Ga naar inhoud

NLP

Members
 • Aantal items

  9
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal

Over NLP

Profiel informatie

 • Provincie
  Zuid-Holland
 • Namen van de konijnen:
  Bob, Bobo & Lola
 • Huisdieren
  Dwergkonijnen en een Nederlands dwerghangoorkonijn

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Yeap! Het heeft reliëf en is een beetje rubberig, dus dat moet goedkomen 😊
 2. Ik heb statisch raamfolie gehaald, ik denk dat dat ook goed gaat werken. Het is een stuk dunner dan vinyl en ik kan het als een sticker op de bodem plakken van het hok waardoor ze niet aan de randjes kunnen knagen 🙂 Ik gebruik het niet voor de ren, maar daar bedenk ik nog wel wat voor.
 3. Er zit een Kwantum bij mij in de buurt, dus dat komt goed uit! Bedankt voor de tips! Bob en Lola zijn geen knagers gelukkig, maar ik zal er rekening mee houden dat ze niet bij de randjes kunnen 🙂
 4. Bob is een binnenkonijn inderdaad, ik ga hem binnenkort koppelen aan een voedster (Bob is een jeweetwel-konijn) zodra ze hersteld is van oormijt. Ik ben in het proces om een deel van mijn studiekamer af te zetten voor hen en dan is de tip voor vinyl op maat knippen een goed idee om in de ren te zetten en op de vloer van het binnenhok! Waar kan ik vinyl halen? Moet ik naar Karwei of kan ik het ook bij de Blokker halen?
 5. Hoi allemaal! Ik heb net een prachtige grote binnenkooi gehaald voor mijn konijntje Bob, maar ik zag dat de vloer van dit hok helemaal geen textuur heeft (Duvo is het merk van de kooi). Hebben jullie misschien tips voor hoe ik de vloer wat meer textuur kan geven, zodat Bob niet uitglijdt? Als bodembedekking gebruik ik nu een laag hennepvezel.
 6. Dat maakt het allemaal helemaal helder, bedankt! Dan maak ik voorlopig gewoon een vetpotje aan voor de nijntjes 😊
 7. Dankjewel allemaal! En ik zal de links zeker checken, thanks 🙂
 8. Hoi allemaal, ik ben op zoek naar een verzekeraar waar ik mijn drie konijntjes (3 maanden, 1 jaar en 4 jaar) kan onderbrengen voor ongevallen, jaarlijkse controle en vaccinaties. Ik heb gekeken naar Pet Plan en ik was benieuwd wat jullie ervaring was en of er misschien andere verzekeraars zijn die ik nog kan overwegen. Ook moet een rammetje nog gecastreerd worden en een vrouwtje nog gesteriliseerd worden. Groetjes!
 9. Hoi allemaal! Ik heb net drie konijntjes een nieuw huisje gegeven (ik heb ze geadopteerd van andere huishoudens) en tips over hoe ik ze het beste huis kan geven, hoe ik ziektebeelden kan herkennen en voorkomen zijn erg welkom!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .