+ Toon categorieën

Moestuin mix

Is jouw konijn een echte Peter Rabbit, en zou hij het liefst worteltjes en ander lekkers stelen uit de moestuin van de boer? Dan is deze mix echt iets voor hem!

Meer details

KRU-990172

Nieuw product

Op voorraad

€ 2,65 incl. btw

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
5 € 0,05 Tot € 0,25

Meer informatie

Is jouw konijn een echte Peter Rabbit, en zou hij het liefst worteltjes en ander lekkers stelen uit de moestuin van de boer? Dan is deze mix echt iets voor hem!

Moestuin mix, een heerlijke kruiden en groentenmix waar jouw konijn zeker van zal snoepen!

Bevat: berkenblad, luzerne, wortel, appel, courgette, frambozenblad, weegbree, peterseliesteeltjes, tomaat, komkommer en paardenbloem.

Kruiden zijn een natuurproduct. Ondanks zorgvuldige controle kan er soms iets tussen blijven zitten wat er niet in hoort, dat kan alles zijn wat je op een akker kan tegen komen. Van steentjes tot plastic. We doen ons best dit zo veel mogelijk te voorkomen, maar controleer altijd zelf het product voor een laatste keer, voor je het aan de konijnen geeft.

Per 100 gram te bestellen, we verpakken het zelf en op bestelling: Bestel je dus 2x dit product, dan krijg je een zakje van 200 gram. Bestel je 3x, dan krijg je één zakje van 300 gram, enz. 

Voedingsadvies: Gedroogde kruiden zijn aanvullend diervoer. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 10 gram per kruid, per kg lichaamsgewicht van het konijn, per dag. Van een kruidenmix mag je wel iets meer geven, omdat deze al meerdere soorten kruiden bevat. Geef in totaal maximaal 40 gram kruiden per kg lichaamsgewicht van het konijn per dag. Als je één konijn hebt dat 1 kg weegt en je geeft 40 gram van de mix per dag, doe je met een 500 grams verpakking gemixte kruiden ongeveer 12 dagen.

Kwaliteit: Kruiden zijn een natuurproduct en de kwaliteit kan per seizoen en levering verschillen. Wil je weten hoe het product op dit moment is, kun je ons altijd bellen of een email of whatsapp berichtje sturen. Als een soort sterk afwijkt van de keren er voor zullen wij dat ook bij het product vermelden.

 

Reviews (0)

Geen klantbeoordelingen op dit moment.

Schrijf een review
Annuleren
Beoordeling:
Naam:
E-mail:
Onderwerpen:
Tekst:
  Schrijf een review