Spring naar bijdragen

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12-12-19 in all areas

 1. 5 points
  Vermoeiend dit. Als jij je eisen bij wilt stellen wat nu niet lukt gaat dit straks ook niet lukken. Je eisenlijst is sowieso niet realistisch. Dus doe Pluisje en jezelf een plezier en breng haar naar Daisy (waarschijnlijk wilt ze ze nog komen halen ook) Ik las ergens dat de hond ook binnenkort komt? Is het dan niet handiger dat Pluisje dan weg is.? Ik voorzie nu al gedoe en gestress voor Pluisje. Is ze wel weer helemaal beter nu?
 2. 2 points
  Ze wordt iets groter dan hem zometeen. Het gaat zo goed! Ze zijn echt ontzettend lief samen, eten altijd samen, tegen elkaar aan bunny flops maken en dan liggen en allebei binkies. En ik heb nog steeds geen enkele aanval gezien bij mijn rammetje sinds zij er is!! Echt heel erg bijzonder..!!!
 3. 2 points
  @Pablo&Lola en @Lienappelsien Zoiets....? ๐Ÿ˜‡๐Ÿฎ๐Ÿคช
 4. 2 points
  Ik begin steeds meer te twijfelen of je hier op het forum komt voor advies of dat je gewoon probeert onrust te stoken hier. ๐Ÿค” Ik ga in ieder geval niet meer inhoudelijk reageren op je topics vanaf nu of tijd erin stoppen om je te adviseren. Je doet er toch niks mee. Je opent topic na topic, vraagt raad aan de forumleden (waarvan de meeste echt heel veel verstand van konijnen hebben!) en vervolgens ga je tegen ieder advies in en legt de schuld bij je ouders. Zo irritant! Ik denk dat iedereen wel klaar is met dat gezeur van jou, maar dat mensen blijven reageren omdat ze hopen dat het nog goedkomt met je konijn...
 5. 1 point
  Wij brengen tegenwoordig het afval van de konijnen op de mesthoop van de boer waar we hooi kopen, maar voor die tijd brachten we het naar de gemeentewerf. Tuinafval is hier gratis. Wellicht is dat een optie in jouw gemeente?
 6. 1 point
  Heel vermoeiend... Ik heb inmiddels 100 handdoeken in de ring gegooid en laat ze daar even liggen ;-)
 7. 1 point
  De buren heel lief aankijken...? Nee echt geen idee. Weet inderdaad dat die dingen heel duur zijn
 8. 1 point
  Misschien kun je een composthoop aanleggen voor je konijnenafval? Ik heb er zelf geen ervaring mee, maar heb anderen hier wel eens over gehoord.
 9. 1 point
  Ook dat is niet overal zo. De opvang waar ik kwam vaccineerde niet tegen RHD2, vanwege de kosten. Dus is het goed om even na te kijken of te vragen wat er wel en niet gedaan is.
 10. 1 point
  Oja? Zij staat ze bewust af? Hoe weet jij dat nou in vredesnaam??? Dan nog: bij mij zal jij zeker niet de deur hier plat kunnen lopen! Mensen hebben ook wat anders te doen, dan jou continu in huis hebben rondlopen
 11. 1 point
  Het is nooit met 100% uit te sluiten, maar als je de konijnen laat vaccineren kan je er in principe vanuit gaan dat ze geen myxomatose en RHD krijgen (let wel op om ook tegen RHD2 te vaccineren). In uitzonderlijke gevallen komt het voor dat een gevaccineerd konijn toch bijvoorbeeld myxomatose krijgt. Maar dan is het vaak in lichte mate en kan een dierenarts het nog proberen te behandelen. Als een konijn dat niet gevaccineerd is myxomatose of RHD krijgt is het bijna zeker dat het konijn er aan dood gaat, en alle ongevaccineerde konijnen in zijn omgeving ook... Daarom is het belangrijk om te vaccineren.
 12. 1 point
  @JacinthaBrehler Ik zat stiekem te hopen dat er een foto van de koeien-onesie bij zat, maar helaas... ๐Ÿ˜‚ De Soquen zijn heel leuk!!
 13. 1 point
 14. 1 point
  Super lief om te zien hoe Mars zijn keuze maakt! ๐Ÿ˜ En de winnaar gefeliciteerd! Nog even een klein beetje Joy-spam van deze kant: Vanmiddag moest ik even in de schuur zijn. Als ik dan in de buitenren geen konijnen zie (Joy konijntjes Alexis en Georgia logeren bij ons), dan liggen ze meestal lekker te slapen achter in de schuur in hun slaapbak met stro. Ik sluip dan zo stil mogelijk naar binnen in de hoop dat ze mij niet horen, om ze zo lekker slapend te kunnen bekijken. Meestal lukt dat niet, want van het kleinste geluidje worden ze vaak al wakker. Deze keer kon ik ze toch even goed bewonderen, en dat zag er zรณ lief uit! Alexis lag helemaal over het kleine witte rexdwergje Georgia heen. Georgia verdween bijna onder die toch wat grotere zwarte hangoor. Georgia had mij al lang in de gaten en keek mij vanonder haar nog slapende vriendin aan. Daar smelt je toch van!
 15. 1 point
 16. 1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .