+ Toon categorieën

Johannesbrood

Johannesbrood is een lekkernij voor konijnen en knaagdieren. Johannesbrood is een peulvrucht. De gedroogde gesneden peulen kun je prima voeren aan konijnen en cavia's

Meer details

KRUTIJ-70045

Nieuw product

Op voorraad

€ 0,65 incl. btw

Meer informatie

Johannesbrood is een lekkernij voor konijnen en knaagdieren. Johannesbrood is een peulvrucht. De gedroogde gesneden peulen kun je prima voeren aan konijnen en cavia's.

Deze peulvrucht is rijk aan natuurlijke suikers, calcium, ijzer en fosfor. Per 100 gram zit er 0,348 gram calcium in. Verder bevat johannesbrood veel natuurlijke vezels. Johannesbrood versterkt de botten, helpt tegen diarree en krampen, werkt eetlustopwekkend, en bevordert de spijsvertering. Daarnaast krijgen konijnen en cavia's er een mooie, glanzende vacht van.

Per 100 gram te bestellen, we verpakken het zelf en op bestelling: Bestel je dus 2x dit product, dan krijg je een zakje van 200 gram. Bestel je 3x, dan krijg je één zakje van 300 gram, enz. 

Voedingsadvies: Gedroogde groenten zijn aanvullend diervoer. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 10 gram per groentesoort, per kg lichaamsgewicht van het konijn, per dag. Je mag wel een aantal soorten per dag geven (2-3 soorten). Als je één konijn hebt dat 1 kg weegt doe je met een 500 grams verpakking gedroogde groenten dus ongeveer 50 dagen.

Geschikt voor konijnen, cavia's, hamsters en muizen. 

Reviews (1)

Claudia V
5
11-02-2021
Vinden ze heerlijk

Hier doen ze echt alles voor, helemaal verzot zijn ze hierop. Ik gebruik het vaak als beloning of voor in een speeltje. Ik heb ook echt het idee dat hun vacht glanzender/ gladder is als ik dit voer, lijkt minder te worden nu het op is.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review