+ Toon categorieën

Groentenmix

Een mix van gedroogde groenten.

Meer details

KRU-GRX

Nieuw product

Op voorraad

€ 1,50 incl. btw

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
5 € 0,05 Tot € 0,25

Meer informatie

Een mix van drie of meer soorten gedroogde groenten. De mix kan variëren afhankelijk van onze voorraad maar bestaat altijd uit minimaal 3 soorten gedroogde groenten. In deze mix kan zitten: Erwtenvlokken, maisvlokken, rode biet, johannesbrood, pastinaak en/of wortel.

Kan jouw konijn niet goed tegen vers groenvoer en krijgt hij last van diarree en plakpoep? Deze gedroogde groenten kunnen een alternatief zijn voor verse groenten, als jouw konijn daar last van heeft. Daarnaast is dit gewoon een lekkere mix om te mengen door het  hooi van het konijn, cavia of knaagdier of als beloning. zo kun je de gedroogde groenten makkelijk in intelligentiespelletjes stoppen. Groentemix kan ook handig zijn in huis te hebben voor een konijn dat geopereerd moet worden. Het helpt er voor zorgen dat ze zo snel mogelijk weer gaan eten en gelijk voedingsstoffen binnen krijgen die helpen bij het herstel.

Aanvullend diervoer.

Per 100 gram te bestellen, we verpakken het zelf en op bestelling: Bestel je dus 2x dit product, dan krijg je een zakje van 200 gram. Bestel je 3x, dan krijg je één zakje van 300 gram, enz. 

Voedingsadvies: Gedroogde groenten zijn aanvullend diervoer. De maximaal aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groentemix die je mag voeren is 5 gram per konijn per dag.

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review