+ Toon categorieën

Verzending

WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN?

Wat zijn de verzendkosten voor een Bunnybunch bestelling? Dat is afhankelijk van waar het naartoe moet en wat er besteld is.

Verzenden is helaas niet goedkoop, ook voor mij niet. De producten in de webwinkel hebben soms flink gewicht en volume, waardoor de kosten kunnen oplopen. Die kosten worden doorberekend naar de klant, er is geen gratis verzending.

Ik verzend via PostNL. De basisprijs voor een pakket in Nederland is  € 6.95 Voor alles wat groter en/of zwaarder is, komen er extra kosten bij.

Als je de producten die je wil bestellen in je winkelmandje doet en het adres invult en de juiste verzendmethode selecteerd, zullen de verzendkosten automatisch berekend worden. Voor het afrekenen zie je deze dus staan.

De verzendkosten worden automatisch berekend voor Nederland en België. Wil je bestellen in een ander land, neem dan contact met ons op voor de bijbehorende verzendkosten.

WAT IS DE LEVERTIJD?

De bestelling wordt pas verzonden na ontvangst van de betaling. Ik probeer elke doordeweekse dag in de ochtend de bestellingen in te pakken. Het kan voorkomen dat er soms een dagje niet ingepakt wordt. Bunnybunch is een eenmanszaak, en soms zijn er andere verplichtingen of kan er wegens ziekte een dag niet ingepakt worden. Op zaterdag verzend ik niet, omdat er in onze regio ook geen pakjes opgehaald worden op zaterdag door PostNL.

Je krijgt zodra de zending is aangemeld bij PostNL een e-mail met een track and trace code, waarmee je de bestelling kan volgen. Heb je de postNL app? Dan kun je ook extra voorkeuren voor bezorging opgeven zoals voorkeur voor bezorging bij een postpunt als je niet thuis bent, in plaats van bij buren.

Het is ook mogelijk een postpunt of pakketautomaat te selecteren bij de verzendopties bij het afronden van een bestelling.

KAN MIJN BESTELLING IN EEN BRIEVENBUSPAKJE VERZONDEN WORDEN?

Voor de meeste webwinkelproducten is dit niet mogelijk. Er zijn wel een aantal standaard brievenbuspakjes in de webwinkel te bestellen, dat is de enige uitzondering er op. Het staat dan duidelijk in de omschrijving dat het met brievenbuspost gaat.

VERZENDEN JULLIE HET CARNIBEST HONDENVOER?

Het is voor ons niet mogelijk om diepvriesproducten te versturen. Je kan deze zelf af komen halen in Wissenkerke (Zeeland). Bezorgen op Noord-Beveland is wel mogelijk, dat doen wij zelf, maar verder dan dat kunnen wij het niet verzenden. 

HOE ZIT HET MET HET MILIEU?

Wij gebruiken voor het verzenden van de pakketten gerecyclede materialen. Wij gebruiken gerecyclede dozen en opvulmateriaal wat door andere bedrijven anders weggegooid zou worden maar nu nog een extra keer gebruikt word. Hierdoor dragen wij ons steentje bij aan een beter milieu. Wij willen jou vragen om het verpakkingsmateriaal na ontvangst van het pakket gescheiden weg te gooien, de doos bij het oud papier en het eventuele plastic in de plastic container. De doos kan natuurlijk ook eerst gebruikt worden als speelgoed voor de konijnen.