Ga naar inhoud

BoMar

Members
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

BoMar's prestaties

Groentje

Groentje (1/6)

  1. @bunnyempress hieronder antwoord op je punten. Bedankt voor je reactie. 1. Ik weet eigenlijk niet zo goed wie de dominante is van het stel..Ze hebben tijdens heb koppelen beide flink gereden, eisen allebei nog steeds op om gewassen te worden. Ben ook bang dat wanneer ik ze beide naar binnen haal, dat de koppeling wordt verbroken als de ram merkt dat de voedster momenteel zwakker is. Op het moment zijn ze gelukkig nog heel lief voor elkaar. 2. Ik heb meerdere snugglesafes beschikbaar. Ram zou eventueel ook nog naar de schuur(met ramen) verplaatst kunnen worden met een ren. 3. Ik heb binnen nog een kamer waar ze in zouden kunnen zitten (met kooi en kleine ren van +- 2,5 m²). Buiten zitten ze in een hok met een grote ren, ram is het gewend om los te lopen in de tuin. 4. Hopelijk wordt de ram niet ziek. Mijn oude voedster was ook drager van ec, één van de voedsters waar hij bij zijn vorige baasje mee was gekoppeld had volgensmij ook ec.
  2. @happy211 bedankt voor je snelle reactie. Klopt dat ik de voedster nog maar kort heb (tien dagen nu). De ram heb ik in november overgenomen voor mijn andere voedster, deze is helaas een maand nadat ze samen zaten overleden. De voedster die ik nu heb komt helaas niet uit de opvang, ik heb haar overgenomen van iemand waar ze niet zo leuk zat (mega klein hok, geen maatje). Ik heb het risico genomen om haar mee te nemen en te laten koppelen met mijn ram met de intentie als dat niet goed zou gaan dat ik dan zelf een nieuw huisje voor haar zou vinden. Jouw idee ga ik zeker in gedachte houden. Ook al is dat ondertussen een hele moeilijke keuze, ze is een van de liefste konijnen die ik ooit heb gehad.
  3. Hallo iedereen, Ik heb advies nodig over mijn voedster. Mijn ram en voedster zijn afgelopen week gekoppeld. Dit is allemaal heel goed gegaan en ik heb ze na een paar dagen weer mogen ophalen. Nu heb ik helaas bij mijn voedster tekenen van E. cuniculi gezien. Een konijn met E. Cuniculi kan natuurlijk niet buiten zitten en moet naar binnen verplaatst worden. Ik zit nu in dubio wat ik moet doen en wil graag advies bij jullie vragen... Als ik ze beide naar binnen haal, dan zitten ze waarschijnlijk tot het voorjaar nog binnen (omdat ik de voedster minstens 28 dagen medicijnen moet geven. Ik weet dat mijn ram daar niet gelukkig van wordt. Hij rent het liefst rond in de tuin, binnen heb ik eigenlijk niet voldoende ruimte. Nu zat ik erover na te denken om alleen de voedster naar binnen te halen. Helaas zitten ze dan wel de komende maanden alleen. Heel sneu omdat ze net een leuk setje waren. Wat zouden jullie in dit geval doen? Beide naar binnen, of alleen de voedster? Hoor graag jullie advies 😊
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .