+ Toon categorieën

Openingstijden en afhalen

Openingstijden

Elke vrijdag van 11 tot 15 uur, met uitzondering van vakanties (die staan hieronder vermeld).

Heb je een bestelling in de webwinkel geplaatst en wil je deze afhalen? Dan is dat zonder afspraak mogelijk op vrijdagen tussen 11 en 15 uur.  Wil je op een ander moment afhalen, dan kan dat op afspraak. Ook carnibest hondenvoeding kan op vrijdag tussen 11 en 15 uur afgehaald worden in Wissenkerke. Let op! Op warme zomerdagen kan het zijn dat de openingstijden 9-13 uur zijn, wij delen deze informatie op onze facebookpagina, instagrampagina en in het topic webwinkel van bunnybunch op het forum.

Woon je op Noord-Beveland, dan kunnen wij bestellingen (waaronder het Carnibest hondenvoer) ook aan huis bezorgen. Voor de overige regio's geldt dat wij de bestellingen met PostNL verzenden. 

Neem voor het maken van een afhaal/bezorgafspraak contact op via email ( info@bunnybunch.nl ) of telefonisch (whatsapp kan ook) op telefoonnummer 06 83712457.

Vakanties en feestdagen in 2023

Pasen: Maandag 10 april gesloten.
Koningsdag: Donderdag 27 april gesloten.
Pinksteren: Maandag 29 mei gesloten.

Zomervakantie: 5 t/m 20 augustus gesloten.

Hoe werkt het afhalen van een bestelling?

Je kan vooraf een bestelling plaatsen via onze webwinkel. Je kan kiezen voor "afhalen in winkel". Dan worden er geen verzendkosten gerekend en weten wij dat je het wil ophalen.

Je kan zelf bij opmerkingen aangeven wanneer je er het liefst om komt. Afhalen tijdens onze openingstijden is altijd mogelijk. Vul je dus niets in bij de opmerkingen gaan wij er van uit dat je de bestelling tijdens de openingstijden, de eerst volgende vrijdag, komt afhalen. Wij zorgen dat de bestelde spullen klaar staan op het moment dat je komt afhalen.

Je kan vooraf betalen via de betaalmogelijkheden die onze webwinkel bied, of je kan bij het ophalen betalen per pin of contant. Wij geven bestellingen pas mee, als de factuur is voldaan.

Adres en contactgegevens

Cruijckelcreke 4 B, 4491 EM Wissenkerke

Wij zijn gevestigd op bedrijventerrein Cruijckelcreke bij Wissenkerke. Het is een klein terrein, maar wij zitten wel een beetje verstopt. Lees dus zeker ook de routebeschrijving hier onder.

Emailadres: info@bunnybunch.nl

Telefoonnummer: 06-83712457

ROUTEBESCHRIJVING

Wij zijn gevestigd op bedrijventerrein Cruijckelcreke te Wissenkere. Dit bedrijventerrein is gelegen naast de Oost-westweg (N255). Als u bij de rotonde Geersdijk-Wissenkerke de afslag Wissenkerke neemt gaat u daarna gelijk rechts het bedrijventerrein op. U rijd tussen de twee tankstations door en gaat aan het einde links af. Dan gaat u al vrij snel rechts, na de fruithandel het terrein op rijden, door het hek. Wij zijn gevestigd aan de binnenkant van het bedrijfsverzamelgebouw en dus niet vanaf de weg zichtbaar.

Wij zijn gevestigd op nummer 4 B, gelijk aan de linker kant als u het hek door rijd. Hieronder enkele afbeeldingen om onze locatie te verduidelijken.

loods02.png