+ Toon categorieën

Papaja

Gedroogde kleine stukjes papaja, handig om als snack of verwennerij te geven aan je konijn of cavia.

Meer details

KRU-70024

Nieuw product

Op voorraad

€ 3,25 incl. btw

Meer informatie

Gedroogde kleine stukjes papaja, handig om als snack of verwennerij te geven aan je konijn of cavia. Papaja heeft veel positieve eigenschappen. Het stimuleert de eetlust en spijsvertering. Versterkt het immuunsysteem, versterkt de botten, gezichtsvermogen, is goed voor de huid, werkt ontstekingsremmend, is goed voor de spieren, en helpt tijdens zwangerschap. Geef papaja wel met mate, het blijft een fruitsoort, met fruitsuikers. Geef je te veel kan het een gasbuik of diarree veroorzaken. 

Werkzame stoffen: Alkaloïde, amine, carotenoïde, kalium, calcium, magnesium, natrium, fosfor, saponine, ijzer, zink, foliumzuur en de vitaminen B1,B2, B3, B6, C en E. Bevat sulfiet, minder dan 10 ppm.

Papaja is geschikt voor vogels, konijnen en knaagdieren.

Bevat: Papaja, in blokjes. Dit product bevat naast papaya ook citroenzuur en sulfiet, als conserveringsmiddelen.

Per 100 gram te bestellen, we verpakken het zelf en op bestelling: Bestel je dus 2x dit product, dan krijg je een zakje van 200 gram. Bestel je 3x, dan krijg je één zakje van 300 gram, enz. 

Voedingsadvies: Gedroogd fruit is een aanvullend diervoer. De maximale dagelijkse hoeveelheid is 5 gram per konijn per dag.

Reviews (3)

Annemieke Nobels
5
30-04-2016
Smullen

Ik vind het heel fijn om mijn konijn Snoopy te verwennen. Hij geeft een heleboel likjes, en gezelligheid, dat ik daarvoor wat terug wil doen. Ik ben heel blij met Bunn Bunch, en Snoopy ook. Ik ga binnenkort weer een bestelling plaatsen, om een voorraadje te hebben voor Snoopy.

Marjon
5
12-09-2015
nog net worden mijn vingers niet opgegeten

Zo lekker vind mijn konijn dit. Geef het als beloning en oh oh wat is hij braaf ;-)

S.
5
24-02-2015
PapaJA!

Ik blijf Papaja bestellen want in no time is het op, dus valt goed in de smaak bij mijn konijnen. Lekker als snoepje of beloning.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review