+ Toon categorieën

Kruiden brokken

Smakelijke geperste brok voor konijnen en knaagdieren. De pellets zijn samengesteld uit een heerlijke mix van kruiden, fruit en groentensoorten. Lekker als gezonde beloning of om door het dagelijkse voer te mengen voor extra smaak. 

Meer details

KRU-990200

Nieuw product

Op voorraad

€ 1,55 incl. btw

Meer informatie

Smakelijke geperste brok voor konijnen en knaagdieren. De pellets zijn samengesteld uit een heerlijke mix van kruiden, fruit en groentensoorten. Lekker als gezonde beloning of om door het dagelijkse voer te mengen voor extra smaak. Aanvullend diervoer. De pellets zijn vrij van toevoegingen en 100% natuurlijk.

Ingrediënten: Bergweide hooi, alfalfa, weegbree, peterseliesteeltjes, erwt, wortel, appel, brandnetel, paardenbloem, echinacea, pastinaak, kamille en aardbeiblad.

Geschikt voor konijnen en knaagdieren.

Per 100 gram te bestellen, we verpakken het zelf en op bestelling: Bestel je dus 2x dit product, dan krijg je een zakje van 200 gram. Bestel je 3x, dan krijg je één zakje van 300 gram, enz. 

Voedingsadvies: Aanvullend diervoer. Geef naast de kruidenpellets ook onbeperkt hooi, vers drinkwater en een afgemeten hoeveelheid volledige voedingsbrok aan jouw konijnen of cavia's. Kruidenpellets zijn aanvullend, een beloning. Geef maximaal 10 gram kruidenpellets per konijn per dag.

Reviews (3)

Claudia
5
26-04-2022
Heerlijke “snoepjes” voor konijnen

kreeg een proefzakje hiervan en ze zijn er dol op!
Lekker gezond snoepje voor ze.

Amber
5
24-05-2017
Ze vinden het heerlijk!

Kreeg een proefverpakking bij mijn bestelling. Mijn twee konijnen vinden de kruidenpellets heerlijk! Ik verstop ze door het hooi en ze hebben ze er binnen no time uitgevist.

Marlies
4
21-06-2016
Lekker!

Voor de konijnen gebruik ik dit als lekkernij/beloning. Soms gaan ze op slooptocht door mijn kamer omdat ze eten willen en dan geef ik ze eerst een dot vers hooi (ze hebben genoeg hooi, maar 'vers' is natuurlijk veel lekkerder) en daarna een klein beetje van dit spul als ze zich gedragen en dan houden ze zich weer even koest tot het avondeten. Ik bestel deze weer!

Kruimelt wel snel dus vandaar de 4 sterren.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review