Ga naar inhoud

Suus1978

Members
 • Aantal items

  468
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  4

Suus1978 won de laatste dag op 8 maart

Suus1978 had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Suus1978's Achievements

Keutelaar

Keutelaar (3/6)

260

Community reputatie

 1. Wat leuk! Neem je Roger meteen mee? Of ga je eerst even kennismaken?
 2. Wat heeft Roger geluk gehad! Echt top dat je hem hebt opgevangen en hem zo goed verzorgt. Het is een ontzettende lieverd zo te zien en te lezen. Ik ben benieuwd hoe het met een vriendinnetje zal gaan. Hou ons op de hoogte!
 3. Ik heb veel ervaring met kaakabcessen en het is zeker vervelend, maar er is absoluut ook een kans op definitieve genezing hoor. Dat hangt natuurlijk wel van veel factoren af (en soms ook gewoon domme pech of puur geluk). Ik weet niet of je in de buurt van Utrecht woont, maar ik zou je aanraden om naar dierenkliniek Wilhelminapark te gaan. Daar werkt Evert-Jan de Boer en hij is een absolute expert op dit gebied. Zie ook: https://www.dierengebit.nl/konijn/konijn-inleiding/konijn-inleiding Mijn ervaring is dat abcessen vaak komen door kies- of tandproblemen. Daarom is het belangrijk dat er foto's gemaakt worden en dat de oorzaak wordt aangepakt. Konijnen kunnen ook prima tanden of een kies missen als dat de oplossing blijkt te zijn. Ik ben dus best positief en ik duim dat het goedkomt!
 4. Goed punt! Dat moeten we natuurlijk niet hebben. Voorlopig is dit geen probleem want die sokken zijn echt nergens meer te krijgen, online ook niet. Kennelijk zijn er meer mensen die konijnen heel erg leuk vinden 😄
 5. Oh, dan ga ik het ook proberen! Zulke grote voeten heb ik niet, dus dat is het gokje waard. Als ze toch niet passen, heb ik alvast een leuk cadeau voor Secret Santa!
 6. Toch de kinderafdeling! Ik vroeg het aan een medewerker en hij suggereerde al dat het misschien kindersokken waren. Nee hoor, zei ik, op de foto zagen ze er groot uit! 😄 Maat 36 pas ik ook echt niet.
 7. Ik stond vanmorgen om 9.00 te trappelen bij de H&M, maar er waren geen konijnensokken te bekennen 😒 Online zie ik ze ook zo snel niet. Hopelijk komen ze hier alsnog in de winkel. Ze zijn echt heel leuk!
 8. Ik heb Lulu inderdaad wel eens sokjes aangedaan. Ze waren mooi roze, met antislip en Lulu vond het prima 😬 Dat was overigens wel meer preventief. Ze had daar weinig haar en door het rondlopen op onze ruwe vloer werden haar hakken vaak felroze. Ik wilde voorkomen dat het kapot zou gaan. Dat is gelukkig nooit gebeurd, maar ik weet niet of dat echt door de sokjes kwam. Mocht je sokken overwegen: let dan op dat er een hiel in zit, dan blijven ze veel beter zitten. Ik had zelf de hondensokjes van Trixie, die zijn er van xxs tot xl.
 9. Oooohhhh, dit zie ik nu pas. Morgen meteen naar de H&M!
 10. Babymuziek voor cavia's? Say what?? 😮
 11. Ooohh, wat herkenbaar! Ik was ook altijd totaal ontregeld als ik ze weg had gebracht. Het dan ineens zo leeg en stil.
 12. Een vraag voor de caviakenners! Ik heb een ontzettend sneu caafje uit de opvang (tijdelijk als gastgezin). Ze bijt zichzelf uit stress waardoor ze nu twee grote wonden in haar nek en op haar rug heeft. Zalven met honingzalf heeft maar beperkt effect want ze bijt het na een paar dagen weer open. Ze zit nu veel rustiger dan in de opvang dus misschien heeft het gewoon wat tijd nodig. Ze krijgt in elk geval pijnstillers en de opvang overweegt hypercall. Heeft iemand misschien nog andere tips? Een kraag of jasje zal niet werken (voor zover dat kan bij cavia's) want dat zit precies op de wond. Het is echt sneu om te zien. Ze eet gelukkig wel heel goed.
 13. Hopelijk is dit de juiste plek voor deze vraag! Het Knaagspoor zit helemaal vol en er blijven maar dieren binnenkomen. Ze zijn daarom dringend op zoek naar losse kooien/hokken van minimaal 120 x 60 cm. Oud of beschadigd is niet erg, als ze maar veilig zijn en goed dicht kunnen. Misschien zijn hier mensen die nog iets hebben staan? Het is in Ridderkerk (vlakbij Rotterdam). Het bericht staat ook op Facebook dus op die manier delen kan ook.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .