Spring naar bijdragen

JokeC

Members
 • Aantal bijdragen

  467
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  2

JokeC last won the day on 24 December 2019

JokeC had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

183 Uitstekend

Over JokeC

 • Rang
  Keutelaar

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. @mammafelina , dat valt niet mee voor ons mensen die denken alles onder controle te (willen) hebben dat Fluffy nu de dienst uitmaakt bij de keuze voor een vriendinnetje, hè? Wel spannend toch waar de jongeman mee thuis komt: "kijk Ma, dit is ze dan, mijn vakantieliefde en we hebben gelijk maar besloten samen te gaan wonen." 😁
 2. Duimen dat hij er door komt. Sterkte met de zorgen om hem.
 3. Pfff, het zijn geen makkelijke tijden voor een aantal konijntjes en hun baasjes. "Gelukkig" hebben we de mogelijkheid om onze lieffies onnodig verder lijden te besparen, erg zware beslissing, heel veel sterkte met het verwerken van het missen van Moo. 😢
 4. Mijn ervaring is dat welke hoes dan ook gesloopt wordt met tanden of door "graven". Dus ik heb lang geleden precies gedaan wat @happy211 je hierboven adviseerde. 😁 Werkt echt goed. Als we in de kamer zijn dan gaan de paneeltjes opgevouwen achter de bank, daar word je heel handig in na een paar keer oefenen en mopperen.
 5. JokeC

  'Blauw' oog

  Wat een ellende, je hebt zoveel voor haar gedaan, zo'n tof konijn, dikke mik met dondersteen Lewis, wat vreselijk jammer dat je niet langer van haar hebt mogen genieten, ze heeft zeker genoten van haar tijd bij jou, geen twijfel mogelijk. Heel veel sterkte.
 6. Wat een schrik, toch maden en niet zo'n beetje ook. Hopelijk komt die arme Stamper er weer bovenop. Extra moeilijk om het allemaal ook nog uit te leggen aan je dochter bovenop je eigen ongerustheid. Sterkte hoor. Voor de zekerheid worden alle duimpjes hier ingezet voor zijn herstel.
 7. Dat ligt eraan hoe het vererft, wat er in het genenpakket van die staande oortjes zit. De meeste konijnen zijn mixjes dus je weet niet wat er aan erfelijk materiaal aanwezig is. Maar ik hoop dat het een vraag uit nieuwsgierigheid/interesse is en dat je niet van plan bent het uit te proberen?
 8. JokeC

  Voorstellen

  Welkom bij BunnyBunch! Leuk hoor dat je al zoveel gelezen en bijgeleerd hebt. Kan Binkie en Droppie alleen maar ten goede komen, de boffers.
 9. JokeC

  Vliegen in huis

  Ik heb geleerd altijd dat vliegen een hekel hebben aan de kleur "smurfjesblauw" (wie niet, zou je denken) en daarom zijn mijn buitenkozijnen in de zomer afgedekt met plankjes smurfjesblauw. Binnenshuis hangen vlakbij de buitendeuren en verspreid over de kamers zakjes gedroogde lavendel en goudsbloem en in de vensterbanken staan een paar potten met munt. Geen vlieg te bekennen (muggen trouwens ook niet) ....afkloppen maar. We hebben van die horren die achter je sluiten met zo'n magneetstrip in de deuropeningen en gewone horren in de raamopeningen.
 10. JokeC

  Goedendag

  Welkom bij BunnyBunch!
 11. Wat een onverwachte wending, maar wel geweldig dat hij weer thuis is. Hoe komt hij aan een ingeklapte long dan? Doet dat eigenlijk ook zeer bij een konijn, want bij mensen kan het flink pijnlijk zijn.
 12. Van afstand met een spandoek voor Stamper: eten, jongen, en daarna heel veel keutelen. 🤞
 13. Welkom op BunnyBunch! Dit is een goede mogelijkheid om jezelf in te lezen en ook aan je zoontje uit te leggen waarom er iets wel of juist niet goed is voor konijnen. Als je er niet uit komt, kun je het altijd hier vragen, want gezamenlijk hebben de leden hier heel veel kennis en ervaring. Het zal je zoontje zeker ook helpen om zich te leren verplaatsen in dit geval in jullie/een konijn. Super leuk en belangrijk voor de rest van zijn leven.
 14. JokeC

  Sloopkonijnen

  Erg vakkundig, die Lewis, minstens cum laude afgestudeerd in bouw....uh sloopkunde.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .