+ Toon categorieën

Openingstijden en afhalen

Openingstijden

Vrijdag 11:00- 16:00 uur

Lees graag vooraf de coronamaatregelen hier onder door. Het is op het moment alleen mogelijk om vooraf geplaatste bestellingen af te halen.

De rest van de week zijn wij geopend op afspraak, dat is ook 's avonds en in het weekend mogelijk. Stuur ons een whatsappbericht (0683712457) of email ( info@bunnybunch.nl ) voor het maken van een afspraak.

Tropenrooster: In de zomermaanden kan het bij hoge temperaturen zo zijn dat we op vrijdag alleen in de ochtend geopend zijn. Dit communiceren we via onze sociale media kanalen. Dit is alleen als het echt flink warme dagen zijn, denk aan temperaturen van 28 graden of meer. We zijn dan wel ruimer geopend in de ochtend. 

Lees als je voor de eerste keer langs komt ook even de routebeschrijving onderaan deze pagina door. Wij zitten aan de binnenkant van een bedrijfsverzamelgebouw, aan een soort binnenpleintje. Als je niet bekend bent, kan het best lastig te vinden zijn. Het is een klein industrieterreintje waar wij zitten, maar je kan eindeloos rondjes rijden zonder ons tegen te komen. Wij hebben geen showroom, of echte winkel, onze afhaallocatie is tevens ons magazijn.

CORONA MAATREGELEN

Op dit moment zijn wij gewoon de normale tijden geopend en aan het werk zoals je van ons gewend bent. Op dagelijkse basis is er maar één persoon bezig met de webwinkel, er is dus weinig sprake van contact met andere mensen. Natuurlijk houden wij ons wel aan de richtlijnen van de overheid. Zolang PostNL ook blijft doorwerken, komen onze pakjes dus gewoon bij jou aan zoals je van ons gewend bent.

Ook voor het afhalen van vooraf geplaatste bestellingen, zijn wij geopend op de vrijdagen.  Wel zijn er voor afhalen wat regels om het voor iedereen veilig te houden:

Corona regels voor het afhalen van bestellingen. Wij houden ons aan de actuele richtlijnen van de overheid. Dat houd in: 

  • Gelieve 1.5 meter afstand houden van andere klanten en van ons.
  • Kom niet langs als je verkoudheidsklachten en/of corona hebt.
  • Kom bij voorkeur alleen binnen. Je kunt niet meer de hele bedrijfsloods door lopen, maar alleen het stukje bij de ingang. Zo sta je wel droog binnen als het regent, en kun je de door ons klaargelegde bestelling zelf inladen.  Mocht je iets vergeten zijn is het wel mogelijk nog wat toe te voegen aan een bestelling, maar dan pakken wij dat voor je uit de winkel.
  • Is er al een klant binnen? Wacht dan even buiten, met voldoende afstand, tot die klant weer buiten is. Geef elkaar de ruimte. 
  • Bestel ook bij afhalen vooraf via de webwinkel! Kies dan bij verzendopties "afhalen in Wissenkerke". Bij de verzendopties kun je bij opmerkingen voorkeur invullen voor een afhaal moment/tijdstip. Wij zorgen dat het bij het afhalen al voor je klaar ligt bij de ingang zodat je  het direct kan inladen. 
  • Betaal contactloos. Dat kan vooraf via de website, op het moment van afhalen via pin of wij kunnen een betaallink emailen of whatsappen, zodat de pin niet aangeraakt hoeft te worden.
  • Binnen dragen wij mondkapjes, we adviseren klanten om dat ook te doen. 

Bedankt voor je hulp!

Afwijkende openingstijden in 2020

Van donderdag 24 december t/m maandag 4 januari. Kerstvakantie. Deze dagen verzenden wij geen pakketten en zijn wij gesloten voor afhalen.

Dinsdag 5 januari is de eerste dag dat we weer verzenden. 

Bunnybunch op jouw evenement?

Onze stand is een combinatie van informatie & de verkoop van spulletjes uit onze webwinkel. Weet jij een leuke open dag van een konijnenopvang of een ander evenement waar de Bunnybunch stand een leuke aanvulling is? Stuur ons gerust een email: info@bunnybunch.nl Dan kijken wij of het mogelijk is daar aanwezig te zijn!

Hoe werkt het afhalen van een bestelling?

Je kan vooraf een bestelling plaatsen via onze webwinkel. Je kan kiezen voor "afhalen in winkel". Dan worden er geen verzendkosten gerekend en weten wij dat je het wil ophalen. Je kan zelf bij opmerkingen aangeven wanneer je er het liefst om komt, of wij sturen jou een email voor het maken van een afspraak. Afhalen tijdens onze openingstijden is altijd mogelijk. Vul je dus niets in bij de opmerkingen gaan wij er van uit dat je de bestelling tijdens de openingstijden komt afhalen. Wij zorgen dat de bestelde spullen klaar staan op het moment dat je komt afhalen.

Het was mogelijk om als je komt afhalen nog wat rond te kijken en eventueel wat toe te voegen aan je bestelling, maar op dit moment is dat niet mogelijk ivm de corona maatregelen. Binnenlopen zonder vooraf besteld te hebben kan ook, tijdens onze openingstijden. Voor een kleine bestelling zoals een icepod in de zomer of het carnibest hondenvoer is dat ook geen probleem. Wil je veel producten hebben en/of kruiden komen ophalen raden wij wel aan om de bestelling wel echt vooraf te plaatsen. Wij verpakken alles op bestelling en het is voor ons wel prettig als wij de kruiden vooraf kunnen inpakken.

Je kan vooraf betalen via de betaalmogelijkheden die onze webwinkel bied, of je kan bij het ophalen betalen per pin of contant. Wij geven bestellingen pas mee, als de factuur is voldaan.

Afhaaladres

Cruijckelcreke 4 B, 4491 EM Wissenkerke

Wij zijn gevestigd op bedrijventerrein Cruijckelcreke bij Wissenkerke. Het is een klein terrein, maar wij zitten wel een beetje verstopt. Lees dus zeker ook de routebeschrijving hier onder.

Telefoonnummer: 06-83712457

Bunnybunch is een eenmanszaak. In drukke periodes heb ik wel hulp van familie. Maar omdat het één persoon is die op dagelijkse basis met de webwinkel bezig is, is het niet altijd mogelijk om de telefoon op te nemen. Ook 's avonds na 7 uur en in het weekend nemen wij de telefoon niet op. Wij zijn ook bereikbaar via sms, telegram, whatsapp, facebook messenger en email.

Emailadres: info@bunnybunch.nl

Op ons afhaaladres, bij onze bedrijfsloods, is geen brievenbus, daarom maken wij gebruik van het volgende postadres:

Zuidstraat 15, 4491 EM Wissenkerke

ROUTEBESCHRIJVING

Wij zijn gevestigd op bedrijventerrein Cruijckelcreke te Wissenkere. Dit bedrijventerrein is gelegen naast de Oost-westweg (N255). Als u bij de rotonde Geersdijk-Wissenkerke de afslag Wissenkerke neemt gaat u daarna gelijk rechts het bedrijventerrein op. U rijd tussen de twee tankstations door en gaat aan het einde links af. Dan gaat u al vrij snel rechts, na de fruithandel het terrein op rijden, door het hek. Wij zijn gevestigd aan de binnenkant van het bedrijfsverzamelgebouw en dus niet vanaf de weg zichtbaar.

Wij zijn gevestigd op nummer 4 B, gelijk aan de linker kant als u het hek door rijd. Hieronder enkele afbeeldingen om onze locatie te verduidelijken.

loods02.png