Ga naar inhoud

Linke

Members
 • Items

  81
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methodes

 • Website URL
  https://keschilipepper.blogspot.com/

Profiel informatie

 • Namen van de konijnen:
  Chili (RIP) en Pepper

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Linke's prestaties

Lamprei

Lamprei (2/6)

 1. Vervelend dat het zo gaat. Ik zou het ook frustrerend vinden. Ik vraag me af of de artsen vaak proberen om de kosten te besparen door 'onnodig onderzoek' over te slaan..
 2. Heb je misschien ook ervaring met Dierenkliniek Winkelhof? Ik woon ook in de buurt van Leiden en mijn ervaring met deze praktijk is positief. Deze bevindt zich in Leiderdorp, voor ons is het ongeveer 15 min rijden als er geen file is. Er stoppen ook bussen voor de deur. Wellicht is het een optie, als je deze nog niet kent?
 3. Provincie: Zuid-Holland Plaats: Leiderdorp Naam praktijk: Dierenkliniek Winkelhof Dierenartsen: Arthur Bastiaans, Renata Schouten en nog meer. Website: dierenkliniekwinkelhof.nl Na ervaringen met verschillende praktijken in de buurt zijn we uiteindelijk bij deze gebleven. Ik heb goede ervaring met alle 4 artsen. Ze overleggen met elkaar als het nodig is. Met name Arthur en Renata hebben veel ervaringen met konijnen. Ze denken altijd mee en leggen dingen ook goed uit, wat ik zelf heel prettig vindt.
 4. Ik heb wel een deksel liggen van dit model(foto doet het niet) met afmetingen: L 22 x B 6 x H 16 cm Laat maar weten of dit het is dat je mist 😛
 5. Onlangs ben ik ook met afwijkende keutels bij de DA geweest. Pepper stopt best vaak met eten. Er zijn naar mijn idee wel symptomen die wijzen op wormbesmetting. De DA heeft wel een blindedarmkeutel kunnen bekijken onder de microscoop. Toen heeft ze niks kunnen vinden dat op wormen wijst (geen eitjes). Aan de konijnen is er verder ook niks opmerkelijks, en zo zijn de afwijkende keutels dus niet te verklaren. Een paar te kleine of te grote keutels moeten geen probleem zijn, niemand heeft altijd dezelfde poep, aldus de DA... En ze wou idd ook geen wormkuur geven omdat het onnodig zou zijn. Maar ik vraag me wel af, kan zo'n wormkuur (in dit geval gaat het dan om Panacur) kwaad zijn, stel dat er idd geen/weinig worm aanwezig is?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .