Spring naar bijdragen

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 05-11-19 in all areas

 1. 8 points
 2. 4 points
  Niet van alle konijnen weet ik wanneer ze jarig zijn, vandaar dat ik meestal vanaf dierendag een jaartje er bij tel. Maar Brenda was afgestaan bij de opvang en de vorige eigenaren hadden als geboortedatum december 2015 doorgegeven. Dan is 5 december wel een mooie datum, dacht ik zo, om bij haar een jaartje erbij op te tellen! Vandaag blaast brenda dus vier kaarsjes uit! (niet drie zoals op de foto, maar ja ik heb dit in 2 minuten in elkaar geflanst, ook niet te veeleisend zijn he? 😉 )
 3. 4 points
  En het verblijf van ons andere koppeltje 🙂 ! Die katoenen kleden op de vloer zijn wel erg fijn, niet duur en makkelijk te stofzuigen!
 4. 3 points
  Sorry voor de late reactie! Inmiddels heb ik bij de bouwmarkt metalen panelen gekocht en die liggen er nu overheen. Werkt perfect!
 5. 3 points
  Mijn dikbollie kan ook charmant nijnen. En die ander nijnt graag alsof ie dood is.
 6. 3 points
  In de winkel stonden ze ook wel een beetje te kijken waarom we in hemelsnaam nu een zandbak kochten (ze stonden ook niet zichtbaar in het schap). Maar goed, de konijnen denken daar dus hetzelfde over, haha.
 7. 2 points
  Tara had stro aan haar oren hangen, dus hier hebben ze ook in het nachthok geslapen.
 8. 2 points
  Het binnenverblijf van Saartje, nog een beetje kaal, was net opgeruimd dus normaal liggen er nog wat meer speeltjes en sloopdingen. Die wc bak met hooiruif erboven hebben we zelf gemaakt en dat helpt heel erg met de ‘hooi rotzooi’ :)!
 9. 2 points
  De middelvinger plat in het midden en de wijs- en ringvinger aan de buitenkant van de oortjes: ik start dan bij de neus, via de rug en zijkant en stop bij de achterkant en herhaal dit. Dan beginnen ze altijd lekker te knarsetanden.
 10. 2 points
 11. 2 points
  Even iets om jullie vrijdag op te vrolijken 😉
 12. 2 points
  Het gaat goed! Ik was net in de schuur bezig voor iets anders, maar hun eten staat ook daar. Dus ze waren allebei al enthousiast aan het kijken en rondrennen omdat ze dachten dat ze eten kregen. Ik heb het ze dus ook maar gegeven en mijn voedstertje viel er op aan! Het was dus echt de hele situatie waardoor ze niet goed at.
 13. 2 points
  Ik heb wel mijn gele bunnybunch dopper, die uit mijn tas steekt. Is dat ook goed?
 14. 1 point
  Wat leuk! Van harte 😊
 15. 1 point
  Gefeliciteerd! Dat er nog maar heel wat jaartjes bij mogen komen!!!
 16. 1 point
  Ik heb een mondharmonica een leuke nieuwe mok, 2 adventskalenders en een gore chocoladeletter
 17. 1 point
  Rode lynx (makkelijke letter hè? 😉 )
 18. 1 point
  Het is inderdaad een dubbel account. Ik zal dit topic een slotje geven. Ik denk dat er al zoveel goed advies is gegeven: echt met het beste voor het konijn voor. Er is zelfs een super goed huisje voor je konijn beschikbaar bij één van de forumleden waar ze zo naar toe kan. Het lijkt alleen alsof het niet is wat je wil horen, of in ieder geval niet is waar je naar wil handelen.
 19. 1 point
  @DehuisdierenvanIriz Vet toevallig dat je dezelfde naam hebt als het Instagramaccount van Hallo Hoi. Of ben jij het @Hallo Hoi? Meid, doe dit jezelf niet aan, want ik ben bang dat je niemand je dan meer serieus neemt...
 20. 1 point
  Pluis komt echt op je af stormen. Dat is dus redelijk eng. Het gaat redelijk. Ze is dol op rozijnen en die pakt ze heel lief omdat ze weet dat de consequentie is dat ze het rozijntje niet meer krijgt. Met voer pak ik haar balletje terwijl ze met iets anders bezig is. Die kan ik tenminste gewoon laten vallen. Ze rent er dan luid grommend op af en binnen 5 minuten zijn de brokken op. Savonds krijgt ze ze in het bakje. Dan zet ik de kooi open. Loopt ze naar buiten en doe ik de kooi dicht. En dan doe ik het voer in het bakje en dan probeert ze het open te duwen, maar zodra ik het deurtje open doe dan focust ze niet op mijn hand maar op haar voerbak. Met kleine aanpassingen lukt het wel.
 21. 1 point
  Oh nee ik had niet moeten zien dat het Santa bed is afgeprijsd... hij is niet voor de konijnen want die slopen hem sowieso, maar m'n pleegkitten gaat dit helemaal leuk vinden. En de konijnen krijgen een eetbare kerstboom en ander lekkers 🙂
 22. 1 point
  Omg het santa bed is ook afgeprijsd. Ik had me voorgenomen geen geld meer uit te geven 😂
 23. 1 point
  Als je ze nu laat vaccineren dan kan je ze volgend jaar gewoon weer rond deze tijd laten vaccineren. Let er wel op dat je ze zowel tegen myxomatose + RHD1 (de Nobivac prik) als tegen RHD2 laat vaccineren (‘Filavac KC+V’ of ‘Eravac’). De RHD2 vaccinatie is er later bij gekomen, ik weet niet of alle dierenartsen daar altijd direct uit zichzelf mee komen. Het is wel aan te raden! Als je dierenarts met Nobivac en ‘Filavac KC+V’ vaccineert, dan kan je dat volgend jaar om deze tijd weer laten doen. Deze vaccins werken namelijk een jaar. Je hoeft dan echt niet in het voorjaar weer. Als je dierenarts met Nobivac en Eravac vaccineert, dan moet je over 9 maanden weer tegen RHD2 laten vaccineren. Eravac werkt namelijk 9 maanden. Het is dus het makkelijkst als je dierenarts met Nobivac en ‘Filavac KC+V’ vaccineert. Dan ben je er voor een jaar vanaf, en ga je volgend jaar december pas weer.
 24. 1 point
  Gefeliciteerd @happy211
 25. 1 point
  Zeker❤️Heel erg bedankt voor eigenlijk alles😌
 26. 1 point
  Pilletjes weggooien en pipetjes halen? ☺️ De kittens pikken pilletjes wel maar bij m’n volwassen poes ga ik dat echt niet proberen als het te voorkomen valt 😉
 27. 1 point
  Ja alle prikjes gehad. Baby krijgt sowieso nieuw maatje, even zoeken over een maandje.
 28. 1 point
  Dat doen ze met raskonijnen, die krijgen geloof ik hun geboortemaand en -jaar in hun oor getatoeëerd. Als je gewoon konijnen houdt als huisdier voegt dat niets toe
 29. 1 point
  Dat klinkt niet heel konijnvriendelijk. Als je twijfelt kun je het ook bij de dierenarts laten doen, dan kan hij of zij je het meteen uitleggen.
 30. 1 point
  Omg het mag van mijn vader, nu nog mijn moeder overtuigen. Ik huil nu van geluk omdat ik misschien Koko gelukkig kan maken(als het mag van mijn moeder en van caatje en als de konijntjes elkaar lief vinden)
 31. 1 point
  Thanks, eindelijk iemand die mij begrijpt.
 32. 1 point
  Let op: je moet het eerste bericht waarin K'nijn&Ko genoemd wordt liken. Alleen daar tellen de likes mee.
 33. 1 point
  @Koosje Jij bent toch ook wel heel schattig, Koole Koos. 😉 @Hallo Hoi Pluis ziet er ook heel stoer uit met haar fluffy 'bakkebaarden'. 😊
 34. 1 point
  Ik heb nog helemaal niks kunnen vinden. Ook in Amersfoort niet. Zaterdag ga ik naar de stad, hopelijk heb ik daar meer geluk.
 35. 1 point
 36. 1 point
  Ik hoop er volgend jaar weer bij te kunnen zijn!
 37. 1 point
  Kan echt door van alles, en heel kleins, komen een van mijn konijnen heeft ooit een abces gekregen door een ingegroeide grashaar. Ik denk niet dat het mogelijk is altijd elk wondje te zien. gelukkig heb je wel gemerkt dat je konijn niet lekker was en daar actie op ondernomen.
 38. 1 point
  Ik krijg advertenties van drukkerijen van proefschriften en jawel van de spermabank... Das geen echt stille hint meer 😂 @Bammyflurry klinkt als een heerlijke zondag! Mijn zondag is konijnenhokken en verder vooral veel lui op de bank met de katjes. Verdiend na een erg drukke week - vind ik zelf 😁
 39. 1 point
  De science selective brokken zijn prijzig maar volgens mij zijn de betere merken allemaal rond die prijst of duurder. vroeger waren de hopefarm trio de best-budget-buy maar die zijn vervangen voor hobby first, daarmee is het ook duurder geworden en ik ken deze nieuwe brokken niet dus geen idee of het wat is. ik weet dat Evee in de winkel alleen “goed” konijnenvoer verkoopt, je weet dus zeker dat alles wat aangeboden wordt voldoet aan de behoefte van een konijn en je kan prijzen van de verschillende merken vergelijken: https://www.bunnybunch.nl/konijnenhokken/konijnenvoer/konijnenvoer-droogvoer/voer-voor-volwassen-konijnen.html Als je meer wilt weten over hoe je “goed” voer kiest raad ik je aan de info pagina hierover te lezen: https://www.bunnybunch.nl/informatie/cat/konijnen-voeding/post/voedingsbehoefte-van-een-konijn/
 40. 1 point
 41. 1 point
  Dat weet ik! Ik probeer altijd bij een bestelling een voorraadje aan te leggen. Ze krijgen eens in de paar dagen een handje en ik meng het bijvoorbeeld met een klein handje gedroogde groente. De peterselie vind ik juist altijd handig omdat die best lang goed blijft 🙂 Ik was ook waarschijnlijk een beetje te enthousiast dat het er eindelijk weer was! Maar toch bedankt voor de goede zorgen! Ik hou het in de gaten 😉
 42. 1 point
  Ik zag dat je best een flinke hoeveelheid besteld had: wel even als opmerking dat je het wel met mate moet voeren. Dat is voor alle kruiden het geval. Te veel peterselie eten kan gasbuiken en bloeddrukproblemen geven. Misschien heb je het voor een echt lange periode en/of veel konijnen besteld hoor, dat kan. Maar het viel op dat het toch een behoorlijke hoeveelheid is van één kruid.
 43. 1 point
  1. Nee nooit meegemaakt. De ervaringen die ik met abcessen heb zijn niet zo "positief". 2. Ze kan een week / 10 dagen max binnen blijven in een onverwarmde ruimte. Hopelijk knapt ze snel op en kan ze straks weer fijn bij haar vriendje terug. Beterschap in ieder geval. Als ze de romper echt verschrikkelijk vind kun je hem ook uit doen en kijken of ze netjes er vanaf blijft. Soms geeft een romper zoveel stress dat ze niet lekker herstellen. Maar ja, aan de wond mag ze ook niet zitten. Het is dus even aankijken en zien wat in dit geval beter werkt.
 44. 1 point
  Kom maar op met die peterselie!! Andere pakket is trouwens goed aangekomen en wat zaten er een leuke verrassingen in 😄
 45. 1 point
  Vorig jaar. Bij emiclaer on ice. Super leuk. Was toen 13 ben nu 14 en ga het zeker weer doen. Je krijgt gratis eten en mag altijd gratis schaatsen, hebt leuke collega's en het is altijd super gezellig.
 46. 1 point
  Voorzichtig goed nieuws dus, ik duim mee dat Roeki blijft eten en steeds iets meer. (op z'n Engels met fingers crossed, maar het idee blijft hetzelfde). 🤞Ik denk dat ik meer grijze haren heb door de zorgen om de moppies dan om de kinderen en rest van de beestjes bij elkaar.
 47. 1 point
  Ik doe niet aan betaalde beoordelingssystemen omdat ik die over het algemeen niet heel eerlijk vind, en het zonde vind van het geld. Productbeoordelingen kunnen in de webwinkel wel geplaatst worden, maar de webwinkel op zich kan daar niet beoordeeld worden. Daarom dus de vraag: als jullie willen, zouden jullie de bunnybunch webwinkel dan in google een beoordeling willen geven? 🙂 Hopelijk positief natuurlijk, maar bovenal eerlijk 🙂 Beoordelen is simpel: ga naar google.nl typ bunnybunch in als zoekwoord, en als het goed is (als je zelf bent ingelogd met je google account) kun je dan een beoordeling / review achterlaten. Bedankt!
 48. 1 point
  Het is gereserveerd, we kunnen er terecht: Zaterdag 16 november 11 personen 18 uur Het is gereserveerd onder de naam Bunnybunch / Evelien de Vries. Of je zegt gewoon dat je één van de konijnengekken bent 😉 Dan sturen ze je ook wel weer naar de juiste tafel haha.
 49. 1 point
  Sandy met Benji, mijn versie met verf en de orginele foto
 50. 1 point
  Je zou eens contact kunnen opnemen met de opvangen in de buurt van je nieuwe woonplaats. Bij de opvang waar een van mijn konijnen vandaan komt hadden ze een hele ziekenboeg: konijnen zonder oren, konijnen met drie poten, noem maar op. Ik vind het heel nobel dat je dat wilt doen, maar heb er wel erg in dat konijnen die iets mankeren mogelijk meer medische zorg nodig hebben, en dat de dierenartsrekening best hoog kan oplopen.
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .