+ Toon categorieën

Paardenbloem

Gedroogde paardenbloem. Kruiden voor konijnen en cavia's. Voor de actuele kwaliteit lees de uitgebreide productomschrijving, of stuur een whatsappbericht voor een foto van de actuele voorraad.

Meer details

KRU-70035

Nieuw product

Op voorraad

€ 2,95 incl. btw

Meer informatie

Gedroogde paardenbloem bladeren. Paardenbloem bevat vitamine A, C, K, D en B – complex, mineralen en proteïnes. De bladeren hebben een positieve werking bij de volgende kwaaltjes; hartproblemen, artritis (gewrichtsontsteking), nierstenen, en bij problemen met de galblaas. Aanvullend diervoer. Helpt bij  spijsverteringsproblemen. Zorgt voor gewichtstoename.

Per 100 gram te bestellen, we verpakken het zelf en op bestelling: Bestel je dus 2x dit product, dan krijg je een zakje van 200 gram. Bestel je 3x, dan krijg je één zakje van 300 gram, enz.

Samenstelling: Paardenbloem bladeren

Analyse: Ruwe vezels 20,8%, ruw eiwit 17,8%, ruw vet 4,3% calcium 1,2%, fosfor 0,35%

Kwaliteit: Geen hele bladeren maar stukjes blad. De kleur is wel mooi groen, maar het product is dit keer wat fijner, niet grof en bevat wat meer fijnere stukjes en stof.
Stuur gerust een berichtje via email of whatsapp als je wil weten wat de actuele kwaliteit is, ik kan een foto van het product sturen.

Kruiden zijn een natuurproduct en de kwaliteit kan per seizoen en levering verschillen. Als een soort sterk afwijkt van de keren er voor zullen wij dat ook bij het product vermelden.Ondanks zorgvuldige controle kan er soms iets tussen blijven zitten wat er niet in hoort, dat kan alles zijn wat je op een akker kan tegen komen. Van steentjes tot plastic. We doen ons best dit zo veel mogelijk te voorkomen, maar controleer altijd zelf het product voor een laatste keer, voor je het aan de konijnen geeft.

Voedingsadvies: Gedroogde kruiden zijn aanvullend diervoer. Omdat ze gedroogd zijn, zijn ze best geconcentreerd in voedingsstoffen. Geef maximaal 10 gram per konijn per dag. Zorg dat er altijd onbeperkt hooi en vers drinkwater aanwezig is voor de konijnen.

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review