Spring naar bijdragen

femmeke

Members
 • Aantal bijdragen

  5597
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  20

femmeke last won the day on 3 Maart 2016

femmeke had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

904 Uitstekend

Over femmeke

 • Rang
  Otje & Tibbe *Tosje*

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

1042 profielweergaven
 1. @Eefje gewoon alles dus en niet specifiek met een bepaalde werking. Mooi dan gaan we dat sowieso eens nog meer doen 🙂 ik heb inmiddels een afspraak voor de echo voor de 17e staan. Ik ga morgen even bellen voor bloedonderzoek. Bedankt voor de tip @Dollie
 2. Hehe ja beetje ongezellige reden 😅 Ik word morgen gebeld door de echoscopiste, maar moest een half jaar geleden ook met Tibbe en toen kon ik binnen 2 dagen terrecht. Dus denk dat ik eind van de week wel geweest ben. Pfff ja dat van Wilma, bah vind het nog steeds naar! Er is wel gesproken over een operatie, maar omdat Otje al zo vaak een roesje voor haakjes heeft gehad, en ze daar steeds slechter uit komt vrezen ze een beetje of ze wel een operatie aan kan. Kruiden (vers en gedroogd) eet ze super goed, groenten eet ze redelijk. Wat hebben jullie Wilma onderandere gevoerd om der op gewicht te houden? Ja denk dat bloedonderzoek gaat volgen naar de echo. Omdat ze op dit moment vooral uitgaan van de blaas. Nou moet ik er overigens bij zeggen, ze heeft de laatste periode wel in een stressvolle periode gezeten (door mn eigen privé-omstandigheden) dit heeft sowieso ook wel uitwerking op der eetlust gehad. Maar al die grenzen lopen heel vaag in elkaar over, ik weet niet precies wanneer de blaasproblemen begonnen zijn en hoe dat in verhouding staat met de stress.
 3. femmeke

  Blaasproblemen?

  Hallo allemaal, ben ik weer eens een keer. Het volgende: Otje, mn dametje van ruim 8 heeft sinds een tijdje blaasproblemen. Hiervoor heeft ze sulfatrim gehad maar dit heeft niks geholpen. Ik ben nu (nadat röntgenfoto ook geen duidelijkheid schepte) in afwachting van een echo. Alleen is het zo dat ze, naast dat er nog weinig plasjes op de bak gaan, ook ontzettend slecht eet. 22 mei zijn de haakjes weer van de kiezen verwijderd dus dat is inmiddels uitgesloten. Hooi, groenten en (gedroogde) kruiden eet ze best goed alleen geen brokken en zelfs geen rozijnen meer. Ze krijgt niet voldoende binnen op een dag, dat blijkt ook uit haar gewicht. Ze is vanaf 22 mei 140 gram afgevallen. Ik vertrouw op m'n dierenarts, maar zou graag eens wat ervaringen van andere horen. Zijn er nog dingen waar eventueel aan gedacht kan worden, heeft het zin om der bij te voeren door middel van dwangvoer?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Important Information

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .