderop niet afgepakt kan worden πŸ€·πŸ»β€β™€οΈ Op een gegeven moment had ze door dat ze iets lekkers kreeg (meestal pastinaak, maar blauwe besjes waren ook favoriet) als ze zich in de keuken kwam melden. Lang verhaal kort: er zijn heel wat pastinaken opgepeuzeld πŸ˜„
 11. Aha! Ik was daar opeens topic starter en daar begreep ik niets van πŸ˜„
 12. Ik heb ook wel eens gehoord dat ze ontstekingen aan het tandvlees kunnen hebben. Kauwen op harde dingen is dan ook vast geen pretje. Aan de andere kant: hooi is ook taai, met een pijnlijk gebit doen ze dat toch ook niet zo snel zou je denken
 13. Misschien iets (zwaars) neerzetten waar ze wel aan mogen knagen maar waarmee ze niet meer bij de kast kunnen? Een doos gevuld met oude boeken of kranten bijvoorbeeld. Dat kun je ook vrij makkelijk opzij schuiven als je in de kast moet zijn. De lack tafeltjes van IKEA zijn ook handig. Die tafelbladen zijn zo dik dat ze rechtop blijven staan. Prima bescherming van muren, plinten en kasten. Voor de stevigheid zou je de onderste poten eventueel kunnen laten zitten. Ze moeten het dan natuurlijk niet opeten, daar moet je dan even een goed gesprek over voeren πŸ˜„
 14. Suus1978

  Hayfeeder

  Dit moet de ultieme ontspanning zijn! Tijd voor een piggycam waar wij ook mee kunnen kijken! πŸ˜„πŸ˜‡
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .