Spring naar bijdragen

JokeC

Members
 • Aantal bijdragen

  237
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  2

JokeC last won the day on 24 December 2019

JokeC had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

59 Uitstekend

Over JokeC

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ga je dan met Pluisje naar Buck toe? Hebben ze daar "koppelruimten"?
 2. Prima verwoord door @Hallo Hoi en @Marjoleink. Sterkte Natasja, je zult wel geschrokken zijn dat je voedster je gebeten heeft, maar ze deed het niet uit kwaadaardigheid en je kunt haar vertrouwen weer terug winnen en zo ook zelf weer vertrouwen krijgen in je konijn. Als ze straks een nieuw gecastreerd, gevaccineerd en door de dierenarts nagekeken rammetje bij een goede opvang heeft uitgezocht dan zul je zien dat zij en ook jij weer helemaal heppie de peppie worden. Lees alle informatie die op BunnyBunch staat over het koppelen van konijnen goed door en dan zul je zien dat het je zelfvertrouwen en hoop gaat geven op een goede afloop.
 3. Echt waar, dit zijn dus echt filmpjes om te bekijken als je een beetje somber bent, hier moet ik gewoon hardop om lachen, wat een gaaf gezicht dat Betsy zo vrolijk wordt van/met dat acrobatische jochie. Super hè, zo'n gelukkig koppeltje?
 4. Nou, ik ben blij met die lange uitleg, hoor! Dank jullie wel. Ik ga het doorgeven. Misschien dat hij dan een langer kuurtje Duplo krijgt. Hoe lang is lang eigenlijk? Om de dag 3 weken lang of zo? Is het dan verstandiger om nu al om een swab te vragen om op kweek te zetten? We zitten niet in hetzelfde land dus de link naar de lijst met KK-dierenartsen heeft dan ook niet zoveel zin. Tenzij hij natuurlijk het konijn als "hulpkonijn" net als Coco eerste klas mee laat vliegen naar Nederland. 😁
 5. Zie je wel, Pluis, als ze haar creatieve brein aan het werk zet , komt je baasje er uiteindelijk achter wat wel werkt bij jou! 😁 Petje af, Iris! 💪👍
 6. Prima waarschuwing, hoor! En terecht, diefstal is diefstal. Als het hout daar blijft liggen of een beetje verspreid of versnipperd tussen de bomen wordt gelegd om de natuur haar werk te laten doen, dan zal een schijf of twee die je voor de konijnen meeneemt geen probleem opleveren. Er zijn maar heel weinig mensen die zo'n schijf ambiëren, want je kunt er niet veel mee dus het zal ook niet zo zijn dat het hele bos leeggeroofd wordt en de boswachters met de handen in het haar zitten.
 7. Beterschap, dametje! Ik ben bang dat je je toetsen in moet halen toch? Dus dan kun je nu lekker relaxen en opknappen, maar wordt het straks toch weer aanpoten. 😉
 8. Of opletten of je ergens in het bos onderhoud ziet plaatsvinden, want er liggen altijd wel losse schijven bij de om-/afgezaagde bomen is mijn ervaring.
 9. De dierenarts had in het neusje gekeken en bij de gezondheidscontrole klonken de longen goed. Dus dan hopen dat het die bacterie is? Hij moest onderhuids om de dag een spuitje Duplo geven. Vier spuitjes totaal. Dat klinkt niet als een lange kuur toch? Loopt zijn andere konijn dan ook risico? Hij is er van geschrokken, want als je denkt kerngezonde konijnen alleen maar te laten vaccineren, ben je toch even onaangenaam verrast.
 10. Hoe moet hij dan merken dat het op de longen komt? Is "snot" dan een bacterie dat ze antibiotica geven? Ik kon de info niet vinden bij de informatie over ziekten hier op Bunny Bunch, vandaar dat ik het even vraag aan jullie.
 11. Wat akelig dat je andere konijntje overleden is, sterkte. Echt doen, hoor, Sophie, een nieuw vriendje door haar laten kiezen bij een goede opvang . Anders kun je je zoveel ellende voor de konijnen en jezelf op de hals halen, daar kun je hier op het forum hele boeken over schrijven. Gelukkig weet jij nu wel dat de opvang het allerbeste resultaat oplevert, dus zit je niet straks uit onwetendheid met de narigheid. Hopelijk succes met je dametje laten koppelen.
 12. Nee, een kennisje meldde dat zijn konijn snot heeft. Hij was voor de vaccinaties gegaan en kwam terug met medicatie tegen snot. 😒 Hij had er nog nooit iets van gemerkt dat het konijn nieste of een vies neusje had dus was er niet op bedacht. Lichte paniek, want wat moest er allemaal aangepast worden voor die snotneus nu? Daarom dacht ik aan Nutsy, wat ik dus verkeerd onthouden had. 🤔
 13. Even tussendoor, ik meen mij te herinneren dat Nutsy een beetje down was en dat je haar toen een sloopwerkje gaf (ik weet niet meer waar het van gemaakt was) en daarbij aangaf dat het weliswaar niet goed voor haar snot was, maar dat haar activeren toen belangrijk was. Mogen konijnen met snot wel kartonsnippers in hun toiletbak of is dat niet verstandig?
 14. O, o,o, wat zijn Huisman en jij toch lieverds voor binnenkort toch een heel stel konijnen! Die Noddie trekt nu gelukkig ook eens aan het langste eind met een permanent thuis én een vriendinnetje....jiehaaaa, feestje feestje. Nutsy kiest hopelijk ook de echtgenoot die jullie graag voor haar willen hebben! Wel erg leuk dat we hier ook allemaal van mee mogen genieten. 😁
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .