+ Toon categorieën

Bloemenmix

Heerlijke, vrolijk gekleurde bloemenmix om van te smullen! Deze bloemenmix bestaat uit een mix van minimaal drie soorten gedroogde bloemen uit de webwinkel. 

Meer details

KRU-BLO

Nieuw product

Op voorraad

€ 4,50 incl. btw

Meer informatie

Heerlijke, vrolijk gekleurde gedroogde bloemenmix om van te smullen! Deze bloemenmix bestaat uit minimaal drie soorten en kan alle gedroogde bloemsoorten die in de webwinkel verkocht worden bevatten. Denk dan aan goudsbloem, diverse kleuren korenbloem, rozenbloemblaadjes, kamillebloemen en zonnebloemblaadjes. Hoewel je de bloemenmix altijd kan voeren, is deze bont gekleurde mix ook erg leuk voor feestelijke gelegenheden, bijvoorbeeld een konijnenverjaardag, dierendag of pasen. Een gezonde, vrolijke verwennerij!

Bloemenmix werkt ontstekingsremmend, is goed voor de spijsvertering en helpt bij het herstel na ziekte.

Kruiden zijn een natuurproduct. Ondanks zorgvuldige controle kan er soms iets tussen blijven zitten wat er niet in hoort, dat kan alles zijn wat je op een akker kan tegen komen. Van steentjes tot plastic. We doen ons best dit zo veel mogelijk te voorkomen, maar controleer altijd zelf het product voor een laatste keer, voor je het aan de konijnen geeft.

Per 100 gram te bestellen, we verpakken het zelf en op bestelling: Bestel je dus 2x dit product, dan krijg je een zakje van 200 gram. Bestel je 3x, dan krijg je één zakje van 300 gram, enz. 

Kwaliteit: Kruiden zijn een natuurproduct en de kwaliteit kan per seizoen en levering verschillen. Wil je weten hoe het product op dit moment is, kun je ons altijd bellen of een email of whatsapp berichtje sturen. Als een soort sterk afwijkt van de keren er voor zullen wij dat ook bij het product vermelden.

Voedingsadvies: Gedroogde kruiden zijn aanvullend diervoer. Geef maximaal 10 gram per konijn per dag. Gedroogde kruiden zijn best geconcentreerd in voedingsstoffen, geef het dus echt als aanvullend diervoer. Geef altijd onbeperkt hooi en vers drinkwater.

Reviews (2)

J. Roosen
5
25-11-2018
Gewoon genieten!

De konijnen vinden het een heerlijke lekkernij.
Je kan het gebruiken door ze uit je hand te laten eten. Maar vaak strooi ik het rond in het hok of verstop ik het. Hierdoor gaan ze meer fourageren ipv alles naar binnen schrokken.
Wil je ze tussendoor ook iets lekkers geven, dan kan je een bloemetje geven. Wie krijgt er nu niet graag bloemen?!

Dagmar
5
21-09-2015
Smullen!

Mijn konijnen zijn hier gek op! Ze eten het zelfs op alsof het snoepjes zijn. Als ik wat door hun hooi heb gemengd, weten ze niet hoe snel ze erbij moeten zijn.
Met deze mix verwen ik mijn konijnen toch op een verantwoorde manier.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review