+ Toon categorieën

Esve knaagdier en konijnengras

Konijnen zijn dol op vers groenvoer. Met de Esve set voor knaagdiergras kun je op een eenvoudige manier zelf een lekker grastuintje kweken voor jouw konijn of cavia. 

Meer details

TIJ-E857001

Nieuw product

Op voorraad

€ 1,99 incl. btw

-€ 0,10

€ 2,09 incl. btw

Kenmerken

Voor cavia's? Ja
Voor hamsters? Ja
Voor chinchilla's? Ja
Voor gerbils? Ja
Voor muizen en ratten? Ja

Meer informatie

Konijnen zijn dol op vers groenvoer. Met de Esve set voor konijnen- en knaagdierengras kun je op een eenvoudige manier een lekker grastuintje kweken voor jouw konijn of cavia. De set is lekker compact, zelfs als je op een flat of op kamers woont zul je plek hebben om het bakje te plaatsen en dus vers gras te kweken.

Niet alleen kun je het gras lekker vers aan jouw konijnen of knaagdieren voeren, je weet ook zeker dat het veilig is. Er zitten geen giftige plantensoorten tussen en zelfs de bodem waar de zaadjes in zitten is veilig voor konijnen. Als je in de natuur gras plukt kan dat besmet zijn met wormen door uitwerpselen van honden, katten, vossen of andere dieren. Ook kun je op die manier myxomatose of VHS in huis halen. Met deze set van Esve heb je deze zorgen niet en kun je op geheel veilige manier toch lekker vers gras voeren aan jouw konijnen!

Het gras wordt geleverd in een plastic bakje met deksel en bevat voedingsbodem met graszaden. Je moet het bakje op een lichte plaats neerzetten en regelmatig water geven. Het gras gaat dan vanzelf groeien. Als het gras gegroeid is kun je het afknippen voor jouw konijnen, of het bakje bij de konijnen neer zetten. Het is een licht bakje, dus het zal in dat laatste geval mogelijk wat rommel geven. Dit knaagdier- en konijnengras past ook als navulling in het Elmato huis met grasdak.

Inhoud 120 gram.

Reviews (1)

Kim
5
07-03-2021
Gras

Heel makkelijk om zelf te kweken. Na enkele dagen staan er al flink wat scheutjes gras. Konijntjes zijn er dol op. Mijn 10 jarig konijn heeft wat moeite met hooi eten, dan is dit gras een ideaal alternatief! Jammer dat ik geen foto bij dit bericht kan plaatsen, dan was zichtbaar geweest, hoe het gras in 4 dagen groeit. Super ????????

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review