Ga naar inhoud

Kolino

Members
 • Aantal items

  1019
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Kolino won de laatste dag op 11 september 2019

Kolino had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

176 Goed

Over Kolino

 • Titel
  Wortelexpert

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw

Recente bezoekers van dit profiel

1381 profielweergaven
 1. Dan kun je pinwormen in ieder geval uitsluiten. E.C. wil de darmen ook wel eens vertragen. Dan wordt er ook darmstimulans gegeven. Emeprid kan geen kwaad, maar als je de darmen wilt stimuleren is cisaral een betere optie. Ik zou het eens voorleggen bij de dierenarts, kijken wat die er van zegt. De meeste "diarree" komt naar mijn idee van een onbalans van bacteriën in de blindedarm. Dat kan verschillende oorzaken hebben. Waaronder ook gebitsproblemen.
 2. @OkkiWas Wannes nou ook al aan de panacur geweest? De diarree klinkt als darmen die t traag zijn en daarom de blindedarmkeutels vloeibaar worden. Hopelijk biedt een gebitsbehandeling soelaas. Heel veel sterkte met wachten, dat is ook wel even spannend. Hopelijk komen ze snel met goed nieuws!
 3. Denk je niet dat de grootvervuilers allang een ruimteschip klaar hebben staan, voor het geval dat?
 4. Kolino

  Klaagtopic 2021

  Ach nee, arme Guusje.Blijkt maar weer hoe fragiel ze kunnen zijn. Heel veel sterkte!
 5. Kolino

  Klaagtopic 2021

  Bij de kipjes? Bah! Sterkte!
 6. Hij zal wel aan de antibiotica zitten vanwege zijn longen, gok ik? Daarvan kan hij diarree krijgen. Mocht dat nou erger worden kun je met de dierenarts even overleggen voor een onderhuids infuus, omdat diarree voor uitdroging kan zorgen. Om eventueel vallen te voorkomen geef ik medicijnen vaak vlakbij of op de grond, mits het er niet vrijwillig in gaat. Anders laat ik ze gewoon naar mij toe lopen. Hopelijk gaat het snel weer beter met hem, het is wel veel voor hem zo! Er zijn veel mensen die ervaring hebben met een konijn met E.C. hier, dus mocht je nog ergens mee zitten... Stel j
 7. Is het kopje scheef gaan staan, voor of na de val? Dat is me niet helemaal duidelijk. Als het na de val is gekomen, zou ik röntgenfoto's laten maken van z'n skelet. Was het daarvoor al, dan zou je inderdaad aan E.C. of een oorontsteking gaan denken. Oorontstekingen kunnen ze soms ook op de röntgenfoto's zien.
 8. Ik sta ervan te kijken dat de dierenarts zegt dat het geen E.C. kan zijn. 10 jaar geleden wisten ze er nog nagenoeg niks van, maar bij een konijnkundige dierenarts zou er tegenwoordig direct een lampje gaan branden. Er zijn zoveel konijnen die niet die typische scheve kopstand hebben. Zeker in het beginstadium is het moeilijk op te merken. Natuurlijk kan het ook ouderdomsslijtage zijn, maar zou je niet het zekere voor het onzekere willen nemen en kijken of een behandeling met panacur helpt? Je zou wel dingen kunnen verzinnen om de achterhand te trainen. Ik deed indertij
 9. Ze lezen stiekem mee en dachten "laten we onze baas eens voor de gek houden" 🤫😂
 10. Kolino

  Medicijnen

  Combinatie van dierenarts, internet en drogist. Pijnstillers kunnen inderdaad alleen via de dierenarts. Ik vul mijn medicijnkast meestal bij als er iets met een konijn aan de hand is. Je kunt het toch niet eeuwig goed houden. Maar ik woon op loopafstand van een dierenarts in geval van nood, gelukkig.
 11. Ssst, stil blijven allemaal 🤫
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .