+ Toon categorieën

Rozenbottel

Door het hoge gehalte aan vitamine C is het niet aan te raden dit altijd aan je konijn te voeren. Maar voor oudere konijnen en dieren met een lage weerstand kunnen de extra vitaminen juist een goede ondersteuning zijn om fit te blijven.

Meer details

KRU-70006

Nieuw product

Op voorraad

€ 2,10 incl. btw

Meer informatie

De meeste konijnen en knaagdieren vinden rozenbottels heerlijk. Rozenbottels zijn echte vitaminebommetjes, ze bevatten veel vitamine C en verder ook vitamine A, B1 en B2. Rozenbottel versterkt het immuunsysteem, helpt bij gewrichtsproblemen, is goed voor de huid, goed voor luchtwegen en slijmvliezen en ondersteunt de nieren en het zenuwstelsel. Door het hoge gehalte aan vitamine C is het niet aan te raden dit altijd aan je konijn te voeren. Maar voor oudere konijnen en dieren met een lage weerstand kunnen de extra vitaminen juist een goede ondersteuning zijn om fit te blijven.

Geschikt voor konijnen, cavia's, chinchilla's en paarden.

Per 100 gram te bestellen, we verpakken het zelf en op bestelling: Bestel je dus 2x dit product, dan krijg je een zakje van 200 gram. Bestel je 3x, dan krijg je één zakje van 300 gram, enz. 

Voedingsadvies: Gedroogd fruit is een aanvullend diervoer. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 5 gram, per konijn per dag.

Kwaliteit: Kruiden zijn een natuurproduct en de kwaliteit kan per seizoen en levering verschillen. Wil je weten hoe het product op dit moment is, kun je ons altijd bellen of een email of whatsapp berichtje sturen. Als een soort sterk afwijkt van de keren er voor zullen wij dat ook bij het product vermelden.

Reviews (1)

Katrien
5
16-01-2019
succes

Ze vechten er nog net niet om.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review