+ Toon categorieën

Wilde bloemenweide mix

Een heerlijke mix van wilde bloemen en weidegrassen. Geschikt voor konijnen en cavia's.

Meer details

KRU-WBMIX

Nieuw product

Op voorraad

€ 2,65 incl. btw

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
5 € 0,05 Tot € 0,25

Meer informatie

Een heerlijke mix van weidegrassen en wilde bloemen. Deze mix is graan-vrij en 100% natuurlijk. Goed voor het immuunsysteem en zorgt voor optimale spijsvertering. Deze mix is ook goed geschikt om te mengen door het hooi en om bij te voeren of door het hooi te mengen van konijnen die niet veel hooi willen eten. Omdat luzerne één van de hoofdbestanddelen is, is dit ook een ideale mix voor jonge konijnen, herstellende konijnen, magere konijnen en oudere konijnen. Luzerne bevat veel eiwitten die goed zijn voor de groei, ontwikkeling en spieropbouw.

De mix bevat luzerne, gedroogd gras, goudsbloem, kamille, peterselie, zonnebloem en korenbloem.

Kruiden zijn een natuurproduct. Ondanks zorgvuldige controle kan er soms iets tussen blijven zitten wat er niet in hoort, dat kan alles zijn wat je op een akker kan tegen komen. Van steentjes tot plastic. We doen ons best dit zo veel mogelijk te voorkomen, maar controleer altijd zelf het product voor een laatste keer, voor je het aan de konijnen geeft.

Per 100 gram te bestellen, we verpakken het zelf en op bestelling: Bestel je dus 2x dit product, dan krijg je een zakje van 200 gram. Bestel je 3x, dan krijg je één zakje van 300 gram, enz. 

Kwaliteit: Houd er rekening mee dat dit product best stoffig kan zijn, dat komt omdat er luzerne in zit. Kruiden zijn een natuurproduct en de kwaliteit kan per seizoen en levering verschillen. Wil je weten hoe het product op dit moment is, kun je ons altijd bellen of een email of whatsapp berichtje sturen. Als een soort sterk afwijkt van de keren er voor zullen wij dat ook bij het product vermelden.

Voedingsadvies: Gedroogde kruiden zijn aanvullend diervoer. Geef maximaal 10 gram per konijn per dag. Gedroogde kruiden zijn best geconcentreerd in voedingsstoffen, geef het dus echt als aanvullend diervoer. Geef altijd onbeperkt hooi en vers drinkwater.

Reviews (1)

Gerrit
5
28-03-2016
Avondsnack

Elke avond voor het slapengaan krijgen ze een handjevol hiervan. Nooit meer problemen met bedtijd!

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review