Ga naar inhoud

Leonora

Members
  • Items

    116
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

393 profielweergaven

Leonora's prestaties

Lamprei

Lamprei (2/6)

  1. Ze zijn niet eigenwijs, maar vinden het spannend en zoeken steun bij elkaar.
  2. https://www.bunnybunch.nl/informatie/groenten-fruit-kruiden-konijnen https://www.bunnybunch.nl/informatie/voeding-van-een-konijn
  3. Naar de dierenarts gaan, niet poepen kan dodelijk zijn. Hij weet wat het beste is voor je konijn.
  4. Ik zou naar de dierenarts gaan. Blaasstenen kunnen niet zomaar weggaan door de voeding aan te passen. Kleine blaasstenen kunnen eruit gespoeld worden, grotere moeten verwijderd worden tijdens een operatie.
  5. Heb je Panacur Petpaste? Die vinden de meeste konijnen lekkerder en kun je ook makkelijk op groente ofzo smeren.
  6. https://www.bunnybunch.nl/informatie/hooi#:~:text=Plaats van het hooi&text=Van dat hooi zullen de,vast kan komen te zitten. In dit artikel staan veel tips
  7. Gaan die parasieten nu niet gewoon dood nu het vriest? Of moet het dan harder vriezen?
  8. Heb je het dan wel schoongemaakt of niet? Ik vind het namelijk een beetje zonde om de wilgentunnel weg te gooien, dus zou ik hem niet gewoon een tijdje weg kunnen zetten en dan later geven?
  9. Warm water bevriest sneller dan koud water, dus liever koud dan warm water geven.
  10. Moet ik met water of water & zeep schoonmaken?
  11. Dankje bunnyempress & Bunny566 Mijn ram heeft geen verschijnselen (gehad). Oké, ik ga zo alles schoonmaken. In de ren staat op dit moment: een ferplast hok, twee houten schuilhuisjes, een wilgentunnel, twee gooispeeltjes, een brokbakje, een hooiruif, een waterbakje en een waterflesje. Hoe kan ik dit het beste schoonmaken (het ferplast hok en de schuilhuisjes)? Moet ik de wilgentunnel weggooien of kan ik hem ook een bepaalde tijd wegzetten en dan weer geven (schoonmaken lijkt me zo lastig)? Kan ik gelijk na het schoonmaken mijn ram weer in zijn hok zetten?
  12. Sorry, ik zie dat ik dit topic twee keer heb geplaatst 🙈. Een van de twee mag weg.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze website website maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover lees je bij onze privacy policy Privacybeleid .