+ Toon categorieën

Openingstijden en afhalen

Openingstijden

Elke vrijdag van 11 tot 15 uur, met uitzondering van vakanties (die staan hieronder vermeld).

Heb je een bestelling in de webwinkel geplaatst en wil je deze afhalen? Dan is dat zonder afspraak mogelijk op vrijdagen tussen 11 en 15 uur.  Wil je op een ander moment afhalen, dan kan dat op afspraak. Ook carnibest hondenvoeding kan op vrijdag tussen 11 en 15 uur afgehaald worden in Wissenkerke. Let op! Op warme zomerdagen kan het zijn dat de openingstijden 9-13 uur zijn, wij delen deze informatie op onze facebookpagina, instagrampagina en in het topic webwinkel van bunnybunch op het forum.

Woon je op Noord-Beveland, dan kunnen wij bestellingen (waaronder het Carnibest hondenvoer) ook aan huis bezorgen. Voor de overige regio's geldt dat wij de bestellingen met PostNL verzenden. 

Neem voor het maken van een afhaal/bezorgafspraak contact op via email ( info@bunnybunch.nl ) of telefonisch (whatsapp kan ook) op telefoonnummer 06 83712457.

Vakanties en feestdagen in 2023

Er zullen geen bestellingen worden verzonden op onderstaande data:

Maandag 12 juni gesloten

Vrijdag 7 juli gesloten

Zomervakantie: 5 t/m 20 augustus gesloten.

Herfstvakantie: 14 t/m 22 oktober gesloten.

Hoe werkt het afhalen van een bestelling?

Je kan vooraf een bestelling plaatsen via onze webwinkel. Je kan kiezen voor "afhalen in winkel". Dan worden er geen verzendkosten gerekend en weten wij dat je het wil ophalen.

Je kan zelf bij opmerkingen aangeven wanneer je er het liefst om komt. Afhalen tijdens onze openingstijden is altijd mogelijk. Vul je dus niets in bij de opmerkingen gaan wij er van uit dat je de bestelling tijdens de openingstijden, de eerst volgende vrijdag, komt afhalen. Wij zorgen dat de bestelde spullen klaar staan op het moment dat je komt afhalen.

Wil je er nog iets bij hebben op het moment dat je afhaalt is dat gewoon mogelijk, je kan in de bedrijfsloods gewoon rondlopen en de producten bekijken. Bestel je kruiden, is het voor ons wel fijn dat je die vooraf besteld, die verpakken wij namelijk op bestelling en dan zorgen wij dat die in ieder geval ingepakt voor je klaarstaan.

Je kan vooraf betalen via de betaalmogelijkheden die onze webwinkel bied, of je kan bij het ophalen betalen per pin of contant. Wij geven bestellingen pas mee, als de factuur is voldaan.

Adres en contactgegevens

Cruijckelcreke 4 B, 4491 EM Wissenkerke

Wij zijn gevestigd op bedrijventerrein Cruijckelcreke bij Wissenkerke. Het is een klein terrein, maar wij zitten wel een beetje verstopt. Lees dus zeker ook de routebeschrijving hier onder.

Emailadres: info@bunnybunch.nl

Telefoonnummer: 06-83712457

ROUTEBESCHRIJVING

Wij zijn gevestigd op bedrijventerrein Cruijckelcreke te Wissenkere. Dit bedrijventerrein is gelegen naast de Oost-westweg (N255). Als u bij de rotonde Geersdijk-Wissenkerke de afslag Wissenkerke neemt gaat u daarna gelijk de eerste afslag rechts, het bedrijventerrein op. U rijd tussen de twee tankstations door en gaat links af. Dan is het vrij snel rechts het bedrijfsverzamelterrein op. Dot is direct na de fruithandel het terrein op rijden, door het hek. Wij zijn gevestigd aan de binnenkant van het bedrijfsverzamelgebouw en dus niet direct vanaf de weg zichtbaar.

Wij zijn gevestigd op nummer 4 B, gelijk aan de linker kant als u het hek door rijd. Hieronder enkele afbeeldingen om onze locatie te verduidelijken.

loods02.png