Ga naar inhoud

bunnyempress

Members
 • Items

  1.181
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  22

bunnyempress won de laatste dag op 9 september

bunnyempress had de meest gelikete inhoud!

3 Volgers

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Scarlett & Lodewijk
 • Huisdieren
  Konijnen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

bunnyempress's prestaties

Wortelexpert

Wortelexpert (5/6)

899

Reputatie

 1. Dat stuk had ik nog niet gelezen. Hier was het ff schrikken, wat mijn zus werkt daar tegenover. Gelukkig werkt ze geen 8 uur, dus ze dat om 3 uur al in de auto terug naar huis. Haar collega's mochten het pand niet uit en die zijn flink geschrokken. Gelukkig is ze morgen vrij.
 2. Lodewijk wil altijd pleasen, dus die springt soms als een gek heen en weer als we "op" oefenen. Dan duwt hij Scarlett er gewoon af of springt hij voor haar neus erop. Dan kan ik idd niet makkelijk met haar oefenen. Dus vaak is het op/volg/op, zodat het lukt om het andere konijn ook de ruimte te geven om te springen. Vandaar een horde, want hij wil zo graag springen. Scarlett is vrij slim, maar ook liever lui dan moe. Waarom in de ring gaan springen, als je er ook onderdoor of omheen kan? Dan sta je toch ook aan de kant waar je baasje met het snoep staat? Oh, en als je je voorpoten op de boomstronk zet en niet verder springt mag je toch ook snoep? En als ik op de bank zit en naam bij naam roep, dan vindt Lodewijk dat leuk, dan haalt hij snoep en gaat lekker afgeleid verder scharrelen. Als ik Scarlett roep, komt ze snoep halen en blijft ze staan. Want... ik heb het snoep. Zij is daar... waarom zou ze dan weg lopen? Waarom mag ze de rest niet gewoon? Nu vandaag de tweede keer met de horde ging het echt super goed. Samen 'hopla', want ze passen naast elkaar. Dus dan springen ze er ook samen doorheen. Heel leuk. Ben blij dat ik er eentje heb. Heen en weer een stuk of 5x.
 3. Ik hoop dat het Klaver goed doet en dat het 100% de moeite waard is. Welke van de drie moppies is het?
 4. Wat leuk - ik zie de foto's graag tegemoet of de leuke verhalen.
 5. Heel veel sterkte ❤️. Charlie heeft een fantastisch lief en leuk leven bij je gehad zo te horen.
 6. Ik vertrouw Lodewijk voor geen meter. Meneertje afgeleid vergeet regelmatig waar hij eten heeft neergelegd om dan maar weer nieuw te pakken of te proberen bij Scarlett wat af te pakken. Tijdens het trainen heeft hij wel wat meer focus, maar als ik Scarlett beloon wil hij vaak toch nog gauw haar commando volgen en/of heen en weer springen.
 7. Oh, dat is ook een mooie horde @To van de Veluwe Ik zag dat hij rond de €30 ligt qua prijs, maar hij is maar 35 cm breed? Ze springen bij ons vaak samen, dat is best lastig met zulke grote konijnen denk ik. Vandaar dat we veel hondenspeelgoed hebben. Die ring kostte €12,99, dus dat is leuk prijsje om even te kijken en verstelbaar. Ik ga geen hout doen, want dan staat Lodewijk te knagen ipv van te springen.
 8. bunnyempress

  Woordenslang

  ornitholoog Omdat in het andere spel de vogelkooi voorbij kwam moest ik hier aan denken. Duur woord voor vogelaar.
 9. Jammer dat je ze niet hebt gevonden. Ze zaten bij ons in zwarte zakken (langwerpig) en in de ronde zaten de tunnels Mijn man had de agility spullen toch in elkaar gezet. Zoals altijd is Lodewijk helemaal happy met springen en is Scarlett vooral bezig met eten zoeken. Ze ging daarom ook naar mij, om het obstakel heen lopen en er onder door. Screenshot uit een filmpje - met mijn mans hand, binnen bij ons. De ring houden we - de horde gaat terug. Die is echt te breed, dus lastig neerzetten. Dan moet je samen vasthouden en dan kan je lastig trainen. Die 20% korting is er af en toe bij de Welkoop. Maar deze week hebben ze dus 30% korting op wat konijnenproducten wat dus niet in onze papieren folder stond, maar online wel.
 10. Let op dat er weleens een verschil zit tussen de fysieke folder en de digitale. Kwam ik laatst achter toen er digitaal iets stond met 30% korting en in de papieren folder dus niet. Online staat de korting wel, dus die geldt wel. Ga ik van de week ff gauw met korting weer voorraad kopen voor ze. De plant is goedgekeurd! Welkoop heeft 3 voor €7,50, maar ik heb al zoveel kamerplanten dat ik dacht, 1 voor €3,49 is prima. Lodewijk zat wel weer suffig te doen, zo van, wat is dit, maar toen ik de plant naar beneden deed ipv een takje, was het gelijk *YAY -PLANT - ETEN*. Scarlett at natuurlijk vanaf een plukje, maar zeker ook vanaf de plant. De agility spullen zijn ook gelukt, maar het is vandaag een drukke dag. Misschien straks in elkaar zetten tijdens de lunch en dan donderdag mee spelen. Werkt het niet, ga ik ze terugbrengen.
 11. Oh, dat kan helaas niet bij ons. Op 3 plekken in huis vloerverwarming en de radiatoren die overbleven zijn allemaal dun. Dus niet meer die oude, waar je echt een ruimte van 10cm hebt. Dat deed ik vroeger wel ja. In principe zou ik de vloerverwarming aan kunnen zetten in de badkamer en daar op drogen, maar dat vind ik niet echt duurzaam. Al snap ik dat mensen met zonnepanelen denken, als ik toch niet mag terugleveren (afgeknepen), doe ik wel zoiets.
 12. Ik weet alleen hoe het bij mensen werkt. Dan heb je inderdaad eerst een 0-lijn, van dingen die je weet dat je redelijk goed verdraagt. Dan heb je 3 dagen waarin je heel veel moet eten van je vermoedelijke allergeen. Dus bijv. bij de zuivel-3-daagse, melk, yoghurt, zachte kazen e.d. echt meerdere keren op een dag om te kijken of je klachten hebt. Heb je geen klachten, dan mag je naar de volgende 3-dagen. Bijv. de nachtschade-3-dagen, dan eet je tomaten, aardappel, paprika, aubergine. Als je een reactie hebt, dan moet je 3 dagen terug naar het saaie dieet (meestal Low FODMaP dieet). Van wat ik me bij honden kan herinneren, komt het meestal van 1 van de vlees-eiwitten, als meest voorkomende allergie. Dus het idee dat je dan idd 3 dagen alleen kip geeft en dan 3 dagen alleen lams etc. Bij mensen begin je ook met het allergeen dat je het meest vermoed en dan in grote hoeveelheden. Ik ken helaas iemand @mammafelina die uiteindelijk wel voor haar hond is gaan koken, omdat er zoveel vlees-eiwitten waren waar de hond allergisch voor was. Koken, invriezen en dan dus voeren. Volgens mij was dat rijst, sperziebonen en kip. Rest zorgde idd voor enorm kotsen. Dat is echt heel veel werk, dus ik hoop dat het niet nodig is en dat je gauw iets vindt wat Ollie verdraagt.
 13. Purring is ook met de tanden. Dus je hoorde waarschijnlijk een knarsen van tanden. Hard knarsen is idd pijn, maar konijnen doen het dus ook zachtjes als ze blij zijn en bijv. in hun slaap of bij het aaien. Als je verder geen pijn signalen ziet (verzitten, opengesperde ogen e.d.) of vreemde keutels/weinig drinken, dan hoef je je in principe geen zorgen te maken. Het kan ook best dat er ook een brokje verkeerd is geschoten (Scarlett heeft zich ook weleens verslikt - niet echt leuk om te zien). Ik zou ze dus gewoon de komende 24 uur in de gaten houden, maar waarschijniljk is er niets aan de hand.
 14. Lastig zeggen. Ik hou van het YouTube Filmpje waar veel geluiden van konijnen in voor komen en redenen waarom. Je kan hem hier zien. Het zou kunnen dat het geluid een waarschuwings/boos geluid is, het zou kunnen dat ze een enthousiast geluid maakt, maar ook dat ze bijv. last heeft van haar neus/snot.
 15. Vallen - heb al een hele goede luxe mixer 🙂 Halloween Snoep!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .