Spring naar bijdragen

Kolino

Members
 • Aantal bijdragen

  685
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

Kolino last won the day on 11 September 2019

Kolino had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

91 Uitstekend

Over Kolino

 • Rang
  Burchtenbouwer

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

930 profielweergaven
 1. Ik snap wel dat mensen een jong beestje willen, dat heeft ook mijn voorkeur als er eentje bij komt. Ik moet er wel bij zeggen, tot 1 jaar vind ik prima, daarna heb ik het idee dat ik al een half konijnenleven gemist heb.
 2. Op wat voor soort ondergrond wonen ze?
 3. Kolino

  Klaagtopic 2021

  Hier ook morgen weer een afspraak met de arts, ik word een beetje gestoord van het kastje-muurwerk, daar gaat zoveel tijd mee verloren. Uiteindelijk blijkt dat er nu niets anders op zit dan afwachten, wat eigenlijk ook niet meer kan... Het beste zou zijn, dat ik met medicatie kan stoppen, alleen is dat niet verantwoord, maar het alternatief loopt onderhand ook de spuigaten uit. Ik wil niet in details treden omdat het een openbaar forum is, maar het is toch wel fijn om even een deel van de frustratie weg te kunnen schrijven en te lezen dat ik niet de enige ben die tegen problemen aanl
 4. Kolino

  Klaagtopic 2021

  Jeetje dat is wel heel duur! Tip: zorg dat je een klein flesje erbij regelt, dan houd je de grote fles schoon van bacteriën e.d. en kun je het kleine flesje voor het konijn gebruiken.
 5. Kolino

  Klaagtopic 2021

  Hepie en Hepie, dat is echt wel heel oud!
 6. Kolino

  Klaagtopic 2021

  Ik was hem net kwijt... ik heb van de week "zo vrolijk" in m'n playlist gezet 😁
 7. Volgens mij kon je inderdaad discussies al beoordelen, ik ben er in het verleden nogal eens met mijn (aanwijs)muis overheen gestruikeld ;)
 8. Kolino

  Klaagtopic 2021

  Haha, je bent niet de enige met die voorkeur 😄 Ik zag deze nog https://www.bol.com/nl/p/cute-animals-agenda-2021/9300000009927486/
 9. Jeetje, dat is wel een heel lastig verhaal. Normaal zou ik dit niet aanraden, maar als je zorgt dat je een hele goede brok geeft waar echt alle vitamines en mineralen in zitten die een konijn normaal uit de blindedarmkeutels haalt, kun je overwegen om meer brok te geven en het voor lief nemen dat ze de blindedarmkeutels niet eet. Weegbree kun je ook binnen een calciumarm dieet geven en werkt ook goed voor de darmen. Misschien is dat een fijne toevoeging aan het hooi. Heb je het idee dat ze nog wel goed bij de blindedarmkeutels kan? Geef je nog pijnstilling/ontstekingsremmer erbij?
 10. Oww ja, die is echt lekker!!! Die heb ik laatst ook een keer gehad. Volgens mij heb ik het toen ook met stukjes komkommer gedipt! 😄
 11. Kolino

  Klaagtopic 2021

  Een virtuele inderdaad 😉
 12. Kolino

  Klaagtopic 2021

  Oke 🙂 Als het aan mij lag zou dat hele systeem op de schop gaan 😉
 13. Kolino

  Klaagtopic 2021

  Ik snap hem niet?
 14. Kolino

  Klaagtopic 2021

  Ik ben echt helemaal klaar met die @#!$&#@*%&W*%&#* *pom-pom* zorg in Nederland! @Pablo&Lola zondagochtend als hun nog op één oor liggen lekker gaan grasmaaien!
 15. Kolino

  Corona virus

  Ach, het niet er niet naar uit dat er al versoepeld kan gaan worden. Maar ja, dat hebben we zelf in de hand. Ze zullen in de week voor de 19e wel met een toespraak komen, volgende week lijkt mij dus logisch. Deze week is er geen iig.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .