+ Toon categorieën

Zonnebloem

Zonnebloemblad verlaagt koorts en helpt bij luchtwegproblemen. Er kan ook thee van getrokken worden en aan het konijn of de cavia gegeven worden. Darnaast is het een lekkere snack om los of door het hooi te voeren.

Meer details

KRU-70028

Nieuw product

Op voorraad

€ 6,95 incl. btw

Meer informatie

Zonnebloemblad verlaagt koorts en helpt bij luchtwegproblemen.  Er kan ook thee van getrokken worden en aan het konijn of de cavia gegeven worden. Darnaast is het een lekkere snack om los of door het hooi te voeren.

Kruiden zijn een natuurproduct. Ondanks zorgvuldige controle kan er soms iets tussen blijven zitten wat er niet in hoort, dat kan alles zijn wat je op een akker kan tegen komen. Van steentjes tot plastic. We doen ons best dit zo veel mogelijk te voorkomen, maar controleer altijd zelf het product voor een laatste keer, voor je het aan de konijnen geeft.

Per 100 gram te bestellen, we verpakken het zelf en op bestelling: Bestel je dus 2x dit product, dan krijg je een zakje van 200 gram. Bestel je 3x, dan krijg je één zakje van 300 gram, enz. 

Voedingsadvies: Gedroogde kruiden zijn aanvullend diervoer. Omdat ze gedroogd zijn, zijn ze best geconcentreerd in voedingsstoffen. Geef maximaal 10 gram per konijn per dag. Zorg dat er altijd onbeperkt hooi en vers drinkwater aanwezig is voor de konijnen.

Reviews (1)

-
5
07-11-2017
Lekker

Lekkere mooie gele blaadjes, goedgekeurd hier! ;)

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review