Spring naar bijdragen

happy211

Members
 • Aantal bijdragen

  537
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  3

happy211 last won the day on 15 November

happy211 had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

68 Uitstekend

Over happy211

 • Rang
  Burchtenbouwer

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Namen van de konijnen:
  Artemis, Apollo
 • Huisdieren
  Storm (kat)

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. happy211

  Klaagtopic 2019

  Misschien kun je een composthoop aanleggen voor je konijnenafval? Ik heb er zelf geen ervaring mee, maar heb anderen hier wel eens over gehoord.
 2. Door wie is het aangeraden? Het is mij ook regelmatig aangeraden want het absorbeert zo goed, maar hier leerde ik inderdaad dat het slecht is voor de luchtwegen. Mij lijkt dat dat voor een hamster ook slecht is, maar daar heb ik geen verstand van. Misschien kun je zoeken naar een alternatief wat voor zowel konijnen en hamsters goed werkt, zodat je maar een soort hoeft te kopen?
 3. Ik denk ook niet dat dit werkt helaas. Alleen mensen met dieren zullen misschien op die posters letten, maar ik heb het idee dat de meesten die vuurwerk afsteken helemaal niet nadenken bij de gevolgen voor anderen (en ook niet voor henzelf, als je hoort hoe vaak het toch misgaat). Ik heb laatst een artikel gelezen over de impact van vuurwerk op (blinde)geleidehonden, dat die er soms zulke trauma's aan overhouden dat ze hun werk niet meer kunnen doen 😥.
 4. Haha ik heb er heel wat verslonden in mijn jeugd. De Volbloed serie is een aanrader, maar hij eindigt wel een beetje abrupt omdat ze halverwege de serie stopten met de Nederlandse vertalingen uit te geven (maar dan kun je verder gaan op de Engelse eventueel). Een paard uit Ijsland is wel meer een echt kinderboek, maar dit was wel mijn favoriet.
 5. Het wordt wel pas na de vakantie, maar ik vind het zeker een leuk idee. Uit de webwinkel krijg je natuurlijk gewoon de inkomsten, maar dit forum run je helemaal vrijwillig. Je steekt hier zo veel tijd in, om alles goed werkend te houden, maar ook door iedereen van informatie te voorzien. Je hebt al zo veel mensen geholpen, door ze een platform te geven voor hun vragen, en door hen advies te geven. Ik vind dat je daar best een keer voor beloond mag worden! 😊
 6. @Piku Als je nog nooit fantasy hebt gelezen, dan kan ik je Harry Potter zeker aanraden 😉 De meeste fantasy die ik lees is zowel young-adult als fantasy. Daarvan kan ik je ook zeker de Artemis Fowl en Percy Jackson series aanraden, die zijn wat bekender. Een van mijn favoriete series is toch wel Stravaganza van Mary Hoffman. Ik heb diep moeten graven voor iets wat fantasy is, maar geen young adult, maar ik heb iets in mijn leeslijst gevonden. The Golem and the Djinni van Helene Wecker, is het favoriete boek van mijn partner en ik was er echt positief verrast door. Het was even wat lastiger om erin te komen, omdat ik me moeilijk kon inleven in de personages (compleet andere tijd en cultuur), maar hoe verder ik kwam in het verhaal, hoe meer het me raakte.
 7. Het is wel lang geleden, maar binnenkort zal ik wel heel veel gaan knutselen voor de decoratie voor de bruiloft haha Wanneer heb je voor het laatst je planten water gegeven?
 8. Mijn favoriete boek dat ik dit jaar gelezen heb is toch wel The things I should have told you van Carmel Harrington. Het klinkt als doorsnee chicklit, maar kwam soms verrassend uit de hoek qua inzichten. Familiedrama met een goede dosis humor tussendoor, heb hem echt als een trein uitgelezen. En het past zeker goed bij vakantie.
 9. Dat is al wel een paar maanden geleden. Maar ik ga meestal ook alleen shoppen met een missie, en kom dan niet zo snel thuis met iets waar ik niet naar op zoek was 😂 Wanneer heb je voor het laatst rubberlaarzen aangehad?
 10. happy211

  Jippie topic 2019

  Bedankt 😄 Er ligt nog niets vast, maar waarschijnlijk eind mei 2021.
 11. happy211

  Top 2000

  65355 uur voor mij. Ik luister voornamelijk Spotify daily mixes, dus van mijn top songs klopt niet zo veel. Het is een cirkel, ik luister ze wel vaak, maar alleen pmdat Spotify ze in de lijst zet. Maar Spotify zet ze in de lijst omdat ik er vaak naar luister 😂. Mijn favoriete artiest was ook een John, John Powell (film muziek componist).
 12. Bedankt voor het lijstje, laat de zoektocht beginnen :) Ik ben alleen wel bang dat het laatste puntje een probleem zal zijn, als je iemand via bunnybunch wil vinden. Ik denk dat de meeste mensen hier toch al wel konijnen hebben. Ben je bang dat Pluisje minder aandacht zal krijgen als mensen al een ander koppel hebben? Ik denk dat de meeste konijnenopvangen ook dezelfde eisen stellen aan de nieuwe baasjes, dus als het toch niet lukt om zelf iemand te vinden, weet dan dat ze daar ook goed terecht zou komen.
 13. happy211

  Feest!

  Gefeliciteerd 😄 Krijgt ze nog iets speciaals, of gewoon een extra aai en haar groente van een mooier bordje?
 14. happy211

  Top 2000

  Ik heb de afgelopen jaren wel gestemd, maar de nummers waar ik op heb gestemd staan er òf toch wel redelijk hoog in òf ze komen er uberhaupt niet in omdat ik de enige ben die erop stemt lijkt wel. Dus ik sla een jaartje over denk ik.
 15. @Hallo Hoi Wat zijn je eisen? Dan kunnen wij je misschien beter helpen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .