Ga naar inhoud

Suus1978

Members
 • Items

  935
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  21

Suus1978 won de laatste dag op 27 november

Suus1978 had de meest gelikete inhoud!

Over Suus1978

Recente bezoekers van dit profiel

3.537 profielweergaven

Suus1978's prestaties

Burchtenbouwer

Burchtenbouwer (4/6)

839

Reputatie

 1. Ik heb een konijn gehad met hetzelfde probleem en ik heb gekozen voor verwijderen. Bij Wilhelminapark zit je hartstikke goed en hoewel iedere operatie een risico is, zou ik het toch aanraden. Het is geen zware operatie, mijn konijn at dezelfde avond al weer. Ik heb toen wel een automatische hakmachine (mini uitvoering, was niet duur en nam weinig plek in) gekocht om de wortels en pastinaak te hakken. Ging perfect, het was binnen 10 seconden klaar. De rest van de groente sneed ik klein en dat ging prima. Ze heeft nog jaren geleefd en ik geloof niet dat ze haar tanden ook maar een seconde heeft gemist ๐Ÿ˜ƒ
 2. Suus1978

  Dikke wang

  Mijn eerste gedachte is een abces. Dat komt helaas best vaak voor, meestal is de oorzaak een probleem met een kies of tand. Het is goed te behandelen, maar het is een hardnekkige aandoening dus de juiste medicijnen en wat doorzettingsvermogen zijn onmisbaar. Heel veel succes en laat ons nog even weten wat de da ervan dacht.
 3. Jaaa! Ze zijn zo leuk. Ze zijn helemaal happy en ze scharrelen lekker de hele dag rond. Ze zijn eigenlijk veel actiever dan ik had gedacht. Niet dat ze de hele dag rondrennen, maar ze hobbelen gezellig rond, de trap met tweede verdieping is inmiddels ook een succes. De trap was te steil en ze liepen niet makkelijk op de houten treden. Dus ze hebben nu een opstapje waardoor de trap minder steil is en ik heb een tapijttegel op maat geknipt voor op de trap en nu rennen ze razendsnel naar boven en naar beneden. Vooral als ze eten krijgen (dat geef ik altijd boven) ๐Ÿ˜„ Ik kan er uren naar kijken, echt leuk. Mijn drietal is niet zo luidruchtig, ik heb tijdelijk een vierde cavia (uit de opvang, gedumpt met twee ongecastreerde beren dus mogelijk zwanger) en die maakt meer kabaal dan die andere drie bij elkaar. Ik vind dat heel gezellig, maar er zijn ook mensen die er gek van worden. Of ze leuker zijn dan konijnen... Die vraag stel ik mezelf ook bijna elke dag en ik ben er nog steeds niet uit. Leuker denk ik eigenlijk niet. Cavia's zijn anders leuk. Ze zijn wat schichtiger en ik vind ze wat moeilijker "leesbaar" ondanks alle geluidjes. Maar dat komt misschien ook omdat ik mijn hele leven konijnen heb gehad, altijd binnen en de laatste 20 jaar ook (bijna) helemaal vrij door het huis. Dan bouw je snel een hechte band op en je kent ze door en door. Ik hoor vaak dat het bij cavia's ook gewoon wat langer duurt voordat ze wennen en tammer worden. Dus misschien verandert dat nog. Zo niet, dan is het niet erg, het belangrijkste is dat ze samen blij zijn en dat zijn ze volgens mij zeker.
 4. Ik lees mee! In de opvang zit al veel te lang een schattig ventje dat enorm veel bd keutels heeft (geen vieze kont gelukkig) en niets lijkt te werken. Sneu, want zijn kans op plaatsing (hij moet binnen) is dan natuurlijk minimaal. Er zitten gisten in zijn ontlasting, dus ergens is de balans verstoord, maar waardoor.... Het is een raadsel.
 5. Is dit een slinkse poging om uit te vogelen wie er allemaal meedoen?? ๐Ÿ˜‰
 6. Het is hier al een beetje kerst!
 7. https://www.instagram.com/reel/C0HLsv7ul1G/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
 8. Jeetje, wat een pech! Ik duim dat het goed komt!!
 9. Wat een vervelende situatie! Misschien kun je contact opnemen met een knaagdierenopvang voor advies? Ik weet zelf helaas heel weinig van muizen, dus ik kan je niet helpen.
 10. Wat leuk!! En ook geschikt voor cavia's zie ik ๐ŸŽ‰
 11. Dit is een hele lelijke plek, ik zou hiermee z.s.m. naar de dierenarts gaan. Ik denk zelf aan mijt, dat is gelukkig prima te behandelen. Krabt je cavia ook veel op deze plek?
 12. Oh wacht, ik dacht dat Ollie een cavia was! Ik dacht al: hoe krijgen ze dat nou toch voor elkaar? Foutje... ๐Ÿคฆโ€โ™€๏ธ
 13. Oohh, ik ben jaloers! Hier vinden de cavia's het steeds minder leuk om bij ons te zitten lijkt het. Ollie gaat dus mee naar de slaapkamer? Hoe is dat zo gekomen? Loopt hij altijd los?
 14. Heb je de konijnen uit een asiel? Dan kun je misschien contact opnemen voor een herkoppeling. Dan gaan ze een dagje of een paar dagen terug om opnieuw te koppelen en dat komt dan heel vaak weer goed.
 15. Hok schoon, brokjes bijgevuld, schoon water, vers hooi... Drie tevreden caafjes op een rij ๐Ÿ˜
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .