+ Toon categorieën

Openingstijden en afhalen

Openingstijden

In verband met de coronamaatregelen werken wij op het moment voor afhalen alleen op afspraak. Plaats de bestelling in de webwinkel en vul bij de opmerkingen in op welke dag en tijd u wil afhalen of neem contact op via whatsapp om een afspraak te maken. Op vrijdag tussen 11 en 15 uur kan dat zeker, dan is er altijd iemand aanwezig, de rest van de week is afhalen alleen op afspraak mogelijk.

Woont u op Noord-Beveland, dan kunnen wij bestellingen (waaronder het Carnibest hondenvoer) ook aan huis bezorgen. Neem voor het maken van een afhaal/bezorgafspraak contact op via email ( info@bunnybunch.nl ) of telefonisch (whatsapp kan ook) op telefoonnummer 06 83712457. Voor de overige regio's geldt dat wij de bestellingen met PostNL verzenden. Houd er in deze tijd wel rekening mee dat pakjes er langer over doen dan gebruikelijk is.

Vakanties en feestdagen in 2021:

  • Wij verzenden geen bestellingen van 10 t/m 15 februari 2021 (afhalen op vrijdag) 12 februari kan wel
  • 5 april, 2e pasen verzenden wij geen bestellingen
  • 27 april is het koningsdag en verzenden wij geen bestellingen
  • 5 mei is het bevrijdingsdag en verzenden wij geen bestellingen.
  • 1 juni, 2e pinksteren verzenden wij geen bestellingen.
  • 24 december t/m 2 januari verzenden wij geen bestellingen (kerstvakantie).

Hoe werkt het afhalen van een bestelling?

Je kan vooraf een bestelling plaatsen via onze webwinkel. Je kan kiezen voor "afhalen in winkel". Dan worden er geen verzendkosten gerekend en weten wij dat je het wil ophalen. Je kan zelf bij opmerkingen aangeven wanneer je er het liefst om komt, of wij sturen jou een email voor het maken van een afspraak. Afhalen tijdens onze openingstijden is altijd mogelijk. Vul je dus niets in bij de opmerkingen gaan wij er van uit dat je de bestelling tijdens de openingstijden komt afhalen. Wij zorgen dat de bestelde spullen klaar staan op het moment dat je komt afhalen.

Het was mogelijk om als je komt afhalen nog wat rond te kijken en eventueel wat toe te voegen aan je bestelling, maar op dit moment is dat niet mogelijk ivm de corona maatregelen. Binnenlopen zonder vooraf besteld te hebben kan ook, tijdens onze openingstijden. Voor een kleine bestelling zoals een icepod in de zomer of het carnibest hondenvoer is dat ook geen probleem. Wil je veel producten hebben en/of kruiden komen ophalen raden wij wel aan om de bestelling wel echt vooraf te plaatsen. Wij verpakken alles op bestelling en het is voor ons wel prettig als wij de kruiden vooraf kunnen inpakken.

Je kan vooraf betalen via de betaalmogelijkheden die onze webwinkel bied, of je kan bij het ophalen betalen per pin of contant. Wij geven bestellingen pas mee, als de factuur is voldaan.

Wij houden ons aan de corona-maatregelen. Afhalen is alleen mogelijk als dat voor ons binnen de huidige regelgeving is toegestaan, kom alleen, houd afstand, blijf thuis bij klachten, draag een mondkapje.

Afhaaladres

Cruijckelcreke 4 B, 4491 EM Wissenkerke

Wij zijn gevestigd op bedrijventerrein Cruijckelcreke bij Wissenkerke. Het is een klein terrein, maar wij zitten wel een beetje verstopt. Lees dus zeker ook de routebeschrijving hier onder.

Telefoonnummer: 06-83712457

Bunnybunch is een eenmanszaak. In drukke periodes heb ik wel hulp van familie. Maar omdat het één persoon is die op dagelijkse basis met de webwinkel bezig is, is het niet altijd mogelijk om de telefoon op te nemen. Ook 's avonds na 7 uur en in het weekend nemen wij de telefoon niet op. Wij zijn ook bereikbaar via sms, whatsapp en email.

Emailadres: info@bunnybunch.nl

Op ons afhaaladres, bij onze bedrijfsloods, is geen brievenbus, daarom maken wij gebruik van het volgende postadres:

Zuidstraat 15, 4491 EM Wissenkerke

ROUTEBESCHRIJVING

Wij zijn gevestigd op bedrijventerrein Cruijckelcreke te Wissenkere. Dit bedrijventerrein is gelegen naast de Oost-westweg (N255). Als u bij de rotonde Geersdijk-Wissenkerke de afslag Wissenkerke neemt gaat u daarna gelijk rechts het bedrijventerrein op. U rijd tussen de twee tankstations door en gaat aan het einde links af. Dan gaat u al vrij snel rechts, na de fruithandel het terrein op rijden, door het hek. Wij zijn gevestigd aan de binnenkant van het bedrijfsverzamelgebouw en dus niet vanaf de weg zichtbaar.

Wij zijn gevestigd op nummer 4 B, gelijk aan de linker kant als u het hek door rijd. Hieronder enkele afbeeldingen om onze locatie te verduidelijken.

loods02.png