Ga naar inhoud

Kolino

Members
 • Aantal items

  710
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Kolino won de laatste dag op 11 september 2019

Kolino had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

99 Goed

Over Kolino

 • Titel
  Burchtenbouwer

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw

Recente bezoekers van dit profiel

1017 profielweergaven
 1. Ik vind een spaarpotje van 500 euro te weinig voor 2 konijnen. 300-400 euro per konijn zou ik toch zeker aanhouden. Liever nog zeg ik, doe voor de zekerheid 500 euro per konijn, dan grijp je niet zo gauw mis.
 2. Kolino

  Corona virus

  Nou inderdaad, je ziet gewoon dat mensen zich niet aan de maatregelen houden en zogenaamd creatieve oplossingen verzinnen... Die avondklok is nodig omdat nou juist die groep jongeren niet op een verantwoorde manier met de eerdere maatregelen om kon gaan en nog steeds zijn er illegale feestjes. Die pilots, die op het moment lopen, stroken ook niet meer met de maatregelen. Ja, we moeten met z'n allen het aantal sociale contacten beperken. Het is ook nog wel te verkopen dat je niet met meer dan 1 huishouden per dag af kunt spreken. Maar hoe laat dat is, dat maakt toch niet uit? Het virus kan
 3. Kolino

  Corona virus

  Ik heb de maatregelen lange tijd wel kunnen volgen, maar sinds de laatste verlenging van de avondklok een paar weken geleden zijn ze het spoor bijster. Opnieuw zijn het WEER!!! die *pom-pom* jongeren waar de besmettingscijfers oplopen... Ik ben er nu echt klaar mee en ik heb ook enorme zin om alle maatregelen te overtreden, maar ik doe het nog steeds niet. Net een stuk briefing gevolgd, maar ook daar kunnen ze de avondklok nog steeds niet goed onderbouwen... ik heb steeds het gevoel dat, doordat die rechtszaak is geweest, ze zich gedwongen voelen dat ding langer in stand te houden, om hun
 4. Het is deze week de nationale week zonder vlees, dus veel aanbiedingen overal 🙂
 5. Kolino

  Verkiezingen

  Ik weet al wat ik ga stemmen en ook op wie... maar wat dat is houd ik liever privé. De laatste maanden heb ik de politiek wel wat meer gevolgd en dat helpt echt in de keuze. Soms heb ik het gevoel dat het totaal zinloos is om te gaan stemmen, omdat het iedere keer weer hetzelfde liedje is. Om die reden stem ik op de partij die het dichts bij mij staat, voor mijn gevoel en niet strategisch. Mocht de partij in de oppositie komen, dan kunnen ze in ieder geval namens mij kritische vragen stellen 🙂 Ik heb vroeger wel geleerd dat blanco stemmen beter is dan helemaal niet stemmen. Ik heb h
 6. Kolino

  Corona virus

  Interessant 🙂 Ga ik even terugkijken. Ik weet uiteraard wel wat oversterfte is en wil corona ook niet vergelijken met griep. Het is gewoon ook een heel ander soort virus, dus je kunt het niet met elkaar vergelijken. Maar de cijfers, daar ben ik wel benieuwd naar en waarom we ons wel druk maken over corona en niet over de (seizoens)griep? Als ik eerlijk ben roep ik al haal lang dat mensen die verkouden zijn of griep hebben binnen moeten blijven! Naar mijn mening zou iedereen met een virus dat besmettelijk is voor anderen dat altijd moeten doen.
 7. Kolino

  Corona virus

  Ik zag die bui maanden geleden al hangen... Wat ik me afvraag is of de regels niet te schadelijk worden. Gaan ze hun doel nu niet voorbij? Het wordt steeds strenger, omdat een bepaalde groep mensen zich niet aan de regeltjes wil houden. Beschermen we de kwetsbaren wel? Want ik hoor veel teveel verhalen van corona in zorginstellingen, daar waar veel van de kwetsbare mensen wonen. Toch vraag ik me ook af, hoeveel van die mensen zouden aan de seizoensgriep zijn overleden? Hoeveel oversterfte is er in vergelijking met andere jaren? Doen we mensen in hun laatste levensfase niet te kort door ze
 8. Kolino

  De sportschool

  Ik dacht altijd dat het aan de hoge hakken lag die ze aan hebben en daar op heen en weer gaan van auto naar auto... Tippelen doe je op je tenen, dat wat je ziet in tekenfilms als ze sluipen, dat is tippelen volgens mij.
 9. Kolino

  Corona virus

  Waar ik vroeger woonde was toentertijd een langlaufroute, geen idee of die nog bestaat, ik denk het niet. Maar met gevoelstemperatuur -10 blijf ik liever binnen!
 10. Kolino

  Corona virus

  ingeleverde boeken gaan inderdaad in quarantaine 🙂 Dus om een coronabesmetting via een boek hoef je je geen zorgen te maken.
 11. Kolino

  Klaagtopic 2021

  @Francisca Hoe doe je dat dan met supermarkten die konijnenlijkjes (eh vlees) verkopen? Ik snap dat je geen konijnenleed wil ondersteunen, maar het is echt super moeilijk om op geen enkele wijze daarmee in aanraking te komen, helaas.
 12. Kolino

  Corona virus

  Eens, de regels kun je pas weer laten vieren als je zeker weet dat er voldoende gevaccineerd is en de vaccinatie ook lang genoeg werkt. De studies lopen daar nog niet lang genoeg voor. Accepteer nou maar gewoon dat er niks kan (zonder testen) tot het einde van dit of begin volgend jaar. We mogen al blij zijn als straks de winkels weer open kunnen. Liefste in etappes, zodat funshoppen wordt tegengegaan. Jammer dat het zo moet, maar het is blijkbaar voor sommige mensen te moeilijk om verstandig met regels om te gaan. Bij de horeca kan ik me ook voorstellen dat het in etappes gaa
 13. De frietsaus, yes, 3 dubbele portie graag! Nu heb ik zin in frietjes met macsaus 😜
 14. Hortensia is inderdaad giftig. Over het algemeen wordt die plant vermeden, maar je kunt natuurlijk de pech hebben dat ze er toch aan beginnen. De meeste konijnen zijn, naar mijn mening, voorzichtig met wat ze eten. Ook hebben ze een slim darmsysteem waardoor ze zichzelf niet zo snel kunnen vergiftigen als andere dieren. Zelf zet ik giftige planten die ik leuk vind in de voortuin, daar komen de konijnen niet en kan het geen kwaad. Misschien kunnen de hortensia's verplaatst worden naar een andere plek in de tuin. waar ze niet bij kunnen?
 15. Kolino

  Klaagtopic 2021

  Wat een triest weer vandaag, blegh, zal al in de voorspelling dat het morgen nog erger wordt. Ik zit me te bedenken dat dit dus eerder sneeuw was, maar dat het nu zo warm is dat we eigenlijk alleen nog maar regen hebben... helaas pindakaas.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .