Ga naar inhoud

Linke

Members
 • Items

  62
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methodes

 • Website URL
  https://keschilipepper.blogspot.com/

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Linke's prestaties

Lamprei

Lamprei (2/6)

53

Reputatie

 1. Linke

  Secret Santa 2022

  Ha! Ik snap het nu. Inderdaad knap bedacht!
 2. Linke

  Secret Santa 2022

  Bedankt voor de uitleg. De konijntjes hebben dus wel een betekenis! De eerste poging was wel de goede richting... Mss een stomme vraag.. hoe moet ik met die 3 verschillende konijntjes uitkomen bij 'Kme'?
 3. Linke

  Secret Santa 2022

  Hierbij mijn uitpakverslag! Het pakket wordt niet echt vriendelijk behandeld door de bezorger: het wordt helemaal in ons postvakje gepropt... Gelukkig heeft het overleefd! Een doos met zelfgetekende kerstboompjes erop! En daarin zitten pakketjes met leuke schattige houten-konijntjes! Misschien ook zelfgemaakt? Ik heb ze volgens de juiste volgorde uitgepakt: het 1st is een zelfgemaakt kaartje met instructies. Mooi getekend trouwens : D het 2e en 3e zijn lekkere pure chocolade met de smaken van blauwe bes en gember/sinaasappel (beide smaken vind ik heel lekker!) En idd, het spreekt voor zich haha. Ik kom vrijwel meteen erachter dat mijn secret santa @Kimie is! (Dankzij de zoek-functie van het forum) Het 4e pakje bevat een paar konijnen huissokken en meer houten-konijntjes. De sokken zijn precies goed voor het weer nu! Super fijn! En de hint vind ik wel lastig! Ik dacht eerst dat ik met de houten-konijntjes een soort van letters moet zien maken, maar zonder resultaat. Dus ik denk mss "zelfgemaakte kaart"=me, en "kinder huissokken"=Ki, dus Ki-me=Kimie? (Ik heb mijn best gedaan.. Verder heb ik nog meer houten konijntjes gekregen en een zak kruiden voor Chili en Pepper! Uiteraard moet het ook gekeurd worden door de nijnen : P Ha @Kimie Erg bedankt voor dit leuke pakket, ik ben er blij mee! Ik ga denk ik een soort van versiering maken voor de konijnenren met al die houten-konijntjes : D
 4. Linke

  Secret Santa 2022

  En ondertussen is mijn pakket ook binnen. Ik zal straks ook mijn uitpakverslag delen!
 5. Linke

  Secret Santa 2022

  Jaaaaa! Wat een leuk verslag hebben jullie, jij, Koko en Wol, samen gemaakt zeg! Ik word er helemaal blij van! Super fijn dat het jullie bevalt. Dat 'hang-speelgoed' heb ik inderdaad zelfgemaakt, leuk dat ze het zo interessant vinden! Hopelijk kun je de stempels goed gebruiken voor creativiteit die weinig geduld vraagt : P En de hint.. ik had stiekem gehoopt dat mijn naam tegen deze tijd niet meer te zien zijn op 'recente bezoekers'. Helaas haha! Over 'Pui Pui Molcar': ik zie dat er ook wat fragmenten te vinden zijn op Youtube. Zelf vind ik het heel schattig.
 6. Mss niet echt een tip... maar in kringloopwinkels zie ik vaak wilgenmandjes voor maar heel weinig. Alleen soms lastig om te beoordelen of het nou veilig genoeg is. Iemand ervaring ermee?
 7. Ze loopt nu weer helemaal normaal. Het is nu een kwestie van aankijken en goed opletten..
 8. Ze eet en keutelt zoals altijd. Op het ene moment lijkt er niets aan de hand te zijn, dus gewoon lopen op 4 pootjes. Op het andere moment trekt ze haar ene voorpoot omhoog. 🤨
 9. Pff. Een van onze konijnen loopt vanavond ineens met haar rechtervoorpootje omhoog. Als ze staat, dan staat dat voorpootje ook op de grond, maar wanneer ze huppelt, trekt ze dat pootje omhoog. Het lijkt ineens uit het niets te gebeuren. Ze eet nog wel maar echt actief vind ik van niet. Ik heb gekeken naar de pootjes, maar zie niks raars. Heeft iemand toevallig iets dergelijks meegemaakt? Ik heb nu pijnstellers (metacam) gegeven en uiteraard bel ik morgenochtend de arts.
 10. Wie houdt niet van een 'kleurijk' speelgoed 😛
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .