Spring naar bijdragen

JokeC

Members
 • Aantal bijdragen

  150
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

31 Uitstekend

Over JokeC

 • Rang
  Lamprei

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Van een ander jaar mag zeker niet? Maar is wel leuk. Gooi maar weg, @Evee
 2. Twijfelgevalletje? Oeps, een dubbele, sorry. @Evee Gooi maar weg, hoor.
 3. JokeC

  Abces weggehaald

  Liefde overwint alles....meestal. Fijn om te horen!
 4. JokeC

  Abces weggehaald

  Hihi, ik zie je al helemaal blij staan kijken naar die binkies van haar. Ik duim dat je gelijk hebt nu ze weer samen met haar liefje is dat ze beter gaat eten.
 5. JokeC

  Abces weggehaald

  Wat een verhaal, je schrikt toch wel even flink, zeg. Gelukkig dat het abces weg is nu. De arme patiënt heeft wel een heel sjiek rompertje aan. Natuurlijk hoort een konijn niet aangekleed te worden, maar als het in noodgevallen moet dan loopt ze er in dit geval toch erg deftig bij. 🙂 Sterkte met haar.
 6. Zou het een goed gat in de markt zijn? Kleding met konijnen erop voor (te) gekke konijnenmeiden maken?
 7. @Evee , het is inderdaad een raar woord om te lezen, maar je spelt het goed. 🙂 In het Engels mag het met en zonder "j", daar wordt het zelfs afgekort tot Pie-djee dus met "j". Ben benieuwd of degenen die het met alleen "y" spellen dan ook de afkorting PJ gebruiken. Je kunt altijd nog een Playboy pyjama aanschaffen, daar staan in ieder geval toch konijnenoortjes op? 😏
 8. Doorgehaald in "gefeest" of in "niet geslapen"? Niet geslapen toen een maand geleden ons kind aangereden was en in het ziekenhuis moest overnachten....erbij gezeten en geen oog dicht gedaan, bij elk snurkje of zuchtje schrok ik me een ongeluk. Verpleging kwam elk uur even kijken naar hem. Arts ook nog twee keer. Volgende morgen wordt hij wakker, vrolijke toet: "heb ik blauwe plekken, mag ik kijken, alles doet zeer, wanneer gaan we naar huis?" Wanneer heb je voor het laatst uit frustratie heel veel van iets niet zo gezonds op?
 9. Net nog, het kwam voorbij bij een registratie van Last Night of the Proms waar ik op Youtube naar luisterde, het was "Last Christmas, I gave you my heart....." van Wham. Hartstikke leuk met zo'n klassiek orkest er achter. Wanneer heb jij voor het laatst een "lastig" dreinend/huilend kindje (van jezelf of een ander) in de supermarkt weer kunnen laten lachen, zodat de sfeer gelijk verbeterde?
 10. Voorzichtig goed nieuws dus, ik duim mee dat Roeki blijft eten en steeds iets meer. (op z'n Engels met fingers crossed, maar het idee blijft hetzelfde). 🤞Ik denk dat ik meer grijze haren heb door de zorgen om de moppies dan om de kinderen en rest van de beestjes bij elkaar.
 11. Dat denk ik ook, hoor! Maar het is zo'n rare combinatie. een konijn als huisdier en de jas van een soortgenoot uitgespreid op de grond. Beetje luguber.
 12. Er is ook een senioren Facebook groep (BunnyBin-seniorkonijnen). Weet je, als eigenaar kun je van alles willen, maar Hazel moet zelf een keuze maken met welk rammetje ze gelukkig wordt. Daarom is het wel echt het beste om haar zelf bij een opvang te laten kiezen (met hulp van de opvang natuurlijk). Misschien kiest ze wel een kleine heer met echte konijnenoren rechtop op zijn koppie. Sterkte met het verdriet om Storm. Het doet je vast goed als je ziet dat Hazel straks weer happy is met haar eigen heer op leeftijd.
 13. Toevallig zag ik twee advertenties op Marktplaats van dezelfde adverteerder die mij een heel ongemakkelijk gevoel gaven: de ene advertentie was voor een gratis schuilhokje en het andere was voor een zo goed als nieuwe grote konijnenvacht (Lotharinger-achtig). 😲 (https://www.marktplaats.nl/a/huis-en-inrichting/woonaccessoires-overige/m1479349222-grote-konijnenvacht.html?)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .