+ Toon categorieën
Kruiden

In de natuur leeft een konijn vooral van grassen en kruiden. Het dagelijks bijvoeren van verse of gedroogde kruiden is dus heel natuurlijk en zorgt voor extra variatie in de voeding. Daarnaast hebben kruiden ook nog eens een positieve werking op de gezondheid van onze konijnen! Wil je meer weten over het voeren van kruiden aan konijnen, lees dan het artikel "kruiden voeren aan konijnen"

Onze kruiden zijn niet alleen geschikt voor konijnen, maar ook voor cavia's, hamsters, ratten en muizen. Sommige soorten zijn ook geschikt voor Chinchilla's en degoes, maar voer kruiden bij die diersoorten spaarzaam. Omdat de kruiden op open weides groeien, kan er soms iets wat niet eetbaar is tussen een product belanden. Ondanks dat we er alles aan doen om dit te voorkomen, en huisdieren het normaalgezien zelf ook vermijden om te eten, raden wij aan dat je elke portie even nakijkt voor het voeren. Dit geldt overigens ook voor andere natuurproducten zoals hooi en stro.

Een groot deel van de kruiden kopen wij groot in en verpakken wij zelf. Deze kruiden zijn per 100 gram te bestellen. Het is niet zo dat als je 3 x 100 gram van hetzelfde kruid bestelt, je 3 kleine zakjes ontvangt, dat komt dan in één zak van 300 gram. Dit doen wij om plastic en kosten te besparen, dat is ook één van de redenen dat de prijs zakt als je meer besteld.

 

Kruiden