+ Toon categorieën

Zonnebloem

Zonnebloemblad verlaagt koorts en helpt bij luchtwegproblemen. Er kan ook thee van getrokken worden en aan het konijn of de cavia gegeven worden. Darnaast is het een lekkere snack om los of door het hooi te voeren.

Meer details

KRU-70028

Nieuw product

Op voorraad

€ 6,95 incl. btw

Meer informatie

Zonnebloemblad verlaagt koorts en helpt bij luchtwegproblemen.  Er kan ook thee van getrokken worden en aan het konijn of de cavia gegeven worden. Darnaast is het een lekkere snack om los of door het hooi te voeren.

Kruiden zijn een natuurproduct. Ondanks zorgvuldige controle kan er soms iets tussen blijven zitten wat er niet in hoort, dat kan alles zijn wat je op een akker kan tegen komen. Van steentjes tot plastic. We doen ons best dit zo veel mogelijk te voorkomen, maar controleer altijd zelf het product voor een laatste keer, voor je het aan de konijnen geeft.

Voedingsadvies: Gedroogde kruiden zijn aanvullend diervoer. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 10 gram per kruid, per kg lichaamsgewicht van het konijn, per dag. Je mag wel een aantal kruiden per dag geven (3-4 soorten). Als je één konijn hebt dat 1 kg weegt doe je met een 500 grams verpakking kruiden dus ongeveer 50 dagen.

Per 100 gram te bestellen, we verpakken het zelf en op bestelling: Bestel je dus 2x dit product, dan krijg je een zakje van 200 gram. Bestel je 3x, dan krijg je één zakje van 300 gram, enz. 

Reviews (1)

-
5
07-11-2017
Lekker

Lekkere mooie gele blaadjes, goedgekeurd hier! ;)

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review