Spring naar bijdragen

Leaderboard

The search index is currently processing. Leaderboard results may not be complete.

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 08-10-19 in all areas

 1. 3 points
  Ik dacht even wat leuke foto's maken van mijn stel, zat Jazz opeens met z’n neus in de lens. Het is niet echt scherp maar ik vond hem wel grappig.
 2. 3 points
  Best wel goed! Essie en Lis wonen momenteel bij een pleeggezin tot ze oud genoeg zijn voor sterilisatie. Bo en Mo zijn vorige week gecastreerd en beide inmiddels gereserveerd, eind oktober gaan ze verhuizen. Mama Nairobi was er niet heel erg best aan toe, maar inmiddels is ze een lekker spekkie geworden en vorige week gesteriliseerd. Helaas is daarbij een kleine complicatie opgetreden, zelf heeft ze daar eigenlijk helemaal geen last van (gehad) maar we nemen natuurlijk graag het zekere voor het onzekere en daarom blijft ze nog wat langer in de opvang ter observatie. En last but not least, de kleine Mars (Marsella), over hem volgt later een uitgebreide update (hoop ik in de tweede helft van oktober in etappes op Facebook te kunnen gaan plaatsen) want het is nogal een lang verhaal, maar met hem gaat het ook redelijk goed. Hij heeft een vrij ernstige afwijking aan zijn kaak waardoor hij heel veel moeite heeft met eten. De afgelopen twaalf weken hebben voor mij daardoor in het teken gestaan van hem voeren, gemiddeld vijftien keer per dag waarvan twee keer 's nacht, met ook een paar weken zeventien/achttien keer per dag waarvan vier keer 's nachts. De laatste twee à drie weken ben ik dit aan het afbouwen en inmiddels zitten we op ongeveer tien keer (één keer 's nachts). Elke anderhalve week moet hij naar de dierenarts. Het is een héél intensief, langdurig en kostbaar verhaal, maar het is een gelukkig kereltje en daar gaat het om.
 3. 2 points
  Wanneer ik ontsnapt ben en mijn bazin mij tegenkomt in de houtstapel
 4. 1 point
 5. 1 point
  klinkt als een heel konijnenparadijs! leuk zeg! die speciekuip is wel een goed idee! misschien heb ik nog een oude zelfs over. Ergens wel jammer dat de tuin hier niet groter is, maar ik hoop dat het groot genoeg is zo voor ze 🙂 sowieso is het al beter dan wat ze hadden bij de vorige eigenaren/momenteel hebben
 6. 1 point
  Dat is 1x gebeurd in engeland tijdens een hittegolf. De kans is zeer klein, zeker in de winter, dat dat gebeurd.
 7. 1 point
  Ik heb altijd het gevoel dat ik iets nuttigs moet doen, ook al ben ik doodziek. Dus je bent niet de enige. Geen zorgen: de bedrijfsarts wil waarschijnlijk weten of er iets op de werkvloer speelt waardoor jij wat vaker thuisblijft. Ik zou als ik jou was ook zeker de werkdruk noemen. Beterschap!
 8. 1 point
  Bij extreme kou en/of wind zou je ook plexiglas ( te bestellen op maat ) aan de onderkant kunnen bevestigen. Hebben ze toch nog licht en Kunnen ze ook nog naar buiten kijken :)
 9. 1 point
  Dat weet ik, maar ik kan op internet niet vinden waarom. ❤️
 10. 1 point
  Klopt, hij zet hem in een soort viewer, ik kijk op de pc en dan kan ik de foto in en uitzoomen via die viewer. Een directe link gaf google niet voor je foto, alleen de optie "insluiten". Dat heb ik nu dus voor je gedaan in het bericht.
 11. 1 point
  Ik heb de berichten verplaatst naar het discussietopic en je foto zichtbaar in het inzendtopic gezet.
 12. 1 point
  Je moet je foto openbaar zetten om hem in de post te zetten via de link, en het moet zoals aangegeven een directe link zijn. We kunnen hem nu iig ook niet bekijken in je drive omdat hij niet openbaar is.
 13. 1 point
 14. 1 point
  Heb je de rechten vanmorgen aangepast? Ik kan hem nu nl via de link wel zien. Maar om hem in de post hier te zetten moet je een directe link hebben, ik kan zo snel niet vinden hoe je die in drive kunt verkrijgen.
 15. 1 point
  Ik heb geen knaagstrips en ik heb er ook geen knaagschade aan kunnen ontdekken tot nu toe. Het ene huisje gaat denk ik iets van 3 jaar al mee, het andere een half jaar. Maar ze zijn beide nog in prima staat. Ik heb aan de zijkant aan de buitenkant wel hooiruifjes vastgemaakt 🙂
 16. 1 point
  Ik wilde even zeggen dat ik het Elmato buitenhuis via BunnyBunch besteld en ontvangen heb en ik het echt een prachthok vind! 😄 Naast de mooie kleur ziet het er ook solide uit. Daar zullen de nijnen blij mee zijn (en hopelijk houden ze deze wel heel😉). Bedankt! ❤️
 17. 1 point
  Het is een prachtig hondje om te zien. Het is ook echt wel een husky x herder mix om te zien. Eén blauw oog en één oog waarvan de onderkant blauw is en de bovenkant bruin. Ze is heel knuffelig, zoekt graag contact met je. Kwispelt veel, is lekker enthousiast. Heel lief naar mensen, speels naar andere honden, maar in huis heeft ze wel echt rust nodig. Dus als er nog iemand een leuk hondje zoekt 😉 Ze is niet echt een fotomodel haha, elke foto is bewogen 😂 Zegt wel wat over haar activiteit.
 18. 1 point
  Wat een mooie foto's maak je toch altijd 🥰 Hebben een paar van de konijnen ook oorproblemen? Ze lijken zo ver de 'verkeerde' kant op te staan.
 19. 1 point
  Ik zou ze inderdaad even helemaal uit elkaar halen, zodat ze tot rust kunnen komen, en ook niet wisselen. Ik weet niet of je voedster al helemaal genezen is? Dat kan ook onrust geven, als de ram merkt dat ze wat zwakker is dan normaal.
 20. 1 point
  Ik moet nog even nadenken over wat ik leuk vind 😅
 21. 1 point
  Nou, inderdaad. Ik ga mij zo aanmelden per privé bericht.
 22. 1 point
  Oh, het zeil flappert trouwens niet! Eerst wel, maar daarna hebben we het nog steviger en strakker aan het hok vastgezet. 😉
 23. 1 point
  Ik hoop dat ze beter met dieren kunnen omgaan dan met taal
 24. 1 point
  Haha bij ons thuis was ook heel vaak aardappelen, groente, vlees (en appelmoes inderdaad). Nu eet ik die ook alleen nog met stamppot. 😆
 25. 1 point
  Bij mij was appelmoes de oplossing 😉
 26. 1 point
  haha ja dat heb ik dus ook! Ik hou ook echt niet meer van gekookte aardappelen. Bij ons vroeger was het bijna elke dag aardappel-groente-vlees. Alleen te eten met jus er over, en laat ik dat nou echt al mijn hele leven vies vinden. En dan zit je dus droge gekookte aardappelen door je strot te werken... elke dag. Brrrr haha.
 27. 1 point
  Jaja, dit had je altijd al willen weten 🙂 Er is blijkbaar (al in 2002) onderzoek gedaan naar hoe kippen reageren op bepaalde gezichten, en wat blijkt: ze houden van symmetrie, wat één van de maatstaven is voor aantrekkelijkheid. Ze hadden dezelfde voorkeuren als de mensen die hetzelfde onderzoek hebben gedaan. Kippen hebben dus blijkbaar een voorkeur voor aantrekkelijke mensen. 😂 Bron: https://www.nationalgeographic.com/news/2018/01/animals-chickens-evolution-eggs-food/
 28. 1 point
  Maak er maar 2 personen van😀
 29. 1 point
  Wat leuk! Van harte gefeliciteerd! Wat een leuke naam 🙂 Ik hou wel van simpele, korte namen. Goede reden om er niet bij te zijn, geniet lekker van je zoontje zou ik zeggen!
 30. 1 point
  Wat somber vandaag.. ook weleens lekker. Al lekker vroeg de geurkaars aan en zachte lampjes. Gisteren zijn wij naar een groot stuk land met een bouwval erop wezen kijken, maandag ga ik bellen voor een bezichtiging. Zo spannend allemaal, wie weet is dit de plek waar we onze droom kunnen verwezenlijken. (Een opvang voor alle (landbouwhuis)dieren die het nodig hebben, een katten/konijnenpension en een heel grote moestuin waar we ook van kunnen verkopen). Veel plannen en ambitie, maar eerst maar eens kijken of het echt wat is 😄
 31. 1 point
  Hey mam! (knaagknabbel) Moet je nou s kijken! (nomnomnom) De hond heeft je huiswerk opgegeten!
 32. 1 point
  'Ik heb echt niet het hooi uit de zak gegraven hoor! Hoe kom je erbij!' 😛🐰 (Ik had deze foto al op facebook gezet, maar dat telde niet voor de wedstrijd las ik)
 33. 1 point
 34. 1 point
  Sweety weet van niets 🤫🙈😂
 35. 0 points
  Ik wil graad een melding maken voor Eindhoven noord Brabant. Helaas vandaag en gisteren al 4 van de 5 konijnen verloren. Vermoeden is rhd 1
 36. 0 points
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .