Ga naar inhoud

knaagjeknabbelsuddenly

Members
  • Items

    412
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Alles dat geplaatst werd door knaagjeknabbelsuddenly

  1. Super leuke foto😍. Die arme leeuw, weer niet voor herhaling vatbaar… Hopelijk vind je snel iets waar ie wel tegen kan…
  2. Ik geef ook nooit koolsoorten. Onnodig risico denk ik dan…. Misschien kunnen ze er wel tegen, maar ja, misschien ook niet….😬
  3. Dat was toch met al het groenvoer, dat je het apart moest scheiden van het droogvoer? https://www.bunnybunch.nl/forums/topic/100187-hoeveel-konijnenbrokken-geef-jij/?do=findComment&comment=2208632 Ik weet nog steeds niet hoe je naar een topic / reactie uit een ander topic moet linken 😂🤔🤦‍♀️.
  4. Dat was hier altijd Knabbels techniek, wachten tot de rest het eten hebben gepakt en dan dat snel opeten 🙈. Maar sinds kort zijn de rollen omgekeerd. Knabbel neemt de leiding bij de voerspelletjes. Ik zal er binnenkort nog een verhaal over schrijven.
  5. Wat een super vervelende situatie, ik heb verder geen tips, dat laat ik aan de experts over, maar ik wil succes wensen❤️‍🩹.
  6. Ongeveer, je doet via een gat in het midden het voer erin, dan moet dat voer door een soort doolhofje, en dan komt het er aan een gat via de zijkant uit. Is eigenlijk voor honden, maar hier kunnen ze het goed 😊.
  7. 1 beeld vertelt meer dan 1000 woorden - foto's van het nieuwe spelletje Sommige zijn niet super scherp, maar zo ging het er ongeveer aan toe 😂🤪.
  8. Ik weet wel wat die van mij met dat stof zouden doen....;)
  9. Mooie konijntjes ja! Super dat hef weer wat beter tussen hun gaat.
  10. Fijn dat je wat sneller naar de DA kan! Beterschap voor Vlekje.
  11. Hihi die had ik ook, super leuk, vond ik ook! Mijn bestelling is ook binnengekomen😄.
  12. Heel veel sterkte, wat ontzettend verdrietig.
  13. Ohhh dat is wel heel sneu ja... Ik kan me voorstellen dat je dan heel verdrietig bent.
  14. En laat je ze ook vaccineren? Ik heb er niet super veel verstand van, dus ik weet niet zeker vanaf welke leeftijd je dat moet doen, ik dacht gewoon altijd? Maar zal iemand anders vast weten. Misschien @Kolino? Andere zullen het vast ook weten, maar als ik konijnen en gezondheid zeg zeg ik Kolino😄.
  15. Hier heb ik wel een leuk ideetje voor denk ik. Zoek je een serieuze of een grappige foto? Ik zie het al voor me: konijn dat zichzelf borstelt en in de spiegel kijkt😂 . Hmmmm, lastig. Als je ook een menselijk model zou hebben zou je bijvoorbeeld iets van dat een konijn met zijn voorpootjes op het mens staat kunnen doen of zo....
  16. Succes, het is vaak moeilijker dan het lijkt😅. Maar als je het al vanaf jongs af aan doet zal dat zeker wel helpen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .