Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont de inhoud met de hoogste reputatie sinds 08-05-21 in alle zones

 1. De naam is Bad. Badass Lewis. Haha, gefopt. Ik ben vet lief en schattig.
  15 punten
 2. En Besje. Vandaag zijn ze voor de eerste keer buiten gaan spelen. Het ging hartstikke goed en mijn lieve Bess heeft zich helemaal kunnen uitleven met haar graafkunsten.
  12 punten
 3. Lekker kussentje die Billy 😍
  12 punten
 4. Artemis vindt de ren toch te klein, haar staartje past er niet in 😅
  11 punten
 5. Punky die enorm moe is van mij te ‘helpen’.
  9 punten
 6. Samen in de aaimodus. ❤️
  9 punten
 7. Even kijken wat er buiten allemaal gebeurd. 🙂
  9 punten
 8. Wel wat later dan de bedoeling was, maar het was wel een drukke dat zo. En Chloë houdt ons heel goed bezig 😄 Maar dan maar wat lekker voor nu bij de koffie, ook nooit weg. Het zijn er niet zo heel veel, dus moet goed komen vanavond.
  9 punten
 9. Ik was de computer aan het 'opruimen'. Kijk wat ik dan tegenkom;
  9 punten
 10. Ooit gehoord van het fenomeen keutelen terwijl u ligt? Nog nooit gezien dit. Hoe lui.😂 Normaal gaat ze er altijd voor zitten. Ze is verder gewoon fit hoor. Wat het warme weer wel niet met je doet. Is ook geen plakpoep want zag keurig één voor één de nieuwe keutel verschijnen.
  9 punten
 11. Ik had alle stro op een hoop geveegd, zodat L&L lekker op de koele tegels kunnen liggen vandaag. Waren ze het daar mee eens? Nee, natuurlijk niet.
  9 punten
 12. Ik ben best een beetje trots op mijzelf 💪
  9 punten
 13. Jippie! 🎉 Mijn 2 lieve kleine monstertjes. 😄 Begin van de week waren ze wat afstandelijk naar elkaar. Moos wast Liz niet en Liz leek dat niet echt te kunnen waarderen. Ze was eerst de dominante die vaak gewassen werd. Gelukkig gaat het de laatste dagen weer goed en vind ik ze steeds vaker bij elkaar. Gisteren van beide een bunnyflop tegen elkaar aan. 🙂
  9 punten
 14. 8 punten
 15. Nee hoor, dat is helemaal niet waar!😦 Dit prachtige konijn heet Hubbel, Hubje of Hubman en er wordt niet op hem gemopperd. Nee, ik meen het echt; dit is mijn konijn. De foto is bijna 7 jaar geleden gemaakt door @Aniek van konijnenopvang Konijnenparadijs en wordt vaker gebruikt voor promotiedoeleinden door Stichting Konijnenbelangen, leuk he? Het was deze foto bij 'plaatsbare rammen' waardoor ik een afspraak in De Blesse maakte om te kijken of mijn voedster Diva hem net zo leuk vond als ik. Haar vriendje Boris was overleden en we zochten een nieuw maatje voor h
  8 punten
 16. Ik was daarnet in de kringloopwinkel. Daar stonden 2 cubes te koop voor 3 euro per stuk. 1 van de twee was nog in redelijke staat, een witte. Er was ook een donkerblauwe maar die was niet meer zo goed. De witte heb ik meegenomen, ik kan gaan stapelen.
  8 punten
 17. Volgende keer even kijken hoe groot een plant is voor ik bestel. De kokospalm heeft nu al een groeiverbod en ze is net binnen. 😬 Welke en hele mooie.
  8 punten
 18. Het lijkt erop dat ik een nieuw baasje gevonden heb voor Winny. Over anderhalve week gaat ze verhuizen. Ze komt op een plekje waar ze weer lekker de hele tijd los mag lopen, en ze gaan ook de zoektocht naar een vriendje voortzetten.
  8 punten
 19. Ik zou eerst eens met het konijn naar een dierenarts gaan, en dan gelijk alle jongen (&mama) meenemen voor goede gezondheids controle. Als het een erfelijke afwijking is, heb je kans dat meer jongen het hebben. En dan weet je tenminste hoe groot het probleem is, zijn het alleen afwijkende voortanden? Is het bij één of meer konijnen? Hoe is het met de rest van de gebitten, met de kiezen, gesteld? Ga wel echt naar een goede konijnkundige dierenarts met verstand van konijnengebitten zou ik zeggen, want anders dan schiet je er nog niets mee op. Afhankelijk van het probleem, kan als
  8 punten
 20. Brownie is wel heel erg lief voor haar, ze wordt steeds afgelikt en hij flopt tegen haar aan. Ook naar ons is hij binnen opeens een knuffelkonijn, komt tegen ons aangeflopt liggen en dan mogen we hem uitgebreid aaien en ligt hij te knabbelen. Dat is dan wel weer een cadeautje als je s nachts je bed uit moet 🥰 zo trof ik ze om 5 uur vanmorgen aan, Ukkie werd wel even wakker, Brownie sufte door 🥰
  8 punten
 21. Schijnbaar heb ik nu één groot, tweekoppig superkonijn. Of ze hebben een tube secondelijm open getrokken.
  8 punten
 22. Over het hok en het trapje heb je volgens mij al genoeg tips gehad? Over het vrijwillig in de reiskoffer gaan kan je in dit recente topic even kijken voor tips: Verder kan je in dit topic verder lezen en zien waarom konijnen echt een maatje nodig hebben: Mag ik vragen wat jullie redenen zijn om niet een tweede konijn te nemen? Aangezien je zegt er weloverwogen over te hebben nagedacht?
  8 punten
 23. Wees gerust, de konijnen krijgen een ren van circa 9 vierkante kilometer 😁
  8 punten
 24. Zondagochtend wandeling, lekker vroeg op pad voor de drukte.
  8 punten
 25. Je zal toch maar altijd chagrijnig op de foto staan.... 😜
  7 punten
 26. Hebben jullie misschien nog leuke ideeën voor planten op de vensterbank in mijn woonkamer? Het is een gigantisch raam, ik zou daarom graag meer de hoogte in gaan maar dat is lastig. Helemaal vol zetten kan ook niet, want dan kan Mars er niet meer op zitten, maakt het ook wat lastiger. Even de kat en de kerstverlichting wegdenken 😅 Ik heb een tijdje terug deze plantentafeltjes gekregen (in totaal drie van verschillende hoogtes) en dat leek me erg leuk om iets mee te doen, maar ik had ze nog geen twee tellen neer gezet om te kijken of het leuk leek en toen... 🙄
  7 punten
 27. Verhip! Rummikub kan ook leuk op de foto staan 🥰 En Kliko vraagt zich af of er nog wat te snaaien valt 😇
  7 punten
 28. Jaa, eindelijk een flop van Luz op film! ☺️
  7 punten
 29. @JokeC JOKE HEEFT ZELF EEN SCHROEFJE LOS moppert Gijs. Toch puber dan ? 🤔
  7 punten
 30. Ik kom even tussendoor met een leuke selfiereeks hoor!
  7 punten
 31. Als je maatje echt superlekker ligt, maar je eigenlijk klein lepeltje wilt liggen 😂 Brownie werd wel liefdevol afgelikt toen ze ertussen gepropt lag. Net als je denkt dat ze niet kleffer kunnen worden. Zo schattig. Het bewijs dat konijnen samen horen
  7 punten
 32. Ik ga voor het nieuwe bedrijf! Meer zekerheid qua functie en doorgroeien, hoger salaris, betere werktijden en geen wispelturige werkgever (hoop ik)!
  7 punten
 33. Als iets kán, wil het nog niet zeggen dat het goed/optimaal is natuurlijk! Weloverwogen in het belang van wie? Ik begrijp dat je liever op je wenken/vragen bediend wil worden, maar op die manier werkt een informatief forum niet maximaal effectief. Jouw ene specifieke vraag kan heel veel andere vragen oproepen bij de forumleden en aangezien die geen idee hebben wat een nieuw lid weet, is het volkomen logisch dat daar naar gevraagd wordt. Het is misschien goed te bedenken dat als meerdere leden hun best doen een nieuw lid iets uit te leggen of te informeren dat dit uit in
  7 punten
 34. Staking! Ze wil echt niet naar binnen.
  7 punten
 35. Lekker chillen in het bos. 🌳
  7 punten
 36. Ze ligt in haar hoektoiletje gepropt te slapen 🥰 en heeft in de rest van de kooi gekeuteld 🤦🏼‍♀️
  6 punten
 37. Kijk wat een 'buurvrouw' van drie straten verderop (!!) kwam brengen 😊.
  6 punten
 38. Ik ben net afval gaan rapen, wat ik wel regelmatig doe. Maar deze keer was ik met mijn papa gegaan, wat minder vaak voorkomt. Maar als mijn papa meegaat is er zoveel meer kracht om alle zware zakken met afval te dragen. Want ik misschien op 1 km vind is zo ongelooflijk veel! Zákken vol! Laat jij af en toe wat afval rondslingeren in de natuur? Zoja, ik smeek je bijna om daar mee te stoppen. Ik vertrek elke keer vol goede moed, maar al snel zakt die moed me in de schoenen als ik zie wat voor afval ik elke keer weer mee naar huis zeul.
  6 punten
 39. Goed nieuws! Voor de konijnen en alle andere dieren! 🎉
  6 punten
 40. Geen kamerplant maar een tuinplant. En wel een plant die al 4x met mij mee verhuisd is, en ook met de tuinverbouwing weer verplaatst is. Toch fijn om te zien dat hij bijna weer in bloei staat!
  6 punten
 41. Vet leuk zo'n mens wat op de grond ligt Toektoek Schei nou eens uit met je foto's Gijs op zijn troon
  6 punten
 42. Deze mag ik vandaag in mijn plantenverzameling verwelkomen 😊
  6 punten
 43. Je hebt het over 21-23 mei, toch? Kun je niet proberen te regelen dat Chip in dat weekend al op koppelvakantie gaat ipv de maandag erop pas? Als ik me niet vergis is hij 6 mei gacastreerd, toch? Dan zou het precies uitkomen met de wachttijd van 14 dagen qua vruchtbaarheid.
  6 punten
 44. Ben ik net naar de Ikea geweest voor bloempotten en vaasjes? Misschien.😁 Heb ook nog een leuk plateau genaamd skogsta gekocht om wat plantjes op te zetten.
  6 punten
 45. Nu saampjes. Lekker voor Liz met een staart in je gezicht. Moos doet alles lekker zoals het hem uitkomt. 😄
  6 punten
 46. Blij met de weegschaal. Vandaag al binnen. Vlekje er meteen op gelokt met wat andijvie want dan blijft ze stil zitten. Met ander eten rent ze weg.😂 Gewicht is 2.6 wat echt een super gewicht is. En er is dus in die 5 maanden niks veranderd. Neemt toch een hoop zorgen weg. Ze zal dan wel wat mager aanvoelen omdat ze in de rui is en haar wintervacht verliest.
  6 punten
Deze erelijst is ingesteld op Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .