+ Toon categorieën

Moestuin mix

Is jouw konijn een echte Peter Rabbit, en zou hij het liefst worteltjes en ander lekkers stelen uit de moestuin van de boer? Dan is deze mix echt iets voor hem!

Meer details

KRU-990172

Nieuw product

Op voorraad

€ 2,65 incl. btw

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
5 € 0,05 Tot € 0,25

Meer informatie

Is jouw konijn een echte Peter Rabbit, en zou hij het liefst worteltjes en ander lekkers stelen uit de moestuin van de boer? Dan is deze mix echt iets voor hem!

Moestuin mix, een heerlijke kruiden en groentenmix waar jouw konijn zeker van zal snoepen!

Bevat: berkenblad, luzerne, wortel, appel, courgette, frambozenblad, weegbree, peterseliesteeltjes, tomaat, komkommer en paardenbloem.

Kruiden zijn een natuurproduct. Ondanks zorgvuldige controle kan er soms iets tussen blijven zitten wat er niet in hoort, dat kan alles zijn wat je op een akker kan tegen komen. Van steentjes tot plastic. We doen ons best dit zo veel mogelijk te voorkomen, maar controleer altijd zelf het product voor een laatste keer, voor je het aan de konijnen geeft.

Per 100 gram te bestellen, we verpakken het zelf en op bestelling: Bestel je dus 2x dit product, dan krijg je een zakje van 200 gram. Bestel je 3x, dan krijg je één zakje van 300 gram, enz. 

Voedingsadvies: Gedroogde kruiden en groenten zijn aanvullend diervoer. Geef maximaal 10 gram per konijn per dag. Gedroogde kruiden zijn best geconcentreerd in voedingsstoffen, geef het dus echt als aanvullend diervoer. Geef altijd onbeperkt hooi en vers drinkwater.

Kwaliteit: Kruiden zijn een natuurproduct en de kwaliteit kan per seizoen en levering verschillen. Wil je weten hoe het product op dit moment is, kun je ons altijd bellen of een email of whatsapp berichtje sturen. Als een soort sterk afwijkt van de keren er voor zullen wij dat ook bij het product vermelden.

 

Reviews (1)

Suzanne
16-10-2023
Beoordeling wacht op moderatie
Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review