Spring naar bijdragen

JokeC

Members
 • Aantal bijdragen

  334
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  2

JokeC last won the day on 24 December 2019

JokeC had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

106 Uitstekend

Over JokeC

 • Rang
  Keutelaar

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. JokeC

  Corona virus

  Plus dat het effect van spinnende poezen niet door collega's te evenaren is toch? 🥳
 2. Proficiat. Wat een leuke foto's van die twee verwende moppies. Die ploffen dalijk uit elkaar van zo'n hele taart! Mooie taart trouwens.
 3. Is toch niks mis mee? Handig afdakje ook voor als het regent of als zonneklepje?
 4. Je zou kunnen proberen om een voederapparaatje buiten bereik van de konijnen te hangen en de brokjes eruit te laten vallen als het klepje open gaat. Ik heb dat eens gedaan voor een hondje dat om de 3 uur wat moest eten en ik dat met mijn werk net niet redde. Ik had toen 2 honden dus ik had aan beide zijden van een grote vitrinekast een voederautomaatje tegen de muur geschroefd, de timer ingesteld op 1 apparaatje, touwtje naar het andere apparaatje, zodat beide tegelijk open gingen (gek genoeg werkte dat met 2 timers op hetzelfde tijdstip ingesteld niet nauwkeurig genoeg). Dat zorgde dat beide honden tegelijk op een afgeschermd plekje iets te eten kregen. Dat werkte goed. Als je maar 1 konijn hebt, hoeft het maar 1 automaatje te zijn natuurlijk. Voor noodgevallen natuurlijk, zoals je zelf al zei. 😉
 5. Gewoon geduld hebben, jij bent zelf ook niet van de ene op de andere dag zindelijk geworden toch? Je kunt alleen maar je best doen en hopen dat de konijnen het oppikken.
 6. JokeC

  Koppelen

  Ja, dat is inderdaad verschrikkelijk. Had je het maar eerder geweten. Ik leef met je mee. Winkels die dieren verkopen hebben ook geen belang bij verstandige voorlichting, want dan zouden ze moeten zeggen dat je geen jonge konijntjes moet kopen en al zeker geen twee van hetzelfde geslacht. En jonkies zijn nu net de diertjes die het makkelijkst verkopen: zoooooo schattig! (zijn ze ook natuurlijk). Als de konijntjes ouder worden dan gaan ze hun eigen karaktertje pas ontwikkelen dus dan moet je wel heel veel geluk hebben als ze dan nog net zo goed met elkaar op kunnen schieten als voorheen. Konijntjes van hetzelfde geslacht is nog meer geluk hebben dat het goed blijft gaan.....dat is wel een heleboel geluk dat je dan moet hebben. 😞 Heel veel sterkte en wijsheid toegewenst.
 7. Welkom op het forum, Wally! Net als de meeste mensen houden konijnen er ook niet van om uitgehuwelijkt te worden zonder eigen inbreng over de keuze van de partner. 😉Het zou kunnen dat een willekeurige ram het kan vinden met jullie voedster, maar wat als het niet klikt? Die kans is gewoon te groot. Dan kun je fikse knokpartijen met slachtoffers verwachten. Het allerbeste voor jullie voedster en het kdv is naar een goede opvang gaan, uitleggen waar je naar zoekt en de mensen daar laten helpen mogelijke partners voor te stellen en jullie voedster bij de opvang te laten kennis maken met een rammetje. De mensen daar hebben ervaring met koppelen en weten wat ze doen. Het kan zijn dat het meteen klikt en dan ben je snel klaar! Maar het kan net zo goed zijn dat de dame en voorgestelde heer elkaar toch niet zo leuk vinden en er een volgende kandidaat voorgesteld wordt. Informeer eens bij een goede opvang, dan besluit je vast dat een partner bij een opvang laten kiezen door jullie voedster de beste keuze is. ☺️ Hier staan de opvangen en asiels: https://www.bunnybunch.nl/informatie/konijnenopvang-asiel-lijst
 8. En nu maar hopen dat er niet heel erg veel dingen met de hand verbeterd of aangepast moeten worden, het lijkt me een heidens karwei. Zet 'm op, @Evee, vervelen zul je je in ieder geval niet, denk ik maar zo.
 9. Wij krijgen de laatste tijd steeds te horen "ik aai geen honden meer, want op de vacht kan het virus zitten of komen". Voor ons geen probleem dat ze onze honden niet aaien natuurlijk, al vinden twee van onze honden het wel heel raar dat hun vriendelijke begroeting genegeerd wordt. Komen ze vast ook wel weer overheen. 🙂 Maar het voedt wel alle onzekerheden over wat dat rotvirus nu wel en niet doet/kan.
 10. Wat verdrietig om Max te moeten missen. Ik hoop dat hij het toch fijn heeft gehad ondanks zijn slechte genenpakketje. Sterkte.
 11. Welkom op BunnyBunch!
 12. Wat een schrik, daar zit je dan zonder je knuffelkonijn, zo plotseling. Dat gaat wel even duren voor al die emoties een beetje tot bedaren zijn gekomen. Heel veel sterkte, Phouka was een super konijn in alle opzichten zo te lezen.
 13. Nog even dan in het ☀️, genieten is genieten tenslotte. 😎
 14. JokeC

  Corona virus

  Ik vind het heel lief en juist niet afstandelijk van je, @Dollie , dat je zo een oplossing hebt om het voor jezelf, de mensen die een maatje zoeken en de konijnen mogelijk te blijven maken met zo min mogelijk risico's een maatje te "regelen". Ik zou er zeker blij mee zijn als ik een maatje zou zoeken, ook al zou ik in spanning zitten als mijn konijn een paar dagen uit logeren zou zijn, hoor. 😁
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .