+ Toon categorieën

Hazelaar

Gedroogd blad van de hazelaar. De hazelaar is familie van de berk. Konijnen vinden dit blad heerlijk. De bladeren en takken van de hazelaar bevatten vezels die de goede werking van het spijsverteringsstelsel bevorderen. Hazelaar is goed voedzaam. Aanvullend diervoer.

Meer details

KRU-70044

Nieuw product

Op voorraad

€ 1,10 incl. btw

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
5 € 0,10 Tot € 0,50

Meer informatie

Hazelaar, dit product bevat hazelnootblad, steeltjes/takjes en ook enkele hazelnoten.  De hazelaar is familie van de berk. Konijnen vinden dit blad heerlijk. De bladeren en takken van de hazelaar bevatten vezels die de goede werking van het spijsverteringsstelsel bevorderen. Hazelaar is goed voedzaam.

Hazelnoten zijn veilig voor konijnen, mits je ze in beperkte hoeveelheid aanbied. Ze mogen de nootjes die tussen het blad en de steeltjes zitten dus gewoon mee eten, maar geef ze niet dagelijks een portie hazelnoten, in grote hoeveelheden is dat niet gezond.

Aanvullend diervoer. Kruiden zijn een natuurproduct. Ondanks zorgvuldige controle kan er soms iets tussen blijven zitten wat er niet in hoort, dat kan alles zijn wat je op een akker kan tegen komen. Van steentjes tot plastic. We doen ons best dit zo veel mogelijk te voorkomen, maar controleer altijd zelf het product voor een laatste keer, voor je het aan de konijnen geeft.

Per 100 gram te bestellen, we verpakken het zelf en op bestelling: Bestel je dus 2x dit product, dan krijg je een zakje van 200 gram. Bestel je 3x, dan krijg je één zakje van 300 gram, enz. 

Kwaliteit: Kruiden zijn een natuurproduct en de kwaliteit kan per seizoen en levering verschillen. Wil je weten hoe het product op dit moment is, kun je ons altijd bellen of een email of whatsapp berichtje sturen. Als een soort sterk afwijkt van de keren er voor zullen wij dat ook bij het product vermelden.

Voedingsadvies: Gedroogde kruiden zijn aanvullend diervoer. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 10 gram per kruid, per kg lichaamsgewicht van het konijn, per dag. Je mag wel een aantal kruiden per dag geven (3-4 soorten). Als je één konijn hebt dat 1 kg weegt doe je met een 500 grams verpakking kruiden dus ongeveer 50 dagen.

Reviews (2)

Bunnybunch
5
18-07-2015
antwoord

Ja, het wordt ook wel hazelnootblad genoemd. Het is blad van de hazelaar.

Daphne
5
18-07-2015
vraag

Is dit hetzelfde als hazelnootblad? Dat vinden mijn konijnen erg lekker!

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review