+ Toon categorieën

Snackmix

Een mix om van te snoepen! Groenten en fruit gemixt in een heerlijke snack mix. De inhoud van de mix kan iets wisselen, afhankelijk van de voorraad van de producten en bestaat uit minstens 4 verschillende ingrediënten. 

Meer details

KRU-SNMIX

Nieuw product

Op voorraad

€ 2,95 incl. btw

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
5 € 0,05 Tot € 0,25

Meer informatie

Een mix om van te snoepen! Groenten en fruit gemixt in een heerlijke snack mix. De inhoud van de mix kan iets wisselen, afhankelijk van de voorraad van de producten en bestaat uit minstens 3 verschillende ingrediënten. De mix kan onder andere de volgende producten bevatten: wortel, papaja, erwt,  appel, rode biet, ananas, kokosvlokken, johannesbrood, rozenbottel, zonnebloempitten, pastinaak en/of cranberry.

Per 100 gram te bestellen, we verpakken het zelf en op bestelling: Bestel je dus 2x dit product, dan krijg je een zakje van 200 gram. Bestel je 3x, dan krijg je één zakje van 300 gram, enz. 

Voedingsadvies: Maximaal 5 gram per konijn per dag.  Aanvullend diervoer. Geef naast de snackmix ook onbeperkt hooi, vers drinkwater en een afgemeten hoeveelheid volledige voedingsbrok. Deze snackmix is aanvullend, een beloning. 

Reviews (3)

Konijnenopvang Joy
5
04-12-2017
Favoriet van Pip

Deze mix is echt favoriet bij Pip, en natuurlijk niet alleen bij haar! Ideale mix om gezond te snacken.

Roos
5
01-06-2017
Heerlijke afwisseling

Mijn 11 konijnen zijn echt dol op deze mix. Ik strooi wat ervan tussen en over het hooi en dan zijn ze wel even bezig. Zodra ze het zakje horen komen ze allemaal enthousiast vanuit de ren naar het nachthok gerend om te knabbelen. Echt een feestje om te zien!

amanda
5
24-11-2016
verantwoorde lekkernij

Mijn konijnen zijn dol op deze mix.
Ik vind het ook heel belangrijk dat ze naast hun standaard hooi en klein beetje biks toch iets lekkers mogen hebben.
Dit is gezond en verantwoord een goed alternatief dus voor de vele snacks (drops,biscuits,sticks) die er in de dierenwinkels verkrijgbaar is.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review