+ Toon categorieën

Openingstijden en afhalen

Openingstijden

Elke vrijdag van 11 tot 13 uur, met uitzondering van vakanties (die staan hieronder vermeld).

Andere dagen en tijden alleen mogelijk op afspraak. 

Heb je een bestelling in de webwinkel geplaatst en wil je deze afhalen? Dan is dat zonder afspraak mogelijk tijdens de openingstijden op vrijdag. Wil je het graag op een ander moment halen, kun je in het opmerkingenveld bij het afronden van de bestelling voorkeur doorgeven voor welk moment je het liefst wil ophalen, dan kijk ik of dat mogelijk is. Een email sturen (info@bunnybunch.nl), whatsapp berichtje of bellen (06 83712457) voor een afspraak kan ook. 

Vakanties en feestdagen 

Er zullen geen bestellingen worden verzonden en afhalen is niet mogelijk op onderstaande data.

Vakanties en feestdagen in 2024:

  • Maandag 20 mei, 2e pinksterdag, worden er geen bestellingen verzonden.
  • Vanaf 25 mei is de webwinkel gesloten en is er alleen nog verkoop van carnibest hondenvoer. 

Hoe werkt het afhalen van een bestelling?

Je kan vooraf een bestelling plaatsen via onze webwinkel. Je kan kiezen voor "afhalen in winkel". Dan worden er geen verzendkosten gerekend en weten wij dat je het wil ophalen.

Je kan zelf bij opmerkingen aangeven wanneer je er het liefst om komt. Afhalen tijdens onze openingstijden is altijd mogelijk. Vul je dus niets in bij de opmerkingen gaan wij er van uit dat je de bestelling tijdens de openingstijden, de eerst volgende vrijdag, komt afhalen. Wij zorgen dat de bestelde spullen klaar staan op het moment dat je komt afhalen.

Wil je er nog iets bij hebben op het moment dat je afhaalt is dat gewoon mogelijk, je kan in de bedrijfsloods gewoon rondlopen en de producten bekijken. Bestel je kruiden, is het voor ons wel fijn dat je die vooraf besteld, die verpakken wij namelijk op bestelling en dan zorgen wij dat die in ieder geval ingepakt voor je klaarstaan.

Je kan vooraf betalen via de betaalmogelijkheden die onze webwinkel bied, of je kan bij het ophalen betalen per pin of contant. Wij geven bestellingen pas mee, als de factuur is voldaan.

Adres en contactgegevens

Cruijckelcreke 4 B, 4491 EM Wissenkerke

Wij zijn gevestigd op bedrijventerrein Cruijckelcreke bij Wissenkerke. Het is een klein terrein, maar wij zitten wel een beetje verstopt. Lees dus zeker ook de routebeschrijving hier onder.

Emailadres: info@bunnybunch.nl

Telefoonnummer: 06-83712457

ROUTEBESCHRIJVING

Bunnybunch is gevestigd op bedrijventerrein Cruijckelcreke te Wissenkerke. Dit bedrijventerrein is gelegen naast de Oost-westweg (N255). Als u bij de rotonde Geersdijk-Wissenkerke de afslag Wissenkerke neemt gaat u daarna gelijk de eerste afslag rechts, het bedrijventerrein op. U rijd tussen de twee tankstations door en gaat links af. Dan is het vrij snel rechts het hek door en het terrein op. Dit is direct naast de fruithandel het terrein op rijden, door het openstaande hek. De bedrijfsloods is dan direct de eerste loods aan de linkerkant. Bunnybunch is gevestigd aan de binnenkant van het bedrijfsverzamelgebouw en dus niet direct vanaf de weg zichtbaar.

Wij zijn gevestigd op nummer 4 B, gelijk aan de linker kant als u het hek door rijd. Hieronder enkele afbeeldingen om onze locatie te verduidelijken.

loods02.png