Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont de inhoud met de hoogste reputatie sinds 21-02-21 in alle zones

 1. Kiki komt weer met Gijs mee naar huis! Het gaat hartstikke goed, maar Lonneke wil ze wel de week nog vol laten maken om zoveel mogelijk te stabiliseren voordat ze thuis komen.
  16 punten
 2. Mars doet een open sollicitatie bij Beeztees als fotomodel/lid catcubes-voor-konijnen-promotieteam.
  12 punten
 3. En dat ze daar maar zo over blijven denken tot hun vijfendertigste. 🤣 Is natuurlijk extra moeilijk om te weten wat wel en niet "hoort" of goed is als je gereedschapskist niet helemaal vol zit met het juiste gereedschap om dat te begrijpen of bepalen. Die druif van 7,5 van ons die met een peinzend gezichtje zegt: "lijkt mij best gezellig, hoor" toen we het aan tafel met de pubers over zoenen en vrijen hadden. Je snapt dat die nu voor een jaar of 20 in de kelder opgesloten zit, de lellebel.
  9 punten
 4. Ik mag op 2de sollicitatiegesprek komen 🥳 Wat een lekker begin van het bijna-weekend!!
  9 punten
 5. Oké, ik was te vroeg en ze sliepen nog, maar wat een gezellige gezelschapsdieren hè, die konijnen. 😅
  9 punten
 6. Haha! Bij mij mogen de buren lekker meegenieten hoor. 😆 “HOI, MOPPIES, ZIJN JULLIE WAKKER? KIJK, IK HEB LEKKER BIKS VOOR JULLIE. LEWIS, LIEF DOEN TEGEN LUZ. LUZ, NIET AAN MIJN BROEK TREKKEN. HET IS OP, SORRY. NEE, IK HEB NIET MEER. BINNENBLIJVEN JONGENS, IK GA DE DEUR DICHT DOEN. NIET IN MIJN SLIPPERS BIJTEN. OKÉ WELTRUSTEN, TOT MORGEN, LIEFIES, DOEIII”.
  9 punten
 7. Wat een leuke jippie’s allemaal! Ik heb ook een jippie.... ik heb al de hele dag geen hoofdpijn!! Wát een verademing zeg, heerlijk na 12 (bijna 13) weken...!
  9 punten
 8. Ik heb net toch iets prachtigs mogen zien. Zat lekker in mijn uppie te eten (heb dan uitzicht op Dunya en Baloe) en was lekker naar een knabbelende Baloe aan het kijken. Dunya lag semi-relaxed naast het toiletje. Springt Baloe uit het toiletje en flopt met veel kabaal naast de kop van Dunya. Hij rolt nog een paar keer heen en weer en nog met zijn kop en poten in de lucht begint hij Dunya te wassen. Dat opzich vond ik al te schattig voor woorden, maar twee seconden later flopt Dunya ook 😍. Nu liggen er twee geflopte konijnen tegenover elkaar met hun koppies tegen elkaar aan! Nog nooit zoiets ge
  9 punten
 9. Mijn vriend zit bij ze, ik zit op kantoor. Er is lichte onrust zegt hij, klein beetje gejaag vanuit Kiki, maar niks ergs, hoort ook bij weer een deels nieuwe omgeving. Ik zag het vanmorgen ook. Even de tijd geven weer. Ik kreeg deze foto dus dat ziet er gezellig uit!
  8 punten
 10. Ze zijn er weer hoor! Hartstikke lief geweest in de opvang en nu druk de kamer aan het ontdekken
  8 punten
 11. Voor al jullie jippies een vreugdedansje van Luz. 🎉 Nu ga ik een poging doen tot wandelen met een wond (niet hond, was het maar zo) die weer half open maar wel goed afgeplakt is, dus ik zie jullie zo wel weer terug in het Klaagtopic. 😅
  8 punten
 12. Ik lees net dat er versoepelingen zijn aangekondigd vanaf 2 maart: scholen deels open, kappers open, winkels open op afspraak. Ik kreeg al een appje van de kapper van mijn zoon, of ik een afspraak wilde maken. Ik heb een foto meegestuurd van de huidige situatie, en hij zou voor de zekerheid ook de heggenschaar meenemen.
  8 punten
 13. Het blauwe gedrocht is terug van weggeweest.
  7 punten
 14. Wat deed je? De kinderen aanstampen? Hier in Nederland mag dat niet😁
  7 punten
 15. Bij nader inzien blijkt het tóch niet te passen hier...
  7 punten
 16. Liefde is... je vriendin de beste plek in het lentezonnetje gunnen ☀️ 😀
  7 punten
 17. Relatietherapie heeft goed geholpen, kijk nou, ze wassen elkaar ook steeds 🥰
  7 punten
 18. Wij hebben heerlijk in het bos gereden! Tom had het wel een beetje warm in zijn winterjas zo te zien 😆. Hij had het schuim tussen zijn billen staan, zweet loopt zelfs van zijn neus! Hij kijkt er nu ook heel sneu bij, maar hij had het heerlijk naar zijn zinnetje lekker draven in het bos 😊.
  7 punten
 19. Niet het enige goede aan vandaag. Maar ik vind de banana pose een leuke benaming voor deze houding 😄
  7 punten
 20. Ik ben van 75 kilo op 1 januari inmiddels naar 72.1 kg! Bijna 3 kg er af dus! 😄
  7 punten
 21. Ja, de date was geslaagd! Ze hebben elkaar de eerste 10 minuutjes genegeerd, daarna begonnen ze wat aan elkaar te snuffelen en achter elkaar te lopen, maar geen geruzie gehad 😄 Na een uurtje observeren mocht Julie mee naar huis en nu zitten ze in ons tuinhuis (als neutrale ruimte) voor nog minstens een week. Ook hier gaat het allemaal goed, Julie voelt zich al op haar gemak en Kuifje raakt enkel wat geïrriteerd als Julie hem stoort in zijn dutjes haha 😆 Julie is wel nog een beetje bang/wantrouwend naar mij toe, maar ik geef haar lekker de tijd om aan mij te wennen en met wat stukjes
  7 punten
 22. Sien kwam vanochtend naar me toe gerend voor haar brokjes! 🎉 Ze heeft alles opgegeten en zit nu heerlijk hooi te knabbelen op haar toilet. 🎉🎉 Ze laat zich ook weer aaien. 🎉🎉🎉 😊
  7 punten
 23. “Hoe dat zand daar komt...? Ja, eh, geen idee...?!”
  6 punten
 24. Het lijkt wel de goede kant op te gaan hoor! Gisteravond waren ze echt jut en jul. Ze trokken de hele tijd samen op en waren elkaar ook aan het klieren. Heel schattig, net twee kleine kindjes elkaar plagen kusjes vragen 😆. Nu in de ochtend is Kiki wat baldadiger en heeft ze sneller neiging om te jagen, maar het is niks ergs. Gijs gaat dan gewoon weg en even later vrolijk weer terug. Net hebben ze samen aan de hooikubus gewerkt en nu zijn ze moe gespeeld Kiki ging echt super eng in slaap vallen, haar kop ging vanuit deze houding zo langzaam achterover tot ik tegen haar kin aan
  6 punten
 25. Noellie lijkt het weer goed te doen. Hopelijk blijft het zo en heb ik het niet gejinxt door het hier te melden. 😅
  6 punten
 26. Meestal zit hij er op, maar tegenwoordig zit Kliko ook steeds meer in de Cat Cube.
  6 punten
 27. Het nieuwe kleed is gearriveerd! Super blij mee!
  6 punten
 28. Bij joris ziet het er uit alsof hij een pamper aan heeft, daar laat het bij z'n billen los, z'n haar.
  6 punten
 29. Ik heb daarover ook jarenlang strijd gehad met mijn toenmalige schoonmoeder. Die vond dat mijn zoon haar moest zoenen, terwijl ik hem heb geleerd dat zijn lichaam van hem is en dat hij bepaalt of iemand daar aan mag komen. Dus ik heb uitgelegd dat hij netjes gedag moet zeggen, met een zoen als hij dat wil en anders een hand. En als iemand zich daar niet in kan vinden is dat niet ons probleem.
  6 punten
 30. Geeft niks hoor, ik heb ook een dwerghangoor met staande oren en een gewicht van ruim 3 kilo. Ze zijn toch gewoon leuk.
  6 punten
 31. Liz & Olaf samen chillen. Of dat nou echt lekker ligt op zo'n tak?
  6 punten
 32. Ik kon morgen 11.00 bij mijn eigen dierenarts voor bloedonderzoek terecht. Ik zeg dan ga ik liever naar Utrecht, daar kunnen ze alles in 1x doen. Ga niet met Tommie steeds heen en weer slepen.
  6 punten
 33. Ik heb mezelf vandaag ook heerlijk vermaakt. Man was naar een vriend toe en onze zoon is druk bezig met zijn nieuwe knikkerbaan. Dus ik had alle tijd voor een ruwe schets.
  6 punten
 34. Ik ben oude familiefoto's aan het inscannen en kom geboortekaartjes tegen. Ik realiseer mij nu dat er op mijn geboortekaartje een konijn stond 🐰
  6 punten
 35. We hebben voor het eerst in een lange tijd groenten naar binnen kunnen werken bij onze zoon. Het was weliswaar niet zo veel en liet het na een tijdje staan. Maar het begin is er!
  5 punten
 36. Hier "past" er ook 2x2kg in, hoor! Ruimte zat. Soms wat passen en meten als er eentje al in ligt en de andere erbij wil proppen, maar er kunnen altijd konijnenonderdelen door de gaten gestoken worden als het moet. Laatst hing Meneertje als een volleerd trucker met zijn ellenboog over de rand van zo'n "raam". Zag er vermakelijk uit. 😁
  5 punten
 37. In aanvulling op Evee: Een charliekonijn heeft niet altijd megacolon en een konijn met megacolon is niet altijd een charliekonijn. Het kan nooit kwaad om het in je achterhoofd te houden, maar een keer wat afwijkende keutels is niet gelijk een doodvonnis, ook niet als je konijn vlekken heeft. Bij aanhoudende klachten natuurlijk altijd naar de dierenarts gaan.
  5 punten
 38. Jippie! Dunya weegt 2075 gram, voor het eerst sinds ik haar heb (afgelopen mei geloof ik) boven de 2 kg! Op haar magerst woog ze nog maar 1800 gram, terwijl in haar paspoort staat dat ze 2600 gram (!) moet wegen. Ik denk dat 2500 wel bij haar past, dus we hebben nog wel even te gaan ;).
  5 punten
 39. Ik moet aan mijn onderzoek werken maar mijn konijn doet telkens schattig.
  5 punten
 40. Welkom bij Bunnybunch. Ik zet niet graag een domper op de feestvreugde, maar ik weet wel waar Joke heen wil. Je kunt deze konijnen pas koppelen als de voedster 16 weken is. Dat houdt in dat zij en je ram behoorlijk lang alleen moeten zitten. En dan heb je vervolgens nog het risico dat het niet klikt tussen die twee, want wat dag betreft zijn het net mensen, ze hebben een eigen mening over met wie ze willen samenwonen. Mede daarom adviseren wij altijd om twee volwassen konijnen te halen bij een opvang, dan heb je die onzekerheid niet. In elk geval is het denk ik vers
  5 punten
 41. Ik krijg nou een soort Harry potter filmtitel in mijn hoofd "Kiki and the escape from Azkaban". 😅
  5 punten
 42. Ook Fluffy en Pip zijn van de week weer terug naar buiten verhuisd. Vanmiddag mochten ze even in de tuin spelen 😄
  5 punten
 43. En daarbij maakt het echt niet uit hoe hij eruit ziet, hij heeft toch al verkering! 🤣🤣🤣 Ik hou zijn schaamhaar ook al netjes bij, dus die carrière-verandering is wel een idee! 😜🤣🤣🤣
  5 punten
 44. Ik stond net in mijn badjas (blote beentjes!) op pantoffels en met een kop thee in de tuin en ik had het helemaal niet koud, terwijl de tuin nog in de schaduw ligt. Wat heerlijk zeg en wat een belachelijk maar oh zo fijn verschil met een week geleden zeg 🥰.
  5 punten
Deze erelijst is ingesteld op Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .