+ Toon categorieën

Fruitmix

Een mix van minimaal drie soorten gedroogd fruit. Lekker als tussendoortje of om te verstoppen in intelligentiespeelgoed.

Meer details

KRU-FRU

Nieuw product

Op voorraad

€ 2,45 incl. btw

-€ 0,50

€ 2,95 incl. btw

Meer informatie

Een mix van minimaal drie soorten gedroogd fruit. Lekker als tussendoortje of om te verstoppen in intelligentiespeelgoed. Geschikt voor konijnen en knaagdieren. De inhoud van de mix kan verschillen, we mengen het zelf afhankelijk van onze voorraad, zo is deze mix altijd beschikbaar! Eigenlijk alle gedroogde fruitsoorten die wij los verkopen kunnen in deze mix zitten. Er zitten altijd minimaal drie soorten in. 

Fruitmix kun je zomaar als lekkernij voeren, maar je kan ook gebruik maken van de bijkomende voordelen van gedroogd fruit. Zo kan de fruitmix zorgen dat konijnen sneller herstellen na ziekte of een operatie en helpt fruit magere dieren gewicht aan te komen.

Per 100 gram te bestellen, we verpakken het zelf en op bestelling: Bestel je dus 2x dit product, dan krijg je een zakje van 200 gram. Bestel je 3x, dan krijg je één zakje van 300 gram, enz. 

Voedingsadvies: Gedroogd fruit is een aanvullend diervoer. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van deze mix is maximaal 5 gram per konijn per dag.

Reviews (1)

Sara van den Oudenalder-Hoogland
5
27-07-2018
Favoriete fruitsnack

Mijn konijnen vinden het heerlijk! Lekker als tussendoortje of als beloning.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review