+ Toon categorieën

Herfstmix

Een heerlijke, kleurrijke kruidenmix voor konijnen en knaagdieren.

Meer details

KRU-990201

Nieuw product

Op voorraad

€ 2,00 incl. btw

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
5 € 0,25 Tot € 1,25

Kenmerken

Geschikt voor konijnen Ja
Geschikt voor cavia's Ja

Meer informatie

Een heerlijke, kleurrijke kruidenmix voor konijnen en knaagdieren. Aanvullend diervoer. De "herfstmix" bestaat uit een selectie zorgvuldig geselecteerde bladeren en bloemen. De mix versterkt de natuurlijke afweer van het lichaam en zorgt voor een optimale spijsvertering. 100% natuurlijk.

Ingrediënten: Luzerne, wortel, hibiscus, peterselie, komkommer en goudsbloem.

Kruiden zijn een natuurproduct. Ondanks zorgvuldige controle kan er soms iets tussen blijven zitten wat er niet in hoort, dat kan alles zijn wat je op een akker kan tegen komen. Van steentjes tot plastic. We doen ons best dit zo veel mogelijk te voorkomen, maar controleer altijd zelf het product voor een laatste keer, voor je het aan de konijnen geeft.

Per 100 gram te bestellen, we verpakken het zelf en op bestelling: Bestel je dus 2x dit product, dan krijg je een zakje van 200 gram. Bestel je 3x, dan krijg je één zakje van 300 gram, enz. 

Kwaliteit: Kruiden zijn een natuurproduct en de kwaliteit kan per seizoen en levering verschillen. Wil je weten hoe het product op dit moment is, kun je ons altijd bellen of een email of whatsapp berichtje sturen. Als een soort sterk afwijkt van de keren er voor zullen wij dat ook bij het product vermelden.

Voedingsadvies: Gedroogde kruiden zijn aanvullend diervoer. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 10 gram per kruid, per kg lichaamsgewicht van het konijn, per dag. Van een kruidenmix mag je wel iets meer geven, omdat deze al meerdere soorten kruiden bevat. Geef in totaal maximaal 40 gram kruiden per kg lichaamsgewicht van het konijn per dag. Als je één konijn hebt dat 1 kg weegt en je geeft 40 gram van de mix per dag, doe je met een 500 grams verpakking gemixte kruiden ongeveer 12 dagen.

Reviews (2)

Mariska van der Werf
5
07-08-2018
Geweldig product

Koop deze kruiden regelmatig voor mijn 2 konijnen.
Ze worden helemaal blij als ze het krijgen en vinden het echt heerlijk!

Joyce
5
06-02-2016
Goed

Verschillende zakjes kruiden besteld, waaronder herfstmix. Ziet er goed uit. Geen zakjes met veel stof er in of zo. De bak is zo leeg.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review