Spring naar bijdragen

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08-04-20 in all areas

 1. 1 point
  Konijneling
 2. 1 point
  Dankjewel allemaal, De 4 konijntje zijn nu een maand oud en zijn gezond. Ze eten goed gras en witlof. Ze hebben ook al een kleine buiten ren en we gaan ons hok een stuk groter maken van 7 m2 naar 50m2 Groeten
 3. 1 point
  Ik heb vandaag een tuintafel gekocht, ik voel me zo volwassen nu 😅
 4. 1 point
  Dit is de link naar de "grote konijnen" speeltjes en accessoires: https://www.bunnybunch.nl/konijnenhokken/grote-konijnen/ Je komt voor de grotere konijnen vaak uit bij producten die voor grote katten gemaakt zijn als het gaat om toiletbakken en tunnels, of bij producten voor honden als het gaat om reismanden, voerbakken enz. Ik heb vroeger vlaamse reuzen gehad, nu heb ik "gewoon" klein en middelmaat konijntjes. Maar nog steeds gebruik ik traliekooi onderbakken (bijv. de 80cm caviakooi-onderbakken vind ik handig, die kan ik makkelijk genoeg optillen om schoon te maken, zijn ook niet onhandig groot, maar wel groot genoeg voor grote konijnen), die kun je handig gebruiken als toiletbak / onderbak in de schuilhokken en verder ook de ruimere kattenbakken. Vind het ook voor koppels gewoon prettiger als producten wat ruimer vallen.
 5. 1 point
  Wij hebben als toiletbak voor onze franse hangoor de onderkant van een cavia kooi gebruikt. Die zal ook groot genoeg zijn voor een vlaamse reus. Wij wilden inderdaad ook een leuk schuilhuisje voor de grote konijnen, uiteindelijk een kattenhuisje gehaald bij de intratuin. Hij heeft drie ingangen en is groot genoeg voor beide grote konijnen om in te liggen, lijkt een soort 'holletje' en ze zijn er heel blij mee.
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .