+ Toon categorieën

Openingstijden en afhalen

Openingstijden

Elke vrijdag van 11 tot 15 uur, met uitzondering van onze vakanties (die staan hieronder vermeld).

Heb je een bestelling in de webwinkel geplaatst en wil je deze afhalen? Dan is dat zonder afspraak mogelijk op vrijdagen tussen 11 en 15 uur.  Wil je op een ander moment afhalen, dan kan dat op afspraak. Ook carnibest hondenvoeding kan op vrijdag tussen 11 en 15 uur afgehaald worden in Wissenkerke. Let op! Op warme zomerdagen kan het zijn dat de openingstijden 9-13 uur zijn, wij delen deze informatie op onze facebookpagina, instagrampagina en in het topic webwinkel van bunnybunch op het forum.

Woon je op Noord-Beveland, dan kunnen wij bestellingen (waaronder het Carnibest hondenvoer) ook aan huis bezorgen. Voor de overige regio's geldt dat wij de bestellingen met PostNL verzenden. Houd er in deze tijd wel rekening mee dat pakjes er in deze tijd langer over doen dan gebruikelijk is.

Neem voor het maken van een afhaal/bezorgafspraak contact op via email ( info@bunnybunch.nl ) of telefonisch (whatsapp kan ook) op telefoonnummer 06 83712457.

Wij houden ons aan de coronamaatregelen zoals deze door de overheid zijn bepaald, afhankelijk van de geldende maatregelen kan het zijn dat een mondkapje verplicht is.

Vakanties en feestdagen in 2022

Wij zijn in 2022 gesloten op onderstaande datums:

Kerstvakantie: Van 24 december t/m 1 januari. Op vrijdag 30 december dus ook niet geopend voor afhalen.

Tussen kerst en oud en nieuw heb ik geen openingstijden voor afhalen. Indien er spoed achter zit is afhalen alleen mogelijk op afspraak. Verzenden kan in die periode ook wat langer duren. Ik zal in die week wel verzenden maar niet dagelijks in verband met inventarisatie en andere werkzaamheden die ik in die periode oppak. PostNL zal in die periode ook langere levertijden hanteren. 

Hoe werkt het afhalen van een bestelling?

Je kan vooraf een bestelling plaatsen via onze webwinkel. Je kan kiezen voor "afhalen in winkel". Dan worden er geen verzendkosten gerekend en weten wij dat je het wil ophalen.

Je kan zelf bij opmerkingen aangeven wanneer je er het liefst om komt, of wij sturen jou een email voor het maken van een afspraak. Afhalen tijdens onze openingstijden is altijd mogelijk. Vul je dus niets in bij de opmerkingen gaan wij er van uit dat je de bestelling tijdens de openingstijden, de eerst volgende vrijdag, komt afhalen. Wij zorgen dat de bestelde spullen klaar staan op het moment dat je komt afhalen.

Je kan vooraf betalen via de betaalmogelijkheden die onze webwinkel bied, of je kan bij het ophalen betalen per pin of contant. Wij geven bestellingen pas mee, als de factuur is voldaan.

Wij houden ons aan de corona-maatregelen. Afhalen is alleen mogelijk als dat voor ons binnen de huidige regelgeving is toegestaan, kom alleen, houd afstand, blijf thuis bij klachten, draag een mondkapje.

Adres en contactgegevens

Cruijckelcreke 4 B, 4491 EM Wissenkerke

Wij zijn gevestigd op bedrijventerrein Cruijckelcreke bij Wissenkerke. Het is een klein terrein, maar wij zitten wel een beetje verstopt. Lees dus zeker ook de routebeschrijving hier onder.

Emailadres: info@bunnybunch.nl

Telefoonnummer: 06-83712457

Bunnybunch is een eenmanszaak. In drukke periodes heb ik wel hulp van familie. Maar omdat het één persoon is die op dagelijkse basis met de webwinkel bezig is, is het niet altijd mogelijk om de telefoon op te nemen. Ook 's avonds en in het weekend neem ik de telefoon niet op. Wij zijn ook bereikbaar via sms, whatsapp en email.

Op dit moment is het te druk om telefonisch in te kunnen gaan op adviesvragen over konijnen, gelukkig hebben we daarvoor een uitgebreid konijnenforum waar vele konijnenbaasjes actief zijn en ook prima advies kunnen geven. Stel de vraag dus gerust op de bunnybunch konijnenforums: https://www.bunnybunch.nl/forums/

ROUTEBESCHRIJVING

Wij zijn gevestigd op bedrijventerrein Cruijckelcreke te Wissenkere. Dit bedrijventerrein is gelegen naast de Oost-westweg (N255). Als u bij de rotonde Geersdijk-Wissenkerke de afslag Wissenkerke neemt gaat u daarna gelijk rechts het bedrijventerrein op. U rijd tussen de twee tankstations door en gaat aan het einde links af. Dan gaat u al vrij snel rechts, na de fruithandel het terrein op rijden, door het hek. Wij zijn gevestigd aan de binnenkant van het bedrijfsverzamelgebouw en dus niet vanaf de weg zichtbaar.

Wij zijn gevestigd op nummer 4 B, gelijk aan de linker kant als u het hek door rijd. Hieronder enkele afbeeldingen om onze locatie te verduidelijken.

loods02.png