Ga naar inhoud

Mickey_Malu

Members
 • Aantal items

  58
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

14 Neutraal

Over Mickey_Malu

 • Titel
  Lamprei

Contact Methodes

 • Website URL
  https://instagram.com/mickey_malu?r=nametag

Profiel informatie

 • Geslacht
  Vrouw
 • Provincie
  Zuid-Holland
 • Namen van de konijnen:
  Mickey en Malu
 • Huisdieren
  konijnen

Recente bezoekers van dit profiel

176 profielweergaven
 1. Hier weer even een update. Ik ben nu sinds het is gebeurt iedere keer als ik ze voer net wat langer in de ren blijven zitten. Malu vond het de volgende dag gelijk al niet zo erg en ik denk dat het juist vooruit aan het gaan is. Malu komt steeds even op schoot zitten en dat vind ze denk ik wel leuk. Ook durft Mickey nu echt in de ren te komen als ik er bij ben. Echt heel erg bedankt voor alle tips!
 2. Fijn om te horen dat het niet alleen bij mij is, ik ga het inderdaad op die manier proberen vanaf nu. Malu had echt een tijdje dat ze me helemaal vertrouwde en zelfs wat kunstjes kon doen en me altijd helemaal af likte inderdaad. Ik ga het nu opnieuw proberen in de hoop dat ik haar gisteren niet heel erg heb afgeschrikt.
 3. Ja ik heb net inderdaad allemaal dingen gelezen omdat ik zo dom was dit eigenlijk nooit ècht goed uit te zoeken. Ze hebben altijd heel veel hooi maar zoals ik in mijn andere topic al zei vinden ze dat niet zo lekker ofzo, maar ik ben er nu veel mee bezig .
 4. Ik bedenk net iets wat ik al veel eerder door had moeten hebben, maar ik denk gewoon dat Malu schijnzwanger is. Ik zag gisteren al dat er weer een heel nestje werd gemaakt en het is ook wel logisch nu de lente officieel is begonnen. Volgens mij worden konijnen ook veel agressiever als ze schijnzwanger zijn toch?
 5. Ja dat vrees ik inderdaad ook, al is dat wel heel vervelend omdat ze ook niet als ik geen eten heb van zelf naar me toe komen
 6. Hey bunnybunchers, Zoals iedere avond ging ik net de konijnen nog even wat extra eten geven, water verversen en even iets voor het hok hangen zodat het niet zo mega koud is ‘s nachts. Mickey en Malu hebben dan meestal super veel honger omdat ze al hun eten in de ochtend altijd gelijk op eten, dus de konijnen renden samen het hok uit (de ren in) zodat ze wat eten kregen en ik ze kon aaien. Ik ben al sinds ze hier zijn bezig met het proberen tam maken en Mickey durft nu eindelijk ook de ren uit als ik er bij ben (waarschijnlijk vooral omdat ie dan honger heeft). Malu is in de avond a
 7. Ik ben net per ongeluk toch nog het oude account tegen gekomen dus het zou super fijn zijn als je ze zou kunnen samenvoegen de gebruikersnaam is: Jara’s nijntjes (Beetje domme naam wel 😂)
 8. Die weet ik helaas ook niet meer.
 9. Ja ik heb er ook al aan zitten denken, omdat een goede ren echt best groot moet zijn en wij eigenlijk ook niet super veel plek hebben. Ik weet nog steeds eigenlijk niet of het handig is of niet. Wij gaan het waarschijnlijk niet doen omdat mijn konijnen altijd best snel doorhebben waar ik ze niet kan pakken en dan gaan ze altijd als ik eraan kom daar zitten. Al denk ik dat als je konijnen dat niet hebben het wel kan
 10. Is de foto op deze manier wel te zien?
 11. Wat een leuk idee dit! Ik ga er gelijk naar zoeken.
 12. Bedankt voor de tips! Voor de tuin verbouwd was lieten we ze ook wel eens los in de tuin, dan haalde we gewoon een paar stoeptegels uit het pad en gingen ze helemaal los.
 13. Heel erg bedankt! ik zal straks even alle linkjes bekijken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .