Ga naar inhoud

Linke

Members
 • Aantal items

  52
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methodes

 • Website URL
  https://keschilipepper.blogspot.com/

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Linke's Achievements

Lamprei

Lamprei (2/6)

45

Community reputatie

 1. Wie houdt niet van een 'kleurijk' speelgoed 😛
 2. Linke

  Eucalyptus blad

  @Miekmoek Ja dat klopt. Maar het gaat niet om geld, want zo veel is het ook weer niet.. Ik vind het idee gewoon gek dat er giftige dingen verkocht worden.
 3. Linke

  Eucalyptus blad

  Inderdaad.. zeer onbegrijpelijk is het
 4. Linke

  Eucalyptus blad

  Ik heb contact gehad met de winkel. Ze beweren dat het niet kwaad kan als de hoeveelheid niet groot is. Ik zelf zal de risico niet nemen. Dus bij deze weten jullie ook wat je kan verwachten in zo'n mix.
 5. Linke

  Eucalyptus blad

  Hoihoi ik heb bladmix besteld bij D-tails (vrij bekend denk ik?) onder kruiden voor konijnen. Ik kom er achter dat er ook eucalyptus blad in zit(dit staat niet in de beschrijving zelf maar wel op de verpakking die ik heb ontvangen). Ik kan behalve de lijst op het forum weinig informatie hierover vinden. En de lijst zegt dat de bladeren matig giftig zijn... Weet iemand misschien wat meer hierover? Of waar kan je nog meer betrouwbare informatie winnen? Als het echt giftig is voor konijnen, dan is het zeker niet goed om zo'n mix te verkopen...
 6. Ik kan het toch niet laten om deze foto van Pepper met jullie te delen. "Hé? Roep je mij?"
 7. "Nadat ik hier en daar heb gepoept, geplast en gespeeld, is het tijd om te relaxen. En dat doe ik met een doos op mij kop." aldus Chili.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .